De van megoldás!!!
Elmented a kedvenceid közé azokat a topic-okat, melyek téged érdekelnek, és innentől kezdve tök mindegy, hogy ki, mikor, milyen topicba írkál olyasmit ami Téged nem érdekel; a kedvenceid egy kis külön ablakban ott virítanak majd a monitorodon.
És akkor talán te sem nyitnál egy ilyen apróság miatt egy újabb - tök felesleges - topicokot...
Ezt a mondatodat magamra is vehettem volna.:
"arról a pár korlátoltról aki mindennek képes topicot nyitni és az érdekesebb topicok eltűnnek a sok szar mellett. "
De aztán eszembe jutott, hogy én csak értelmes topicocat nyitottam.:))
EX: jah nem is vagy ZTE szurkoló? Akkor miért nem a saját csapatoddal vergődsz? Hmm? Azzal meg nem foglalkozok, hogy mikor lesz első osztályú a csapatom, mert pontosan tudom.
Szánalmas vagyok? Akkor mi a f*sznak válaszolgatsz meg irkálsz nekem baromságokat? Megvagyok én a hülye válaszaid nélkül is.
TomVeil: kösz, majd megnézem
Polyáca:
Én? Topicot?? Rólatok???
Azért annyira még nem vagyok hülye!
Ez a topic sem rólatok szól, hanem arról a pár korlátoltról aki mindennek képes topicot nyitni és az érdekesebb topicok eltűnnek a sok szar mellett.
bojár: válasz felül. Azaz hiába nem olvasok bele (mert nem olvasok bele) de attól még kitúrja az esetleg sokkal érdekesebb topicokat.
Ezekben a topicokokban az a jó, hogy ha elolvasod a címüket, rögtön következtethetsz a tartalmukra is.
Mire akarok kilyukadni?
Ha nem érdekel valami Téged, akkor NE olvasd el.
Ennyire egyszerű ez az egész.
Én se hőbörgök a " Magyar kosárlabda szurkolók " topicban, hogy nem érdekel miről beszélgetnek.
Nem olvasom el amiket írnak, és nem nullázom saját magam ilyen balfasz ellen-topicokokkal...
Ha átnézted a tabellát,gondolom a csapatodat nem találtad ott pedig biztos kerested!!:))))))
Segítek!Ti nem ebben az osztályban játszotok!
kb ennyire vagy tisztában a dolgokkal,mint ,hogy engem Zalaegerszeg szurkolónak nézel.:)))))
De egyébbként milyen érzés,hogy az ősi riválisotok a ZTE elsőosztályú,ti meg ugye....?:))
A te topicod kiről szól?Nem a Fradiról?Ahelyett,hogy azzal foglalkoznál,hogy hány év múlva lessz elsőosztályú a csapatod:))))))))
Szegénykém,nagyon szánalmas vagy!!!!!!!:)
TomVeil!
Ajánlom figyelmedbe a www.nb1.hu oldalt,ahol hamarosan megjelenik a Kispest önálló oldala(már készítik).Akkor,hogy is van az elméleted???????
ajánlom megtekinésre a [www.nb1.hu - Akár lehetne Fradi Fanpage ] topicot, hasonló dolog miatt nyitódott (bocs nincs kedvem linkelni, remélem megtalálod, ott már le lett írva sok dolog ezzel kapcsolatban)
Polyci: hmmm rólad is készültek ilyen képek? Vagy otthon vagy a témában azért hoztad fel?
real magpie: valami falábú "focista" a Torgyán FC-ből. Most éppen eltiltották, mert szokás szerint nagy volt az arca (most ugrott be, ennek is külön topicot nyitottak :) )
EX: igen, annyira érdekelnek mindenkit ezek a topicok? Akkor miért csak fagyisták irogatnak bele jórészt? (válasz: hogy ne égessék be a topic nyitóját, hogy nem írnak semmit az "érdekfeszítő" topicjába) Ja és mi az a ZTE?
Ja tudom már, hirtelen átnéztem a tabellát, és nagynehezen megtaláltam. Ja, hátulról kellett volna kezdeni. Mind az 5 pontot ti szereztétek??? WOW!!! Jövőre jöttök a helyünkre.
A fradisták PARASZTOZNAK megint :))))
Éljen Torgyán Jocó és a Torgyán FC!!!
Egy a gond ezzel a sok topiccal: szétforgácsolódtok. Így fordulhat elő, hogy az "anya" topicotokban kevesebb hozzászólás van, mint a Mi Szpari topicunkban. Pedig mi is csak egy másodosztályú csapat vagyunk. Egyelőre.
Lehet hogy azért van sok ilyen topic,mert rajtad kívül nem sok embert érdekel a másodosztály!:)))
Vagy,mert Szombathelyen nem sok embernek van gépe!
Azokat érdekli,hogy ki az őszi első,akik ebben az osztályban szerepelnek,hogy ti nem itt vagytok,hát............:)))))
ui:Ja egyébbként van a közeletekben elsőosztályú csapat,úgy hívják,hogy ZTE!!!:))))))))
Nem hiszem el, hogy pár őrült minden lényegtelen dolognak képes külön topicot nyitni. És a még okosabbak meg még írnak is bele.
Most itt gondolok Az őszi első FTC..
vagy a Gera Zoltán stb. topicokra.
Ki a jó francot érdekel pl. hogy ki az őszi első??? Nem fértek el a qrva topicotokban? Szerintetek csak rólatok szól és körülöttetek forog minden?
Szálljatok már le a földre és gondolkozzatok egy picikét. Ha lenne mivel.