Keresés

Részletes keresés

gedeon_2001 Creative Commons License 2000.11.10 0 0 5
Hát igen, az SZDSZ is csúszkált az elmúlt tiz évben. Amit alant irtam, az akkor érvényes, ha mondjuk Demszky poziciójához viszonyitunk.
Üdv.: Gedeon
Előzmény: gligeti (3)
gedeon_2001 Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4
Kedves Seki! Nehéz kérdés. Bush gazdaságpolitikai programja sokkal jobban hasonlit az SZDSZ-ére mint a Gore-é. Társadalompolitikai elképzelései viszont szvsz nem. Gore visszavett Clinton nyero formulájából (hagyományosan republikánusok által képviselt gazdaságpolitika + hagyományosan demokraták által képviselt társadalompolitika - welfare-ism), vagyis az én szempontomból rontott rajta. Bush viszont javitott Gingrichen a társadalompolitikában, de az én izlésemnek nem eleget. Gore tehát megérdemelné a vereséget, mert kicsit távolodott a centrumtól, Bush meg közeledett.
De sajnos most le kell lépnem.
Üdv.: Gedeon
Előzmény: Seki Waker (2)
gligeti Creative Commons License 2000.11.10 0 0 3

Seki, nem nekem szólt a kérdés, de melyik SZDSZ? a mostani? a 94-es? a 90-es?

mert a 90-es és főleg a 94-es szerintem a Demokratákra hasonlított.

A mostanit még nem tudom helyre tenni.

- g

Előzmény: Seki Waker (2)
Seki Waker Creative Commons License 2000.11.10 0 0 2
Kedves Gedeon! Látod ez egy lyó kérdés. szvsz bármekkora bunkó is ez az ifj. Bush, azért nem hiszem, hogy szóbaállna mondjuk Csurkával. Egyébként szerinted az SZDSZ melik pártra hasonlít jobban: a demokratára vagy a republikánusra?
Előzmény: gedeon_2001 (1)
gedeon_2001 Creative Commons License 2000.11.10 0 0 1
Kedves Seki! Hát akkor ne elnökválasztós topic legyen ez. Engem tényleg érdekelne, hogyan lehet mindazt -- és csak azt -- az amerikai elnökválasztásba belelátni, amit egyes jobboldali olvtársak. Néha érteni vélem szempontjaikat, ha nem is értek velük egyet. De most csak szédülök.
Egyébként inkább Gore-nak. De nem olyan régóta, és nem olyan nagyon. Bushnak az a kijelentése, hogy meg fogja akadályozni, hogy Gore federal programot csináljon a social securityból. OK, fáradt volt, két órákat aludt hetek óta, de ha valakinek ébernek kell lenni ahhoz, hogy ne mondjon ekkora baromságot, akkor abból baj is lehet, ha o lesz az elnök.
Üdv: Gedeon
Előzmény: Seki Waker (0)
Seki Waker Creative Commons License 2000.11.10 0 0 0
Kedves gedeon! 0 sikerre számíthatsz a hüjeség mederbeterelésének kérdésében. Amúgy meg kurva sok elnökválasztós topic van. Te egyébként kinek drukkolsz?
Előzmény: gedeon_2001 (-)
gedeon_2001 Creative Commons License 2000.11.10 0 0 topiknyitó
Vagyis: Mi látszik Himalájának a bányabéka segge alól? Érdekes, informativ vita folyik egy-két topicban az amerikai választásokról. Sajnos a legelkötelezettebb jobboldali olvtársak csak Fradi-MTK meccsként képesek a választást felfogni, bizonytalan kimenetelét pedig a judeoplutokratabolsevista média ármányának. Elsosorban nekik nyitom ezt a topicot, hogy minden, a bányabéka aranyerét Himalájának vélo hozzászólás egy helyen legyen.
De azok hozzászólásait is szívesen olvasnám, akiknek van strukturális magyarázatuk erre a komikusan és kozmikusan provinciális szuklátóköruségre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!