Keresés

Részletes keresés

Sweet Rosalyn Creative Commons License 2002.08.01 0 0 134
Szia!

De jó Neked, hogy ott tanulhattál. :-) El tudom képzelni milyen élmény lehetett, és még az is, ahogy Wolves szurkolóvá avanzsáltak. :)
A Milton Keynes-ügy már vagy 2 éve legalább megy, de szerintem (szerencsére) nem mennek el Londonból, mert szurkolói kampányok folynak a költözés ellen. Az idén még biztos, hogy a Selhurst Parkban lesznek a hazai mérkőzések, a Crytal Palace pályáján. Annak egyébként külön örültem, hogy a Sasok felett végeztek, mert így valami kis borsot törtek a "főbérlők" orra alá. :))))

Kíváncsi vagyok az új mezekre. A Wolves-nál van valami nagyobb változás? Én csak most kapcsolódtam vissza a hírek követésébe, így nem tudom, hogy mi van a Wimbledonnál, de annak örülnék, ha váltanának szponzort, ugyanis a MaxiMuscle elég...... gázosan hangzik. :)) És lehet, hogy a Pumával is befuccsolt a szerződés az mezeladások rosszul haladása miatt.

A másik: legalább a Wolves meccsekre normális létszámú tömeg megy ki. :(

H.

Előzmény: Muntanitz (133)
Muntanitz Creative Commons License 2002.08.01 0 0 133
Már miért ne hinném el, hogy 21 éves lány létedre nagyon szereted a focit? Mégha abszintot írtál volna, akkor valóban furcsállnám a dolgot, nade a foci az teljesen OK. Én 31 éves vagyok, budapesti, kedvenc csapatom a Kaposvári Rákóczi. A Wolves az egyetlen külföldi csapat, amellyel szimpatizálok, de Wolves-mad-nek a legkevésbé sem nevezném magam. 1993 óta követem figyelemmel az eredményeiket, mert akkor nyáron Birminghamben tanultam, s a szálláshelyem közelében lévő pub törzsközönségét barátságos Wolves-fanek alkották, akik presztízskérdést csináltak belőle, hogy Magyarországról jött új ismerősükkel megkedveltessék az akkoriban a másodosztályban is igencsak bukdácsoló Wolvest. Egyetlen meccsen voltam, a 93/94-es bajnokság nyitófordulójában, amikor a még nem teljesen kész Molineux-ban 3-1-re vertük a Bristol City-t. A következő hét végén már nem voltam Angliában, és a St Andrews-ban 1-0-ra ki is kapott a csapat a Birmingham City-től. Feljutni azóta sem sikerült. Most hír van arról, hogy Paul Ince is hozzánk jönne, bár már 34 éves az egykor szebb napokat látott labdarúgó, de talán segíthet valamit a középpályán.
Amúgy aug. 31-én lesz a Wimbledon-Wolves derby, ezek szerint Milton Keynes-ben(?). Na, addig remélem sokszor összefutunk ebben a fórumban.
Üdv,
Mun
Előzmény: Sweet Rosalyn (132)
Sweet Rosalyn Creative Commons License 2002.07.31 0 0 132
Hello! Úgy örültem amikor olvastam a kedves válaszodat. Azért ha más nem is fog írni, én beszállnék, majd legfeljebb ketten fogunk csak üzengetni.

Muntanitz, sok Wolves oldalt szoktál látogatni? "Leadtad" már a tippedet az első két meccsre a wolves-mad.co.uk-n?

Írnál egy kicsit magadról? Meg akármi érdekeset, pl mióta szurkolsz a Wolvesnak, voltál-e már esetleg meccsen, ilyesmi. Én 21 éves lány vagyok (azért nem kell kinevetni, igenis nagyon szeretem a focit) Győrből.

A Wimbledonnal pedig már jó ideje van pár gond: főleg azzal, hogy most hol játszanak. Biztos olvastál a Milton Keynes ügyről. Hogyan lehetne WIMBLEDON a klub neve ha még nem is Londonban játszanának. Aztán Cunningham távozásának sem örültem. Aztán az egyik legjobb csatár Connolly lesérült egy barátságos mérkőzésen, 2 hónap szünet már biztos és most még edző gondok is vannak. Még mi?

