Kérdezd a Manchester United topicjában vagy vmilyen MU-szurkolói fórumon, hátha tudnak vmi okosságot. Esetleg ha van vmi ismerős vmilyen médiánál, akkor akkreditálni sem lehetetlen.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A páromat szeretném meglepni egy Manchesteri úttal ahol megnéznénk egy Manchester United hazai pályán lévő meccsét.De a Pegazus Tours oldalán borzasztó drága a jegy. Nekem S.O.S lenne.Ha valaki tud valami okosat kérem jelezze.Köszi
Felhozom a topicot! Tegnap jó kis meccset játszottunk, az esernyőm is megsínylette:) Még az NS is erről írt:)
"Ha van Sopronban esernyőjavításra szakosodott iparos, minden bizonnyal jól keres majd a tegnapi mérkőzés után. A zuhogó esőben álldogáló szurkolók közül jó néhányan bosszúsan csapkodtak a levegőbe, az orkán erejű szél ugyanis szétszaggatta, kifordította, egyszóval tönkretette gyönyörű színekben pompázó parapléikat."
Davids, Motta és Saviola kényszerű kiesése miatt Rijkaard kénytelen taktikai változtatásokat beépíteni a csütörtök esti, Celtic Glasgow elleni ? nagyon fontos - UEFA Kupa visszavágó előtt.
Nehéz mérkőzés vár a Barcelona-ra csütörtök este a Nou Camp-ban, miután két hete ? kettős emberhátrányban játszva ? 1-0-s vereséget szenvedett a Celtic otthonában. A skót csapat hétvégi főpróbája jobban sikerült, mint a Barca-é, miután a Hibernians vendégeként arattak 4-0-ás győzelmet Agathe és Larsson két-két góljával.
Rijkaard a visszatérők és a hiányzók ismeretében nagy valószínűséggel a következő taktikát fogja követni a mai utolsó edzésen.
A hátvédsorban szélén helyet cserél majd Reiziger és Gabri, előbbi a jobb, míg utóbbi a baloldalon fog pályára lépni. A védelem tengelyében ? bár Puyol szereplése 95%-ig biztosra vehető ? Rijkaard az utóbbi napokban az Oleguer-Márquez kettőst játszatta a tréningeken.
A középpályán Xavi és Cocu ugyanott szerepel, mint vasárnap este a Real Sociedad ellen, míg az eltiltott Motta, valamint az UEFA meccseket kihagyó Davids pótlására Gerard-ot szemelte ki a holland tréner.
A csatársor összeállítás már kicsit nagyobb fejtörést okoz Rijkaard-nak. Saviola eltiltását tölti, Kluivert bár rendbejött, de erőnléti lemaradása van, ezért nem léphet pályára. Overmars, aki legutóbb kezdő volt, a tréner szerint nincs olyan jó formában, mint a felépült Luis Garcia, így ő a kispadon, míg a katalán játékos és Ronaldinho a kezdő tizenegyben lesz csakúgy, mint Luis Enrique, akire az a feladat vár, hogy a standard csatárokat helyettesítve, gólokkal segítse a Barcelona továbbjutását.
spanyolok már a 4. percben emberhátrányba kerültek.
brazil jobbhátvéd, Daniel Alves lőtt egy iszonyatosan nagy kapufát ollózó mozdulattal. tisztára elkeseredtem, mer megtudtam már a Sevilla játékosa, gondoltam jó lenne a Barcába :( :D
bocs,kicsit offtopic de valaki tudna ajánlani egy olyan progit ami kimutatja a chaten a másik ip címét?vagy esetleg ezt alapból be lehet állítani a gépen?
kösz előre is.
Csak nekem az életem kb. a Kispest. Nem tudok röhögni, ha nem megy. 2003. május 23. életem legszarabb napja. De ott ugyanúgy utálom például Borgulyát, mint a válogatottnál Dragónert, Juhárt, és mostmár Szabicsot is.