Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 3 napja 0 0 3119

Köszi. 

Előzmény: mikkamakka73 (3118)
mikkamakka73 Creative Commons License 3 napja 0 1 3118
BASEBALL_FAN Creative Commons License 4 napja 0 0 3117

Az nap mikor ki irtam az online müsor oldal nem irta az M4-re,  ennyi. (ma már pár napra előre látni) 

Előzmény: Tisztul_A_Visztula (3116)
Tisztul_A_Visztula Creative Commons License 4 napja -1 1 3116

A “miért”-ről szó sem volt eddig. Én sem írtam róla, te sem. Te hozod fel most vmilyen rejtélyes logika alapján.

A “helyes-e, pontos-e az érzésed” volt a kérdés, ezért kérdeztél rá másoktól, ld. “de inkább rákérdeztem.” és “. A téli olimpia ennyivel másabb vagy a streamen lesz a nagyrésze?

Ehhez kaptál muníciót, s úgy tűnik, hogy feleslegesen, ld “de elvileg az M4 is adja, ott is hasonló a menetrend ami előre meg lehet nézni az online müsorba, tehát kikövetkeztethető, hogy ez nem olyan sürü”.

Egyébként gyönyörűen ugrálsz állítások között, azaz úgy csinálsz, mintha a különböző állításaid ugyanazt takarnák. Pedig NEM. Pl. nyári vs téli olimpia után ES vs M4.

De már nincs kedvem részletesen levezetni, végülis nem matematikai tétel vagy; azaz úgy tűnik, hogy irreverzibilis kolléga ragadta meg helyesen a dolgokat.

Sajnálom, hogy időt szakítottam a költői kérdésedre. De azért további sikeres kérdezősködést, s minimalista gondolkodást kívánok, hiszen ez valamiért nagy örömet okoz neked. Namo Amitabha!

Előzmény: BASEBALL_FAN (3115)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 4 napja 0 0 3115

Köszi, tervezem nézni, de annyira nem érdekel a miért , hogy irogassak, leirtam, hogy nekem szellősebbnek tünik  a tv-s menetrend, ezért nem értettem, de elvileg az M4 is adja, ott is hasonló a menetrend ami előre meg lehet nézni az online müsorba, tehát kikövetkeztethető, hogy ez nem olyan sürü, de inkább rákérdeztem.

Előzmény: Tisztul_A_Visztula (3114)
Tisztul_A_Visztula Creative Commons License 4 napja 0 0 3114

Végig se olvastam,“

?????

“kellően tisztelettel kérdeztem”

Ezért bogarásztam ki helyetted a programrendet, azaz szántam rá időt. A nyárinál ráadásul trükköznöm kellett, mert ma már nem elérhető a schedule = menetrend. Ld web archive-ot.

Az üres szócséplést arra írtam, hogy érzetekkel, szubjektív benyomásoknál nincs mit tenni. Valaki így éli meg, valaki úgy. De ha valaki nemcsak megnyilvánulni szeret, hanem tényleg kutatni, s megtalálni a választ valamire, akkor legjobban teszi, ha feltűri az inge ujját, ( s ha kreatív, beveti a kreativitását is, ha meg nem, akkor marad a kitartó próbálkozás) és megpróbálja egzakt szintre hozni a szubjektív érzéseiből fakadó teóriáját. 

Jelen esetben addig relatíve könnyen el lehet jutni, hogy darabszámra hány eseményből áll egy nyári és hányból egy téli olimpia. Míg ezek időtartamának kiderítéséhez sokkal több meló kell. De az sem volna lehetetlen, én pl. írnék a szervezőknek, ha engem érdekelne.

Azaz szvsz ez a sikerre vezető út a kíváncsiskodásaink esetén.

De jelen esetben, azt csak te tudod, hogy mennyi volt az az annyi, amit 2024-ben soknak éltél meg. Az a te adatod a te fejedben, s akár torzított utólagos érzés, akár precíz emlékezet, azzal ennek a topiknak a szerencsétlen “lakói” nem tudnak így másfél évvel később mit kezdeni. 

S a tiszteletbe az is beletartozik, hogy végigolvassuk a nekünk segíteni kívánókat. Ha meg túl bonyolultan fogalmaztam, akkor arra kérdezz rá nyugodtan a negligálás helyett.

Üdv

Előzmény: BASEBALL_FAN (3112)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 napja 0 0 3113

A linkeket köszi. 

Előzmény: Tisztul_A_Visztula (3111)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 napja 0 0 3112

Végig se olvastam, kellően tisztelettel kérdeztem. Nekem fura, hogy nem egésznap megy mint a nyári, azt 2024-be sokat néztem, téli olimpiát azt se tudom mikor láttam igy nem tudtam, hogy nem e szellősebb a program. (ezért kérdeztem) (a nyárit az MTV-n néztem azt nem tudom az ES hogyan adta)

Előzmény: Tisztul_A_Visztula (3111)
Tisztul_A_Visztula Creative Commons License 6 napja -1 1 3111

Összehasonlítható.

Te megítélted, hogy mennyi téli olimpiai sportműsor lesz a tévében az ES-en, s emlékszel, hogy mennyi volt a nyári olimpia esetében. Ez alapján tudtál egy hozzászólást írni. Ebből tudsz képezni a fejedben egy körülbelüli hányadost. Pl. csak negyedannyi órában lesz műsor most. Vagy hát csak kb. feleannyit látok. Stb.