Várom a válaszod, üdv,
Hajni.

Előzmény: Muntanitz (131)
Muntanitz Creative Commons License 2002.07.31 0 0 131
Dear (or Sweet) Rosalyn! A topikba egy negyedév alatt jó, ha öt beírás történik, annak is én követem el a 60%-át. Nemcsak hogy maradhatsz, hanem szinte kérlek erre! A Wimbledonról például eddig nem sok ismeretet gyűjtöttem, a viszonylag hosszú Premier League tagság ellenére elég szürke csapatnak tűnnek szememben. De majd te ellátsz infromációval! :-)
A Wolves-nál mégis beleerősítettek egy kicsit: ugyan nem friss hír már, de leigazolták Denis Irwint az MU-tól, aki Rio Ferdinand érkezésével ott feleslegessé vált. Vele erősödhet a védelmünk, az tagadhatatlan!
Előzmény: Sweet Rosalyn (130)
Sweet Rosalyn Creative Commons License 2002.07.31 0 0 130
Sziasztok! Éppen most találtam meg ezt a topicot, remélem befogadtok. Annak ellenére is, hogy én a Wimbledonnak szurkolok már kb másfél éve mióta van egy őrült nagy Crystal Palace szurkoló barátom (aki már vagy 20 éve Eagles-fan!). Tavaly a play-off során szurkoltam a Wolvesnak, ha valakit ez érdekel itt, olyan jól játszottak a szezon legnagyobb részében. Igazából én jó ideig tuti biztos voltam benne, hogy ők nyerik meg a bajnokságot. Ennyi volt az első hozzászólásom. Maradhatok? :)
Muntanitz Creative Commons License 2002.07.22 0 0 129
A Division One első fordulója aug. 11-én lesz. Benne: Bradford-Wolves. A nyáron, sajnos, nem sokat erősödtünk, de a feljutásért így is harcban kell lennünk!

GO AHEAD WOLVES!

Muntanitz Creative Commons License 2002.05.03 0 0 128
Na lám, még egy Wolves-fan! A 20 év nagyon impozáns, én csak 1993 óta vagyok szimpatizáns, és csak amióta viszonylag könnyebb hozzáférésem van az internethez, azóta követem nyomon lépésről lépésre a csapatot. Hát, valahol bajnokság közben szúrtuk el a feljutást, bár az osztályozós eredmény sem egy dicsőség! A hazai teljesítményünk botrányosan gyenge volt: a Grimsby meg a Crewe ellen elszenvedett érthetetlen vereségek, a tökutolsó Stockport ellen kín-keservvel elért döntetlen, meg még lehetne sorolni. Idegenben viszont mi szereztük a legtöbb pontot, más kérdés, hogy ez nem sokat ért a végelszámolásnál. Most nagyon oda kellene figyelni a vezetőségnek, mert egy ilyen szezon után, amikor a játékosok legnagyobb része már a Premier League-be készült, fenyeget a csapat széthullásának veszélye. Remélem, ez nem következik be, mert a Wolves-fanek már nagyon megérdemelnének egy elsőosztályú csapatot!
Üdv és COME ON WOLVES!!!
Előzmény: Zöldferi (127)
Zöldferi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 127
Sziasztok!
Nem tudom,hogy siklottam át eddig a topic fölött,mert imádom az alacsonyabb osztályú angol és skót ligákat.Több,mint 20 éve rajongok a Wolverhamptonért,látom,ebben találtam egy társat.Bent vagyok a Wolves oldalán a szurkolói fórumban,mindenki teljesen paff az osztályzó kudarca óta.Ha az első meccsen nem kapnak egy cumit a 90.percben,ez az 1-0 elég is lett volna a Norwich ellen.Nem is értem,hogy lett "elszabva"a feljutás,nem is olyan rég még 11 ponttal mentünk a West Bromwich előtt.Ma azért is Wolverhampton mezben indultam reggel melózni.Frankó a topic,jövök még! COME ON WOLVES!!!

