Nemzetközizek és eddig a Vodafone Red Free-t használtam netezésre, de március 01.től 20Gb-ban maximalizálták a külföldi net használatot. Ti milyen előfizetést használtok, ha kint vagytok?
Felénk is úgy van. Kifotozza a megbízást és küldi. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, amit küldenek arra rákattintasz és képernyő mentést csinálsz. Később, vita esetén ha törli a képet a beszélgetésből akkor is meg tudod mutatni, hogy mit miért csináltál, de ez biztos nem fordulhat elő... mármint, hogy a fuvarszervező törölje a képet.. :)
Ha attól félsz, hogy az USA védelmi minisztérium meg a Google lehallgat, akkor megnyugtatlak, hogy ha akar, igen. De az összes többi rendszeren is :) A szomszéd Pistike meg messengeren sem. Szerintem annyi csapda van ebben a szakmában, ez legyen a legkisebb gondunk...
A véleményeteket szeretném kérni. Most váltottam. Előző munkahelyemen az irányítás webeye-on történt. Ha meghibásodás volt átálltunk sms-re. Hallottam még, hogy viber-en, illetve egyébb "védett" rendszereken is irányítanak pár helyen. Az új helyemen közölték, hogy messengeren fognak irányítani.. Szerintetek normális? Efogadott a szakmában a messenger?
2020.08.20-tol életbe lépett az új mobilitás szabályzat, szóval ettől a dátumtól a rendőr ha kontrollra kivisz akkor 56 napot néz vissza, nem pedig 28?
Innentől kezdve ha egy napon belül mondjuk 3 országhatárt átlépek, akkor én 3 szor álljak félre a határ után az első olyan parkolóba ahol be tudom adni a kezdő országot, és utánna folytathatom az utamat? Valaki esetleg ebben meg tud erősíteni? Köszönöm
Ha lépett ??... , akkor az sincs kizárva , hogy *priviben* pl. "megbeszélték" ... ,vagy valami ilyesmi . Senki nem bántotta errefelé az 'odavalósi kollégákat' . Az ,hogy egyedüliként és pont itt volt ..., van ?? ... az meg saját eldöntése .
Nem a tükör ott a gond szerintem (?) ... , meg a tolatás ...(?) sem ...(!!) ... Csak rossz reklám lenne napi szinten , megbillenve látni a "kádert" . xDD :-)) ....,(aki borítózott) az tudja , mire céloztam . ,-)) :-)) Már a holdra is elvisznek , csak pénz kérdése ... (meg visszahozza aztán este és a puttonyba beragadva fél adag trrútyíval ) , ... xDD
Kicsit ez olyan, mint bemenni egy étterembe és vinni a sajat szakácsot... az a cég, akinek van billencse, annak megvan a sofőrje is hozzá. Másrészt te odaadnál egy 20-30 milliós billencset 1 napra egy vadidegennek napi 25 ezerért? Ha csak az egyik tükröt törik le, mar az többszöröse a várható haszonnak. Én kizártnak tartom, hogy bárki ebbe belemenjen.