Keresés

Részletes keresés

zolkiena mester Creative Commons License 2000.11.29 0 0 32
Én perverz, veled szoktam a muslincákon a potrohuk selymes szőrét kifésülni.
zako Creative Commons License 2000.11.28 0 0 31
Úgy látszik vonzom a perverz emberkéket: múltkor ez a zolkien mester, most meg ez a MayDayRay... valami rosszat írtam talán?
maydayray Creative Commons License 2000.11.28 0 0 30
Nos, Zakó nénivel ismerjük egymást rég óta, csak szopatom a macát, szereti :-)
Előzmény: zako (24)
zako Creative Commons License 2000.11.24 0 0 29
Fölhozom egy kicsit a topikomat...

Újabb témák:

1. Jutottál már számottevő anyagi előnyhöz vagy sikerült elkerülni egy fölösleges kiadást a Net segítségével? Pl. kedvezmények, akciók, esetleg netes rendelés...

2. Egy nyugat-európai felmérés szerint az ottani polgárok nagyobb részének a munka jut eszébe az internetről. Neked vajon mi?

A válaszadás szokás szerint önkéntes és majdnem anonim. :-)

outdownS Creative Commons License 2000.11.22 0 0 28
Szoval volt szemelyes ok. A vilagert sem bantanek valakit, aki szereti Enyat.
Előzmény: zako (25)
zako Creative Commons License 2000.11.22 0 0 27
Nem egészen... :-O A barátaim szinte mindegyike netfüggő és egyikük így talált rá a topikomra is.
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.22 0 0 26
Akkor a "kis virtuális közösség" "kis haveri köröm" is lehetett volna, nem? :))
Előzmény: zako (25)
zako Creative Commons License 2000.11.22 0 0 25
Ne bántsd, személyesen ismerem, tényleg így szoktuk húzni egymást, poénból. Egyike a kevés nem-virtuális barátaimnak és annak ellenére, hogy szereti Enyát, jó fej. :-)
Előzmény: outdownS (22)
zako Creative Commons License 2000.11.22 0 0 24
Köszike GayDayRay, izé pardon MayDayRay.. Nagyon kedves vagy :-))
Előzmény: maydayray (20)
zolkiena mester Creative Commons License 2000.11.22 0 0 23
Nem akkarom megsérteni Zakot, mi már csak igy poénkodunk !
outdownS Creative Commons License 2000.11.22 0 0 22
Volt rá valami különös (és személyes) okod, hogy épp itt könnyíts magadon?
Előzmény: zolkiena mester (19)
zolkiena mester Creative Commons License 2000.11.22 0 0 21
Szerintem is ! De o néninek is valja magát!
maydayray Creative Commons License 2000.11.22 0 0 20
Nem akarom azt mondani, de nagyon gáz ez a topik, főleg a gazdi bácsi.... :-)

Keep on netting

Ray

zolkiena mester Creative Commons License 2000.11.22 0 0 19
Szinten en is koszonom a topikgazda(asszony)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szives turelmet! Elete elso ilyen akciojat, hogy témát nyitott.

"Nagy Testvér mindenkit lát... Persze hogy nem tudtam, melyik chat-ről beszélsz, csak általánosságban írtam, mert nekem is voltak hasonló tapasztalataim. " - Ha az emlitett chat kalandjairol meselne nekunk ..........

Nekem nem voltak elvonasi tuneteim es valoszinu nem is lesznek......Zakoné a választ már tudja.Mivel en nem magyar allampolgar vagyok, es jugorol mostanaban az aramszunetekrol lehet hallani. Ott nevelesi es oktatasi intezmenyekben meg nincs ingyenes internethez valo csatlakozas.
Tarsaselet: Miert lennek tagjai egy virtualis kozossegnek, ha altalaban a chattelok egy jo resze a nem a valodi adatjat adja meg.( pl. veletlenul elteveszti beiraskor a sajat nemiseget es a fiu cicakent nyomul a netten. Kijelentem nem a sajat élményeimet meselem, hanem ismerunk pár emberkét akiknek hobbyja az ilyen szorakozas.
Ok. a chatten vagy a netten meglehet ismerni tok jo haverokat vagy baratnoket.

