Üdv Mindenkinek, ha van még, aki óvassa!
Megszereztem a Kardot, aztán kapok egy térképet, tele rúnákkal, amiket még állítólag nem gyűjtöttem össze, de k. nehéz ellenfelek jönnek az ismert pályákon! A f.-om kivan!
Nem tud vki segíteni, merre keressem a hiányzó rúnákat? Szeretném lenyomni a gémet, már csak két pálya van, de most elvesztettem az érdeklődést! Plíz help!
Én a törpével és a lovaggal is amint megszereztem a kardot, onanntól kezdve csak azzal mentem. Legtöbbször lőttem vele, néha ütöttem. Tényleg: a második támadásának mi értelme van? Kétszerannyi energia, és a sebzés csak egy kicsivel több. Azt furcsálltam, hogy a törpe mestere a kardnak, az összes kombója működik rá. Pedig azt írja, hogy egykezes fejszék és kalapácsok.
Az armory key-t meg időközben megtaláltam: nem úgy, ahogy itt elhangzott, hanem magamtól vettem észre, hogy az elején, a két goblin és az ork után ha jobbra elmegyek a párkányon, akkor oda jutok fel. Kicsit megnyugodtam, hogy a törpével nem maradtam le páncélról, viszont a fegyverem kimaradt. Az egy kicsit bunkóság, hogy csak a lovag legtáposabb fegyverét lehet máshol is megtalálni, a másik háromé itt található (legalábbis én csak a kardot talaltam meg máshol is).
Szerintem nagyon király játék, de az utolsó pálya nekem nem tetszett.
Nekem ugy tunik, hogy azt a kardot nem is nagyon kell forgatni, eleg ha az ember az elso kombot hasznalja megfelelo gyakorisaggal. Idonkent elofordult, hogy harom lovagot oltem le egy lovessel. Szoval ha megvan a kard, onnantol kezdve eleg egyszerunek tunik a jatek.
Ja, en is lenyomtam torpevel, a vege eleg konnyu volt vele, mert Ionna kardjat villamgyorsan forgatja es nem farad el egykonnyen, ugyhogy kellemes volt a torpevel a vege.
Koszi, holnap megprobalom, most meg csak a palya elejen tartok.
Vegigvitte valaki rajtam kivul torpevel? Szerintem eleg konnyu volt vele. A lovag eleinte eleg nehez volt, de nem jottem ra, hogy a piros kombok milyen hatekonyak, valoszinuleg ezert haladtam olyan lassan. Viszont itt a vegefele meg nagyon megy vele. A sharp sword kiraly.
Menj vissza egy kicsit addig a reszig, ahol a folyoso egyik oldala nyitott a kulvilag fele :)
itt le tudsz ugorni, es ott megtalalod azt a lovagot, akinel a kulcs van.
Tudnátok nekem segíteni? Az utolsó előtti pályán van egy ajtó, amin van egy armory lock. Bent látszanak a szebbnél szebb páncélok, és én nem tudok bemenni. Ha tudtok, légyszi segítsetek, mert idegesít. Már másodszor vagyok ott (a törpével már végigvittem, most a lovaggal), és nem tudok ott bemenni. Előre is köszi.
Nekem is az a kombo jon be eddig a legjobban, amit elsonek irsz. Ezt egyebkent az axespear-rel lehet csinalni. Van mar harom vagy negy kategoriaval is jobb fegyverem, de meg mindig ezt hasznalom.
probalgatni biztios megy az ha ugy irja!:)
nekem eddig ket comboja jott be az amazonnak
az 1 i az amikor nyomok 1 egergombot+balra utana megint siman balra ez nagyon allat de csak az 1 ik fegyverrel megy:(
azta van meg ami egesz jo soman egergomb aztan jobra balra nyil 1szerre ez is jo kis combo:)
Segítsen valaki: Az amazon második speciális támadása spearral : együtt a jobbra,le és balra gomb. Mármint az F1 szerint... Nekem ez a dolog sehogyse sikerül. Mit kéne tennem?
