Szereted a focit?Játszd te is a Sokker Manager nevü böngésző alapú focimenedzser játékot, amely egyedi játékélményt nyújt 3D-s mérkőzés lejátszóval, különleges taktikai szerkesztővel, stadion épitéssel, reális játékospiaccal, heti edzésekkel, ifisulival, Bajnokok Kupájával, nemzeti kupával, válogatottakkal és persze bajnoksággal, ahol lépésről-lépésre haladhatsz egy kiegyensúlyozótt rendszerben a sikerek felé.
A regisztráció most Facebook fiókkal összekötött és ezáltal nagyon gyors.Mivel böngésző alapú játék, nem kell semmit letöltened, sőt mivel heti egy edzése van a klubodnak, nem is köti le minden napra a szabad idődet.Segitségedre lesznek a magyar közösség stábjai a játék elkezdésekor valamint egy élő közösségi fórum is, magyar felhasználók százaival.
Várlak a játékban:ha focimenedzser, legyen ez.www.sokker.org.
Lehet, hogy most meg leszek kövezve, de ez a NFS5-Porsche Unleashed egy darab sz.r, az első rész ugyanez volt, csak egyszerűbb grafikával, és kevesebb Porschéval. Amúgy meg
-Unreal (futott még: Soldier of Fortune)
-Driver (bár ez is PSX-átirat)-szerintem az eddigi legélethűebben sikerült szimulátor, már ami az autó viselkedését illeti. Ebben verhetetlen. (Futott még: Rally Masters)
-The Sims Ez meg qrva nagy ötlet
A többi kategória meg engem nem köt le, én ezekkel a játékokkal órákig megfeledkezem a külvilágról, de a NoOneLives4Ever-t a jelek szerint meg kell szereznem!!!
Na nem folytatom tovább, mert minek? :-)
Szóval, szerintem az MDK 2 az év legjobb játéka (annak ellenére is hogy már jópár hónapja megjelent), nem mintha ez bárkit is érdekelne... :-)
De mindenesetre mindenkinek nagyon-nagyon tudom ajánlani...
Üdv
......
count_zero: Játsz vele 2 percet és megtudod, miért az év játéka :-))))) Abban viszont igazad van, hogy nem az eladás alapján kellett volna véleményt mondanom. Egyébként meg azért mondtam ezt a programot, mert őszintén szólva, valahogy ebben az évben nem volt egy olyan progi sem, ami hosszabb időre a tudatomban maradt volna. Ezt a progit viszont már egy éve szakadatlanul vártam, végre megérkezett és nem is csalódtam benne.
Amúgy meg: STARCRAFT MÉG MINDIG A KIRÁLY!!! :-))))
Elárulnátok, mi az a CM 2000/2001?
És a Sims miért szimulátor és miért nem stratégia? Azért mert Sim? :o)
Szerintem a Wizardry 8 lesz a jövő/vagy azutáni/ év játéka, soha, egyetlen játékot sem vártam még, de ezt igen...
A Red Alert témában tökéletesen igazad van.
Csak azt nem értem, hogy ha 1,5-2 évvel ezelőtt
nem ájult el senki a Tiberian Sun-tól, akkor most
2000 végén(!!) miért tegyük ezt.Nekem legalábbis
elég nagy csalódás az egész.
(Főleg a grafika ami szíven ütött.Egyszerre ótvar
és gyerekes a'la TibSun)
Nagy durranások amúgy sem voltak ebben az évben,
talán a Sacrifice-ot és a Hitmant tudnám említeni.
Szerintem a Diablo 2-nek is csak a neve volt nagy,
ő is szépen alul teljesített.
Az igazi nagyágyúk talán a jövő(?) évben jönnek ki
Black&white,Max Payne,Halo,Warcraft3,DNukem4ever
stb.stb.stb...
(Hm, ha jól emlékszem ezeket mind erre az évre is
ígérték:((( )
En nem akarok senkit megbantani, de hogy lehet ilyet irni a Red Alert 2-re hogy az ev jateka strategiaba? Atlathatatlan kiegyensulyozatlan, rosszak a videok a grafika. LASSSSSSSUUUUUU!!!!
Igaz hogy nem sokaig olvastam, de meg vgyok lepodve, hogy az Age of Kings Conqverors-t nem sokan irjak. Pedig strategiaba nehez jot csinalni. Nyugodtan ossze lehet hasonlitani a tobbi strategiaval, es aki ezt megteszi az rajon hogy messze lehagyja a game az osszes versenytarsat. Nagyon messze. Attol fuggetlen en mar meguntam.:) De az teny, hogy ez a legprofibb munka.
Jo meg a RUNE is. Csak ne lenne ilyen hule neve.
Final Fantasy 9... Megint megdöntött pár eladási listát és a PC-s verzió még meg sem jelent, valószínűleg abból sem kettőt fognak venni...
Amúgy még talán a Diablo 2 és a Baldur's Gate 2 az esélyes.
Mindenképp a Deus Ex. Ez nem lehet vitás. Jó volt még a Metal Gear Solid is, csak nagyon rövid és könnyű. A Team Arena a demo alapján nagyon jó lesz szerintem.
Huhh,
néhány napig nem voltam és tessék... :)
Azért köszi eksön, Tybalt, Darkon a segítséget!!! Lassan megint kellene összesíteni;) No, igyekszem én is erőt venni magamon, és besegítek.
A szavazataimon még gondolkodom egy picit...
Az Urban OPs aprilisban jelent meg hivatalosan. Es szerintem 100%, hogy nem jatszottal vele tavaly. Esetleg a Rogue Spear-rel.
HEFAthos: Erdemes megnezned a Shogun-t, de tudom meg ajanlani a Ground Control-t (3D sci-fi beutesu real-time strat.) es a Close Combat 5 Invasion Normandy-t (II.v.h.-s real-time strat.)
Ez a gaz ezzel a szavazosdival, legfeljebb egy szakujsagironak van szerencseje kiprobalni az osszes iden megjelent jatekot. A shogunt en pl. nem is lattam, de felkeltetted az erdeklodesem :)