Keresés

Részletes keresés

wrapgagfan Creative Commons License 2020.04.09 0 2 3662

wrapgagfan Creative Commons License 2020.04.09 0 1 3661

wrapgagfan Creative Commons License 2020.04.09 0 0 3660

A képek lemaradtak. 🙂



wrapgagfan Creative Commons License 2020.04.09 0 1 3659

Egy brutál kötözés "elszenvedése" közben még mindig ezek a mozzanatok a gyengéim.. Egyszerűen megunhatatlan mikor egy orális esemény előtt a kedvesem jól betömi a harisnyájával a számat és beragasztja. Megfoszt attól, hogy bármit is mondjak neki. Az van amit ő akar nincs beleszólás, csak próbálkozás de így nehéz érthetően artikulálni.. 🙂

CraStLov Creative Commons License 2020.01.19 0 0 3658

A duct tape tudtommal sima ragasztószallag. Abból is van jobb, roszabb. Amit a pornóiparban használnak az pleasure tape. Pont mert jól néz ki, de viszonylag könnyen eltávolítható, de a bőrön nem csúszkál... 

 

Másfajta szélesebb barkács ragasztószallagokat ne használjatok, a Panzertape és egyéb fém- illetve textilerősítésű szallagon a felső szövetréteggel együtt jöhetnek le...

 

Ha a szín nem számít vegyetek leokoplasztot a gyógyszertárban, van ott is többszínű már, barna, fehér, zöld... 

Előzmény: T-rex 2.0 (3657)
T-rex 2.0 Creative Commons License 2020.01.19 0 0 3657

DUCT TAPE a neve bar nem ajanlom.Munka kozben sokat hasznalok ilyet es nagyon eros.Eltepni konyyu,de ha borodre teszed fel fajdalmas mikor eltavolitod.Csak ovatosan.

Előzmény: justtape (3636)
nebb Creative Commons License 2019.12.23 0 0 3656
zsugabubus3 Creative Commons License 2019.12.22 0 8 3655

pontivy2 Creative Commons License 2019.12.21 0 0 3654

Szia, ebben ajánlom Bőrös Lányt:

https://www.leathergirl.eu/

Előzmény: Ahdun (3650)
CraStLov Creative Commons License 2019.12.18 0 0 3653

Köszönöm. Néha rámjön, hogy nincs kedvem dolgozni! :)

Előzmény: Törölt nick (3652)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 -1 1 3652

Hmm, ez aztán! Jó írásaid vannak!

Előzmény: CraStLov (3651)
CraStLov Creative Commons License 2019.12.16 0 5 3651

Felidegesített. Ő az, nagybetűvel. Egyszerűen nem bírja ki, hogy ne nyúzza az idegeimet. Dolgozni sem tudok.

De nem tudok nélküle élni. Hazaérek. Már látom rajta, hogy kezdené. Hozzálépek, és megcsókolom. Hosszan.

Érzem, hogy elernyed a teste, kienged. Bennem is lazul a méreg de a feszültség továbbra is ott izzik az izmaim mélyén. Lassan sajogni kezd a fejem.

 

- Mit kérsz inni?

- Egy gyömbérsör most jól esne!

 

Megfordul és konyha felé indul, rácsapok a fenekére!

 

- Aúúú, héé! - villámlik a szeme de mosolyog a szája sarkában. A kezemben pedig a feszültség csökken.

 

Miközben az italt tölti, odalépek mögé, átkarolom hátulról a válla felett és beleharapok a nyakába. Libabőrös lesz, de elhúzódika fájdalomtól.

 

- Mi ütött beléd?

 

Egy hajtásra kiürítem a poharam, érzem, hogy a szénsav kaparja a torkomat, pillanatra megingok, nekitámaszkodom a pultnak.

 

- Jó lenne egy zuhany... - és a fürdő felé veszem az irányt.

 

Mikor kilépek a páradús levegőből, Ő a kanapén fekszik, valami buta műsort néz. Nyitom szám, de a pillantásával elhallgattat. Valami nagyon érdekli.

Egy perc sem telik el, mikor kérdez. Ott folytatja, ahol délben abbahagyta... 

 

 - Mégsem érdekel? - bólintottam a TV felé. Láttam, hogy ideges lesz, nem tudtam megállni.

 

- Hát idefigyelj... - ül fel, de mikor nem mozdulok átfordul az ölembe. Izgató az illata, mint mindig. Megragadom, megcsókolom. 

 

El akar húzódni, de nem engedem. Kezével tol, de hátrahúzom a kezét, és a háta mögött a mindkettőt egy marokba fogom.

 

El akar távolodni:  - Nem engedtem meg! - meglepődika hangvételen.

 

Fogok egy sálat és erőteljesen hátrakötöm a két kezét, a könyökétől kezdve, meg sem tudja mozdítani. Nem egyszerű ülve, szemben vele láttatlanban egy kézzel, de sikerül. Hiába, nem vagyok már 20 éves...

