Keresés

Részletes keresés

troppauer Creative Commons License 2003.09.20 0 0 11
no hadd jöjjön fel..
A Bruce almighty c. film kapcsán aktuális, véleményezzétek.
Másodszorra is csorogtak a könnyeim..
planar Creative Commons License 2000.12.20 0 0 10
Kauffmannt én is láttam a taxiban. Nem is olyan régen nyomták:) Carrey több, mint hiteles, a film pedig kurva jó. Carrey egy igazi szinész, lehet utálni a faszit, de nagyon tud. A legszarabb filmekből képes kihozni valamit, pusztán a személye által. Korábban még lehetett volna vagdalózni, hogy mást se tud a csávó, csak grimaszol. Szerintem ez mostmár nem igaz. Én is szkeptikus voltam Jim drámai szerepeivel kapcsolatosan, de a filmjeiben egytől egyig meggyőzően játszott. Sajnos kevés ilyen szinészt látni mostanság, de tök komolyan:I

uff

Tracy Mills Creative Commons License 2000.12.20 0 0 9
Kicsit csúsztatsz, ha nem is láttuk élőben, de azért aki már van olyan "idős", az még láthatta Andy-t a Taxiban. Az a sorozat még az állami tévében is elment, és nem csak este kilenc után, sőt ha jól emlékszem hétvégén ment, talán szombaton?
Előzmény: HanSolo (8)
HanSolo Creative Commons License 2000.12.18 0 0 8
A dzsimmel valahogy én is úgy voltam, hogy fúj-fúj kakis, de egyszer hallottam, amint kigyúrt plaza-boy mondta a szőke plaza-cicájának, hogy te ebben a Truman showban mennyire béna volt a dzsimkeri, és akkor megnéztem, gondolván ha nekik nem, akkor nekem igen, és igazam lett. Amikor színész és nem jópofi-rityirötyi-húdeviccesvagyok csávó, akkor tehetséges. Egy amerikai barátom szerint, aki ismerte Andy Kauffmannt, és nem először hallott róla a Man on the Moon miatt mint mi, azt mondta, hogy kurva hiteles volt a srác.
Oscart nem érdemel, mert annál egy fokkal jobb színész. A Titanic óta nem hiszek semmilyen Oscarban. Meg mondjuk az sem semmi, hogy a Pulp Fictiont le bírta nyomni a rettenetes Rettenthetetlen. Nagyon ott vannak ezek az Oscar-díj osztó fickók.
Előzmény: fresa extremo (-)
Babaloo Creative Commons License 2000.12.18 0 0 7
Te Tracy, te nagyon tudsz.
Előzmény: Tracy Mills (6)
Tracy Mills Creative Commons License 2000.12.18 0 0 6
Hát ennek most semmi értelme nem lenne! Tavaly nem jelölték az Ember a holdonért, tavaly előtt a Truman-show-ért, most miért jelölnék, egy közepesnek se mondható gyermekded vígjátékért?
Golden Globe-ra esetleg, bár csak azért, mert gyenge a felhozatal a vígjatékoknál. Az MTV is jelöli majd, mert ő legalább elmegy a díjat átvenni:)

Nem kevertél valamit össze?! Én azt hallottam, hogy mivel idén a Billy gyerek nem vállalja a házigazda szerepét, felmerült, hogy Jimmy lesz az, aki a következő Emmy jelölésen díjat kaphat érte. (Remélem elég bonyolult voltam.)

Az idei Oscar esélyesei eddig: Tom Hanks (40%, mert már "régen" kapott), Kevin Spacey (25%, mert tavaly kapott), Russel Crowe (20%, mert az ausztrálok már kaptak az elmúlt száz esztendőben), Mel Gibson (4%, mert túl bizar harisnyában), az Osment gyerek (4%, mert kicsi a bors, de...), Bruce Willis (-1%, esélye sem lehet), Jim Carrey (-2%, jövőre, újra, ugyanitt), Tom Cruise (-3%, majd a posztumuszt átveheti az özvegye).

