Nekem van Eurosport Player előfizetésem, de hiába próbálkozom az új T-home tv által felajánlott app-al nézni, nemsikerül a távirányítóval jobbra- ballra fel és le lépni.Ezért csak egyetlen műsort, az Eurosport 1-et tudom nézni. Másnál működik ez az applikáció?
Tudtommal csak az ES1-en vannak klasszikus reklámok, ES2-n ezek a beragadt, ottfelejett „önreklámok“ mennek. Van ES playerem, de sajnos idő hiányában keveset használom, a tv is inkább háttérzörejnek megy. Vagy a fontosabb eseményeket felveszem és jól átpörgetem a kereskedelmi részeket.
Én is csodálkoztam, hogy nem adják. De ha már nem adják, legalább a közvetítések szüneteiben levehetnék Kraft világcsúcsát. Vagy úgy vannak vele, hogy osszuk be, Vikersundból ennyi van.
Mert nincs benne abban a FIS csomagban, amit ősszel több évre megszereztek. A sírepülő vb joga az EBU-nál van, már amióta a Discovery a tulaj, nem kapják meg ezeket a jogokat, lásd pl úszás és atlétika világesemények.
Üdvözlök Mindenkit! A 2022 es superbike világbajnokság az előző évekhez hasonlóan idén is nézhető lesz az Eurosport Playeren? Valaki tudna ebben segíteni? Köszönöm szépen ezúton is.