2012 rég volt már amikor megjelent ez a posztod. Azóta több helyen láttam már - szerző nélkül. Az írás annyira jó, hogy megérdemelné írója az elismerést. Ha van ismereted a személyéről, és nem ragaszkodik az anonimitáshoz, örülnék, ha megtudhatnám. Facebookon, messengeren jó lenne a válasz. (vajdala) Köszönöm!
Szia mamicska, azért nem mindenki... Pláne, hogy ott sok a belterjes csoport, engem pl nem vettek be a bajai csoportba, mert nem a saját nevemen voltam. Aztán meg hajtóvadászatot indítottak az írásaim után, és ledöbbentek, amikor kiderült, hogy az írta, akit nem vettek be maguk közé:D
Hát ha visszavonták, annak nyilván volt (van) oka... Én, volt bélásként, nagyon sajnálom, nyilvánvalóan nem a véleményük változott, hanem a körülmények. Talán szerencsésebb lett volna, ha eleve nem is írják alá (nyilván számíthattak arra, hogy a helyi uraknak ez nem fog tetszeni, lévén a város fidesz-bástya). Ennek a visszavonásnak így nem jó az üzenete :-(
A III.Béla Gimnázium nagyon jó gimnázium -volt-. Úgy 30-40 éve.Azóta folyamatosan csökken a színvonal,ma már csak a nevéből él. Egy ilyen szép mozdulat (köpönyegforgatás) a tanárok részéről semmiképp sem fogja növelni a megbecsülést,népszerűséget.
Hát, semmi hivatalosat nem találtam a bolhapiacról, ha arra gondoltál, de az utóbbi időben minden héten van vasárnap délelőtt, szóval szerintem holnap is lesz :-)
A bababörzéről viszont semmit nem tudok mondani :S
Az a helyzet, hogy a piac havi kiadványát még nem láttam sehol, a Bajakomm honlapja meg olyan-amilyen, ha azt mondom, "nem túl informatív", akkor erősen eufemizálok.
álljunk meg egy percre, és hajtsunk fejet egyik, sokat ideíró topictársunk emléke előtt. Kovács József, itt jkovacs1 ma éjszaka végleg kiiratkozott e világból:-(
Áldott legyen emléke, és legyen neki könnyű a föld.
Miközben "valaki" keményen megvádolja itt a fórumban a bácsszentgyörgyi polgármestert, annak válaszadásra lehetőséget nem ad.
Másvalaki minden kommentár nélkül idéz egy szórólapot az adekvát topicban (Országgyűlési képviselőnk: Zsigó Róbert) rákérdezve a legilletékesebbtől annak valóságtartalmára, azt az iménti "valaki" törölni való mocsoknak titulálja.
Az Index Fórum persze nem Baja, úgyhogy én állítom, hogy Baján van demokrácia. Ott igen.