Keresés

Részletes keresés

Szabadelvue Creative Commons License 2000.11.13 0 0 164
Az utcára?
Jó, menjél, csak siess vissza!
Meridian Creative Commons License 2000.11.13 0 0 163
Megyek is!
;)
Előzmény: lujza (153)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.08 0 0 162
up
gyertek, monnnyátok
Tímár Creative Commons License 2000.11.07 0 0 161
úgy tűnik nem érted :)

amit leírtál, én azt nem mondtam.

Tímár

Előzmény: Tappancs (160)
Tappancs Creative Commons License 2000.11.07 0 0 160
Értem a probléma lényegének magvát: "az ország politikai szempontból két részre szakadt. "
Megvilágosítottátok számomra is a megoldást: menjünk ki az utcára! Az utcán nem mocskoljuk a másikat, sőt együttműködünk vele. Most a magunkét fújjuk kicsiben, de nemsokára globalizálódunk és a másikét fújjuk nagyban és pepitában.
Hibátlan diagnózis és pontos terápia.
Előzmény: Tímár (159)
Tímár Creative Commons License 2000.11.07 0 0 159
nickwarrent úgy érzem meg kell védenem veled szemben, mert ahogy én látom személyeskedésbe és indokolotlan sértegetésbe ment át ez a topic (sajnos). Ő egyáltalán nem hülye, max hibás abban, hogy felvette a kesztyűt a sértegetés terén.

Én a probléma lényegét abban látom, hogy az ország politikai szempontból két részre szakadt.
Talán ennek folyománya, hogy a két oldal nagyon eltávolodott egymástól.Mocskolja a másikat, és semmit nem tesz az együttműködés érdekében. Hiányzik a párbeszéd és mindenki csak a magáét fújja..

Ezt csináljátok ti is kicsiben.

A választások után ugyan ez lesz pepitában. Mondjuk én már alig várom..

Előzmény: Törölt nick (156)
VirágElvtárs Creative Commons License 2000.11.07 0 0 158
Elvtárs! A harag ne sodorjon abba, hogy még minket is lebuktatsz! A pufajkát megkapod, megígérem! Csak maradj csendbe mer' lébukunk. Az ellenség ott van mindenütt!
Előzmény: nickwarren (157)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.07 0 0 157
ja, aha, hülye vagyok.
Pintér meg nem ismerte Clodót. Vazzeg Magyarország egyik legmagasabb rangban levő minisztere találkozik egy veszélyes bűnözővel és ezt úgy próbálja meg beállítani, mintha kb csak egy kiló kenyeret akart volna venni, oszt a sorban összefutottak volna...
Ő mér nem mond le? pl.

no mind1, én úgyis egy tudathasadásos ballib bibsi vagyok, akinek a körömtépő pufajkás sunyik mondják meg közvetlenül telavivból, hogy mit kellene csinálnom

nw

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 156
Kedves Nickwarren!

Reméltem is, mert akkor tudathasadás is súlyosbítaná amúgy sem könnyű mentális helyzetedet. Nyilván Neked van lövésed a globalizációról, azért írsz ilyen hülyeségeket. Prágába érdemes elmenni, jó a sör, szép az óváros. Nógrádi lemondása mögött szerintem nem pr-döntés volt elsősorban, hanem egy személyes tragédia. Tragédia egy fiatal srácnak, tragédia egy fiatal lánynak. S egy méltó cselekedete egy tisztességes politikusnak.

De Te olyan hülye vagy, hogy ezt sem értheted.

Tisztelettel, Andris

Előzmény: nickwarren (155)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.07 0 0 155
kedves DA

nem én vagyok diovan
a műveltségről írtakat meg visszavonom. úgy érzem lövésed sincs, hogy mi aza globalizáció

még soha nem voltam Prágában és bizony ezt nagyon sajnálom.
Lemondott a Nógrádi... egy ügyes PR-döntés és egy europai gondolkodásmódhoz igazodó lépés.
így kellene csinálni, mégha azért is van, hogy vakuljunk...

nw

Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 154
Kedves Nickwarren!

Trebitsch már megadta Neked a hiteles választ: nyugodtan mehetsz az utcára tüntetni. Legfeljebb Kovács László és Magyar Bálint alszik majd nyugtalanul. De ezt nem tartom akkora tragédiának.