 

Mindkét kezem felszabadul, de ő folyamatosan morog, hogy engedjem el, ezt nem tehetem vele. Nem tudom eldönteni,hogy tetszik neki, vagy tényleg morcos. Úgy döntöttem nem akarom eldönteni, egyszerűen ma nem érdekel.

 

Fogom a kendőt az ingem zsebéből és a szájába nyomom. Meglepett szemei nagyra kerekednek, ez már nem tetszik, ki akarja köpni. Legördül rólam, szemei szikrákat vetnek. Mind mindig, most is egy régi elhasznált szakadt pólómat viseli. Megfogom a peremét, és egyszerűen széttépem. 

Nem szokásom a rombolás semmilyen téren. Még a régi darabokat is elajándékozom, mintsem tönkretegyem. Ez az a mozdulat, ahol elcsendesedik. Valami itt ma nem átlagos. Egy csíkot tépek a póló hátából és átkötöm a szája előtt. Egy halk morgás a válasz, de nem mer ellenkezni.

 

Ijedt tekintet mered rám, ahogy leülök elé. Felállítom, és egy másik csíkkal a szemét is bekötöm. Egy mozdlattal lerántom róla a shortot.

Nem lát, nem beszél, egy apró nedves folt jelenik meg a keddő elején, és egy nagyobb csillog lábai között. Tipikus nő, nem tudja Ő maga sem, mit akar.

 

A kanapé karfájára fektetem, lábai lelógnak oldalt, feje a párnára hajtva. egy kötéllel térek vissza a mosókonyhából a bokájára tekerem egyik felét. 

Leesik neki, mit tervezek. Le akarja rugni magáról, nagyon csapok a fenekére. Felnyőg fájdalmában, kezem rőt foltot hagy a jobb féltekén. Némán tűri, hogy a lábait terpeszben kikötözzem. 

 

Orromat megcsapja édes illata. Mire felpillantok már tocsog a nedvességben. Lerúgom a nadrágom, ingem a földre dobom, úgysem láthatja, csak a puffanást hallja, sejti mi következik. Egy légycsapó hever az asztalon, felkapom, és a nyelével rásuhintok a fenekére!

 

Összerándul a meglepetés fájdalamas ingerei alatt. Egy pillanatot várok csak, és tövig beléhatolok. Sóhaja válasz és mozgatni kezdi a fenekét! Még mindig nem érti, hogy ez nem az ő játéka! Majd megtanulja. Addig mozgatja magát, míg érzem, szűkülni kezd. Nedveit szétkenem a feneke vájatában is, és egyik ujjammal izgatom. Csúcsra ér, mint mindig, könnyen ingerelhető... De most nem hagyom abba. Érzem, hogy húzódna el, de mereven tart a kötél. Nyögdécsel, de nem hagyom abba. Lassan nyögésekké válnak a hangok, ekkor mozdulatlan leszek, hátrébb állok. Megint a fenekével mozgolódik, csináljam már. A másik felére is nagyot csapok, hogy csak viszhangzika ház. Farkam a fenekéhez illesztem, és hiába próbál elhúzódni, szépen lassan a már kitágított barlangjába vezetem férfiasságom.  Most nincs menekvés! Enyém vagy! Teljesen. Mostantól kezdve minden más lesz!

 

Ahdun Creative Commons License 2019.12.16 0 0 3650

Üdv mindenkinek. Olyan kérdése fordulok hozzátok ,hogy keresgélem de nem találom a következő videóban is látható szemmaszkot. legalábbis ilyet nem találok amin ilyen orr kivágás is van ami meggátolja ,hogy letudjon csúszni a maszk. Ha valakinek van ötlete vagy konkrét web oldal amiről tud ,hogy honnan lehetne beszerezni kérem ne tartsa magában. Előre is köszi a segítséget :)

https://www.boundhub.com/videos/299543/ayla-chair-strapped/

wrapgagfan Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3649

A nevét sajna nem, de a tescos kipróbálva és nagyon jó.

justtape Creative Commons License 2019.12.11 0 0 3648

Akkor nem tudja esetleg valaki a ragasztószalag nevét ? Szívesen vennék valahol.. :)

Előzmény: justtape (3636)
pontivy2 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 3647

Művészi meglátások erről a tárlatról:
https:// maimano.hu/kiallitasok/nobuyoshi-araki-erzelmes-utazas/

 

Míg az egyik oldalon színes, tarka-barka bibék és szirmok sorakoznak, a szembeni oldalon kikötözött, széttárt lábú nők fekszenek.

in:  https:// kultura.hu/18-erzelmes-utazas-nobuyoshi-araki-hullamvasutjan/ 
és                                                                                                                                                    

 

De nem biztos, hogy mindenkinek az életében akkora szerepet játszik a kinbaku (azaz a japán erotikus megkötözés), vagy a japán piros lámpás negyed, és megannyi meztelen, néha megkötözött, néha teljesen pucér nő, akiket Araki előszeretettel fotózott az utóbbi évtizedekben. 
in: https:// index.hu/kultur/2019/11/10/nobuyoshi_araki_kiallitas_foto_mai_mano_budapest_japan_kinbaku/


cellarab Creative Commons License 2019.12.06 0 0 3646

Wow! Szívesen levenném a hölgyről a tűsarkút és megcsiklandoznám a talpait. Ehhez előbb a cipősarok helyett összekötözném a kezeit. 

