Asssssszem nyugodtan leírhatom, hogy nem jött össze :)))) Bocs az Off-ért.
Krapi: Nagyon kösz minden segítséget, azóta már sikerült mindent megoldanom. Amit magyaráztál az tökéletes volt, csak nem vettem figyelembe, hogy két CD-ROM meghajtó van a gépben. :)
Ki, ki, na mégis mit gondolsz?
Majd a vizsgáztatótanár visszahív!:))
Téged kényeztetni különben is csak baseball ütővel érdemes, azt legalább megérzed:PP
Eccer, ha az új helyem felé jársz beugorhatnál, 1000 éve nem láttam a szakadt astrádat:)
egy két hétig nem figyelek s máris irtok vagy 5 hozzászólást:)))))))
a_girl el vagyok hanyagolva általad matekilag:(((
ez megis láccik a teljesítményemen.....csak 3,5
de sebaj, most lineáris programozás van az meg eccerü:))
na de a mechanika..........mindenféle konzolos tartó mindenféle megoszlo, koncentrál erővel terhelve....és a kérdés? hány éves a tanár..
valaki igazán kényeztetgethetne....bigyó nem rád gondoltam:))
Azt hittem, hogy már rég elsüllyedt a topic, de be kellett látnom, hogy azért, mert én valahol nem vagyok jelen, ott még folyhat élet:-)))
Igaz már nagyon nem vagyok képben, de azért szia mindenkinek az elkövetkezendő fél évre előre, ha esetleg megint akkor tévedek legközelebb erre.
OneDa, ha erre járnál: mégis maradok Debrecenben a hétvégére, így a közös szombat esti program sztornózódik. De remélem be tudjuk pótolni a közeljövőben.
Tsokilom!:)
Látom rég jártam erre, maszkimális bocs!
Szakdolihoz Grat, eredmény van-e már?
Kedd és csüt angol, a többi nap elvileg jó, bár gondolom nem az én időbeosztálsom a lényeg:)
Jelentem egy erre járó rendőrautó megfosztva a megkülönböztető jelzéstől, már csak a hó hiányzik.
Ha azt hiszitek, hogy kamú hát tessék szépen lejönni.