Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2000.12.11 0 0 49
"No, azt azért ne feledd, hogy szervezni már akkor is nagyon tudott...
Mongyuk a jobboldalt midíg is kitörte a sikítófrász, ha egy kicsit teret kapott, - okos, képzett, jó debattör, - majdnem,
mint a Kuncze, - és a külleme is bizalomgerjeszt? a választók el?tt... "

Ezt nem is tagadom, viszont akkor ragtam be ra amikor volt valami szakszervezeti demonstracio meg az o idejeben es amikor nem az o forgatokonyvuk szerint ment a dolog akkor osszepakoltak es otthagytak az altaluk osszehivott demonstralokat,mint eb a szaharat. A jobboldalt az egesz szakszervezetesditol kitorte a frasz, mert ez volt az egyetlen szervezett ero amibe beletort a foguk. En egyaltalan nem voltam hive akkoriban az uj szakszervezetek letrehozasanak, mert a szakszervezetek sokkal regebbiek,mint a cuculista rendszer volt. Igaz gleichschaltolva voltak (remelem jol irtam), de ezen lehet segiteni, es azert a szakszervezetekben, orszagos es megyei szinten is voltak jol kepzett emberek akiknek csak ra kellett volna rendesen a tagsag reszrol lepni a tokukre es a belso felepitest demokratizalni.
Viszont az MDF es SZDSZ altal szorgalmazott Munkastanacsok es a Liga csak arra voltak jok, hogy azok egymassal legyenek elfoglalva evekig tarto pozicioharcban. Most amikor osszejott ujra a 6 nagy szovetseg maguk ala is csinaltak joparan. Szakszervezetet nem olyan egyszeru letrehozni mint egy partot, ha egyszer valahol megszunt akkor kinkeserves ujraalakitani, es a szar szakszervezetnel csak egy rosszabb van, ha nincs szakszervezet.

Előzmény: PuPu (48)
PuPu Creative Commons License 2000.12.11 0 0 48
No, azt azért ne feledd, hogy szervezni már akkor is nagyon tudott...
Mongyuk a jobboldalt midíg is kitörte a sikítófrász, ha egy kicsit teret kapott, - okos, képzett, jó debattör, - majdnem, mint a Kuncze, - és a külleme is bizalomgerjeszt? a választók el?tt...
Most már csak a KKM anyut k?ne még aktivizálni, -
a fiatal versenyz?knek meg megnyitni a vadászidényt, - hadd gyakolatozzanak egy kicsit a jóllakott és ellustult vaddisznókon...
Jut eszembe, - sokáig úgy voltam vele, hogy a Fidesz totemállatának címére a szarka a legesélyesebb jelölt, - mára kiderült, hogy a hörcsög nyert...
:O))))
Előzmény: Derek (46)
Constn Creative Commons License 2000.12.11 0 0 47
Azon az alapon melyen neked is tök mind1, nekem is. :)
Előzmény: Derek (46)
Derek Creative Commons License 2000.12.11 0 0 46
"Ezzel együtt fenntartom, hogy van az MSZP-nek ennél szimpatikusabb,
haladóbb vonulata is. "

Nem tudom, mert annyira nem ismerem Nagy tevekenyseget, mind szakszervezetis nem nagyon tundokolt. Amikor megszolalt azzal lehet egyeterteni vagy nem de azt nem lehet tagadni,hogy okos ficko. Nekem sem szimpatikus kulonoskeppen, de nekem tok mindegy, mert ugyis az SZDSZ-re szavazok, ugyhogy felolem akarki lehet a frakciovezeto a maszopnal.
Ha jol megnezzuk sokmindent nem lehet ellene felhozni azon kivul,hogy valaha Gaspar szarnyai alatt szakszervezetezett, dehat Forgach Pal is es szinte mindenki aki ma szakszervezeti vezeto, meg Gasko is.
Engem meg az ilyen VIP hitel hulyesegek nem erdekelnek, mert en is felvettem volna, nana hogy fel, mert hulye azert nem vagyok.

Előzmény: Constn (43)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 45
Ja, meg lehet, hogy közterületen megivott egy Dianát kilenc óra előtt...

A dagatt állattya!

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 44
Villákat kihagytad... :-D

Nomeg Lovas már biztos a BM archívumban kapirgál valami zaftos kis szabálysértés után, mint pl. "tiltott jégen tartózkodás" anno 1976-ban ..

Előzmény: Törölt nick (42)
Constn Creative Commons License 2000.12.11 0 0 43
Nyilvánvaló, a kinevezése is ezt bizonyítja. Ezzel együtt fenntartom, hogy van az MSZP-nek ennél szimpatikusabb, haladóbb vonulata is. Persze ők így együtt jelentik az MSZP-t.
Előzmény: Derek (40)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 42
Hát NS nem puha fiú, az qrvafix. Gondolom a píárbrigád már rámozdult, tanulmányozzák az ált. isk. ellenőrzőjét (orrbaverte a tornatanárt!), készülnek a hazaárulást bizonyító listák, lapozgatják a régi újságokat.

Sok sikert hozzá, fiúk!

PuPu Creative Commons License 2000.12.11 0 0 41
Végre egy korrekt hozzászólás. Bár nem lehet vele egyetérteni, de legalább nem írja el?, hogy mit csináljon az MSZP, ha el akarja veszteni a választásokat...
:O)))
Előzmény: Constn (39)
Derek Creative Commons License 2000.12.11 0 0 40
"Az MSZP-nek már régen meg kellett volna szabadulnia a Nagy Sándor féle káderektől"

Hogyan, ha egyszer nem akar kilepni, es van neki eleg eros bazisa a parton , vagyis a tagsagon belul. Es ok az MSZP, es ha ok nem akarnak tole megszabadulni , akkor se partelnoknek , se masnak ehhez hatalma nincs.