Legjobb barátoddal még soha nem találkoztál (?!) és azt sem tudod, hogy néz ki (?!), viszont tökéletesen tisztában vagy politikai, társadalmi és az muslinca tenyésztéséről vallott nézeteivel.
"Egy topikanyának/apának fontos a nullázója... Ez egy bensőséges és intim kapcsolat... :-O" - Neked mar ilyen kapcsolataid is vannak, nem semmi......

Ha van kedvetek, írhattok erről, meg olyasmikről is, hogy segített-e valaha bármiben Nektek ez az internetes közösség, vagy szűkebben az Index Fórum.
Erre a kerdesre majd jovo het elejen valaszolok
Mester

zako Creative Commons License 2000.11.22 0 0 18
Nagy Testvér mindenkit lát... Persze hogy nem tudtam, melyik chat-ről beszélsz, csak általánosságban írtam, mert nekem is voltak hasonló tapasztalataim.
Előzmény: WaseK (17)
WaseK Creative Commons License 2000.11.21 0 0 17
zako

Nem is fogtem fel igazán, csak most hogy újra idevetôdtem a topicba, hogy honnan tudtad, melyik chatrôl beszélek?Esetleg ismertük egymást vagy csak láttál, vagy csak általánosságban a chatokról irtad a véleményedet?
Most igy kiváncsivá tettél.

WaseK

Előzmény: zako (7)
outdownS Creative Commons License 2000.11.21 0 0 16
Koszonom, koszonom!

Es udv Sarkanynak itt is (latom a Piramisokat is szeretjuk).

Ajjaj, megjott a rencerUr!

Előzmény: zako (15)
zako Creative Commons License 2000.11.21 0 0 15
Üdvölünk a klubban, outdownS!
Előzmény: outdownS (14)
outdownS Creative Commons License 2000.11.21 0 0 14
Elvonasi tunetek: eleinte hetvegen, mert itthon a "rendszerur" reszerol ritka kegy volt, hogy ideengedett (mostanaban keson jar haza, ugyhogy en cin-cin). Munkahelyen elvileg nem lenne szabad hasznalni! (de azert, ha lehet cin-cin.)

Aramszunet: szerencsere ritka*, igaza van Sarkanynak (de jo kis nev, irigylem), ilyenkor az ember nem tud magaval mit kezdeni. Tuznezessel szoktunk segiteni magunkon - nyaron kint a kertben, telen a cserepkalyhaban. Es a tuznezes magaval hozza a beszelgethetneket.

Tarsaselet: fentiekbol adodoan, ha nincs aramszunet, akkor ritka. Azt nem tudom, itt van-e mar "legjobb baratom", de ha szobaallnak velem** annak orulok. Termeszettol (eletben) eleg szuxavu vagyok, legalabbis a kozvetlen kornyezetemben nem tudnek mindarrol beszelgetni, ami erdekel. Itt potolom.

*bezzeg a nyilaszaro lefagyasa annal gyakoribb. UUUUUtalom!

**ezuton is koszonom a topikgazda(asszony) szives turelmet! (Eletem elso ilyen akcioja volt.)
((lehet hogy ra fogok szokni?)) (-:)***

