Keresés

Részletes keresés

JOEL Creative Commons License 2001.01.25 0 0 70
Hi Mindenkinek!

Az új évezredre való tekintettel gondoltam felújítom ezt a topicot is. Tessék bátran hozzászólni. Persze a megfelelő stílusban.

Na üdv mindenkinek,

Joel!

JOEL Creative Commons License 2000.12.11 0 0 69
Hi All!

Itt is csak azt tudom megerősíteni, amit a topic nyitógondolataként megfogalmaztam. Akit érdekel olvassa el.

Na ennyit!

bullseye Creative Commons License 2000.11.20 0 0 67
SZVSZ ez ugyanolyan bugyutaság, csak hosszabban, unalmasabban, áltudományosabban, és picivelk undorítóbban, mint azt az eredti idézet sejtetni engedte.
Előzmény: Tiborc (66)
Tiborc Creative Commons License 2000.11.20 0 0 66
„Akik viszont élni akarnak, vegyenek egy hosszabb konyhakést… Mára a szemet szemért elv is kevés. Egy demokratikus szem kiszúrásáért legalább egy gyilkos szempár vesszen. A tizenkettedik óra utolsó perceiben fel kell ébredni saját érdekünkben…" (Lovas István, Demokrata, 2000/29, "Az Ausztria elleni szankciók gyökerei" VIII., befejező része)
És még lehetne folytatni az ilyen agyalágyult gondolatokat… Akasztás, konyhakés stb.”
Kedves Mario Brekt!

