Keresés

Részletes keresés

moldi56 Creative Commons License 2026.07.04 -3 0 12154

Adlert el tudnám képzelni az Olajban.

Előzmény: litván80 (12153)
litván80 Creative Commons License 2026.07.03 -2 1 12153

A legtóbbjük a magyarnál erősebb bajnokságban játszik. Spanyol, török, görög , francia.., talán a tavaly koszovóban játszó és ott bajnokságot nyerő Amzil lehet az , aki elérhető lehet(ne) számunkra.

Etam34 Creative Commons License 2026.07.03 -1 1 12152

Nem tudom, hogy Larkasék gondolkodnak-e finn játékosokban, de azért, így ma elnézve őket legtöbbjüknek tudnánk örülni.

litván80 Creative Commons License 2026.06.30 -1 2 12151
Előzmény: Etam34 (12149)
Elendir Creative Commons License 2026.06.30 0 2 12150

Meglássuk ilyen kosárlabda még nem volt szolnokon😊

Etam34 Creative Commons License 2026.06.30 0 4 12149

Larkas az NSO-nak: „gyorsan ment a megegyezés, én is, a klub is mielőbbi megállapodást szorgalmaztunk. Ősztől a FIBA Európa-kupában szerepel, amelynek lebonyolítása megváltozott, hatos csoportokban tíz garantált meccse van a csapatoknak, reméljük, lesz egy kis szerencsénk a sorsolásnál. Az előzőnél gyorsabb csapatot szeretnék építeni, az egyszerű és gyors játék híve vagyok, amelynek alapja az agresszív védekezés.”

moldi56 Creative Commons License 2026.06.20 -2 2 12148

Igen,közben észrevettem én is.Először arról volt szó,hogy a jövő héten jelentik be.

Előzmény: Etam34 (12147)
Etam34 Creative Commons License 2026.06.20 -1 1 12147

Már bejelentették amikor oda beírták.

Előzmény: moldi56 (12146)
moldi56 Creative Commons License 2026.06.20 -4 1 12146

A Falcó fórumról kell megtudni,hogy a csapatunknak finn edzője lesz.Nevét nem írták.

Előzmény: drive. (12144)
szolnoki prókátor Creative Commons License 2026.06.11 0 2 12145

Egy kis lóvé csak csurrant cseppent Bosnic távozásával, elvégre élő szerződése volt amiből a Wloclaveknek ki kellett vásárolnia. Persze ez semmit nem jelent ha közben a szponzorok meg elzárják a csapot, azt nehez lesz kompenzálni.

Nem hinném, hogy annyira ideális a mostani helyzetünk, legyünk reálisak. Nincs edzőnk (ez nem biztos, hogy baj, tekintettel Bosnic utolso 2-3 honapjara), nincs Somogyink, nincs normális légiósunk. Előny hogy még csak junius 11-e van. 

Vidin nem szépen ment el. Kurválkodik az is mint mindegyik, pénzért. Ez van. Kérdés, hogy szemet tudunk-e hunyni a multkori akciója felett vagy sem. Szarkavarás feelingje volt akkor az egésznek. Több pénzt biztos nem adnék neki mint akkor adtunk, akkor inkább legyen valami szerb vagy horvat "zsákbamacska", akár egy feltörekvő fiatalabb edző. Tényleg, ti tudtok neveket mondani, aki szerintetek jó lenne és talán elérhető? Kivásárolni nem fogunk senkit.

drive. Creative Commons License 2026.06.11 0 2 12144

Igazad  van tényleg rövid idő telt el Bosnic lelépése óta. Akkor várjuk a bejelentést.Azért abban bízom, hogy az  anyagiakról  hallottak nem igazak! 

Előzmény: litván80 (12141)
litván80 Creative Commons License 2026.06.11 -1 3 12143

Az időzítés, meg a váratlanság szempontjából érzem ezt szarabbnak. Tavaly mi nyilván tudtuk, hogy mi az amit adni tudunk Vidinnek. A labda nála pattogott, hogy ezt ő elfogadja vagy sem. De közben tudtuk a piacot is pásztázni, és láttuk hogy ezért a pénzért milyen portéka kapható. Mert benne volt a pakliban minimum 50% ra hogy új edző után kell néznünk.Nem hiszem hogy Bosnic csak azután kerúlt látótérbe miután végleg eldölt hogy Vidin nem marad.. De ez most nem így volt/van. Persze drámázni sem kell, mert elkésve sem vagyunk semmivel, egy edzőváltás amúgy is előjöhet bármikor. Ki tudja? Tényleg lehet hogy a sors akarta így....

