Keresés

Részletes keresés

M_Árpi Creative Commons License 2000.11.10 0 0 37
Kedvenc játékom a Civilization II. Azt szoktam csinálni, hogy szerződést kötök az aktuális ellenségemmel, aztán a következő körben megtámadom, majd megint békét kötök, megint hátbatámadom, stb. Idővel megunja a "másik fél" a dolgot, és azt mondja, hogy "Na jó, kössünk békét. Bár tudjuk, hogy annyit se ér az egész, mint a papír, amire írva vagyon." - Erről lehet szó az FIGYELSZ és a FÜGESZ esetében is.

Ajajj, lehet, hogy mi is csak egy stratégiai játék virtuális szereplői lennénk?

Előzmény: RAMBO (36)
RAMBO Creative Commons License 2000.11.09 0 0 36
Ja, szabadulna. Azért kötött vele a választási együttműködésről megállapodást.

Inkább azt mondanám, hogy elindult a FIDESZben a "mi csinálnánk, ha nem lenne itt ez a bohóc" politizálás, amelynek az lehet a célja, hogy minnél kisebb súlyú legyen a Kisgazdapárt a következő választáson.

Töfröcsó Creative Commons License 2000.11.09 0 0 35
Torgyán is szabadulna az átkosban megélt multjától ;-)
mika waltari Creative Commons License 2000.11.09 0 0 34
Az alaptémához: ÉN IS!!
NICK Creative Commons License 2000.11.08 0 0 33
A kétéves költségvetés esetleges megszavazása után,ki a csudának lesz még szüksége a Torgyánékra?!?!?
Előzmény: BITBULL (-)
Politikai Mikiegér Creative Commons License 2000.11.08 0 0 32
Erről mi a véleményetek?

Kuncze felszólalása a költségvetési törvény vitájában, 2000. okt. 21.

(...)
Sokáig nem találtuk az indokát annak, hogy vajon miért ez a ragaszkodás a kétéves költségvetés benyújtásához - most már, tisztelt képviselőtársaim, én kezdem érteni. Arról van szó ugyanis, hogy a Kisgazdapárt mint koalíciós partner egyre inkább tarthatatlan, lássuk be, a kormánykoalíción belül. Ha az idén elfogadjuk a kétéves költségvetést és vele együtt az adótörvényeket, ebben az esetben többé nincs szükség többségre, nincs szükség a Kisgazdapártra mint koalíciós partnerre. Ha sorra dőlnek meg a dokumentumgyűjtők a Kisgazdapárton belül, ebben az esetben el lehet képzelni kisebbségi kormányzást is; bizonyos törvényeket majd az Országgyűlés elfogad, de a legfontosabb törvény, amelynek az elutasítása esetén valóban megbukhat egy kormányzat, az a költségvetési törvény, ami el lesz fogadva az idén többségi döntéssel két évre. Ez lehet egy racionális indoka a kétéves költségvetés elfogadásának, csak akkor tessék vele nyíltan kiállni a közvélemény elé.
(...)

joy Creative Commons License 2000.11.08 0 0 31
"Nem pont azzal lehetne most megnyerni maguknak a közvéleményt, hogy tisztességesen viselkednek? Hogy aszongya a pógár, hogy "Na igen, ez igen! Ezek nem hazudtak nekem!" Ha?"

Ya!
Így:
Lemondatták a környezetgazdálidásis, mert tisztázni óhajtott, és lemondatják Ligetit, mert az Ö embere...

Hol van ehhez a tocsikügy az ö 800 M Ft-jével?!

Előzmény: M_Árpi (25)
joy Creative Commons License 2000.11.08 0 0 30
"Jobbak voltak maradtak volna ott..."

És az egész Nemzet yobbban járt vola!

Előzmény: ane (2)
micacska Creative Commons License 2000.11.08 0 0 29
Hát, az adótörvények megszavazása előtt még nem szabadult.
Helyette OV bírálta Illést, mert megvédte Ligetvárit.Pedig eleinte Viktor sem akarta felmenteni , mert bízott benne.
Meglátjuk, meddig vár a FIDESZ a kétéves költségvetés megszavazása után.
Üdv. mic.
M_Árpi Creative Commons License 2000.11.07 0 0 28
Én nem költöm a pénzem újságra. Egyikre sem. :-)

Nem tágítok attól, hogy ideje lenne felülemelkedni azon, hogy az egyik hülyeségét a másik hülyeségével szembeállítjuk, és akkor úgymond

2 + (-2) = 0

Szerintem az egyenlet helyesen:

2 + (+2) = 4

Uff!