Azért a 30., 32. bejegyzés sántít egy kissé! Kár volt Patmorét félrevinni.
Nemcsak a most általam csak említett, és pontosan nem idézett bódéborogatás volt vesztett ügy, hanem a 29. beírásban említett is.
„Egy kommunista punkcsapat énekelte azt, hogy ki kell telepíteni a "tetves kopasz svábokat", meg hogy újra verni kell a kulákot, és megnyitják a Gulágot, meg hogy " kössük a Csurkát fel."
Az ügyészség szerint ez nem volt uszító.
Ennyi a kiindulás.
Nem örülök annak a sok „..” idézetnek, viszontválasznak, amelyet Lovas István leír, á’la Mancs, á’la egyéb orgánumok.
De van igazsága. Lehet mondani:” kössük a Csurkát fel.", akkor szalonképes a” kössük a Gönczöt fel” is!
Nem az én stílusom, de el kell viselnem, mert jogszerű.
„Lehet, hogy nem etikus, de jogszerű”, hányszor hallottam a szlogent.
Valami visszacsapás volt itt is, ennek fényében én másként látom, mert nem Lovas Istváné az alapgondolat, másnak szavait ferdítette ide: ” az ilyen agyalágyult gondolatokat… Akasztás, konyhakés stb.” A teljes szöveget kellett volna idézni, hogy érthető legyen a túlzás, és ne IRL, és IVC fenyegetést olvassunk ki belőle.
Idézem az eredetit:
„Brüsszel: a kontinuitás tézise nyomában.
Az EU brüsszeli vezetői természetesen, elfogadják a VII. Kommnunista Internacionálé folytonossági (kontinuitási) tézisét és ennek bővített kiadását, ahogyan az a Frankfurti Iskola tagjainál megjelent. Ezért óvnak Haidertől és a nem EU-tag Svájcban demokratikusan megválasztott Blochertől, valamint a választásokon nyertes pártjától. Merthogy Haider és Blocher folytonosságot jelent. Egyik percben megnyerik a választásokat; a másik percben indulnak az auschwitzi marhavagonok.
A frankfurti iskola brüsszeli követői természetesen nemcsak Haiderben, pártja tagjaiban, hanem választóiban, sőt , egész Ausztriában latens autoriter őrjöngést, illetve lappangó fasisztaveszélyt látnak. Ausztria szintén "szubliminálisan" náci, idegengyűlölő és antiszemita a szemükben. Az az Ausztria, amely arányszámában a legtöbb idegent fogadta be és amelynek legkedveltebb kancellárja a zsidó származású Bruno Kreisky volt (négy, valóban náci múltú miniszterrel, de ez nála - hiszen baloldali fajta - természetesen nem számított). Németországban tavaly. jelent meg egy könyv a Frankfurti Iskoláról és nem kevesebb állít, mint hogy a Német Szövetségi Köztársaság "intellektuális alapjait" ennek a társaságnak köszönheti (Die intellektuelle Gründung der Bundesrepublik: Eine Wirkungsgeschichte der Frankfurter Schule. Frankfurt/New York. 1999.) Ha igaz az, amit a könyv állít - és miért ne lenne igaz? - akkor Horkheimer, Adorno és Marcuse a háború utáni német társadalom szellemi alapítói. És akkor a mai Németországot - szellemileg - a hatvanas évek végén, illetve a hetvenes évek elején alapították. Akkoriban számtalan ifjú értelmiségi szállt szembe a humanista hagyománnyal, a felvilágosodással és a polgári hagyománnyal. Ma a hatalom emeltyűit kezelik és úgy vélik, hogy ellenfeleik nem érdemlik meg még a demokratikus jogokat sem (például azt, hogy azokat válasszák meg és azon pártokat, akiket és amelyiket előnyben részesítenek), mert latens fasisztákról és antidemokratákról van szó.
Ha tehát igaz az hogy a Német Szövetségi Köztársaság ,és más országok "szellemi alapítói" Horkheimer, Adorno és Marcuse Frankfurti Iskolája, akkor Németország és a nyugati világ számos országa ma egy neomarxista ideológia alapjára épültek Egy olyan ideológiára, amely radikálisan szakított a felvilágosodással, a humanizmussal és a polgári demokráciával, valamint letéteményeseivel, a polgári demokratákkal. Hogy ez egyre világosabb lesz egyre több ember előtt, nem kétséges. Mint ahogyan az sem, hogy ez a társaság, és eszméik éppen arra a történelmi szemétdombra kerülnek; amelyre a legkiválóbb amerikai elnök, Ronald Reagan küldte a szovjet birodalmat és a kommunizmust.
A feladata minden polgárnak és minden demokratának az, hogy ezt a folyamatot meggyorsítsa. Külföldön is, és nálunk is.
Tekintettel arra, hogy a neomarxista ellenfél a legaljasabb módszerekkel visel háborút, nekünk lemeztelenítésükre és szellemi megsemmisítésükre (hogy Eörsi István szavaival éljünk) mindent meg kell tennünk. Egy centiméterrel még az ő módszereiken is túl kell mennünk. Akik azt állítják, hogy morálisan tévutat jelent a jezsuisztikus felfogás, miszerint a cél fontosabb az alkalmazott eszközöknél és az ellenség aljas módszereit nem szabad alkalmazni, mert az bepiszkolja a magasztos célokat, elég ha körülnéznek és számot vetnek azzal, eddig mit elértek. Semmit. 'Ötvenöt éve rúgnak beléjük. Korábban a körmüket tépték le, ma életlehetőségeiket. Egy sötét sikátorban konyhakéssel hátulról lopakodó, mindenre képes gyilkosnak erkölcsi intelmeket felolvasni igen magasztos vállalkozás, egyetlen hátulütővel. A kísérletbe bele lehet halni. De ha a finnyásaknak ez az ár - megölésük - nem elég magas, válasszák bátran, hiszen akaratuk szabad. Akik viszont élni akarnak, vegyenek egy hosszabb konyhakést. Kornis Mihály hírhedten aljasnak hitt, holott a Frankfurti Iskola kontextusából egyáltalában ki nem lógó mondatát ("Mi jobban gyűlölünk titeket, mint ti bennünket") meg kell cáfolni és bebizonyítani, Kornis naiv. Mára már a „szemet szemért '' elv is kevés. Egy demokratikus szem ki- szúrásáért legalább egy gyilkos szempár vesszen. A tizenkettedik óra utolsó perceiben fel kelé ébredni saját érdekünkben: a zárt társadalmat megvalósítani akaró, antidemokratikus, felvilágosodás ellenes társaságot meg kell állítani: Ehhez összefogás, bátorság, állhatatosság, kemény munka és a polgári hagyományok gyilkosai ellen minden lelkiismereti aggály félre tétele szükséges. Ha ezt nem értjük meg, gálánsságunkat, morális skrupulusainkat röhögve kihasználva, néhány éven belül gúzsba kötött rabszolgákká tesznek bennünket. VÉGE ; Demokrata 2ooo/29

Valamit ismételten idézek:
„Tekintettel arra, hogy a neomarxista ellenfél a legaljasabb módszerekkel visel háborút, nekünk lemeztelenítésükre és szellemi megsemmisítésükre (hogy Eörsi István szavaival éljünk) mindent meg kell tennünk.

