Sziasztok, márc. 6-án Kehidakustányra megyek egyedül, 25 éves vékony magas 18 centis farokkal keresem a kalandot a szauna területén!! Nagyjából délután 14:30-16:30ig leszek ott! Bátran jöhet bárki és megfoghatja a farkamat, bejöhet velem a tusolóba is, nem zárkózok el semmi elől!!
Holnap délelőttre 02.23. keresek egy 60 év körüli urat, aki meglesne ahogy meztelenül maszturbálok. Ha van kedved be is segíthetsz maszti közben. Helyem délpesten van Email: gsmtk1@freemail.hu
65 év körüli, akár domináns hajlamú budapesti urat keresek, aki végig nézné ahogy meztelenül vagyok, miközben maszturbálok. Exhibicionista hajlammal rendelkezem, ezért felizgat, ha meztelenül vagyok, miközben mások felöltözve nézik a meztelen testem. Ha van kedved be is segíthetsz maszti közben. Hely kellene.
Sok sok éve a szomszéd kis panel lakás albérlője a bejárata szemben a fürdőszoba mosógépén ülő barátnőjét dugta. A lépcsőn felfelé menet volt egy magasság ahol a bejárati ajtón levő leveles bedobó plexiján akarva akaratlanul beláttam. Az ajtó előtt megálltam s lehajplva már közeéről néztem az akciót. Izgi volt és ha jön valak ikinyitom a saját lakásajtót és kész. Pestre költözve a szomszéd lakásban élő hölgy nyáron elég hangosan masztizott. A két ablak közt egy méter sem volt. Ha besőtétittem a fürdőszobát a kád szélére állva csak a felső testét láttam de jó volt. Új építésű társasházba költözve amíg nem volt redőny sokszor láttam a szemben lakókat szeretkezni. Ennek a redőny felszrelése vetett véget. Egy kis akciót már videóra is vettem. Izgalmas dolog spontán és vissza térően várva az ilyeneket.
Bennünket meg lehetne lesni a párommal. Ha van helyed, felmegyünk hozzád, elmegy zuhanyozni, megnézheted ahogy levetkőzik, segíthetsz neki zuhanyozni ha van hozzá kedved vagy csak simán kivered a farkad a látványra de ha elég ügyes vagy, cserébe leszopja a farkad. Esetleg akár ma délután….
Egyszer a munkahelyemen fürdés közben meglestek maszti közben. Nem vettem észre, hogy figyel valaki is, hiszen erre akkor nem gondoltam. Ezt később elmondták nekem azok akik meglestek. Először szégyelltem, de annyira felizgatott, hogy ezek után szándékosan masztiztam mások örömére, amit most is megteszek.
Nincs bennem prűd szemlélet, mert mindig meztelenül masztizok és a tapasztaltam, hogy ezt szívesen végignézik.
Nem vagyok szégyenlős, ezért gyakran fantáziálok arról, hogy jó lenne ha meglesnének amikor meztelen vagyok, illetve ha kedvet kapok a masztizáshoz, azt szívesen végignézné valaki, amitől méginkább izgalomba jönnék.