Keresés

Részletes keresés

drotmalac Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4
A magyar szoftverfejlesztoket tenyleg illene elvbol tamogatni.Mondjuk ahany magyar szoftver jelenik meg manapsag...
Viszont a meregdraga kulfoldi szoftverek nem magyar zsebre keszultek. Nekem az az allaspontom,hogy amit a rohatt allam tobbszorosen kiszed a zsebembol (AFA,ado), azt bepotoljam illegalisan.Persze ez a szegeny amerikai szoftverfejlesztokon csattan,de hat csak nem fognak leszegenyedni rajtam (a fo piacokon ugyis eladjak a termekeket,ott nem megy ennyire a kalozkodas).
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.13 0 0 3
ha életmód, akkor nem tudok teljesen egyetérteni. pl. magyar szoftvert nem lopok elvből, magyar zenét nem másolok, még kölcsön sem adok. nem azért, mert nácionalista volnék, hanem hogy esélyt adjak a magyar programozóknak és zenészeknek, hogy ne pont az én kis pénzem miatt ne tudjanak a "nagyokkal / multikkal" versenyezni.

amúgy az eredeti játék/progi cd lemásolva télleg müxik, de az ilyen webről leszedem cuccok nem igazán. pölö most egy kurva dvd-lejátszóval szívok, állítólag full csomag, itt az indexen is reklámozták (powerdvd), fölrakom, nem megy, csak telepíthetek föl-le. igaz, ez "original" proginál is befigyel. aztán a net "kalóz és illegális" része főleg ilyen föltört és lejárt vackokkal van tele. a havertól másolás persze jó módszer.

Előzmény: drotmalac (2)
drotmalac Creative Commons License 2000.11.13 0 0 2
Szerintem ez egy életmód.Ott kel megfejni ezt a geci világot ahol csak lehet.Az mp3-makkal egyetértek,ráadásul azért nem kapcsolom be a Kompjútört hogy meghallgassak egy számot.

Viszont a kalóz szoftverekkel nem mindig igaz az instabilitás.Nekem megvan a Corel8-9,Adobe5,Paint Shop6.Mindegyik full extra,tök jól megy,a Corel Full CD-s.Ráadásul ha megvettem volna ezt a 3 progit,ráment volna vagy 100 rugó ha nem több.

A játékoknál az a helyzet,hogy ha full CD-ben iratod akkor no problem,legfeljebb egy CD-key kell.Ha feltört megbuherált a proggy,akkor szar ügy mert vagy lefagy vagy nem,ráadásul no music,video stb.
Viszont én soha nem fogok kiadni 10 rugót egy olyan játékért amit befejezek 2 hét alatt oszt slussz.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.13 0 0 1
te életmód+kultúrát akarsz a lopásból csinálni, hogy pont itt nyitottad a topikot?

amúgy mióta egyre többet keresek, igyekszem minél több cuccot eredetiben megvenni, de nem a jog miatt, hanem mert az mp3-ban nincs cd-borító, a warez program instabil, hiányos stb.

Előzmény: drotmalac (0)
drotmalac Creative Commons License 2000.11.13 0 0 0
legális=törvénytisztelő

This topic is less then n0thing...

drotmalac Creative Commons License 2000.11.13 0 0 topiknyitó
Nem tudom hogy vagytok ti ,de nekem egyetlen szoftverem sem tiszta (kivéve a "hárdvert",mer azt naponta megmosom ;).
Van kb. 50 giga kalóz anyagom, vagy 40 mp3 album,lopom a HBO-t,serial keys, illegális progi regisztrációk stb.
Kiváncsi lennék az átlag júzer (mint pl. én is) mennyire legális.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!