Félresiklott élet? Valóban ez lehet a magyarázata az ilyen hülye topicnyitásokra illetve a kínzások iránti erotikus vonzalomra. "Hatalmas míveltség" eddig a ballib privilégiuma volt, megtisztelsz vele bennünket. Ez a globalizációs izé jó volt a végén. Nyilván az utcán globalizálódtál. Lehet, hogy még az Aranyvárost is megjártad, s láttál rendőröket a Vencel téren...

Üdv, Andris

Előzmény: nickwarren (149)
lujza Creative Commons License 2000.11.07 0 0 153
Ugyan mennyé má....
Előzmény: Meridian (150)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 152
Hm, kicsit elszálltál tesó, de legelább jól a képünkbe vágtad az igazságodat. Ami persze nem feltétlenül a valódi igazság. Mondjuk úgy, hogy negyed, ötöd, hatod, heted, nyolcad igazság, de nem több!!!
Előzmény: nickwarren (149)
Wágner úr Creative Commons License 2000.11.07 0 0 151
Te meg mostan hová rohansz? Várjá' má'! Majd én megyek veled arra az uccára... hukk, bocsánat... csak mostan feltápászkodok... Itten úgyis te Lyól leszidsz mindenkit, ezér' ők nem jönnek, és sértődnek is..., de majd én megyek... csak fogjá' má' közbe', mer' eldőlök... Ne aggóggyá', majd mi ketten má' egy teljes tömeg leszünk és akkor mehetünk is, csak mongyad, hogy mitet kibajáljak... meg micsinájjak... A helyes irányt aztat nem kell majd mondanod, mer' én minden kocsmát ismerek és akár egyedül, akár veled együtt tömegbe' is odatalálok... Viváááát! Vagy fúúúújjjj! (nemkívánd törlendő)... Várjá' má', csak megiszom a Sörömet és má' vonulhatunk is...
Előzmény: nickwarren (149)
Meridian Creative Commons License 2000.11.06 0 0 150
Az a helyzet hogy már tíz éve ki kellett volna menni... ma már nem kimenni kell, hanem elmenni...!
:((
Előzmény: nickwarren (-)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 149
Tudjátok mi jutott az eszembe?
Ti egyszerűen szánalmas bolondok vagytok. Emberek akiknek félresiklott az életük és nem merik bevallani ezt maguknak. Másokat hibáltok a saját magatok gyengeségéért. Tudjátok ezt, érzitek is különben nem lennétek itt. Folyamatosan, újra és újra meg kell védenetek az általotok igaznak hitt kis simogatáscsomagokat. Azokat amik nélkül teljesen összeomolna bennetek az amúgy is gyenge önkép. Könnyű elhinni, hogy a zsidók a hibásak midnenért, könnyű hiszen nem lehet bebizonyítani sem ezt, sem az ellentettjét. De nagyon könnyű elfogadni, mint magyarázatot. Nem mi vagyunk a hibások, mindenről ők tehetnek...
Senki sem tudna konkrét, tényeken alapuló bizonyítást levezetni nekem erről, de mégis ezt hajtogatjátok. Nem érveltek, csak kifigurázzátok a vitapartnert, elkentek dolgokat, hatalmas műveltségetek segítségével (kösz, diovan) védőbástyát vontok magatok köré és onnan dobálóztok az elfedített tényekkel, és viszonyokkal.

Őszintén sajnállak titeket. Ti vagytok azok akik soha nem fogjátok tudni milyen az, nyugodtan létezni a minket körbevevő világon, magadat mindenhol jól és biztonságban érezni azért, mert mindenkit elfogadsz és befogadsz. Mások lesznek a viszonyítási pontok, kitárulkoznak a lehetőségek. Ma itt, holnap ott.
Ezt hívják úgy, hogy a jövő, az összefüggő világ, a globalizáció. Vannak árnyoldalai, persze, de a változást te sem tudod megszabni. Vagy elfogadod, és kihozd belőle a neked legteljesebb létezést, vagy örökre elsüllyedsz a történelem sodrában. Egy senki maradsz, egy megnemértett senki, aki valahonnan nagyon messziről ismételgeti folyamatosan a sérelmeit és a lázalmait, de ez akkora_már_senkit_sem_érdekel...

no viszlát barátaim, sok szerencsét ebben a mocsárban

nickwarren

Előzmény: kovvacs (148)
kovvacs Creative Commons License 2000.11.06 0 0 148
Kundera: A lét elviselhetetlen könnyusége.

