Keresés

Részletes keresés

lucent Creative Commons License 2000.12.04 0 0 12
Tényleg :-)

lucent
Aki Megint Félreértett Valamit

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.04 0 0 11
tudom.
egy szóval sem állítottam ,hogy ez Kimnowak vagy, hogy a Novák írta volna a szövegeket...
Előzmény: lucent (10)
lucent Creative Commons License 2000.12.03 0 0 10
Te Jehova szóda, nem is a Novák írta az Eklektikon szövegét. Cserhalmi volt az. És ez nem is Kimnowak produkció, hanem teljesen más. Cserhalmi-Novák...

lucent

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.23 0 0 9
azthiszem értem amit mondasz, bár ez egyáltalán nem biztos, és elég fáradt vagyok is ráadásul.
szóvalakkortehát.
az alaptétel az, hogy Novák hülyül.
uyge?
igen.
kérded miből szürtem ezt le?
jó kérdés.

1.Tüz van babám - ahogyan aztat mondani szokás a maga nemében zseniális album.kellően eklektikus, jó szövegek, 1 sláger a jobbik fajtából, tulajdonképpen az összes dal télitalálat, változatos hangszerelés STB.
2.Fekete zaj - ez sem rossz, de kevés a kiugró pillanat, egy árnyalattal gyengébb mint az előző.
3.Égésföld. haha. a borítón felirat - vigyázat eklektikus.
inkább csak unalmas.
4.Utcazene - rettentően komoly konceptalbum, rettentően béna szövegek. látszik ,hogy valami nagyon újat akartak, oszt mégis elbaszták. van
ilyen.
(dj. Gelka hahahaha)
5.NP hülyét csinál magából valamilyen teleíziós vetélkedőben
6.valami lepkeizé, meg sem hallgattam.
7.Eklektion - NP visszavesz a kommerszből az eredmény - egy rettenetesen fáradt, unalmas, átgondolatlan lemez, tele szar szövegekkel, egyszer ha végig bírtam hallgatni...

majd ezt még részletesebben, most fáradt vagyok

Előzmény: anteus (8)
anteus Creative Commons License 2000.11.23 0 0 8
Kedves Szóda,
Meglehetősen általános volt, amit írtál (összehasonlítottál két lemezt és ebből azt a következtetést vontad le, hogy a Novák hülyül), ehhez egészen nyugodtan kapcsolható, amit írtam, meg még ezer másik dolog is.
Ha jobban odafigyelsz, azt kellett volna írnod, hogy amit írtam, annak kevés köze van ahhoz, amit gondoltál. Ezzel együtt persze kíváncsi vagyok a véleményedre, de ne hagyj benne gondolati inkonzisztenciákat, mert azokat örömmel tekintem magas labdának :-)
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.23 0 0 7
szóvalizé.
"...kevés köze van..."
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.23 0 0 6
nagyon jól hangzik amit mondasz, csak sajnos kevés van ahhoz, amiről én beszéltem.
ha szeretnéd akkor esetleg majd részletesebben is kifejtem.
Előzmény: anteus (5)
anteus Creative Commons License 2000.11.23 0 0 5
Ja, én azt találtam volna nagyon idétlennek, ha még +35 évesen is azon mereng hogy hol van az a nyár...
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.22 0 0 4
ohh, egész 1szerüen csak összehasonlítottam a tüzvanbabámat és ezt az izét.
oszt levontam a tanulságot.
anteus Creative Commons License 2000.11.22 0 0 3
ezt miből gondolod?
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.21 0 0 2
hát ez a Novák egyre hülyébb.
anteus Creative Commons License 2000.11.21 0 0 1
Hát megvolt a koncert, csak az volt a baj, hogy nagyon szegényszagú volt. Ez a zene megérdemelt volna egy rendes kiállítást. Vagy maradhatott volna ilyen diákszinházi, de akkor nem a puccos (egyébként rohadt ellenszenves) Tháliában kellett volna megtartani
holdkölyök Creative Commons License 2000.11.14 0 0 0
tehát ez egy pr0ject...
Előzmény: anteus (-)
anteus Creative Commons License 2000.11.14 0 0 topiknyitó
Nem tudom, találkoztatok-e vele, szerintem az év egyik lemeze, Novák Péter - zene, Cserhalmi György - szövegek, és most vasárnap lesz a Tháliában a lemezbemutató koncert. Még lehet jegyeket kapni. Alig várom...
Meg a véleményeteket is, ha hallottátok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!