Igy utolag vissznezve, hianyzott valami a jatekbol. Barkivel is talakoztam (1-2 kivetellel) azt le kellett vagni. Nem igazan lehetett talalkozni civilekkel. Nem volt varos ahol lakosok lettek volna. Ellenfelbol se volt sok tipus. 4-5 alap es annak kulonbozo mutacioi.
A fogenyo meg valami iszonyat nyomi.
Az Ianna sword kicsit tul durva lett. Miutan tudtam combozni vele, setagalopp lett a game.
En csak veletlenul akadtam ossze ezzel a jatekkal ugy,hogy elotte semmit nem hallottam rola.
De amint elkezdtem jatszani vele megragadott a stilusa es hangulata!
En a bugokat nem is vettem eszre mert nem mint kritikus hanem mint jatekos kezdtem el jatszani vele.
De az ,hogy a kard beletud logni a falba,persze nem realis de a jatek tortenete a szereplok stb sem az aki a realitas
talajan akar maradni az nezze a BBC Word-ot.
Amugy ha meg nem tudna belelogni a falba a big sword-om ami ugy aranyaiban is majdnem 2 meter akkor igen anyaznak a szokebb folyosokon.
Szoval szerintem egy nagyon jo jatek erdemes kiprobalni a jatek kozbeni hangok oriasiak!
Nekem special a kedvencem a horrorfilmekben elofordulo suttogo szellem hang ami teljesen korulvesz.
Nagyon sajnalom,hogy sokan leszoltak ezt a jatekot.
Az tetszik meg benne,hogy nem egy zart terben kell nyomulni ahol konnyen ellehet tevedni,hanem nyitott tagas teruleteken ahonnan kulonbozo epuletekbe,templomokba tudsz bemenni.Ezert fogott meg engem annak idejen a Turok 1 is.
Ebben a jatekban a harchoz azert kell gondolkodni is nem csak esznelkul csapkodni,tehat akiknek ez nehezere esik biztosan nem fog tetszeni a jatek.
Vegszo:
Ki ne hagyja ezt a jatekot senki!
Igen, minden runaert vissza lehet menni (6db van ugyebar) Viszont erdemesebb jatek kozben megszerezni oket, mert amikor visszamesz eleg csunya ellenfelek vannak ott :))
hali!
Tudom hogy már ezerszer megbeszélt téma DE: van egy gyanúm hogy az Oasis of Nejeb pályán nem vettem fel a rúnát(szerintem a vége felé lehet azután ahol van az a 6 db oszlop,kapcsoló fények stb)de ez nem biztos,de utána van egy hely ami nekem nagyon gyanus ,kurva nagy emelvény,kékes fény világitja meg felülről és oldalt eléggé magasan kapcsolókat lehet látni amiket viszont nem tudtam élesíteni még az ijjal sem. Lehet hogy itt lenne a Rúna? Én láma meg tovább mentem és nincs előtte épeszű mentésem:-(.Na mind1 tehát vissza lehet még menni erre a pályára????(ugye vissza)
Köszi!
Csá!
Ui:Hagyjátok már végre Stökit békén!!!
Ilyenkor legjobban az segít, ha passzív útra tereled a játékot, azaz könyvet olvasol, moziba mész a barátnőddel, vagy valami teljesen más játékra térsz át. Elég egy-két nap pihi, majd új lendülettel visszaérkezve minden sokkal jobban fog működni. Nálam be szokott jönni.
Jimbo: elnézést, az utolsó hozzászólásomat Mike-nak címeztem, de a nevedre klikkeltem közben. Bocsánat.
Most én is pihenek a Blade-del...megszereztem Ianna kardját, és az utolsó rohamokra kellene kaptatnom, de van más, fontosabb, jobb.