Előzmény: Hír Elek (27)
Hír Elek Creative Commons License 2000.11.07 0 0 27
M_Árpi elvtárs !

"Soxor láttunk már olyat, hogy hülyeséget egyszerre egynél többen gondoltak."
Biztos ugyanazt a cégjegyzéket nézték, és ők is ugyanazokat a tulajdonosokat (elvtársakat) találták.
Tényleg nem érzed, hogy a sajtó egyes képviselői melyik oldalon állnak vagy csak megjátszod a hülyét ?
Ebben az esetben vegyél már egy népszabadságot meg egy Magyar Fórumot.

"A Tocsik megjárta a bíróságot. Számomra nincsen hitelesebb ítélkezési forma ma Magyarországon."
800 misiért sokan szívesen megjárnák a bíróságot, ha ezzel el van rendezve. Okozott erkölcsi és anyagi kár ???

"És már megint azzal jöttök, mint ezek: "Nekem miért nem lehet, ha nekik lehetett?"
Az, hogy ellenpéldákat hozok, melyekről hallgat a szoclib sajtó, még nem azt jelenti, hogy lopni szeretnék.

"Nem pont azzal lehetne most megnyerni maguknak a közvéleményt, hogy tisztességesen viselkednek?"
Azzal is. Gondolom nálad a köz véleményének 1. számú forrása a Népszabadság és a SZONDA Phone.

Hír Elek Creative Commons License 2000.11.07 0 0 26
"HÍr Elek! Gyanús vagy!"
És akkor mi van ? Szaladj jelenteni, hogy van itt egy Hír Elek nevű ember, akinek
elege van, ha cseszegetik a Kormányt !

"Nem Te vagy OVI főtanácsadója?
Az is ELEK ... ! "
Nem. Csurkáé meg Jörg Haideré. Lehet hisztizni...

"... másik irányba meg ismert szövegeket puffogtatsz?"
Mert a bányázás, a Kaya Ibrahimozás az talán az újdonság erejével hat ?
Kicsit már unalmas. Az nem puffogtatás mi ?

Előzmény: wizes (24)
M_Árpi Creative Commons License 2000.11.07 0 0 25
"Nem. Nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel."

Soxor láttunk már olyat, hogy hülyeséget egyszerre egynél többen gondoltak.

"Az zavar, ha csak az érem egyik oldaláról beszélnek. Miért nem beszélnek a maszop körüli botrányokról (Tocsik, Boldvai, Hujber, Vancsik, és ...) ? Ezek nem bombasztikusak a sajtó számára, már elévültek ?"

A Tocsik megjárta a bíróságot. Számomra nincsen hitelesebb ítélkezési forma ma Magyarországon. És már megint azzal jöttök, mint ezek: "Nekem miért nem lehet, ha nekik lehetett?" Nem az volt a fáma, hogy mi majd hozzuk a tiszta kezek politikáját? Nem pont azzal lehetne most megnyerni maguknak a közvéleményt, hogy tisztességesen viselkednek? Hogy aszongya a pógár, hogy "Na igen, ez igen! Ezek nem hazudtak nekem!" Ha?

wizes Creative Commons License 2000.11.07 0 0 24
HÍr Elek!
Gyanús vagy!
Nem Te vagy OVI főtanácsadója?
Az is ELEK ... !
Nagyon véded, másik irányba meg ismert szövegeket puffogtatsz?
Hír Elek Creative Commons License 2000.11.07 0 0 23
"Tényleg ilyen ostoba vagy?"
Olyan ostoba, hogy még éjjel fél 3 után is Neked válaszolok.

"Az zavar, hogy ha van valami, akkor arról beszélnek?"
Az zavar, ha csak az érem egyik oldaláról beszélnek. Miért nem beszélnek a maszop körüli botrányokról (Tocsik, Boldvai, Hujber, Vancsik, és ...) ? Ezek nem bombasztikusak a sajtó számára, már elévültek ?

"A pártok és a politikusok nem azért vannak, hogy magukkal foglalkozzanak. A cicababákat azért tartják, hogy a tükör előtt üldögélve foglalkozzanak magukkal, a politikusoknak kéretik a közügyekkel foglalkozni!"
Tényleg ? Ezt eddig nem tudtam. Azt hiszem most már fölösleges beiratkoznom a Századvég-re.