E mondat a nyerő: bizony vesztett ügy perelni, mert erre alapozná a bíróság a döntését.
Üdvözlettel: Tiborc

Előzmény: Mario Brekt (32)
bonnano Creative Commons License 2000.11.12 0 0 65
elolvastam az alapkoncepciot gyökér

Előzmény: JOEL (44)
bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 64
????

Ami a felvonulásos erőszakot illeti, azé nem mindegy mit mondott, tett, írt az illető. Bár tény, hogy nagy tömegben a reakciók erősen túlzottak. (mondjuk a gyertyás felvonuláson, meg virággal sem csépeltek sokakat).Nekem is úgy kellett jópár éve kisprintelnem egy MIÉP szervezte vicces "vessük le a göncöt" felvonulásról, mert beszóltam a felvonulóknak hazafele menet. (Már mint én mentem volna haza éppen)
A hihetetlen brutalitásomra jellemző "Bocs, átengednének?" mondatomban rögtön felfedezték a rejtett magyarellenességet, és diszkréten megkértek, hogy... khmm... ne keltsek hangulatot, én héber, mert különben kénytelenek lesznek szembesíteni kemény érveikkel, és egyébb környező tárgyakkal...
Ez van a tömegekkel.

Előzmény: fanyűvő (63)
fanyűvő Creative Commons License 2000.11.12 0 0 63
Kösz bullseye !
Legalább te megpróbáltad.
Üdv
Előzmény: bullseye (61)
fanyűvő Creative Commons License 2000.11.12 0 0 62
Azt hittem 1994-ben, mert az ominózus esetek előtte történtek

Az első lincselés szenvedő alanya Toldi Miklós belsőépítész volt.
Közvetlenül a szónoki emelvény előtt verték össze. Egy transzparens volt
nála. A feliratra pontosan nem emlékszem, de mintha egyik sora az lett
volna hogy 'Haraszti nem Petőfi'. Konrád György minden további kérdésedre
részletes választ tud adni, mivel éppen ő tartotta a beszédét a toleranciáról
és a csartások őrjöngése a lábaitól néhány lépésre zajlott. Ha valaki mindent
látott, akkor ő volt.
A másik a vérmezőn lezajlott " Barna esős " csarta tüntetés. Ott esernyőkkel
csépeltek egy rosszul szólót. Mit ad Isten, a szónok ismét Konrád.
T. Láma2. Talán újságot kellene váltani - ugyanis némelyek megírták.
Üdv

Előzmény: Törölt nick (58)
bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 61
No azért nem vagyok én hírműsor, de amennyire tudom.
Csurka kapott 28 milkót, hogy írjon valéami szép kis sorozatot a privatizációról (hú de régi sztori ez, lehet hogy e helyett lett Frici a vállalkozó szellem?)
Nemírta meg, nem fizette vissza. Pereskedik évek óta. Legutóbb 100 milkós kártérítésre itélték, de asszem csak 1. fokon, mert bár egyszer már végigjárták a hivatalos utat (vesztett, de nem tudom mennyivel), kezdte előlről, nehogy fizetnie kelljen.
Hmmm. Az, hogy egyesek szerint Demszky jelentkezett a szememben nem egyenértékű azzal, ha valaki bizonyíthatóan bent volt. Lehet, hogy Demszky hazudik, és aláírt, de lehet, hogy Csurka hazudik, és önként tette, vagy mindketten, vagy egyik se, az a biztos, hogy Csurka aláírta a papírt, hoyg innentől kékmkedik a barátai után, és rögvest jelenti, ha rosszat szólnak. Az, hogy jelentett vagy sem, nem tudom arra nincs bizonyíték. Az egyik oldal szerint túl jó dolga volt anno, többször is, így biztos jelentett, mások szerint soha, mert ő gerinces. Én cinikus vagyok, és azt mondom, ha legalább 1 embert be nem köp, kicsinálták volna, csak hogy a többieket figyelmeztessék... De ez csak azért, mert én szemét vagyok.
A pénzügyek alatt én csak Csurkáét értettem, gőzöm nincs a többiről SZVSZ titkosak is, meg minden, Cs-é is, csak ugye a per... De mondjuk ha egy párt vezéralakja ennyire kavarható, az a pártnak sem lehet jó, legyen akár a szeretet és megértés pártja.
A nagy sztatást azért nem érzem, mert azért bekerültek, pedig azt simán meg lehetett volna fúrni. (Ugye a frakció egy fővel kevesebb volt (egyéni jelölt 0), de a pártszavazatokkal bejutottak. Sőt, ha jól emlékszem azóta távoztak onnan, akkor is volt némi morc, hoyg lassan elfogy a párt, de azért kapják a támogatást/helyeket/tagságokat/stb.
Amúgy eddig is bőven elég volt érvnek sokak számára, hogy valaki mondta :)))
Ráadásul én még sajnálom is Csurkát, úgy magánemberileg...
Előzmény: fanyűvő (59)
JOEL Creative Commons License 2000.11.12 0 0 60
"Miről írok? Semmiről sem. Te soha egy szóval nem mondtad, hogy MIÉP-es vagy, a címből ugyan nehéz kimagyaráznod magad, de nem lehetetlen, szóval te semmi konkrétumot nem mondtál (hogy tisztelem ezt a bátorságot). Ellenben ráutaló magatartással jócskán kifejezted már a szélsőjobbos szimpátiádat. "