Előzmény: fresa extremo (-)
pőcsike Creative Commons License 2000.12.09 0 0 5
"Ki ha Ő nem??" Hát mondjuk Zsán klód van dám, meg Sztiven Szigál.
Azt mondták a tévébe hogy Carry-nek a Grincs volt az eddigi legjövedelmezőbb filmje. Én ha jól emlékszem valahol az Ace Ventura meg a Dumber között abbahagytam a dzsimis filmek nézését, de ha ez a legjövedelmezőbb,akkor milyen lehet a többi??? (A Truman show-t megnéztem de eeeee.öö..hát azért hihetetlen drámai szerepeiről nem fog elhíresülni, ha nem ő játszott volna benne, akkor a kutya se nézte volna meg, és csak azért magasztalják, mert hogy:" Igen,igen a Dzsimi azért tud drámai is lenni".. És ez a film főatrakciója.)
De figyeljétek meg, fog ő még kapni Oscart! Ha más nem, akkor életművéért!!
MyTe Creative Commons License 2000.12.09 0 0 4
Azt hiszem az EST FM-en hallhattam, hogy valaki azt mondta róla "Jim Carrey annyira jó színész, hogy a producereknek nem is kell jó filmet csinálniuk köré, ő maga elviszi az egészet. Ezért Jim Carrey filmjei bűnrosszak."

Pedig az a helyzet, hogy én is szeretem Jim Carrey-t. Az egyik legkedvencem filmem a Man on the Moon, amelynek jelenetei meghatóak és áttételes mondanivalóval rendelkeznek az emberi viselkedésről, kommunikációról. Elemental, őserejű dumák és jelenetek. Magamra ismertem picit benne. A másik film, ami még elgondolkodtatott, az a Truman Show volt, amiből valóban sokkal többet ki lehetett volna hozni, de hihetetlenül jó díszletekkel és hangulatkeltéssel egy nagy alakítás az a muvi, nekem még az is bejött, mert a média visszáságaira is rávilágít, talán az első a Big Brother-like showbusiness filmek közül, ráadásul a szatirikus fajtából. A Maszk-ot pedig gondolom nem is kell említeni, itt egy halhatatlan karaktert teremtett Jim Carrey.

Szerintem megérdemli az Oscart. Ki ha ő nem?

.MyTe.

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.09 0 0 3
Kapjon csak. Oscar-díjról van szó, nem? A legjobb tömegszórakoztató filmek és közreműködőik díja, ebbe Jim bőven belefér.
cuda Creative Commons License 2000.12.08 0 0 2
Oszinten, hat, rohadtul utalom a kulturmocskot, de bevallom, Carrey-t viszonylag kedvelem. Nyilvan, mer Ace Venturat lattam eloszor, es rohadjak meg, de az egyik kedvenc filmem. Aztan, mikor mar kezdett dogunalmassa valni ugyanaz a figura, mindig hozott valami ujat. Oke, nem a Dumb es Dumber fele szemetre gondolok.
Kabelbarat - mindenki lehuzta a sarga foldig, szerintem az elso komolyabb filmje. Komolyan.
Truman Show
Man On The Moon

Ne temessuk meg el, vannak jo pillanatai.

CoolWitch Creative Commons License 2000.12.08 0 0 1
Szerintem semmi gond a Jim Carreyvel, én szeretem.
fresa extremo Creative Commons License 2000.12.08 0 0 0

Engedjétek meg, hogy egyúttal le is nullázzam magamat (ha ugyan sikerül). Szóval: egy nagy 0!!

Fresa Extremo

fresa extremo Creative Commons License 2000.12.08 0 0 topiknyitó
Dzsimkeri felejthetetlen eddigi alkotásai és a mostani Grincs c. Remekmű kapcsán már többekben felmerült, hogy Oscar-díjat érdemelne a Gumiarcú Popkornkirály, a Multiplekszek Nagy Nevettetője, a Jópofa Filmcsillag, az Általam Nézhetetlennek és Undorítónak és Primitívnek és PROLITÁPNAK Nyilvánított Hálivúdi Szuperprodukciók Hőse...

Szóval, Ti mit gondoltok? Kíváncsi volnék a véleményetekre.

Fresa Extremo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!