Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 8
Köszönöm, küldtem e-mailt.
Előzmény: kunigunda5 (7)
kunigunda5 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 7
Ha pesten tudunk találkozni, odaadom az enyémet. A többit e-mailben...
wizardry8 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 6
Sziasztok,
nem tudja valaki hol lehet ezt a programot beszerezni, megvenni vagy letölteni?
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.12.13 0 0 5
Köszi a tippet, ígéretes a site! Remélem, valóban gyakran frissítik majd a skacok.
Előzmény: Jacky (4)
Jacky Creative Commons License 2000.12.13 0 0 4
Jó kis játék ez, csak sok mindenre nehéz rájönni. Sanyo weblapját nézzétek meg, érdemes.
www.extra.hu/sanyo.12/
Előzmény: Az Utolsó Európai (3)
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.11.24 0 0 3
Kösz NoMercy!

Meg tudsz erősíteni abban, hogy egy belső nézetes rpg-ről van szó?
Nekem a Might&Magic a kedvenc műfajom, ettől is valami hasonlót várok - a harcrendszer kivételével -, mennyire teljesülhet a várakozásom?

Előzmény: NoMercy (2)
NoMercy Creative Commons License 2000.11.23 0 0 2
Sziasztok

En jatszottam vele, szerintem eleg korrekt. A grafika kicsit gagyi, de ha valaki szereti a regi stilusu rpg-ket akkor nagyon jol el lesz vele. Tulajdonkeppen szinte mindenre ra lehet jonni ( marmint iranyitas, stb ) de ha megis elakadnatok, akkor van egy help alkonyvtar a jatekkonyvtarban, ahol minden le van irva. Egyetlen tanacsom azert van: a jatek latszolag realtime, a valosagban azonban korokre osztott, tehat harcban sok ertelme nincs az eszeveszett rohangaszasnak, az emberkek szepen egymasutan fognak jonni es az ellenfelek is, viszont ha mozogsz a program ugy veszi, mintha az adott korodet te mozgassal toltened, tehat az ellenfelek folyamatosan fognak tamadni. Ez most biztosan nagyon bonyolultul hangzott, de ha van nemi fogalmatok a szerepjatekrol akkor ra fogtok jonni mire is gondoltam. Egyebkent en meg tudom szerezni a progit (2 CD) akinek kell dobjon egy mailt.

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.11.22 0 0 1
Egy haveromnak van meg, ő adja kölcsön néhány évre...:-) Ugyanis már végigjátszotta...:-))
Egyébként nincs még a gépemen a játék, eddig csak olvastam róla.
Előzmény: buliska (0)
buliska Creative Commons License 2000.11.22 0 0 0
Nekem is kéne a game, de nem tudom megszerezni. Te honnan szerezted?

Udv! Bulis!

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.11.21 0 0 topiknyitó
Mostanában határoztam el, hogy beszerzem ez a játékot. Kérdésem: játszik-e vele valaki? S ha igen, tud-e tippeket adni, mire érdemes figyelni, stb. Bármi érdekel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!