Gratuláció jár Alfi Burden-nak, hogy ő lett a 2025-ös veterán VB győztese, miután a döntőben 8-4-vert egy számomra teljesen ismeretlen nevet, Canavan-t!
Pontosan, bármit is csinált, tárgyalása volt, ott elitélték, azt letöltötte, ennyi, 1 esély mindenkinek jár. Reméljük levonta a tanúlságot és nem csinál ilyet többé- ezért nem szabad megbélyegezni.
Megbundázott meccsekre fogadni azért rohadt nagy bűn. Ha ez igaz. Mert hát ugye nem köpte be őket, miért is tette volna, ha ő is pénzt keresett a csalásokkal...
Köszi a tv-ben a kommentátorok mondták a vb alatt, ők úgy tudják Zhao Nem fogadott csak tudott a dolgokról és ezért függesztették fel. (nem 100% de úgy emlékszem igy mondták)
1ébként Ausztrália után Ázsia is bejelentkezett!!!!! Csak idő kérdése volt, hogy mikor lesz kínai!!! Ha nincs a kínai balhé, akkor szvsz már előbb eljött volna ez az idő!!!
És britt honban nem látszik átütő, fiatal tehetség:((((( Szvsz az egész sport hamarosan áttevődhet Kínában, ahol állami támogatást élveznek a játékosok:)))))
Kína, gazdaság, sport és közlekedés, ja, meg majdnem 2milliárd emberfia:)))))
Rusznya és kínai próbáltak ingani, aztán döntöttek, hogy 1mást fogják támogatni!!!!!!!
Ezen, amit itt összehordtál, különösen a velem szembeni személyeskedő, leereszkedő, megvető stílusodon már csak somolyogni tudok.
Szerintem tilts le inkább, ha még ahhoz is buta vagy, hogy az iróniát felfedezd a hozzászólásomban.
Amúgy gratulálok Kszintong-nak a VB címéhez, hozzátéve a te kedvedért, hogy különösen örülök annak, hogy nem ROS nyert, és remélem a bds életben nem fog többet, mert már így is jócskán túlnyerte magát az a beteg ember!
Na akkor ennyi volt. Nem vitte túlzásba az ünneplést, kicsit olyan fiatal Dingre emlékeztető volt az öröme, még egy kis koppintás se volt az asztalon, mikor belökte a matchballt.
A szünet után szerintem megnyeri az elsőt Zhao, és vége lesz. Így legalább vállalható lesz a vereség Williams-nek, meg legalább mutatott valamit ő is a döntőben.
Mint mondtam korábban, én sem írom le örökre emiatt, sőt, azt is írtam, hogy gondolatban már felmentettem én is a tette alól.
Csupán azért linkeltem be a cikket, hogy azért ne szépítgessük már a dolgot, amit tett az egyáltalán nem elnézendő dolog és a zéró tolerancia tekintetében McManus-szal értek egyet, mert át tudom érezni pl. annak a játékosnak a lelkivilágát is, akinek eladták a meccsét és úgy nyert, hogy abban a hitben élt, hogy az az ő érdeme volt. Azért ez elég sz@r érzés lehet, miközben olyanok tettek fogadásokat, akiknek erre rohadtul nem lett volna szüksége, mert saját jogon is erős versenyzők, az így esetlegesen megszerzett pénzre meg pláne nem lehetett olyan égetően szükségük.
Mellesleg szólva én is csak egy egyszerű "koca-snooker-kedvelő" vagyok, életemben nem fogtam a kezembe még dákót, de véleményem azért markánsan van az ilyen csalásos dolgokról.
Csak azt nem értem, hogy Buzás miért mondta még a napokban is többször hogy Zhao nem csalt, pedig a 2023-as cikket ő írta. Most a jegyzőkönyvre hivatkozva montda ezt.
Mindegy, én egy ilyen fiatalembert nem írok le örökre emiatt. Azelőtt is kedveltem, és ezután is kedvelni fogom. A büntetését lerótta, és Ferguson szerint is az első perctől megbánást mutatott, és bevallotta tettét.