Keresés

Részletes keresés

TheLover Creative Commons License 2010.04.30 0 0 12
Én annyira nem ajánlom a sodrást, mert macera. Én is próbálkoztam vele, és nem bírtam ráérezni (vagy csak balf@sz vagyok). Személy szerint én vettem egy tömőgépet meg kész filteres hüvelyt, és azzal szórakoztam. Árban a sodort cigi, meg a dobozos között van, viszont azélvezet a dobozos felé húz. Én már meguntam ezt is, és újra megveszem a dobozost, de ha ezt az oszi f@szságot bevezetik ide is akkor visszatérek rá, vagy veszek egy cigitárcát, aztán csókolom.
HarmathV Creative Commons License 2010.04.30 0 0 11
Kit érdekelnek az idióta ausztrálok, a világ másik végén vannak , fordítva vannak bekötve. Amíg itthon nem csinálnak ilyen marhaságot, kit érdekel. Egyébként nem tudom mit várnak az ilyen szankcióktól, hogy majd kevésbé fognak rágyújtani az emberek ?
Előzmény: akospapa (10)
akospapa Creative Commons License 2010.04.30 0 0 10
Van olyan is aki inverz tekeri meg a cigarettát, és a végén leégeti a szélét. A fiataloknál láttam olyat. Régen nem kellett ilyenekkel bajlódni, mert nem volt ilyen drága egy pakk cigaretta, meg 20 szál volt benne. Spórolnak mindennel, meg rájuk rakják ezt a gyászkeretet is. Most meg ezek a hülye ausztrálok egységesíteni akarják a dobozokat, és mindent leszednek róla, kivéve az egészségügyi hirdetéseket. Gusztustalan ez a dohányzás ellenes hadjárat.
valaman Creative Commons License 2010.04.28 0 0 9
sodorni? Mi sem egyszerűbb csak megtanulni nehéz csinálod és csinálod. Néha jobb lesz néha rosszabb.Én már ide s tova k.b. 6 éve sodrok én a sodrott cigire esküszöm szerintem jobb mint a többi tabak.mindig más és más.először is spórolós mert annyit teszek bele amennyire szükségem van másodszor is nem szemetelek vele mert papír és növény leszámítva egy kis smog-ot. nos a lényeg kezdésnek (jobbkezeseknek) bal mutató és hüvelyk ujjad közé(nem egészen zárt)tégy 1 papírt. Rakj bele cigarettadohányt (nem pipa) inkább többet mint kevesebbet a felesleg ki fog hullani.(a ragasztós fele felfelé és veled szembe legyen). most mivel csak a bal kezeddel fogod fogd meg a jobbal is. Középen a mutató a mutatóujjaddal a hüvelyk a hüvelykujjaddal érjen össze közte a papír kettő hosszabbik oldala benne a dohánnyal.a két pár egynevű ujjaidat vízszintes síkban megtartva a két síkot egymáshoz képest függőlegesen mozgatva SODORSZ. ezt addig míg a dohány elég tömör nem lesz és nagyjából majdnem kör keresztmettszetű...ok... Utána (mindjárt kész)hüvelyk pár lejjebb mint a mutatók úgy hogy hüv.. bebillentve a muta... rá.Addig tekerd amíg csak a ragasztó látszik óvatosan nyelved hegyével megnedvesíted a ragasztót (szolidan) rátapogatod óvatosan hogy jó legyen. K É S Z !!!.A végeket csücsökbe eldolgozod és ... bocsika de van valakinek tüze???
Timna Creative Commons License 2003.01.22 0 0 8
Hát az ízük egyértelműen kiváló! És olyan erősre csinálom ahogy szeretem! (Azaz nagyon) Szép vastag, laza, levegős trombita forma az nagyot üt :)
Előzmény: rodeó (7)
rodeó Creative Commons License 2003.01.21 0 0 7
Előre kell megsodorni a cigiket, akkor nem kell vele "esemény előtt" bajlódni. :)

Egyébként én azt szeretem a sodrott cigiben, hogy érzem: az én kezem munkája. Az íze is jobb...

Előzmény: Timna (6)
Timna Creative Commons License 2003.01.21 0 0 6
én jobbkezes vagyok, de a csigát jobbra teszem. illetve sehova, az utólag megy be. sajna alapanyag nem nagyon van, előfordult már, hogy használt buszjegyet használtam csigának :)))) tök igénytelen, nem? :)
az a 2 nagy gond sordrással, hogy a dohánytasak egyre szarabb minden visszazárással, kényelmetlen cipelni, a papír meg még1 komponens aminek kimerülése esetén nincs anyagod. A másik gond pedig az, hogy képtelen vagyok keveset füstölni ha iszok, viszont ha eleget iszok, képtelen vagyok (vagyis nehezedik a taszk :)) normálisat sodorni. És amúgyis idegesít akkor már :)
Előzmény: __case__ (4)
tejfigura Creative Commons License 2000.11.17 0 0 5
"i don't know how to roll
but i know how to smoke..."

luniz

ezen van a lényeg szerintem is.

__case__ Creative Commons License 2000.11.17 0 0 4
fontos, hogy bal oldalra tedd a csigat. Mar ha jobbkezes vagy.
Daoldin Creative Commons License 2000.11.17 0 0 3
és lehet nyugodtan többet belerakni, legfeljebb a széléről lecsipkeded, bár ez mondjuk csak a füstszürő nélküliekre igaz
szvsz egy kis gyakorlással hamar el lehet sajátitani :o)
Előzmény: magdika (2)
magdika Creative Commons License 2000.11.17 0 0 2
Uhh.. Szoval szerintem kell hozza nemi kezugyesseg (a hozzavalokon kivul: cigarettadohany, papir, fustszuro), en magam nem tudok kezzel tekerni (illeteve hot bena lesz a rud), ezert ha kezdo vagy (vagy neked sincs elegendo kezugyesseged) akkor vegy egy sodrot (tobbfele kaphato, nem tul dragak, en mar jo ideje egy femtestu gepet hasznalok, gyonyoruseges szalakat lehet vele kesziteni), ha megvan, akkor mar egyszeru a dolog (bar ketsegtelenul nincs meg benne az a joleso erzes hogy magadnak sodortad, sajat kezzel), csak bele kell rakni a saccra kimert dohanyt, a szurot, megtekerni, beilleszteni a papirt, behuzni, nyalni betekerni es kesz.
A kezi technikat inkabb jobb lenne ellesni egy avatottt embertol, eleg nehez szovegesen elmagyarazni, de a lenyege hogy ne legyen tul szaraz a dohany, mert amugy tenyleg nagyon nehez.
Udv, mag.
__case__ Creative Commons License 2000.11.16 0 0 1
Nem lehet, hogy rendes izesitett dohany helyett pipadohanyod van es azert nem megy, azzal telleg eleg nehez.
Sima cigit nem tudok tekerni csak jointot, bocsi.
:)
Előzmény: nagykaro (-)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.16 0 0 0
az a kurva bagó, pfuj. hányok.
Előzmény: nagykaro (-)
nagykaro Creative Commons License 2000.11.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok.

Elöször is: NEM FÜRÖL beszélek, mielött minden szent anyázni kezdene :)
Rendes cigi sodrásrol, de tény hogy a rollerek is tudnak segiteni a témában.
Szoval érdekelne, hogy mi a lényege a sodrásnak, mire kell figyelni, mitöl van jol megsodorva, stb...
Én rendes izesitett dohányokkal szoktam probálkozni, de nem igen jön össze.

Tippeknek örülnék, kösz: Karesz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!