Ha elélvezett ebben a helyzetben, akkor bedobnám a vízbe. Hadd erőlködjön. 

Előzmény: ElPoltorato (3645)
ElPoltorato Creative Commons License 2019.12.05 0 4 3645

justtape Creative Commons License 2019.12.01 0 0 3644
Alapvetően sokféle ragasztódzalag tetszik. a sima szigetelőszalag is. Kell egy szájtömés, pár körbetekerés a fej körül és az is tökéletes :)
Előzmény: wrapgagfan (3643)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3643

A szimpla szigetelőszalagról mi a vélemény? Néha azon is gondolkoztam, hogy nem lehet rossz. Ha sok kört tesznek vele az ember száján szerintem van benne fantázia.

Előzmény: justtape (3642)
justtape Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3642
Az elszorítást én sem szeretem annyira, de a körbetekerést és az erős ragasztószalagokat igen. De ha pedig erős, akkor sajnos szorítani is szokott...ezen még dolgozunk. Én imádom, ha nem tudom mozgatni már a számat sem, mert nem engedi a szalag :)
Holnap megnézem tescoba, mekkora az a kiszerelés. Aztán keresek belőle valahol nagyobbat, köszi az infót!
Előzmény: wrapgagfan (3641)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3641

Oda vagyok a körbetekerésért. :) Most ráálltunk a latex szalagra, ezzel ugye kötve vagyunk a körbetekeréshez. A szájtömés még most lesz kipróbálva élesben, csináltunk egy gócot, bugyik összegyűrve és belehúzva egy harisnyába, simán be lehet rakni a szájba, puha és rendesen ki is tölti ráadás gyorsan lehet kiszedni/berakni. A latex szalag nekünk most nagyon bejött, mivel nem tapad csak önmagához sokkal kényelmesebb, állagra meg nagyon rugalmas és feszes, ha a pillanat hevében cselekszünk nagyon feszesre/tartósra tud sikerülni az a beragasztott száj.. :) De még így sem szorít el egyáltalán. Hang pedig nem igazán jön át rajta. És még mutatós is.

Előzmény: justtape (3637)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3640

Nevét nem tudom, de a tesco barkácsrészlegen lehet ilyet kapni, annyi a különbség, hogy nem fényes mint a videóban, hanem matt de halk és sokkal lágyabb mint a szövetszalag, simán felveszi a formákat, nem gyűrődik. Annyi a baja, hogy csak kisebb kiszerelést találtam.

Előzmény: justtape (3636)
justtape Creative Commons License 2019.11.29 0 0 3639

Elég sok ember élvezi ezt :)

Előzmény: szőrösmellü (3638)
justtape Creative Commons License 2019.11.26 0 0 3637

Több ilyen ragasztószalag is van egyébként. Plusz ha betömi elötte a szád, máris nehezítve van, hogy leszedd a ragasztót. A körbetekerést nem annyira szereted ? Én imádom, csak barátnőm nem igazán alkalmazza ezt, hiába kérem...inkább csak csíkot rak fel :)

Előzmény: wrapgagfan (3628)
justtape Creative Commons License 2019.11.26 0 0 3636

Sziasztok

 

Tudja valaki, mi annak a ragasztószalagnak (akár angolul, akár magyarul) a neve, amit az alábbi videókban használnak? 

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5dd1fdda21641

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ddb21654f1c7

 

Sokféle ragasztószalagot kipróbáltam már és pl. van szürke szövetszalagom is, de ami a videóban szerepel, az más. Tetszik az anyaga és az is, hogy halk (a halk tulajdonság néha pozitív tud lenni :P )

wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.14 0 0 3635

4 perc 05 másodperc. Szintén izgalmas pillanat lehetett az a némítás.. 🙂

 

https://www.boundhub.com/videos/121000/bad-girl-whitney-punished-by-christian-fundamentalist/

wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.13 0 0 3634

Aki szereti a szájberagasztást. 2:45-nél, nem egy igényes munka, de azok a határozott mozdulatok a szájkörül.. a már megkötözöttség mellé..😀 Szuper érzés lehet. 😊

 

 

https://www.boundhub.com/videos/267835/oh-dear-looks-like-another-dancer-has-disappeared/

csárlisín Creative Commons License 2019.09.22 -1 3 3629

tökre szexi :O

 

szopnám-nyalnám  :O

 

nagyon szép :O

 

 

 

ahhh :O

 

cellarab Creative Commons License 2019.09.16 0 0 3632

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!