Abban jóóóóóól benne van, hogy mi miért nem megyünk ki. Vagy Ti miért nem mentek ki és a Nálatok idosebbek miért nem mennek ki:)
Én már kimegyek az uccára, mert gyerek voltam akkor, amikor muszáj volt, és pont kimaradtam belole. Szívesen tüntetnék mondjuk a... hmm.. pl az értelmiségiek körében megnyilvánuló intolerancia és diszkrimináció ellen, ami a nem németvezetéknevu és nemnagyorrú értelmiségiek ellen nyilvánul meg. :)))

Előzmény: Törölt nick (140)
Wágner úr Creative Commons License 2000.11.06 0 0 147
Az uccán ne menjünk ki, mer' ha elkap a rendőr... hukk, bocsánat... akkor mindig sokat kell hazudni.... Kapualjba' se menjünk ki, mer' ottan azt a házmester nem szereti és verekszeni is szok a söprüvel... A legjobb ki se jönni a kocsmából, mer' ottan mindig van valahol egy hely, ahol kimehetünk... Igen, ez a stabil instabil kimenési lehetőség... aha... Egészség!
waxxablaze Creative Commons License 2000.11.06 0 0 146
nickwarren, örülök hogy egyet értettünk valamiben (Mc's-stb), de talán a hangnem fedi el a mondanivalót, érveidet monnyuk. Üdv.
Előzmény: nickwarren (139)
Tímár Creative Commons License 2000.11.06 0 0 145
Majd jól orrba verlek Elvtárs!
Előzmény: nickwarren (144)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 144
Gondolkodó, de soxor elviselhetetlen. ;)

tisztelem azokat az embereket akik ilyen spontán módon tudnak önkrtikát gyakorolni ;)

Előzmény: Tímár (143)
Tímár Creative Commons License 2000.11.06 0 0 143
nickwarren Elvtárs! Te állat!
Én spec szeretek veled beszélgetni, mert ismerlek és tudom milyen vagy!

Gondolkodó, de soxor elviselhetetlen. ;-)

Tímár Elvtárs

Előzmény: nickwarren (141)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 141
én személy szerint az 1. variációt részesíteném előnyben, természetesen prejudikáló jelzők nélkül. Nem szenvelgés, hanem közös demonstráció a demokratikus alapelvek tiszteletbentartásáért.

nw

Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.06 0 0 140
Mondom Kedves Nickwarren!

Lehet. Csak egy aprócska bibi van. Az "utcára kimenésnek" két alapesete van:

1. Értelmiségi szenvelgés. (Demokratikus Charta)

2. Bastille napja. (Jakobinusok és a többiek)

Ha elárulod, hogy ezek közül melyikre gondoltál, akkor azon a csapáson haladhatunk tovább. Pl. elmondom a véleményemet a kimenésed tervéről.

Üdv, Andris

Előzmény: nickwarren (137)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 139
off
érdekes, a mekis topikban pedig még egyet is értettem veled...
on
ha nem érted a kérdést akkor minek írsz a topicba? minek kötekedsz? érintve érzed magad? frusztrál valami? te is úgy érzed át van baszva a fejed, de nem mered beismerni magad előtt? - kognitív disszonancia, hogy egy cimborám kedvenc kifejezését citáljam ebbe az alpárivá vált topicba
waxxablaze Creative Commons License 2000.11.06 0 0 138
Nekem már sikerült:-))))))))
Neked miért nem megy???????? Vajjon?
Előzmény: nickwarren (137)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 137
Mondd kedves Dudith András,

lehet veled értelmesen beszélgetni?

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.06 0 0 136
"te kilencszer csavarodott sumér, te szépen felsőbbrendű árja tenyészbika"

Jééééé, Te vagy az az idióta van is?
Nyugi, Téged nem fognak tenyészteni, hanem inkább kitömnek és kiállítanak a természettudományos múzeumba. Rajtad fognak röhögni a kisiskolások.

Előzmény: nickwarren (134)
Pdictus Creative Commons License 2000.11.06 0 0 135
Bravó, szépen cuppogsz, diónincs haverodhoz hasonló szinten...
Előzmény: nickwarren (134)
nickwarren Creative Commons License 2000.11.06 0 0 134
Budapest Főváros Közigazgatási Hivatalban - így hívják azt a közhivatalt, te kilencszer csavarodott sumér, te szépen felsőbbrendű árja tenyészbika
Előzmény: Törölt nick (131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!