Zöldferi

Jay-X Creative Commons License 2002.05.02 0 0 126
Hi!

Kicsit elfeledtem a topicot, holott én nyitottam... Ezért bocsi, majd megpróbálok gyakrabban járni ide.

Muta!

Akkor jövőre lesz Wolves-Brighton meccs mivel mi most nyertük meg a Division 2-t! :))

A kiáltvánnyal egyetértek, terjeszteni fogom!!!

SEAGULLS!!!!!

Muntanitz Creative Commons License 2002.05.02 0 0 125
Ha esetleg valaki(k) még érdeklőd(i/ne)k a topik iránt, rám jövőre is számíthat, mert tegnap sajnos eldőlt, hogy a Wolves-nak ebben az évben sem sikerült a feljutás a Premier League-be.
Előzmény: Muntanitz (123)
3felido Creative Commons License 2002.04.19 0 0 124
FIGYELEM! Az alább olvasható kiáltvány a római Curva Sud szüleménye, melynek küldetése, hogy minél több ultra (szurkoló) olvashassa szerte a világon. A levél a 3. Félidő január-februári (No. 76-77.) számában látott napvilágot, s még több száz internetes szurkolói oldalon olvasható. A Félidő stábja várja a hozzászólásokat (akár ide, akár a 3.Felido@mail.datanet.hu címre), melyek közül egy csokorra való a következő (No. 80.) szám Olvasói Fórum rovatában is megjelenik. Minden az újságban is megjelenő levelet egy Lonsdale kulcstartóval ill. a legérdekesebb hozzászólást egy MENTALITA’ ULTRAS T-Shirt-tel jutalmazzuk. A nyertesek nevei szintén a következő számban olvashatóak! Aki úgy érzi, ossza meg az ország ultratársadalmával mondandóját!

ULTRAMANIFESZTUM

Ezek a sorok a római ultráktól lettek átvéve. Az eredeti levél azóta már néhány helyen kiegészítésre került a német és egyéb szurkolói kultúrák hatására, de a lényeg minden szurkoló számára ugyanaz. A kiáltvány eredetije megtalálható az Ultras AS Roma internetes oldalán, hozzánk két ferencvárosi szurkoló jutatta el (F. Márk, K. Péter).

Víziók a jövőről:

Eljött az idő, hogy az összes szurkoló megértse, mit művel a labdarúgással az UEFA, a FIFA és a TV-s társaságok, az országos szövetségek hathatós támogatásával.
Az elitcsapatok törekvései egy Európa liga kialakítására irányulnak, mely végül is csak az egyes szövetségek legtőkeerősebb egyesületeit szolgálná. Ez a liga, ezeknek az egyesületeknek, a TV-s jogok eladásával hatalmas bevételt jelentene, de a kisebb klubok ki lennének zárva, illetve esélytelenek lennének a húsosfazék közelébe kerülni, amely hosszú távon csődbe juttatná őket. A TV nézők száma egészen biztosan növekedne, miközben a stadionfoci az eredeti formájában lassan-lassan eltűnne! Néhány éven belül még a gyep is tele lesz szponzori reklámokkal, s a koreográfiák, látványok be lesznek tiltva, mert a TV nézők figyelmét elvonja a reklámtáblákról.
Száz és száz rendező fog állni a szektorokban, a szurkolókat az egész stadionban kamerák figyelik, hogy ne kerülhessenek a lelátókra nagyzászlók, transzparensek, pirotechnikai eszközök.
Néhány év múlva játékosaink meze leginkább egy Forma 1-es ruhára fog hasonlítani, minden helyet felhasználva a reklámokra.
A funkcionáriusok fejében már formálódik a jövő: a visszafogott szurkoló a kívánatos, aki kellemes hangulatot terjeszt, de csak annyit amit a közvetítésekben háttérképként be lehet játszani. Aranyosan tapsol amikor azt kell, de amúgy csendesen ül a székében.
Nem lesz több hely az ultrák számára! Van egy UEFA irányelv, mely szerint a nézőknek ülniük kell, nem akarnak olyan szurkolókat, akik aktívan részt vesznek a játékban. Olyan közönséget akarnak mint a színházban, vagy a mozikban!
Ezek az emberek nem értik hogy a foci az életünk, hogy a klubunknak élünk, hogy olyan sálakat és ruhákat hordunk amely csapatunkat, városunkat, életterünket képviseli.
A világ összes tábora tartson ebben az esetben együtt, s alkossunk egy hatalmas egységet a Futballipar ellen!

