hátulról páros lábbal és nem volt szándékos? miért, mi volt a célja? A labda úgy másfél méterre volt, azt nem érhette el. Dühből csinálta, ostobaság volt, ha nincs a kiállítás sima négyes lehetett volna, így meg izgulni kell.
Az, hogy éppen a Leverkusen elleni rangadón szerepeltette a leggyengébb támadószekciót, számomra nem tűnt bölcs döntésnek. Most szerencséje volt, mert a Leverkusen nagyon rossz napot fogott ki, de mi lesz legközelebb? Persze lehet azzal érvelni, hogy pihentetni akart, de akkor a 60. perc környékén behozhatatlan vezetésnél miért cserélte be mégis a sztárokat?! Szerintem valami nincs rendben Kompany fejében, egy topedző ilyen hibát sosem követne el.
Tagadhatatlan, hogy erősebb a csapatunk mint tavaly, de ez azért van, mert Diaz két klasszissal jobb mint Sané. Hogy Kompany szerepe mennyi az erősödésben, még nem derült ki. Egyébként optimista vagyok a mai eredményt illetően. Nem fogunk veszíteni, és szerintem Bayern-győzelemre van nagyobb esély.
Ha más nem, már az Kompany érdeme, hogy nyugalom van az öltözőben, és hogy megint csapatként funkcionálnak a srácok. Ehhez képest még játékban is van nem kis előrelépés, és az is rettentő pozitív, hogy Kompany láthatóan egyre jobban bízik a keretben, és mer rotálni. Tavaly ezzel azért voltak gondok.
Szerintem az elmúlt 15 meccsen kiderültmár, hogy meglehetősen erős a csapat. Kérdés, hogy a szűk kerettel meddig lehet ez bírni, de Musisala, Davies és Ito visszatérése nagy segítség lesz majd. A mai meccsen a világ talán két legjobb formájában lévő csapata fog játszani, teljesen háromesélyes a meccs, és akármi is lesz az eredmény, nem az fogja megmondani, hogy jó dolog volt-e a hosszabbítás Kompanyval. Szerintem amúgy jó dolog volt.
Ma kiderül, mennyire erős a csapatunk. Ha Párizsban is nyerünk, akkor a triplázás esélyét is mérlegelni lehet. Ha viszont veszítünk, kijelenthető, hogy az edző szerződésének meghosszabbítása elkapkodott, ostoba döntés volt.
Egy bajnoki győzelemtől nem kellene még hasra esni. Távozott Coman és Dier, jött Díaz és Tah. Ennyit tud a vezetőség felmutatni, ami gyakorlatilag semmi. Csak azért erősödtünk, mert Sané is távozott. De ez sem a vezetőség érdeme, ők marasztalni akarták.
Nagelsmann-nal nyerhettünk volna, hatalmas ostobaság volt a kirúgása. Ancelotti és Tuchel remek edzők, de nem illettek a Bayernhez. Guardiolát semmibe sem nézem; hatalmas károkat okozott, és okoz még most is a klubnak. Ugyanis Kompanyt ő ajánlotta be...
Sajnos a két edző közötti hatalmas különbség döntött, a végjáték megalázó volt a Bayern számára. Gnabry becserélése baklövés volt. Szar az edző, szar a vezetőség, nem tudunk világsztárokat igazolni. Amíg Kompanyt ki nem rúgják, a Bundesligán kívül mást nem fogunk nyerni.
Végre megszabadultunk Sanétól, ez az egyetlen jó hír mostanában. Az idióta Kompany ameddig lehetett, végig szerepeltette, de most már sokan szidták ezért, nem csak én. Hatalmas lúzer ez az edző! A Benfica ellen tartalékcsapatot szerepeltetett, ezért elbuktuk a csoportelsőséget. Csoportelsőként a másik ágra kerültünk volna, és simán besétálunk a döntőbe. Most játszhatunk a PSG ellen, ha esetleg továbbjutunk, várhatóan a Real Madrid jön.