Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Minőségi gyerekcipőket Superfit, Geox, Primigi és Skechers márkákat én ebben a gyerekcipőboltban veszek, nagy választék, korrekt kiszolgálás https://www.szazlabugyerekcipo.hu/
Évek óta keresek mind a két oldallal és havi szintű plusz jövedelmet biztosít.
Paypal vagy skrill számládról könnyen át tudod utalni a pénzt a bankszámládra. Én havi 30.000- 60.000 között keresek a 2 oldallal, egy kis kiegészítésnek nagyon jó.
Szia. Nekünk angelcare bébiőrünk van, igaz, nem pelenkára lehet pelenkára csiptetni, viszont nekünk nagyon bevált, ezt a márkát tudom neked ajánlani nyugodt szívvel. Mindenképp pelenkára tehetőn gondolkozol?
Szerintetek melyik a jó légzésfigyelő vagy bébiőr? snuza terméket néztem, két fajta van ami pelenkára csiptethető. Azt mondják biztonságos. Vélemények? tapasztalat?