A valódi szurkolók ezért ezeket a szabályokat akarják:

Játékosok igazolása csak a szezonszünetekben legyen, s ne a bajnokság menete alatt.
Adják meg a játékosoknak azt a lehetőséget hogy szabadon örülhessenek egy gólnak. Ez az idő lejátszható a hosszabbításban.
A helyi utánpótlás korú játékosok támogatása, a szövetségek szabályaival.
Egyéves eltiltás azoknak a játékosoknak, akik nem töltötték ki a szerződésüket, mert egy másik egyesület több pénzt ajánlott.
Annak a megakadályozása, hogy egyesületi munkatársak egy másik klubnál is dolgozhassanak, s ezáltal elkerülni a fiókcsapatokat.
A BEK visszaállítása, egy automatikusan kvalifikált csapattal az összes bajnokságból. Egy olyan liga helyett, ahol egy bajnoki negyedik Bajnokok Ligája győztes lehet.
Annak a tilalma, hogy az egyesületek, vagy szövetségek, az idegenbeli meccsek jegyeit exkluziv utazásszervezőknek, utazási irodáknak adják tovább.

Az ultrák a következőket tegyék:

Az összes szükségtelen kapcsolatot, vagy segítséget kerüljék a klubbal és a rendőrséggel.
Egymás közt jobban együttműködni!
Saját szervezésben utazni az idegenbeli mérkőzésekre.
Más egyesület ultráival együtt dolgozni, és a TV focinak mint terméknek az attraktivitását csökkenteni.
Ne hagyják magukat önkényes szervektől elnyomni, s minden meccsen feltétlenül mutassák magukat.

Támogassátok az ultramozgalmat, s építsetek fel egy saját kiáltványt is honlapjaitokon, vagy másoljátok le ezt!!!

Muntanitz Creative Commons License 2002.04.17 0 0 123
Topikébresztési kísérlet fél év tetszhalál után...

A Division I-ban az utolsó forduló következik. A Man City már bajnok, a második automatikus feljutást biztosító helyért a WBA és a Wolves küzd a West Brom 1 pontos előnyével. Hétvégén a WBA a Crystal Palace-t fogadja, a Wolves Sheffieldbe megy a Baglyokhoz. Mindkét csapatnak hosszú évek után nyílik lehetősége az élvonalba való visszatérésre.

HAJRÁ WOLVES! "Out of darkness, cometh light!"

Muntanitz Creative Commons License 2001.10.17 0 0 122
Wolves-Crewe 0-1. Hogy mi ez az állandó görcsölés hazai pályán? Véget ért a szép veretlenségi széria. De kár!
Előzmény: Muntanitz (121)
Muntanitz Creative Commons License 2001.10.15 0 0 121
Bradford-Woverhampton 0-3, Adam Proudlock triplájával! Már öt pont a Wolves előnye, egyelőre csak a Crystal Palace tartja a lépést. Holnap este a Crewe Alexandra jön a vágóhídra. Bár otthon gyengébben szokott menni, most nem hiszem, hogy probléma lenne. Aztán jöhet a Palace!

HOLD ON WOLVES!

Jay-X Creative Commons License 2001.10.01 0 0 120
a Brighton meg ujonc létére vezeti a d2-t!! Juhééééééé!!!!!!!!
Muntanitz Creative Commons License 2001.10.01 0 0 119
A Wolves már nem lát maga fölött csapatot a tabellán! Esélyeshez illő magabiztos győzelem a Rotherham Utd otthonában (3-0). Nagy menetelés szakad most meg két hétre, mert a Barnsley elleni meccsünket halasztják, így csak két hét múlva játszunk a Bradford ellen.