Haver!

Akkor nézd+ az MDF-es topicomat is. Most akkor szélsőjobbos vagy jobbközepes vagyok? Inkább ne próbáld + eldönteni senkiről, hogy ki kicsoda csaka topicja alapján. Ha most indítanék 1 topicot mondjuk Vélemények Türmerről című topicot, azzal én még nem vagyok komcsi, csak kiványcsi vagyok a véleményekre. Ezért mondtam, hogy olvasd el indító hozzászólásomat.

Na csá!

Előzmény: bullseye (57)
fanyűvő Creative Commons License 2000.11.12 0 0 59
Hát, bullseye, azt hittem bővíted az ismereteimet.
Nem rossz címke a Mr. 28 milkó. Erről csak annyit tudok, hogy volt egy szerződése
ennyiért egy forgatókönyvre és mikor kitették az MDF frakcióból akkor azonnal
felmondták. Nyert is pert, vesztett is, még mindig valamelyik bíróságon van Írnál
valami konkrétumot a pontos helyzetről ?
Amikor kb. húsz évesen Kistarcsán aláírta a beszervezési nyilatkozatot, előtte
addig verték, hogy vérben és vizeletben úszott. Nem tudom, az ilyen aláírás
a magyar jog szerint mit jelent. Úgy hallottam, Demszki magától jelentkezett.
( de az másik topic ) Megmagyaráznád a különbséget!
A MIÉP pénzügyeiről semmit sem tudok. Szabó Lukács említett valamit, de
nem emlékszem rá, Te biztos részletesen ismered.
Azért lenne jó, ha taglalnád, mert ha az általad felsoroltakat szemére vetném
egy MIÉP tagnak, az visszakérdez, nekem meg annyi az összes érvem, hogy
ez igaz, mert a bullseye mondja?

Üdv

Előzmény: bullseye (57)
bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 57
"Nem tudom, hogy jön ide a hozzászólások száma. Ha nem tudnád, ez a szám minden topic-ban folyamatosan növekszik.Azért, mert segg vagy és nem tudod, inkább ne irogass ide semmit. "

Azért mert fiatalka vagy, valamint az iskolarendszer áldozata (gyk. nem tudsz olvasni), nem kell leseggelni :). Az eredeti beírás a TE bejegyzéseid számáról szólt. Vagyis
1, vagy új vagy, é sideje lenne előbb megismerned az itteni félig-meddig szabályokat, mielőtt kitalálod az újakat
2 vagy (bár ez szigorúan az én értelemzésem) többször kitiltott veterán vagy, mely esetben, szégyen reád amúgy is...