Előzmény: Etam34 (12142)
Etam34 Creative Commons License 2026.06.10 0 2 12142

Tény, hogy szarabb szitu mint tavaly, de ha keretet nézzük Barnes ismeri a klubbot és szívesen maradt, nála jobb 5. légióst aligha találnánk. Ádi helyére pedig akkor is kellett volna egy magyar játékos, ha Bosnic marad, Cseh Boti pedig a legjobb elérhető magyar volt a piacon, miután Meleggel nem sikerült megegyezni. 

Előzmény: litván80 (12141)
litván80 Creative Commons License 2026.06.10 0 4 12141

Nem hiszem hogy ilyen hamar lenne már konkrét jelölt. Bár tavaly elég hamar lezavartuk az edzőváltást. Júni másodikán bejelentettúk hogy Vidin távozik, 16.án meg hogy Bosnic érkezik. És még abban a hónapban bejelentettük hogy vállaljuk a bl-t, meg hogy érkezik első légiósként Darthard. De tavaly azért más volt a szitu, mert sejtjető volt hogy Vidint nem fogjuk tudni tartani. Bosnic meg állítólag tényleg csak egy pár napja szólt hogy akkor ő lépne.. Úgy , hogy az ő kérésére maradt Barnes, és érkezett Cseh Boti... nem túl gerinces. Szóval szerintem, most azért ez egy szarabb szitu jóval , mint a tavalyi...

Előzmény: drive. (12140)
drive. Creative Commons License 2026.06.10 0 0 12140

Így akkor érthető. Tudsz valamit esetleg ki jöhet szóba edzőnek nálunk?

Előzmény: litván80 (12139)
litván80 Creative Commons License 2026.06.10 0 2 12139

Több a pénz. Az meg hogy 7. helyezett ne tévesszen meg senkit. A lengyel bajnokság extra durván homogén. Elég csak az idei szezont megnézni, a nyolcadikként bejutott  végig pályahátrányban lévő Zastal, a döntő első meccsét is elhozta idegenben. Én nem csodálkozom hogy Bosnicnak vonzóbb lett a lengyel bajnokság, pláne úgy hogy az Anvilnál a haverja lett a GM. Valójában ő csábította oda.

Előzmény: drive. (12136)
vinyard Creative Commons License 2026.06.10 -1 4 12138

Gyorsan rákerestem, egy tavalyi interjúban a lengyel csapat elnöke annyit mondott, hogy a költségvetésük meg fogja haladni az 1,3 milliárd forintot (nyilván átszámolva). Úgy gondolom, ez azért nem az Olajbányász szintje...

Elendir Creative Commons License 2026.06.10 -1 2 12137

Pedig nagyobb költségvetésű csapat mint az olaj

drive. Creative Commons License 2026.06.10 0 2 12136

Én is hallottam ilyeneket. Azért az is fura,hogy Bosnic is lelépett egy lengyel bajnokság hetedik helyén végzett csapathoz. Semilyen nemzetközi kupában nem indulhat és azt nehezen hiszem el, hogy ott több pénz lenne.

Előzmény: dell. (12135)
dell. Creative Commons License 2026.06.10 -2 4 12135

Nem tudom igaz e az a hír,hogy több szponzor kevesebb pénzzel támogatja a csapatot mint eddig? Azt hallani a városban,hogy nem lesz annyi pénz az idén mint volt eddig. Aki esetleg többet tud szívesen meghallgatnánk!

Elendir Creative Commons License 2026.06.10 -1 0 12134

Nem biztos hogy minden magyar játékosunk örülne neki😉

Előzmény: litván80 (12132)
drive. Creative Commons License 2026.06.10 0 1 12133

Nem sok olyan külföldi edzőt találsz akit egy évnél tovább meg lehet tartani. Van egy Konakov.

Előzmény: litván80 (12132)
litván80 Creative Commons License 2026.06.09 -1 2 12132

Vidin sok szempontból kézenfekvő lenne, és egyáltalán nem lenne meglepő döntés, az ő visszahozatala. Ugyanakkor ismerjük már őt is...nem az a tipus akit hosszabb időre ide lehetne kötni...

petyko121 Creative Commons License 2026.06.09 0 4 12131

És egy ilyen sikertelen fehérvári szezon után talán az igényei sem olyanok mint tavaly nyáron.