Előzmény: Constn (39)
Constn Creative Commons License 2000.12.11 0 0 39
Az MSZP-nek már régen meg kellett volna szabadulnia a Nagy Sándor féle káderektől. Na mind1, az ő dolguk...
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 38
Ilyen frakcióvezetővel nem is nagyon kell ellenfél...
Előzmény: aggályos (-)
vf Creative Commons License 2000.12.11 0 0 37
Es akkor a Munkaspart hol kavar?
Kulonben epeszu munkas se a MIEPre se az MSZPre nem szavaz.
Előzmény: Zénó (36)
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 36
Kedves BOB!
Nem vagyok benne biztos, szerintem a MIÉP kavar ott (is)!
Előzmény: BOB (35)
BOB Creative Commons License 2000.12.11 0 0 35
Naja. Csakhogy az MSZP-nek pont nem onnan kellene még szavazatokat szednie. Ott már ugyanis nincs szinte semmi tartaléka.
Előzmény: Zénó (23)
Derek Creative Commons License 2000.12.11 0 0 34
"N.S. szereti a szakszervezetesdi játékot,"

hat mar jopar eve semmi koze a szakszervezetekhez, bar ha lenne akkor sem ertem mi lenne abban a baj. Szerintem jo valasztas volt:az SZDSZ-nek:-))) hogy a maszopnak is jo az mar nem annyira egyertelmu, dehat az o dolguk.

Előzmény: dekóder (27)
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 33
:), így egészen más, kedves dekóder!
Előzmény: dekóder (32)
dekóder Creative Commons License 2000.12.11 0 0 32
Kedves Zénó, nem azt írtam, hogy ő mondta, hanem hogy -kicsit módosítva ugyan, de - ismeri. :-)
Előzmény: Zénó (28)
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 31
Bocs, kedves BaSand, véletlenül maradt le a megszólítás!
Előzmény: Zénó (29)
medve Creative Commons License 2000.12.11 0 0 30
Egy-két jó nyilatkozat, és akkor a VIP-ügyet elfelejtik. Amúgy tényleg nem szereti az SZDSZ-t, de hát Demszkáj sem őket. Csak kár, hogy végérvényesen össze vannak kötve.
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 29
Többet szerepeltetik majd a tv-ékben például, idézik az újságok a véleményét, stb. A frakcióvezetők nagyobb publicitást kapnak, mint a mezei képviselők.
Előzmény: BaSand (26)
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 28
Kedves dekóder, ezt az "örök klasszikus"-t emlékeim szerint nem Nagy Sándor, hanem Kósáné Kovács Magda mondta.
A "rakás" többi eleméből nem idéznél? Hátha van közte tanulságos is :)
Üdv, Zénó
Előzmény: dekóder (25)
dekóder Creative Commons License 2000.12.11 0 0 27
Kedves BaSand!

N.S. szereti a szakszervezetesdi játékot, a kereszténydemokratákat, gyűlöli az SZDSZ-t és folyamatosan nagykoalícióban gondolkodik. A dakotáktól oly távol álló munkások kizárólag az ilyen hipp-hopp palik kedvéért kelnek ki reggelente az ágyból. :-)

Előzmény: BaSand (26)
BaSand Creative Commons License 2000.12.11 0 0 26
Kedves Zénó !

Nem értem. Eddig is MSzP-s volt. Hozhatott annyi szavazatot, amennyiről egy dakota nem is álmodhatott. Most, hogy frakcióvezető lett többet tud hozni? A munkások lesik a parlamenti közvetítéseket? Szóval nem értem, mitől tud most több szavazatot hozni, mint 98-ban?

dekóder Creative Commons License 2000.12.11 0 0 25
És ismer egy rakás szólást, például ezt: nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani - legalább egy évig.
:-)
PuPu Creative Commons License 2000.12.11 0 0 24
Pompás.
Itt volt az ideje, hogy végre markáns politikus került ebbe a beosztásba, - nagyon sajnálom, hogy a Kuncze világgá ment, - lehetett volna alkotni háromhetente...
A múltjával pedig kár erőlködnötök.
De azért kísérletezzetek, - hátha összejön...
:O)))
Zénó Creative Commons License 2000.12.11 0 0 23
Nagy Sándor kétségtelenül nem olyan mutatós fazon, mint pl. Szájer :), viszont okos, felkészült, tapasztalt (és ravasz) politikus. Volt türelme kivárni, hogy komoly funkciót kapjon, Horn Gyula épp eleget szívatta. SZVSZ nem kevés szavazatot hoz majd a szociknak meghatározott rétegekben (pl. munkások), akiket a dakoták soha életükben nem tudnak megszólítani.
dekóder Creative Commons License 2000.12.11 0 0 22
"Viszonylag kulturáltan vitatkozik és remek szervező."
És remek VIP-kuncsaft.
Előzmény: medve (16)
aggályos Creative Commons License 2000.12.11 0 0 21
az előbbi erre válasz
Előzmény: medve (16)
aggályos Creative Commons License 2000.12.11 0 0 20
ugye a pártot kellene eladnia és szavazókat szereznie szereplésével a szociknak,
na a megjelenése(!), stílusa, a setét múltja és ki tudja milyen mostani bulija összességében számomra negatív érték

nem találom az életrajzát a Parlamenten, jó lenne e szépen ívelő pályát egyben látni

Előzmény: RAMBO (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!