*** (ez egy balkezes smiley, es udvarias is, mert a mondat fele fordul)

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.21 0 0 13
Helyeselni, és egyetérteni tudok csak.
Amikor az egyetemre kerültem, még nem tudtam, mi fán terem az Index, sőt azt sem tudtam igazán, mi a különbség a net, meg a chat között. Azután mindent kipróbáltam. A chat sohasem jött be igazán, hiszem én is "kirekesztve" éreztem magam a sok "bennfentes" között, meg idegesített a sok sulinetes. Azután valahogy idekeveredtem az Indexre. mostmár van egy állandó topic, ahol minden nap megfordulok, szerencsére értelmes megszólalásaim is vannak, talán egy kicsit hiányoznék is, ha nem lennék ott. Mint ahogy gondolom így is van a nyári/egyéb szünetek alkalmával. Az idei nyári szünet pl. nekem eszméletlen hosszú volt, kb 3000 (!) hozzászólásról maradtam le a kedvenc témámban, szeptemberben már alig vártam, hogy az iskola megint elkezdődjön. Otthonra is kellene net? :(((
Ami a kapcsolatteremtést illeti: nekem is lettek internetes barátai, akad olyan is, akit csak a magáról küldött fénykép alapján tudok külsőre megítélni, (és nem elítélni) ami azzal is járhat, hogy elmennék mellette az utcán köszönés nélkül, ha szembe jönne...
Egy másik vélemény is had engedtessék meg. Olyan környezetben nőttem fel, ahol a szüleim magázzák a nagyszüleimet, meg hasonlók. És itt mindenki tegez mindenkit. Ez elsőre nagyon furcsa, de megszokja az ember. Csak akkor jön a következő pofon, amikor személyesen találkozunk, és belegondolok, hogy Úristen: ez az ember az apám lehetne, én meg egy fél éve tegezem, mikor a szomszéd 30 éves fiatalasszonynak is maximum kezicsókolommal köszönök....
Előzmény: zako (7)
WaseK Creative Commons License 2000.11.21 0 0 12
Na akkor a válaszaim a kérdéseidre:

1.Bizony volt ilyenem, amikor tavaly olaszországba voltam nyaralni és a barátnômet nem tudtam elérni sehogysem.Na akkor nagyon hiányzott, életem leghosszabb nyaralása volt.Más kérdés, hogy mikor hazajöttem megtudtam hogy kár volt ennyire lelkesednem.

2.Áramszünet?Hmm szerencsére ritkán van.Napközben még általában elvagyok valahogy, olvasok vagy hasonló de este nagyon mérges tudok lenni, mert tuti, hogy valakivel éppen beszélgettem...és persze nem tudom mikor lesz újra áram.

3.Na szerencsére ilyen, azért nincsen, a leghosszabb idöszak aki ilyen barát volt az kb egy év volt, de szerencsére összejött a találkozó, szóval én nem tudok ilyet felmutatni már szerencsére.

WaseK

Előzmény: zako (7)
zako Creative Commons License 2000.11.21 0 0 11
Már nem volt hiábavaló a topiknyitásom...
Előzmény: Sárkány (10)
Sárkány Creative Commons License 2000.11.21 0 0 10
Ahhh köszi Lordom. Sűrűn fogom használni.
Előzmény: Lord Iffy (9)
Lord Iffy Creative Commons License 2000.11.21 0 0 9
Szerény véleményem szerint a SZVSZ.
(SZVSZ...:o))
Előzmény: Sárkány (8)
Sárkány Creative Commons License 2000.11.21 0 0 8
Jók a kérdések és azt hiszem pont a lényegre tapintottál velük.
1.Igen, voltak elvonási tüneteim. Ez ugyan még akkor volt amikor kezdő netező voltam, és én is pont belecsöppentem egy ilyen csetes társaságba. De túléltem, és azóta igyexem egyensúlyt tartani a "valós, nem virtuális" barátok és a netesek között.
2.Az áramszünet szörnyű dolog. Nem csak a net miatt, hanem az ember rájön ilyenkor hogy szinte minden árammal megy. Nincs tv, nincs kv, nincs semmi.Kiszolgáltatottnak érzem magam ilyenkor.
3.Szerintem aki rendszeresen lóg a hálón, annak van ilyen barátja, esetleg több is. Ezelőtt sok évvel úgy hívták őket hogy levelezőtárs. Tulajdonképpen most is erről van szó, hiszen at ember kiírja magából a legintimebb dolgait egyszámára láthatatlan embernek. Csak a technika változott, na és az hogy a postás gyorsabb.
:-)))
Az SZVSZ minek a rövidítése?? Még eddig nem jöttem rá..
Előzmény: zako (7)
zako Creative Commons License 2000.11.21 0 0 7
Kösz WaseK, pont ilyen élményekre gondoltam. A chat szerintem is túlnőtte magát, sok fiatal és éretlen ember nyomul ott, aki pusztán hülyéskedésre használja.