Előzmény: vinyard (12130)
vinyard Creative Commons License 2026.06.09 0 4 12130

Az egyik szemem sír, a másik nevet: Bosnic távozása ugyan nem felelősségvállalás, de betudhatjuk annak is, viszont egy új edző személye azért minden esetben elég komoly lutri. Most nem mondom, hogy Vidin szabad, de Vidin szabad. :)))

szolnoki prókátor Creative Commons License 2026.06.02 -1 1 12129
szolnoki prókátor Creative Commons License 2026.06.02 0 4 12128

Én is így érzem, hogy Bosznicsnak el kell gondolkodnia, mert ha nekunk feltűnt, akkor másnak is feltűnt, sőt megkockáztatom a játékosoknak is feltűnt. Tök klassz, hogy igazoljuk itt a magyar játékosokat mint pl Cseh (aki az általatok leírtak alapján inkább tűnik egy poor man's Lukacs Norbijának) meg Paár meg ki tudja még ki jött itt szóba, de ha megint 6-7 ember fog stabilan rotálódni akkor az nem lesz jó. Ha lesz szurkolói ankét, erre simán rá lehet kérdezni, mert ugyan a 4-be jutás volt az alapkövetelmény, de kár lenne úgy csinalnunk mintha minden frankó lenne és nem kéne elgondolkodni azon ami az utobbi másfél hónapban történt. Engem zavar hogy bosnic azt mondta h nem változtatna semmin.... ha ezt tényleg igy gondolja, az probléma. Sőt, lehet, hogy jövőre még nagyobb probléma lesz (remember Potocnik). 

Előzmény: litván80 (12127)
litván80 Creative Commons License 2026.06.02 0 4 12127

Barnes, ebben a 3+2 légiós szabályban ötödik légiósként szerintem teljesen megteszi. És remélem hogy nem is tervezünk vele többre. 35 éves, ő már nem akar karriert építeni. Ő már el tudja fogadni a limitál perceket. Hozzunk elé egy bitang négyest, és akkor azon poszton meg is vagyunk, főleg hogy Cseh Boti is feltolható oda. És ha már Cseh Boti... Ő szerintem jobban szeret és tud is labda leütésből dolgozni mint Rudi,  vagy Tomi. Védekezésben teljesen flexibilis, 1-4 ig szinte bárhova,(kis túlzással) ha Bosnicnál marad ez a mindent váltunk, mindenki be segít minden hova dífensz, akkor ő abban nagyon jól rotálható. Egyértelműen a dobáskézség a kritikus pont nála, ezt nyílván szegeden is próbálták fejleszteni, nem sok sikerrel ahogy látni.. de ne felejtsük hogy még csak novemberben lesz 22 éves! Van ott még kiaknázható potenciál.

Bosnic:  minden kritika ami vele szemben le lett írva, az nehezen vitatható. Engem különösen nem érdekel hogy kifele mit hogyan , mennyire magát védve kommunikál. Ő nyílván úgy van vele, hogy az egy arany, egy ezüst , plusz a válalható bl szereplés  kezdésként, az teljesen kitehető az ablakba. Az ő aspektusából ez érthető is. De én is nagyon remélem, hogy belülről ő is érzi, hogy az idei szezonból bőven van konzekvencia, amit le lehet, és le is kell vonnia saját magával szemben. Csalódás lenne, ha ez végül nem így lenne..

Előzmény: vinyard (12126)
vinyard Creative Commons License 2026.06.02 0 5 12126

Így van. Bosnic nemzeti sportos, "nem változtatnék semmin" mondatát betudom a hirtelen felindulásnak, ha alszik rá párat, biztosan ő is belátja, hogy ez nagyon nem volt rendben, ahogy a rájátszásban menedzselte a perceket.

Darthard szerintem baromi jó játékos, de a Somogyi-Skeens naprendszerben szemre bántóan kevés labda jutott neki, pedig ő nem a tipikus catch&shoot triplázó, meg tudja csinálni akár magának is a helyzetet. Én tartanám, de nem érzem, hogy elégedett lenne az itteni szerepével. 

Barnes megtartása kohézió szempontjából biztosan oké, jószellemű, szeret itt lenni, bocsánat, de tucatlégiós, hullámzó teljesítménnyel, aki idén már a 35-öt tölti. Szóval oké, jó gyerek, de mozdít-e ő előre a csapaton?

Előzmény: 75roberto (12124)
Elendir Creative Commons License 2026.06.02 0 1 12125

Mit tudsz milyen lesz a keret? Légiósok?

Előzmény: 75roberto (12124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!