Előzmény: M_Árpi (19)
Hír Elek Creative Commons License 2000.11.07 0 0 22
"Nem lehet, hogy arról van szó, hogy neked tűnik így?"
Nem. Nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.

"Lehet, hogy a te ingerküszöböd nagyon alacsonyan van, és ha meglátsz egy ellenzéki politikust, akkor máris a képünbe vágod, hogy a kezükben tartják a médiát."

Nem kell a képükbe vágni, mert tökéletesen tisztában vannak vele. Tudják, hogy hol kell hirdetni a hálás cikkekért. Nézd meg, hogy kik a tulajdonsai pl. a környezetedben lévő sajtónak.
Mindenre választ kapsz. Ismerek olyan - most - ellenzéki politikust, akit az egekbe magasztal egy bizonyos napilap. Az olvasótábornak már csömöre van tőle. Itt is ha megnézzük a tulajdonost, akkor nyilvánvaló, hogy az elvtársak összedolgoznak.

Előzmény: M_Árpi (18)
aggályos Creative Commons License 2000.11.07 0 0 21
Olvasták Bánk Attila és családja leírását Maczó Ágnes könyvében ?
Pedig igaz lehet, mert sajtóperről nem tudni.
a fideszes fijuk rákvörösek, na ez érett vörös
micacska Creative Commons License 2000.11.07 0 0 20
És inkább Bánk Attilát választaná.
Ő engedelmesebb- bár színtelenebb- koalíciós partner lenne a kisgazdák élén.
Üdv. mic.
M_Árpi Creative Commons License 2000.11.06 0 0 19
> 1998 óta folyamatos lejárató kampányt
> folytatott a szadesz a Koalíció párjai ellen.
> Fidesz-cégek ügyekben buzgón anyagot
> gyűjtöttek, sajtótájékoztatót tartottak

Tényleg ilyen ostoba vagy? Az zavar, hogy ha van valami, akkor arról beszélnek?

A pártok és a politikusok nem azért vannak, hogy magukkal foglalkozzanak. A cicababákat azért tartják, hogy a tükör előtt üldögélve foglalkozzanak magukkal, a politikusoknak kéretik a közügyekkel foglalkozni!

Előzmény: Hír Elek (10)
M_Árpi Creative Commons License 2000.11.06 0 0 18
Nem lehet, hogy arról van szó, hogy neked tűnik így? Mondjuk, amikor 15 éve falun még csak Trabi, Lada meg Kispolák volt, de a szomszéd faluban feltűnt egy széthajtott Fiat, a falu népe azonnal arról pletykált, hogy a szomszédban milliomosok laknak.

Lehet, hogy a te ingerküszöböd nagyon alacsonyan van, és ha meglátsz egy ellenzéki politikust, akkor máris a képünbe vágod, hogy a kezükben tartják a médiát.

Előzmény: Hír Elek (16)
Lado Gyula Lajos Creative Commons License 2000.11.06 0 0 17
A botránypolitizálás hamarosan meghozza azt a
gyümölcsöt, melyre sokan várunk.

Az SZDSZ, (akik ezzel az élenjárnak) a szonda októberi felmérése szerint a nyugati országrészben
elérte az 1%-ot.(Az összes választópolgár körében.)
Ugyanezen mérés szerint az Fidesz alaposan
átvette a vezetést 22%-al, míg a "jól hajrázó" kongresszusra készülő szocik 17 %-ra jók.
Forrás: Szonda Ipsos Axel-S lapokban megjelent
mai jelentése.

Hír Elek Creative Commons License 2000.11.06 0 0 16
Hagara !

"...nyilvánosságot sem vállalnak..."

Talán kapnak. A médiák nagy része az ellenzék
kezében van. Ezek piszkosul lojálisak a maszoppal és a szadesszel. Ha még nem tűnt volna fel ezek osztják a lapokat. Hasonlítsd össze, hogy pl. hányszor kapott lehetőséget a nyilvánosságra a TV2-őn ellenzéki és kormánypárti politikus.

Előzmény: hagara (14)
Mercurius Creative Commons License 2000.11.06 0 0 15
Ez azért eléggé álhírnek tűnik:

1. Mert a Kisgazdák belügye, hogy akarják vagy nem akarják Torgyánt. A FIDESZ nem szokott más pártok belügyeibe beleszólni.

