Keresés

Részletes keresés

gyöngyvirág Creative Commons License 2000.11.08 0 0 20
Kedves Villma!
Én csak most olvastam ezt a bejegyzésedet, s remélem, azóta te is máshogy látod a dolgokat.
Szerintem igenis nagy szeretettel fogadott téged az a társaság, ahová beléptél, s bármikor nyitva áll előtted az ajtó. Sőt, még a csukott ajtók is megnyílnak, ha az ember nagyon szeretné...
Általában én is bátortalanul lépek egy idegen helyre, s aztán ha tetszik, s jó nekem ott, akkor vissza-visszatérek. Gyere te is bármikor. De ne légy türelmetlen, lásd, én is ott kucorgok hiányaimat olvasgatva valahol egy topicban, ahol pedig nagy szokott lenni a nyüzsgés.
Nem szabad megfutamodni... Olvasgass, s írd ki magadból a bánatodat...
Előzmény: villma (4)
LeNoir Creative Commons License 2000.11.07 0 0 19
Mire nem vetemednék? :>
Anyázásra, vagy baszogatásra? :>
Az előbbiből én is produkáltam már (ha jól emlékszem első URL találkozásom bástyaelvtárssal is ennek jegyében zajlott), a másikat jobban szeretem IRL űzni... sokkal kellemesebb látni a másik szenvedő arcát, meg a zavart... hmmmm... nyami...

Azt viszont elutasítom, hogy padlón lévő embereket előszeretettel rugdosnék... abban nincs semmi sikk... semmi elegancia... azt kell rugdosni, aki azt hiszi magáról, hogy ő sérthetetlen... pedagógiai célzattal meg kell neki mutatni, hogy nem az...

Annak meg külön örülök, hogy figyelsz! :P
Ugyanis betegesen irtózom a magánytól... ha egyedül lennék ezentúl tudni fogom, hogy legalább valaki figyel...

Üdv

LeN
F.A.

Előzmény: Big Bother (8)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.11.07 0 0 18
Ja. És épp oly unalmas is. :))
Előzmény: Törölt nick (5)


viktor a takarító Creative Commons License 2000.11.07 0 0 17
Talán inkább vámpírikusan:)))
Előzmény: bastyaelvtars (16)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.11.07 0 0 16
Én ezt empírikusan tudom neked alátámasztani :)
Előzmény: viktor a takarító (15)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.11.07 0 0 15
És te ezt mivel tudod alátámasztani?;-)))
Előzmény: bastyaelvtars (14)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.11.07 0 0 14
villma:

"egyre inkább érzem, hogy nem fogok tudni beilleszkedni. A legtöbb topic zárt, néhány, egymást már jól ismerő név játszik egymással"

Itt is úgy múködik, mint odakint. Ha halk vagy, le se fognak tojni. Kiabálj be valamit (lehetőleg minél nagyobb blődséget), és rögtön a figyelem középpontjába kerülsz. :))

Előzmény: villma (4)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.11.07 0 0 13
viktor a takarító:

"ő annyit sem érdemel, hogy megemlítsem. Így is érdemei felett foglalkoztam vele..... "

Komolyan kíváncsi lennék, mivel támasztanád alá ezt az állításodat.

Előzmény: viktor a takarító (1)
ControlDenied Creative Commons License 2000.11.07 0 0 12
Mi van veletek, gyerekek? Regebben nem ilyen volt a HUSZ. Minek errol topicot nyitni? Megall az eszem. Nem tudtok disztingvalni az emberek kozott?
Csak higgadtan,

udv,
Bekesseg.

allegra- Creative Commons License 2000.11.06 0 0 11
Bar sokan elmondtak mar, mas topicokban is, en is 100%-osan egyetertek veled. Sokkal öszintebb es erthetöbb egy egyszeri anyazas mint a modszeres piszkalodas/basztatas az oszd meg es uralkodj elve alapjan.
Előzmény: jedi1 (10)
jedi1 Creative Commons License 2000.11.06 0 0 10
Na azért némi külömbséget kell tenni,hogy valakit kivételesen elragad a hév,és legorombitja a másikat,vagy pedig a hozzászólásai 90% másból sem áll mint hogy basztassa a többieket.Az utóbbiakról nekem nagyon is határozott véleményem van.Ez a fajta hozzá állás másokhoz ugyanis sosem a szellemi érettségről árulkodik,hiába bujtatják cikornyás mondatok látszólagos logikája mögé.

Villma
Nem kell feladni,be lehet illeszkedni ide.A legtöbb topicban azért nem harapják le az ember fejét,ha szólni mer.Az sem igaz hogy azokba a topicokba nem lehet bekerülni,ahol régebbi ismerősök hülyéskednek,beszélgetnek.Kicsit tán nehezebb,türelmesebbnek kell lenni.Ha nem szólnak mindjárt az első nap hozzád,még nem jelenti hogy sosem fognak.Gyere bátran! :)))

viktor a takarító Creative Commons License 2000.11.06 0 0 9
Inkább úgy fogalmaznék, hogy semmi durvát nem mondtál.
Csúfnak elég csúf volt, és ezt te is jól tudod.
Nagyon is jól, ezért írtad, ez volt a célod.

Könnyebben kiismerhető vagy, mint hinnéd......

vat

Előzmény: Big Bother (7)
Big Bother Creative Commons License 2000.11.06 0 0 8
Te persze sosem vetemednél ilyenre, ugye? Vigyázz, mert fülön foglak! Figyelek!
Előzmény: LeNoir (2)
Big Bother Creative Commons License 2000.11.06 0 0 7
...de már nem sokáig... :)

Tényleg nem értem ezt a Viktor gyereket, miért sértődött meg, nem mondtam én rá semmi csúfat, ő meg rögtön az anyukámat emlegette...

