"A női lélek érzékeny hangszer"
"PuPu válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-31 20:30:50 (27)
Na ugye!
Gyanítottam én, hogy igen elcsellóztam ezt a dolgot! "
Lehet, hogy virtuózan szeretnél játszani, s ennek éredekében önfeláldozóan gyakorolsz ...a csellózás azonban .......talán a hárfával kellene próbálkoznod. :))
Kedves PuPu, belátom, enyhén szólva szerénytelenség volt részemről azt gondolni, hogy a kettőnk közötti korkülönbség ellenére tanácsokat osztogathatok neked női szívek meghódításából. Lám, Bach téged igazolt. Sok boldogságot!
:-)
Oh! hogy szivunk szuz, s halk inteseinek
olyan kevesse engedunk! - Szivunkben
suttogva szolal olykor egy istenseg,
suttogva, megis ertheton mutat ra:
mit tenni es amit KERULNI kell." Goethe
ez biza igaz. Csak az a baj, ha Kuncze is padlót fog, akkor pvc és pupu is előbb-utóbb padlóra kerül (állami megrendelések híjján). Ki fog akkor minket boldogítani.
Mer azért meg kell vallani, azt az egy Szanyit leszámítva, az emeszpés fijjug nagyságrenddel kevésbé szórakoztatók, mint ez a szürkeállomány holdudvar.
Jogos.
Gyors szülés volt anno, - magam is elgondolkodtam, hogy jó lesz é az alkalmazott háttérzörej.
Aztán, - mivel úgy értékeltem a helyzetet, hogy az üzenet címzettje dús intellektusára legalább olyan büszke, mint hódító küllemére, - s tegyük hozzá, mindkettőre jogosan, - adunk egyet a magaskulturának, - hátha, - ki tudja, - éppen erre...
Meg kell jegyeznem, erőlködésem alacsony hatásfokú volt, - a címzett kasszírozott, majd bús közönnyel honorált...
Hja, - a művészsors, - alkotunk, s éhendöglünk...
:O))))))
Nem rossz.
Azt a D-moll toccata és fúgát viszont lecserélném mondjuk a G'N'R Don't cry-jára, az szép lassú, romantikus szám. Olyat már hallottam, hogy valaki a Boleróra indult be, mi több, csak arra volt képes, de hogy Bach orgonáira, olyat még nem. Pedig nagyon szép, de hát nem keresztelőn vagyunk ugye... :-)
Kicsit kesve ...:)
Ha jol emlekszem, abban az idoben egy 18 eves "filozofusjelolt" bontogatta szarnyait, termeszetesen mindenki rarontott,
s ekkor a humanista PuPu megvedte.
Ebben a topicban PuPu erotikus fantaziait ismerhettuk meg, mi johet meg???????