2. Ha a Torgyán villánál lezajlott tüntetést ennek a csoportnak tulajdonítjuk, akkor bátran komolytalannak nevezhetjük ez a "leváltási" szándékot.

3. Ismert, hogy a Kisgazda szavazók bizonytalan rétege az MSZP és a Kisgazdák között ingázik. Most valóban úgy tűnik, hogy egyfajta szalámi politika zajlik a Kisgazdák felszámolására (lásd HVG címlap), de ennek a kedvezményezetje az MSZP lenne.

hagara Creative Commons License 2000.11.06 0 0 14
Elek!

Szerintem hasznosabb mindannyiunk számára, ha valaki ahelyett, hogy saját magával foglalkozna, a mindannyiunknak cinikusan súlyos károkat okozókat leplezi le. Ebben a mindenkori kormánysajtó általában nemigen jeleskedik, tehát ez a mindenkori ellenzék kötelessége. Pláne akkor, ha a kormányon levők akkora nyilvánosságot sem vállalnak, mint sokat gyepált elődeik.
Mára már az ovisoknak is tudniuk illene, hogy bűnösök közt cinkos, aki néma. E cinkosság felfedését támogatni kell, nem elítélni. Különösen akkor, ha ovis környezetben manapság rizsából gyártják a valóságot.
Én szeretem a rizsát (meg a focit), na de ennyit ?!

Előzmény: Hír Elek (12)
brutális Creative Commons License 2000.11.06 0 0 13
ki volt akkoriban a privatizációs kormánybiztos?
Előzmény: Hír Elek (8)
Hír Elek Creative Commons License 2000.11.06 0 0 12
"Jól tették!"
Miért nem magukkal (pártépítéssel) foglalkoztak ?

"Bár szerencsére a sajtó egy része is ezt tette."
Igen ismerem a sajtónak ezt a részét. Ez az a része, amelyik az előző ciklusban hallgatott és asszisztált, mint sz..r a fűben.

"De gondolom, Te ennek örülsz..Vagy nem? "
Nekem tök mindegy, hogy 2 vagy 4 %-ot kap a
szadesz.

Előzmény: Esbeta férje (11)
Esbeta férje Creative Commons License 2000.11.06 0 0 11
"1998 óta folyamatos lejárató kampányt folytatott a szadesz a Koalíció párjai ellen. Fidesz-cégek
ügyekben buzgón anyagot gyűjtöttek, sajtótájékoztatót tartottak... "

Jól tették! Bár szerencsére a sajtó egy része is ezt tette. És volt is mit keresni és találni!

Hogy a párt népszerűsége csökkent, az más kérdés.
De gondolom, Te ennek örülsz..
Vagy nem?

Hír Elek Creative Commons License 2000.11.05 0 0 10
Hát ezaz ! A tükör !

1998 óta folyamatos lejárató kampányt folytatott a szadesz a Koalíció párjai ellen. Fidesz-cégek
ügyekben buzgón anyagot gyűjtöttek, sajtótájékoztatót tartottak...
Mindenkivel foglalkozott a párt, csak magával nem.
Meg is látszik. Amikor már a Szonda is csak 4 %-os támogatottságról beszél, akkor ott már nagy a baj.

Nemkülönben támadták a kisgizdákat is.

Most pedig jön az álom 20 %-os SZJA.
Miért nem csinálták meg 1994-től 1998-ig a
szakértői Kormányban ???

Előzmény: Esbeta férje (9)
Esbeta férje Creative Commons License 2000.11.05 0 0 9
"Egyébként a botránypolitizálás az SZDSZ-re jellemző (bányázás, Kaya Ibrahim, happy endezés...)."

Jé!Eddig azt hittem,mindezt a FIDESZ művelte! :-o
Már megint az a fránya tükör (akkor sem az SZDSZ)
a hibás!

Előzmény: Hír Elek (7)
Hír Elek Creative Commons License 2000.11.05 0 0 8
"Azt kell nézni ki mit tett le az asztalra amig kormányon volt. "

Vagy mit vett el a magyar családoktól (pl. Bokros).

Remélem azt is nézed, hogy Németh Miklós
mit adott el, azaz miért fizették ki azzal a jó zsíros angliai állással.

Előzmény: cserny (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!