Ezt az általad megfogalmazott érzést, azaz hányadost hasonlítsd össze ezzel a hányadossal:

https://www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/overview  osztva https://web.archive.org/web/20240312145204/https://olympics.com/en/paris-2024/schedule

Ha kb. ugyanannyi jön ki, akkor ugyanakkora mennyiségben van jelen. Ha magasabb a második hányados értéke, mint az első, akkor kisebb mértékben lesz a téli olimpia az ES-en.

A többi csak üres szócseplés.....

Előzmény: BASEBALL_FAN (3110)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 napja 0 0 3110

Sziasztok a téli olimpiai közvetitések sokkal kisebb mennyiségben vannak jelezve az ES-en a müsorba mint anno a nyári olimpai közvetitések voltak (az szinte ha jól emlékszem egész nap volt). A téli olimpia ennyivel másabb vagy a streamen lesz a nagyrésze? Köszönöm szépen -

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.25 0 0 3109

Átfutottam érdekes "vélemény". 

Előzmény: identifikátor (3107)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.25 0 0 3108

Rendben megnézem a hozzászólásaidnál köszi. 😊

Előzmény: identifikátor (3107)
identifikátor Creative Commons License 2026.01.25 0 0 3107

nem akartam ide hosszú szöveget kopizni, a WTA topikba beírtam 1-2 napja.

Előzmény: BASEBALL_FAN (3106)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.24 0 0 3106

Szerintem jobb ha emberek beszélgetnek egymással. 

Előzmény: mikkamakka73 (3105)
mikkamakka73 Creative Commons License 2026.01.24 0 0 3105

Kérdezd a ChatGpt-t

Előzmény: BASEBALL_FAN (3104)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.24 0 0 3104

És miért? :D 

Előzmény: identifikátor (3103)
identifikátor Creative Commons License 2026.01.23 0 0 3103

Egyébként meg akit érdekel a chat gpt elmondja részletesen, hogy miért nem lehet spoilermentesen teniszt nézni.

identifikátor Creative Commons License 2026.01.23 0 0 3102

sokan ezért fizetünk havonta 5 ezer Forintot, hogy adott esetben két párhuzamosan folyó nyolcaddöntőt is megnézhessünk. ez olyan nagy dolog 2026-ban? Persze én értem, hogy a fanatikus teniszrajongók a nézők kb 10%-át teszik ki és a mai világban a dopamin az úr.

Előzmény: BASEBALL_FAN (3101)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.23 0 0 3101

Köszi, ez már régen is igy volt emlékeim szerint , bár tényleg fura ha ebből is pénzt várnak, hogy valaki mondjuk a tv-sen kivül más meccset visszanézne. 

Előzmény: katai.r (3100)
katai.r Creative Commons License 2026.01.23 0 1 3100

Gondolom úgy érti, hogy majdnem minden térfélcserénél átváltanak PiP mode-ba, megmutatni a többi pályát.

Előzmény: BASEBALL_FAN (3099)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.23 0 0 3099

Ezt hogy érted, hogy spoiler mentes? 

Előzmény: identifikátor (3098)
identifikátor Creative Commons License 2026.01.23 0 0 3098

de jó lenne, de jó lenne.... legalább a maxon spoilermentes teniszt nézni a nagy pályákon is. Egy pozítívum hogy ki tudom kapcsolni a kommentárt, de folyton takargatni a képernyőt szünetekben azért elég mókás 2026-ban. A WTA tv-n legalább ilyet nem csinálnak, de ott meg nem lehet lekapcsolni a kommentárt....

NB2 Creative Commons License 2026.01.21 0 0 3097
Előzmény: U 96 (3095)
U 96 Creative Commons License 2026.01.21 0 0 3096

bocsánat, elérhető

U 96 Creative Commons License 2026.01.21 0 0 3095

a jégkorong torna menetrendje már elérhető szerintetek? 

katai.r Creative Commons License 2026.01.21 0 1 3094

Csúnyán benézte Fonyódi Tamás (Marozsán Fábián meccsének kommentátora) a magyar versenyző következő ellenfelét. Végig Lerner Tienéket hangoztatta, miközben Medvedev meccsének győztesével fog majd találkozni.

De tudjuk ezt be a hajnali órák pontatlanságának. :D

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.20 0 0 3093

Én is ahogy néztem a teniszt a főadó tollja, a 2esen pl hétvégén ugye a Si ment a tenisz csak addig amig ezek nem kezdődtek. Szerintem ezzel nincs baj, igy megadják a lehetőséget annak is aki a másik sportokat nézné . 

Előzmény: Madhouse99 (3092)
Madhouse99 Creative Commons License 2026.01.20 0 0 3092

Megnéztem az Eurosportok műsorát az olimpia első hétvégéjén és a megnyitót megelőző napokon. Az Eurosport 1 csütörtöktől 0-24-ben olimpiát fog adni, az Eurosport 2 pedig csak akkor ad olimpiát, amikor éppen nem bringa vagy snooker megy majd a csatornán, vagyis eleget tesz a szokásos közvetítési jogoknak.

Előzmény: katai.r (3079)
irreverzibilis Creative Commons License 2026.01.19 0 4 3091

te foggyos vagy

Előzmény: BASEBALL_FAN (3089)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.01.19 0 0 3090

🤣Eléggé. 

Előzmény: mikkamakka73 (3087)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!