Na meseld el mar ,mi derulne ki amirol nem tud az akit erdekel. Es ha kiadnak CD-n akkor is csak az venne meg akit erdekel a dolog, es azok akiket erdekel azok ingyen megnezhetik egy konyvtarban a befuzott peldanyokat es meg fizetni se kell nekik erte, legfeljebb a masolatokert.
1990 őszén véletlenül rábukkantam a Fehér Ház ajándék raktárára. Már csak kidobott dolgok és roncsok maradtak ott., de két dolgot rögtön hm. hogy is mondjam, elvitettem az irodámba. Melokkó Miklós szobrát, a halott Lenint (csak a feje) és a Szabad Föld teljes évfolyamát. Amikor eljöttem, Balázs Pistára hagytam. Tudtommal a Református egyetem könyvtárának ajándékozta.
A Népszabót már a '80-as években is számítógéppel szerkesztették. Ettől függetlenül egy Bertelsman cégnek futhatná egy szaros szkennerre. Na de akkor kiderülne a piszkos múlt.
"Engem érdekelne a többi évfolyam is...
mondjuk 1943-tól...
Nagyon tanulságos lenne, miért nem kapható?"
Bizonyara azert nem , mert elotte nem szamitogepes modszerrel szerkesztettek az ujsagot.
De minden nagyobb konyvtarban hozzaferhetok a korabbi peldanyok. A Szechenyiben meg biztosan, ha mar annyira erdekel.