Keresés

Részletes keresés

DonVirgilio Creative Commons License 2002.03.20 0 0 9
Jó pontok? Amikor - bár teljesen céltalanul - néhány jelenetet bejátszanak a klasszikus sorozatból.
Mellesleg az is érdekes, hogy az "alkotók" minden melegséget, bájt kiöltek a filmből. A szomszédokban több volt... Hová tüntek például a pipogya, mindent elcsesző nyomozók (harsányi, balázs), akiket azért még lehetett szeretni. Helyette ordibáló, káromkodó és főleg jellemtelen rendőrök veszik el az ember összes életkedvét. na meg az a csokizabáló számítógépguru...én már akkor utáltam, mikor a kölyökidőben nyomult. Egyáltalán hogy lehet vki ilyen fejszével színész?

Szerintetek milyen lelki trauma érhette a mi kis aranyos Lindánkat, hogy nem beszél és végig fapofát vág?

Előzmény: MarlaS (8)
MarlaS Creative Commons License 2002.03.20 0 0 8
én nagyon lelkesen vártam, és talán éppen ezért képtelen vagyok utálni, bár szinte tökéletesen egyetértek minden előttem szólóval, nagyon gáz. nemcsak önmagától, hanem a jó ötletek elkúrása miatt is. szvsz igenis hihetetlenül klassz a gyilkosság, már olyan soxor láttunk sokfélét, de ilyennel még nem találkoztam, pedig mennyire kézenfekvő. ne rúgjunk a földönfekvőbe, mi lenne inkább keresgetni a jó pontokat a filmben, és aki a legtöbbet találja, az kap egy buddha szobrot:-)
rozsoma1 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 7
A két iker félbevágva és összehajtva inkább nevetséges és ötlettelen volt, mint félelmetes.
Mindig is röhögtem az ilyen "Bárányok hallgatnak" baromságokon, mikor a gyilkos jeleket hagy maga után.Baromság.
Gergely Robi pedig fenomén.:-)A kutyával nem Fábry-ra hajazott????
Egyetlen majdnem "szimpatikus" húzás: a vége mikor körbefordul a kamera a rendőrpalota fölött, és majdnem látszik a munkahelyem a távolban:-)))
Előzmény: Kipper (5)
Zorna Creative Commons License 2002.03.20 0 0 6
Hát nem érdemes összehasonlítani a "régi" Lindával. Nem értem, hogy miért kellett így eltolni ezt a sorozatot. Egyébként nekem sem volt világos Emődi szerepe. Akkor ő most így apukával együtt él? :)
Kipper Creative Commons License 2002.03.20 0 0 5
Pár percig bírtam, aztán gyorsan bekapkodtam a szívgyógyszeremet... az én koromban ennyi realista izgalmat már nem visel el az ember.
Micsoda hulladék...
DonVirgilio Creative Commons License 2002.03.20 0 0 4
Hol van már a régi jó régi Linda? Ez az új rész elkeserítő, különösen az ovis rendezés csapja össze az egészet.
Lehet, hogy sztori még csak-csak lenne, de nincsenek (a régivel ellentétben) színészek, akik megformálnák a karaktereket. Ugye a "klasszikus érában" felvonult a hazai színész nemzedék apraja-nagyja, most meg... Na meg az sem kutya, hogy számomra egy teljes rész alapján sem derült fény Emődi szerepére a Linda-famíliában. Csak ott van...
rozsoma1 Creative Commons License 2002.03.20 0 0 3
Hát Lindához képest Steven Seagal, Jim Carrey:-)))
Miért van az, hogy ha valaki aikido-zik, akkor faarcúnak kell lennie?? Szerintem nagyon gáz volt. A sztori, a szereplők, Linda, a kamerabeállítás, stb.
Pl. amikor a rendőrfőnök jön ki a kocsmából és a kamera előtte mozog, az valami istenölés volt.Jajj...
Na mindegy, én többet nem ...
Előzmény: Zorna (2)
Zorna Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2
Itt az ideje életet lehelni a topicba.
Linda is back !!! :))) Nagyon gáz.
BagolyMondja Creative Commons License 2000.11.12 0 0 1
Először is azt adta hírül az Index, hogy leáll az internet-rendőrség, mert annak a szobájában forgatják :))) Behalás.
Egyébként ugyanúgy egy bájos rendszerirányított, Bort, búzát és békességet, szeressük a rendőrséget (vö. Kisváros) sorozat lesz, mint volt anno is. Bugyutaság nélkül meg tényleg nem lesz az igazi. Újvonalas nő, aha.
BagolyMondja
Előzmény: Liquid_FX (-)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.12 0 0 0
íííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjááááááááááááááááááá

0.

Előzmény: Liquid_FX (-)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.11.12 0 0 topiknyitó
Hali!

Az index ma adta hírűl, hogy készül a mindenki óta régen várt :) Linda folytatás.
A változások egetrengetőek: Linda néni már nem esőköpenyben szaladgáló, papucsos, sikítozva karatéjozó kiscsaj, hanem intelligens megfontolt nőci, aki mindenféle ezoterikus bizbasszal és keleti filozófiával kábítja magát. A régi szereplők közül Bodtogi és Szerednyei lesz látható. Az új sztori szerint Lindának egy új drog és annak terjesztői ellen kell megvédenie székesfővárosunkat, amely az amúgy is elkorcsosult fiatalságot dühöngő, gyilkos őrültekké változtatja.
Szvsz elkefélik a tisztel alkotók: az eredeti Lindák pont a bugyutasága adta a báját. A sztorilájn okés, de az új Linda nekem így első blikkre nem teccik. Megfontoltság, intelligencia, keleti filozófia, ugyan már! Jófajta Jet Li-style wire-kung fu kéne ide, olyan verekedésekkel, amiket az M:I-2 végén lehetett látni. Minnél hihetetlenebb és röhejesebb, annál jobb! Linda heroikus küzdelme a diszkózombik ellen! És igenis sikongasson csak, pont ezt a jellemző stílusjegyet hagyják ki?
Az ötrészes sorpzat valamikor a jöbő év elején lesz látható az M1-en.
Vélemények?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!