Kedves fokukac !!!Én viszont ismerlek.Azt javallom nézz be a suliba (ha arra jársz szept-ben)és a tablón (már ha még megvan) 1:32-höz az esélyed. Jaaaa én minden osztályra emlékszem,(azt hiszem) szerintem nem volt rossz osztály az évfolyamon!!!
1.Beléd is!!:)))
2.nekem is tetszik.(el a kezekkel!!:)
3. a mid???:)))))
na, hol van????:))))
4.ez egy rejtély.bizony.kiderítéséhez olyasfajta segítséget nyújtok, mint a nagy vetélkedőkben szokás: alapinformációt: két rész Pink Floydból és egy rész seril króból épül fel, az egyéb is jelentős, azonban hosszú lenne leírni.
Kedves Sutyerák Úr!
A sok hülyeség, amit összehordott, mind igaz. Kérdésem csak annyi, hogy lett volna képes élete fő művének (ami nem más, mint én magam) megteremtésére, ha nincs valaki, aki össze tákolja önt? (és ez a valaki szintén én volnék)
mindketten volt osztálytársaim. Hugi B. Melinda, Móni meg Móni.:))
(most szomorú vagyok,hódító: felbontották velem a szövetséget és 21 helyet estem vissza, ráadásul elmentem szabira és akkor amortizáltak le...úgyhogy nem bízom többé senkiben, még a moderátorokban sem):((((
jajjj, gyerekek!!!!
senki nem kap a csokis rudamból, ha ilyen csúnyák vagytok...mellesleg fubiharapo, mint már megírtam, nem más, mint Endrődy Szabolcs szaktárs kollégám és karmester-rendező társam, akivel együtt teremtettem a világot, (miután megteremtettem őt)...:)))
jaj, egy villám belém csapott...:)))
el akartam ezt nektek küldeni, de csak 20 perc múlva leszek aktiválva,13:27-kor...broáf...
nemrégen egyébiránt én is voltam a telekiben,Hugival és Mónival, de csak egy tanár volt, aki hajladó volt megismerni minket...ez elég ciki, tekintettel arra, hogy mi számítottunk az elit osztálynak az iskolában és mást sem hallottunk álandóan, mint hogy tanárok: hát a dé az egy kivételesen jó osztály és egyéb blabla, diákok:micsoda sznobok,satöbbi...alig emékszik ránk valaki, csak az ofőm és a fizikatanárom az, aki szívesen fogad minket, mikorvisszatérek...:((
Ehhe....nem tudom, miért engem b[][]-ok, amikor, NEM ÉN SZERVEZTEM! Szoval ne engem tessek ecsesztetni. A többiek eazt mondták, hogy megprobaltak benneteket elérni, amit boztos láttam ,hogy Luigi a Bébé-t probálta elérni, aki azonban nme volt elérhető, mert kitudjamitcsinalt.
Ennek ellenére, azt is hallottam ,hoghy most vizsgaszak ,szal alig ér rá vki.
A szervezésről meg annyit, hogy Ugy hivtak fel ,hogy mi lenne ha elmennénk vhova, mert unatkozunk.Kb 2 óra laatt itt is voltak, és onnan gyaltunk tovább. Szoval ne engem, NE Lauigit, és NE Vaxit tessék hibáztatni.MI csak jol éreztük magunkat...
Nem hívtatok, de ha hívtatok volna se mentem volna;-DDD
Dantehix, mesélj nekem mindenféle okosságról pls. Mondjuk ijenekről, hogy akkor hogy és hol találkozzunk mindenféle bábuátadási/festési feladatok elvégzése céljából így vizsgaidőszak előtt két héttel..:))
Naszovla eszembe jutott ez a verzio is. Vaxi, Luigi thx a meglepit:) Nagyon ott van a program!
Szoval elmentünk ünnepelni 3asban, mrt akiket hivtunk ,nem jöttek(megjegyeztem!!) aakit nem hivtunk ,attol sorry. A régi pizzéri helyünkre mentünk ,elé sokat fizettünk ,val. szin átbasztak minket, és bepillantást nyerhettünk a neoprimitiv kiskölykök életébe.Akikről kiderült, hogy jelenlegi telekisek.Elég laza volt De asszem jol szorakoztunk ,bár nme mentünk be dizsizni ,tul punnyadtak voltunk:((
van már egy pár fórum a telekiről, ezt most jól észrevettem....
de anyámnesirass....
ennyi negatív véleményt....
mondjuk nem is csodálom.....:-////
kedves extelekisek.....
el se tudjátok képzelni mai színvonalat.....
tök véletlenül volt alkalmunk összefutni pár jelenlegi díszpintyel....
UFF
no komment...