"Draga barataim [uvoltes, sikongas, hatalmas taps], reggelente sokan vagyunk mar, de meg nem elegen![uvoltes, sikongas, hatalmas taps] Ezert legkozelebb mindenki hozzon magaval egy embert! Mindenki szerezzen tehat, draga barataim, egy embert a kovetkezo reggelre, es meglatjatok, barataim, mi leszunk a legtobben! Hajra Roxy, hajra roxysok![uvoltes, sikongas, hatalmas taps]" (nem szo szerinti, csak emlekezetbol.)
Hát az igaz hogy az ESTFM-nek is nagyon jó reklámjai vannak de én maradok a Roxynál!
Most jelenleg nincs új reklámjuk de szerintem épp most készítik az új bulira!:-)
Az tény álreklámokban az EST FM verhetetlen.Pl.ul itt van az a reklám ami Britney S.amerikai koncertjét reklámozzák,hogy jegyek kaphatók rá
az ismert jegypénztárakban.Sőt egy hallgatójuk be is dőlt ennek a reklámnak és felhivta a rádiót,hogy érdeklődjön hol lehet jegyet kapni rá.Nem semmi...
Bocs,hogy kicsit OFF voltam!De végülis reklámokról beszéltem.
NA élesszük fel ezt a király topicot.
Mivel én szinte mindig a Roxyt hallgatom csak azt tudom mondani hogy nekik vannak a legjobb reklámjai.
Volt ugye ez a télapós,utána jött kívánságműsoros,aztán az aranyhal,és ma is kitesznek magukért.Miden buli alkalmával nagyon jól csinálják!
Most a Szabikám reklámok mennek hát azok is nagyon jó!
Mar nekem is eszembe jutott hogy nyitok egy hasonlo topicot, mert szerintem is egy kicsit tulzasba viszik. A Youwin altal emlitett reklamban volt meg pl. a mumiak kivansagmusra, Cseke Laszlora utalva. Hat ezen meg akar meg is sertodhettem volna, valahogy azert meg nem erzem magam mumianak, bar nem vagyok mar siheder. Es azt is kikerem magamnak, hogy a Szeretnem ahomokorat megallitani-t, vagy a Hull az elsargult level-t mint kinzo-eszkozt hasznaljak, sot egy marciusi reklamban a Homokorat egyenesen "gagyi zenenek" titulaltak. Eleg sokan lehetunk, akiknek ez a zene IS tetszik, esetleg valami nosztalgikus emlek fuzodik hozza. S ha igy folytatjak, nemsokara jon majd a "bunko operarajongok", vagy "agyalagyult operettbuzik" ? Az hogy a reklam kiagyalojanak ezek a zenek nem tetszenek, vagy akar eppen 'falra maszik toluk', az az o maganugye. De nyilvanos radioadasban ilyet leadni, az masokra nezve serto is lehet.
A Jimmyvel valo viccelodes pedig egyenesen bunkosag volt, en is hallottam jan. 2-an reggel ezen viccelodni a musorvezetot! Bar egyaltalan nem kedveltem Jimmyt, ezen nagyon felhaborodtam!
Mosmeg ilyet szólt valami butakurvahangú buta kurva, olyan mingyáelélvezek hangon, közben meg két manus hörgött hozzá: "Kettő az egyben sampon! Aaaah! Kettő az egyben, ez a jó! Aaaah... És ettől nem csak a hajam lesz csillogó...Aaaah!"
Mindezt reggel fél nyolckor, iskola előtt hadd okosodjanak a gyerekek.
De meg van még nekik a salyát kívánságműsoruk reklámja, hogy aszongya:
Lány: Én vagyok az aranyhal, dobjál vissza!
Fiú: Vissza? Hová?
Lány: Hát a tóba, te paraszt!
Fiú: Paraaaszt??! A k*rva a*ádat! - Fiú utolsó sora közben pruttyogó hang, ahogy széttapossa a halat. A csillaggal jelölt betűk helyén kisebb scratch, de azért a mondat gondosan érthető.
Szegény Lyimmi a kórházban haldoklott, amikor - én ugyan nem hallottam - állítólag a délelőtti műsorvezető ilyet szólt: Jimmy új lemezen dolgozik - és egy lélegeztetőgép hangját keverték alá.
Szóval a roxyn adott zenéket általában csípem, de ha megszólalnak már kapcsolok is el onnan.
Gyerekek, hát ne csináljátok már ezt velem. Ennyi? Vége? Senki többet? El fog süllyedni a topicom? Brühűűűűű. Amúgy tényleg. Ki tudja mi van a Villámmal???
Szerintem nagyon jók a Roxy reklámjai. Utoljára 3 éve röhögtem ennyit Villám Géza műsorain.
Egyébként az egyik Roxy DJ hírdetés a buta lány sikongatásaival sokkal jobb.-)))
Kár lenne, ha ez a stílus eltűnne, mert a többi rádió dögunalom műsorai és reklámjai közül kiemelkedik ez az adó, és a stílusa.
Hát kábé annyiban merül ki, hogy vannak a jó mikulások. Erre egy hang: Jó voltál Pistike? És vannak a rosszak. Erre egy hang (aki épp akkor élvezett el): Jó voltál Pistike! Blabla. Gyerekek, hova az anyátokba mentek??? Blabla És jön a folytatás: És persze vannak a büdös tapló bunkó kölykök. Hééé, engedjétek el a szakállamat. Ne, ne csináld. Gyerek: Vedd el a puttonyát. Szakítsd le a pöcsééééééééééét.
Hát kábé ennyi. Mondom, szerintem elég jó. Nekem biztos nem jutott volna eszembe... illetve azért ha elég hülye az ember, akkor még cifrábbat is ki tud találni, de hogy én ezt rádióba berakjam? Én féltem volna, hogy elsodor a népharag. Hogy ilyet Magyarországon meg lehet tenni, az csak most realiozálódott bennem. Mind1. Roxy rulez.
A Roxy rádió reklámjai tényleg elég "gyufakihúzóak" tudnak lenni. Engem egy október 22-i buli reklámja háborított fel, amiben sértően céloztak a forradalomra.
Amúgy semmi bajom a Roxy műsorával, zenelieg ugyan nem egészen a stílusom, de még mindig jobb, mint a Junventus, Danubius, a Sláger, meg hasonló bágyatag és idétlen adók. A régi Roxy viszont kifejezetten jó volt, amikor még csak este 8-tól reggel 6-ig volt adásuk. Akkor még játszottak jazzt, rockot (talán innen a Roxy név), normálisabb funkyt stb. Az egész napos műsoridővel rendesen elpopularizálódtak.
Éppen most hallottam a legfrissebb Roxy szösszenetet, a "mikulásos reklám" személyében. Rögtön fel is merült bennem a kérdés, hogy mi a répa van ez ügyben? Merthogy ez már nem a roxy első ilyen csípősebb hangvételű hírdetése.
Nekem ugyan semmi bajom nincs vele, meg hogy megmondjam az őszintét, itt röhögök rajta ezerrel, de kicsit furcsának találom, hogy ilyen szabadon azt lehet mondani, amit akarsz. Ilyenkor hol vannak az olyan drága érdekvédelmi szervezetek, mint az ORTT? Mind1. Elsősorban azé' gratulálok a Roxy-nak, hogy Magyarországon megteremtette ezt a szabadszájú reklámozást. Méghogy büdös rossz tapló kölykök.... Hehe. Nagyon jó...