Előzmény: Törölt nick (5)
Big Bother Creative Commons License 2000.11.06 0 0 6
Kétszer is gondold meg mit írsz le magadról, mert - a legrosszabb esetet feltételezve - vissza fogunk élni vele. Ha kigúnyolunk érte, az a legenyhébb /még látjuk egymást;)/, ha viszont kényes természetű a dolog, akkor akár névvel, címmel is közzé teheted, előbb-utóbb mindenki fogja tudni, aki számít... :)

Előzmény: villma (4)
villma Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4
Én például teljesen új vagyok ( éppen a padloról
álltam fel :-) keresem azt a helyet, ahol jól érezhetném magam, olvasgatok egyelőre, s ahogy haladok előre a megismerésben, egyre inkább érzem, hogy nem fogok tudni beilleszkedni. A legtöbb topic zárt, néhány, egymást már jól ismerő név játszik egymással( ami nagyon tetszene, az meg bezárt:-) és tényleg sok kedvességgel tudják egymást vígasztalni, és tényleg sok rejtett, vagy nyilt durvaság is előfordul. Elgondolkodtam Denied sorain......Ha vannak az indexnek áldozatai, azt hiszem nem szeretnék közéjük tartozni. Mi hát a megoldás ?
Vagy csinál az ember magának egy külön topicot,vagy csendesen olvasgat (és ámuldozik) tovább:-) (?)
ControlDenied Creative Commons License 2000.11.06 0 0 3
Van igazsag abban, amit irsz.
A magam reszerol nem melyedek el az egyes nickek elemzeseben, fantazialasaban, inkabb eloben apolom koreimet. De azert szivesen olvasom a HUSZT, csak maskeppen, mint az itt gyakran hozzaszolok. Neked is csak ezt tudom ajanlani, VAT.

Az persze igaz, hogy a HUSZ eppen attol jo, hogy nehanyan oszinten kiontik lelkuket, es megprobaljak ugy adni magukat, amilyenek valojaban(vagy amilyennek hiszik magukat). Az index aldozatai? :)))

Tovabba azt se felejtsetek el, hogy aki most csoppen ide, az nem tudja, ki mennyire veszi ezt az egeszet komolyan, ezert nem haragudhattok ra, ha kicsit durva/goromba/negativ/lesujto.

Udv.

Előzmény: LeNoir (2)
LeNoir Creative Commons License 2000.11.06 0 0 2
Csak magánvélemény, nem szentencia:

"Miért kedvelünk/utálunk valakit itt a HUSZ-ban?"

1. Mert számomra kedves amit ír, mert akkor bókol nekem, amikor padlón vagyok, mert már akkor mosolygok amikor meglátom az ő nickét.

2. Mert csak másokba belekötni jár ide, mert egy alapvetően érzelmi alapokra épülő fórumot akar racionalizálni, mert lenéző és megvető, mert ordenáré a stílusa, mert egy undorító kis görcs, aki frusztráltságát mások baszogatásában éli ki.

Mi az oka annak, hogy egy-egy soha nem látott emberrel kapcsolatban pozitív vagy negatív hozzászólásokat, apróbb vagy nagyobb szemétségeket, netán durvaságokat írunk ide?

Mert ilyen érzéseket kelt bennünk, mert "kihozza belőlünk az állatot", mert meg vagyunk győződve arról, hogy mi vagyunk a jobbak és ezt az orra alá akarjuk dörgölni.

Egyáltalán, miért jó belekötni a másikba, és miért élvezi valaki, hogy kellemetlen helyzetbe hoz embereket?

Mert ezzel is érezteti fensőbbségét, magasabb intelligenciáját, érzelmi megingathatatlanságát, itt az "érzelmi roncsok" között. uralkodási vágy, arrogancia, nagyképűség, túlburjánzó ego... és "jól esik (és persze könnyű) abba belerúgni, aki amúgy is a padlón van"

LeN
F.A.

viktor a takarító Creative Commons License 2000.11.06 0 0 1
Gyorsan jött ez a nulla...:))))

Egyébként nem egyetlen ember miatt indítottam, ő annyit sem érdemel, hogy megemlítsem. Így is érdemei felett foglalkoztam vele.....

Az érdekel, hogy mi késztet embereket ilyen-olyan hozzászólások gyártására.
Nekem jó érzés, ha látom, olvasom, hogy a másik ember örül, így ha ellenvéleményem is van valamivel kapcsolatban, akkor sem akarom bántóan, szenvtelenül a képébe nyomni, hogy tessék, te ilyen_meg_olyan ember vagy. Inkább érvelni és meggyőzni szeretek.

Előzmény: LeNoir (0)
LeNoir Creative Commons License 2000.11.06 0 0 0
Lenne rá egy 1esem sok 0val utána hogy ki miatt indítottad ezt a topicot...

LeN

Előzmény: viktor a takarító (-)
viktor a takarító Creative Commons License 2000.11.06 0 0 topiknyitó

A lényeg:
Miért kedvelünk/utálunk valakit itt a HUSZ-ban?
Mi az oka annak, hogy egy-egy soha nem látott emberrel kapcsolatban pozitív vagy negatív hozzászólásokat, apróbb vagy nagyobb szemétségeket, netán durvaságokat írunk ide?

Egyáltalán, miért jó belekötni a másikba, és miért élvezi valaki, hogy kellemetlen helyzetbe hoz embereket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!