GO AHEAD WOLVES!

Feyd-Rautha Creative Commons License 2001.09.26 0 0 118
QPR and the Moonies.

It must be a difficult time to be a QPR fan. In the third division of the league (currently trading as Nationwide League Division Two) for the first season since “All You Need Is Love” was in the hit parade, and driven into administration at the end of last season by crippling financial problems. Then there was the alarming suggestion that one way out of the muddle was to merge with Wimbledon (possibly to form a new superclub called Quimbledon), and now it has emerged that one of the parties interested in buying a stake in the club is the US-based religious cult the Moonies.

For a while there was some confusion, as Rangers devotees hoped against hope that a bid had come in from Watford striker Tommy Mooney and his unexpectedly wealthy family, but no. It was indeed the apostles of the Reverend Sun Myung Moon who were sounding out the administrators in charge of getting the Hoops back on their feet.

It’s difficult at first sight to see what might attract the Moonies to QPR. But then both are known for making promising youngsters disappear - the Moonies to aggressively evangelical brainwashing centres in America, and QPR most recently to Portsmouth. And perhaps the Moonies’ interest could explain why Rangers’ home gates have dwindled so dramatically. Maybe the lost fans will one day return, smiling ecstatically and denouncing all Communists as the spawn of Satan.

Who knows, maybe the Moonies are merely dipping their clean-brained toes in the water of English football, and are ultimately planning to move in at the biggest club in the land, which they will rename Manchester Unificated. They will, however, face strong opposition from the Osmond-faced Mormons, who are rumoured to have a plan to use the Old Trafford club’s high profile to spread their message that men can have as many wives as they can handle, insisting that David Beckham marries the rest of the Spice Girls before the deal can go through.

Muntanitz Creative Commons License 2001.09.26 0 0 117
Na, ez is nehezen ment. Shaun Newton a 92. percben fejelte a Wolves győztes gólját a Nottingham ellen. Nagyon nyomasztó a hazai pálya manapság, pedig 24350 néző még az angol második vonalban sem kismiska. Szombaton idegenben az utolsó Rotherham ellen ennél könnyebb győzelem valószínűsíthető. Kár, hogy Kenny Miller megsérült, mert a támadások 60-70%-ában benne szokott lenni. Valószínűleg Proudlock vagy Roussel lesz a kezdő.

Hajrá Wolves! Egy orrhosszal ismét közelebb a Premiershiphez!

Előzmény: Muntanitz (115)
mash Creative Commons License 2001.09.25 0 0 116
Felhozom ezt a topicot, hátha érdekel valakit!
Muntanitz Creative Commons License 2001.09.25 0 0 115
Remélem, csak májusig, de ezt a topikot is felveszem a "Kedvencek"-be. A Wolverhampton Wanderers nagyszerűen kezdte a szezont (az egyetlen veretlen a Division One-ban), és valahányszor kinyitom az egyébként nagyszerű honlapjukat (www.wolves.co.uk), máris új erősítési terveket, vagy konkrét új igazolásokat látok. Ma este a Nottingham-et fogadják a Molineux Stadium-ban, ahol egyébként eddig lényegesen gyengébben szerepeltek, mint idegenben. Az új igazolásokkal: Blake-kel és Rae-vel azonban remélem, hogy a Wolves hazai szereplése is erőteljesebb lesz.

Amúgy a Wolves-zal kapcsolatban érdekesség, hogy a honlapon a történelmük meghatározó eseményei között szerepeltetik, hogy 1954-ben egy barátságos mérkőzésen 3-2-re verték a Honvédot. Egyébként a Wolves fénykora is az '50-es évekre esett, mindhárom bajnoki címüket ekkor szerezték.

Hajrá Wolves! Irány a Premiership!

big l Creative Commons License 2001.09.25 0 0 114
Come On Cardif !!
J-MAN Creative Commons License 2001.09.24 0 0 113
Mi van ezzel a király topic-kal , emberek ?
FÖLHOZOM !!!
Tomacius Creative Commons License 2001.06.08 0 0 112
Ave!

Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok. Egyátalán lehet úgy irni nekik, hogy nincs is nálam sport1?
Akkor mi alapján reklamálok? Pedig tényleg nagyon jó lenne dömpingben angol focit látni a TV-ben.

Előzmény: Jay-X (111)
Jay-X Creative Commons License 2001.05.28 0 0 111
meggondolando, ámbátor meg kell jegyeznem hogy személyszerint nekem nem lenne sok hasznom belőle mivel nincs sport1-ünk... de ha gondolod megirom...
Előzmény: hackett1977 (109)
Jay-X Creative Commons License 2001.05.28 0 0 108
pgyuresz@freemail.hu
Előzmény: hackett1977 (104)
Montoya6 Creative Commons License 2001.05.24 0 0 107
Azért a Boston szépen megkapaszkodott. A Rushdentől meg várható volt ez az eredmény.
Előzmény: daze (105)
Tomacius Creative Commons License 2001.05.24 0 0 106
tomacius@primposta.hu

COME ON PILGRIMS!!!

daze Creative Commons License 2001.05.22 0 0 105
Egy kis conference statisztika:

Végeredmény

1. Rushden and Diamonds
2. Yeovil Town
3. Dagenham and Redbridge
4. Southport
5. Leigh
6. Telford United
7. Stevenage Borough
8. Chester City
9. Doncaster Rovers
10. Scarborough
11. Hereford United
12. Boston United
13. Nuneaton Borough
14. Woking
15. Dover Athletic
16. Forest Green Rovers
17. Northwich Victoria
18. Hayes
19. Morecambe
20. Kettering Town
21. Kingstonian
22. Hednesford Town

legnagyobb hazai győzelem
Hednesford 7 v 1 Northwich

legnagyobb idegenbeli győzelem
Kingstonian 1 v 6 Morecambe

legtöbb gól
Boston United 5 v 3 Hereford
Hednesford 7 v 1 Northwich
Forest Green 4 v 4 Dag and Red
Stevenage 5 v 3 Telford
Morecambe 4 v 4 Scarborough
Leigh 6 v 2 Nuneaton
Woking 4 v 4 Dag and Red

gollövőlista
Darby (Rushden) 27
Patmore (Yeovil) 22
Jones (Leigh) 21

Jay-X Creative Commons License 2001.05.19 0 0 103
Albion striker Bobby Zamora has collected yet another award! This time he's been voted the PFA Player of the Year for Division Three.

Zamora was part of the PFA Third Division team - along with his team-mate Danny Cullip. That selection was based on votes from his fellow pros. Now he's won the PFA Third Division Player of the Year - as voted for by the fans!

The 31-goal striker beat Robert Earnshaw of Cardiff into second place, while Paul Simpson of Blackpool finished third, and Zamora told the PFA's website:

"I can hardly believe all the stuff which has happened to me this season. With Brighton clinching the Third Division title... I couldn't be happier. It has been a fantastic season and I would just like to thank the fans that voted for me for taking the time and trouble to do so. It means a lot and I am proud to receive this award."

In addition to the double regocnition from the PFA, Zamora has picked up the Player of the Season Award, and the Seagulls Club and Internet versions, and in March He won the Nationwide Player of the Month.

--------------------------------------------------------------------------------

Tomacius Creative Commons License 2001.05.18 0 0 102
Playoff eredmények:

English First Division:

Preston 2-1 Birmingham
Összesítés: 2-2
Preston wins 4 - 2 on penalties.

Bolton 3-0 West Brom
Összesítés: 5-2

English Second Division:

Walsall 4-2 Stoke
Összesítés: 4-2

Reading 2-1 Wigan
Összesítés: 2-1

English Third Division:

Hartlepool 1-3 Blackpool
Összesítés: 1-5

Leyton Orient 2-0 Hull City
Összesítés: 2-1

Tehát a döntők a Millenium Stadium-ban:

Preston - Bolton
Reading - Walsall
Leyton - Blackpool

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!