Várjuk a hasonló sztorikat, hozzászólásokat, segítségképpen még néhány téma:

1. Voltak már elvonási tüneteid egy hosszabb nyaralás alatt?

2. Áramszünet esetén meztelennek és elesettnek érzed magad, mert mindened gépen van?

3. Legjobb barátoddal még soha nem találkoztál és azt sem tudod, hogy néz ki, viszont tökéletesen tisztában vagy politikai, társadalmi és az aranyhörcsögök tenyésztéséről vallott nézeteivel.

Zako

Előzmény: WaseK (5)
zako Creative Commons License 2000.11.21 0 0 6
Nincs semmilyen mögöttes értelme SZVSZ. Csak egy jó kis hecc, magyar virtus, "majd-én-megmutatom" feeling, nettradíció.
A világért sem akarom elzavarni első látogatómat aki egyben a saját különbejáratú nullázóm! :-))
Egy topikanyának/apának fontos a nullázója... Ez egy bensőséges és intim kapcsolat... :-O

További szíves részvételében bízva, tisztelettel:

az ön Zakója

Előzmény: outdownS (4)
WaseK Creative Commons License 2000.11.20 0 0 5
Ime álljon itt egy másik topicba irt hozzászólásom:"Emlékszem egy nap valahogy bekeveredtem egy új chatre, ahol nem voltak sokan, talán 30-40-en.És néztem a közös szobát és láttam hogy ismerik egymást az emberek, bevallom irigykedtem, nekem nem köszönt senki, mikor jöttem se mikor mentem.Azért maradtam és elkezdtem beszélgetni, söt visszajöttem másnap meg harmadnap is, és sikerült ugyanazokkal az emberekkel találkoznom akikkel beszéltem korábban.Eltelt egy-két hét és már nekem is kezdtek köszöngetni, nagyon jó érzés volt.Persze ez abból is adódott hogy az a chat akkor nem volt ismert mindenki ismert mindenkit.Személyes találkozók mozi programok és bulik is jellemezték a valós találkozásainkat.Persze találtak itt is egymásra párok.Jelenlegi netes barátaimat itt ismertem meg és azóta is megvannak.Sajnos nem a chaten de tartjuk a kapcsolatot.A chat túlnôtte magát (szerintem) magyarország vezetô chatje lett esténként több mint 1000 ember gyülik össze nem lehet társaságba verôdni.Viszont az a 40-50 ember akik akkor ott eggyütt voltak, szerintem most is szivesen vállalnák egymást.Van hogy összeakadunk néha egy másik chaten icq-n vagy valamilyen fórumon és beszélgetünk egyet, megtudjuk kivel mi történt és úgy vagyunk mint a régi barátok(pedig lehet hogy egy éve nem is láttuk egymást)."

Valahogy úgy érzem valamilyen formában ez is ide tartozik, hiszen ez a csoport egy közösséget alkotott és alkot ma is....

WaseK

outdownS Creative Commons License 2000.11.20 0 0 4
Szornyu, ha igy fogadjak az embert! Szoval latni lattam, hogy igy csinaljak, azt is, hogy van aki szorakozik rajta, van aki bosszankodik, csak azt nem tudom, mi az ertelme. Remeltem, ez 1* kiderul. De nem, Te megvadolsz engem azzal, hogy bennfentS vagyok az ilyesmiben! (Zavarj el nyugodtan, ha unsz, mondd, hogy hesssss!)
Előzmény: zako (3)
zako Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3
325 hozzászólással a hátad megett nem igen tudom elhinni ezirányú tudatlanságodat... :-))
Előzmény: outdownS (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!