Keresés

Részletes keresés

Ágibági Creative Commons License 2003.01.14 0 0 6
Sziasztok!

Ezt a levelet kaptam ma, lehet, hogy Ti is megkaptátok, de biztos, ami biztos, ide is felteszem:

Tisztelt Hölgyeim/Uraim, Kedves Senior Hallgatók, Oktatók, Munkatársak!

Jelen levelemhez csatolva küldöm Önöknek Dr. Danyi József kari főigazgató úr meghívóját a 2003-as év Öregdiák Farsangi Báljára, melyre mindenkit sok szeretettel várunk! Egyben arra is kérem Önöket, továbbítsák e-mail-emet az ismeretségükben álló érdeklődőnek, hogy a rendezvényen minél több kedves ismerős találkozhasson ismét!
A mellékletekben (reményeink szerint) megtalálnak minden információt, de a rendezvényről tájékozódhatnak a www.gamf.hu/farsang honlapon (az információkon kívül képgaléria, és ízelítő a zenekar műsorából is), valamint érdeklődhetnek közvetlenül nálam is. Jelentkezni szintén nálam lehet majd, a leírt instrukciók alapján.

Bízva a február 15-ei találkozásban,

Tisztelettel:

Szabó Antal
Karrieriroda vezető, szervező

A mellékleteket sajna nem tudom becsatolni, de a GAMF-honpalon biztos minden megtalálható.

Üdv Nektek: Ági

miluuu Creative Commons License 2002.12.17 0 0 5
A jelenlegi neve Kecskeméti Főiskola - Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar. Mikor a ballagáson a rektor bejelentette, hogy sikerült kijárniuk, hogy visszakapjuk a régi nevünket akkora örömujjongás volt, hogy ihaj. Szerencsétlen hozzátartozók meg nem értették, hogy most ez miért ilyen jó. De nagyon jó volt, mi GAMF-osok vagyunk. :)
Hogy a kérdésre válaszoljak, nem vagyok előnyben, egy laza kis tizessel előttem végeztél :)
Jó időszak volt meg kell hagyni, bár most már elég sokmindent megcsinálnék amit kihagytam a 3 év alatt. De ez már az én hülyeségem. Ha van kedved igazán nosztalgiázni (meg elszörnyülködni) akkor tavasszal gyere le a GAMF napokra. Én is megyek. Április közepe-vége felé szokott lenni, 3 napos banzáj.
Ha érdekel valami infó írj emilt (miluuu2@freemail.hu), szivesen állok rendelkezésedre.
Ajánlom a www.gamf.hu-t is.
Előzmény: Ágibági (-)
yol Creative Commons License 2002.12.17 0 0 4
volt egy barátnőm, aki ott végzett, de sokkal régebben, '76 körül. ráadásul már meg is halt
y
Előzmény: Ágibági (-)
donton Creative Commons License 2002.12.17 0 0 3
Kedves Ágnes Asszony!

Sajnos nem sokan járnak így ide vissza. Én is próbáltam már topic-ot indítani, de ahogy látom nem nagy sikerrel. Azért az én példámból látszik, hogy talán nem felesleges a próbálkozás.
Önnek is mondom, hogy hamarosan fent lesz a GAMF honlapján a Szenior-hallgatói adatbázis, amelyben lehet majd keresgélni, nézelődni, adatokat frissíteni. 2001-ig minden végzett hallgató megtalálhatja magát, és társait, cimboráit, bartájait, barátnőit! Én már láttam a béta verziót, tényleg csak hetek kérdése lehet a felkerülés.

Üdvözlettel:
Szabó Antal

Előzmény: Ágibági (2)
Ágibági Creative Commons License 2000.12.06 0 0 2
Na, mi lesz már?
Senki nincs itt aki a GAMF-ra járt?

Á.

Előzmény: Ágibági (1)
Ágibági Creative Commons License 2000.12.05 0 0 1
AKKOR, KEDVES LUDVERC, KIVUL TAGASABB!
Előzmény: Lúdvérc (0)
Lúdvérc Creative Commons License 2000.12.05 0 0 0
Nem szép dolog ilyen nosztalgikus topicba offolni, de bennem 0 az együttérzés...
Ágibági Creative Commons License 2000.12.05 0 0 topiknyitó
Üdvözletem Mindenkinek!

Rövidke GAMF-os pályafutásom életem egyik lexebb időszaka volt, ezért gondoltam hát, hogy jó volna kicsikét nosztalgiázni róla.
Mindenkit szeretettel várok hát ide, akinek bármi köze is volt vagy van a néhai kecskeméti Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolához (amit ma már valahogy egész máshogy hívnak, ha jól tudom).
1991-92 körül odajárók előnyben!!!

Üdvözlettel : Ágnes-asszony

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!