"Nem tudom, miről írsz, kedves bullseye! Mi mellett állok én ki?? "

Miről írok? Semmiről sem. Te soha egy szóval nem mondtad, hogy MIÉP-es vagy, a címből ugyan nehéz kimagyaráznod magad, de nem lehetetlen, szóval te semmi konkrétumot nem mondtál (hogy tisztelem ezt a bátorságot). Ellenben ráutaló magatartással jócskán kifejezted már a szélsőjobbos szimpátiádat.

fanyűvő
Hát ne is irigyeljük,őket, addig jó nekünk idehaza. De azért Mr. 28 milkót nehéz bármibe is belerángatni. Mikor bebizonyosodott, hoyg besúgó volt, hősként felvállalta, és azóta senki nem beszél róla arafelé. A pénzügyei is tiszták, mint a napfoygatkozás. Nem is akatják őket bántani. Sőt, egyáltalán hányan is vannak most a frakcióban?

fanyűvő Creative Commons License 2000.11.12 0 0 56

Hát, nem irigylem a MIÉP-et, az biztos.
Megalakulása óta próbálják valami törvénytelenségbe belerángatni vagy összemosni
olyan dolgokkal, amelyek az emberek előtt erkölcsileg lenullázzák. Eddig még nem sok
sikerrel, de nagy szorgalommal. Itt a fórumon is érzek némi izzadságszagot.
Nézzünk néhányat, gondolom, ismeritek.
A MIÉP antiszemitizmusának bizonyításához néhány (10-15) nyálas suhanc
fölvarrt sárga csillaggal ült be egy MIÉP rendezvényre. Ott vigyorogtak, de legnagyobb
bánatukra nem történt semmi. Videóra vették( azt hiszem, a Fekete Doboz).
A magyar TV-is mutatta.
Szabó Alberték ámokfutásai itt az Index-en is ki lettek tárgyalva.
Feltételezem, mikor a megbízók a fogaskerekes karszalagot kiosztották, akkor
a sárga csillagot beszedték, nehogy valamelyik ifjú gigász bekavarjon valamibe is,
azzal a rengeteg eszével. Mikor egy délelőtt a MIÉP délutánra előkészített
emelvényét elfoglalták, a progresszív lapok másnap látványos hungarista képeket
tudtak mutatni elöl Albiékkal, hátul a MIÉP ünnepi felirataival.
Provokációk balról és jobbról, a kisnyálasoktól a kisnyilasokig.
Persze, a sajtó mindig a helyszinen van, hátha egyszer összejön valami.

Üdv.

ps. Láma2, te mikor tanultál meg olvasni?

Mario Brekt Creative Commons License 2000.11.12 0 0 54
Volt egy barátom, aki a fraditáborban (1978-ban) felugrott és elkiáltotta magát: Hajrá Dózsa! (pedig nem is volt lila drukker :) Alig tudtuk kimagyarázni meg megvédeni… Azt mondtuk, hogy idióta (a hülyéket nem mindig bántják, max. sajnálják)
Előzmény: nadia (50)
nadia Creative Commons License 2000.11.12 0 0 53
Én nem írtam baloldali erőszakról, csak idéztem egy esetet, amelyre az előtted szóló valószínűleg gondol.

Pontosan nem tudom, hogy melyik rendezvény volt, csak a Petőfi-szoborban vagyok biztos.

Előzmény: Törölt nick (51)
Derek Creative Commons License 2000.11.12 0 0 52
"Derek (45)
1989 előtt MIÉP sem volt.
"
Irtam en ilyet valahol?
Mar tobbszor leirtam, hogy diktaturaban a jobb es baloldal fogalma ertelmezhetetlen.
Előzmény: Törölt nick (49)
nadia Creative Commons License 2000.11.12 0 0 50
A Petőfi-szobornál egy faszit lerángattak a rendezők a talapzatról, aki valamilyen tiltakozó táblával a nyakában mászott fel oda.
Előzmény: Törölt nick (49)
Derek Creative Commons License 2000.11.12 0 0 47
"A Demokratikus Charta rendezvényein kétszer is előfordult, hogy a résztvevők rátámadtak a más véleményen lévőkre. "

Hat bizony a provokatorokat mindenhol lerendezik rovid uton,ezzel szamolni kell. 89 majus elsejen is a rendezogarda Szegeden nem sokat kukoricazott azokkal akik odajottek a rendezvenyt megzavarni.
Igaz a tobbseguk a provokatoroknak rendorsegi besugo volt, ugyhogy rajuk fert a gyepa.

Előzmény: speaker (43)
JOEL Creative Commons License 2000.11.12 0 0 46
"Gratulációm, ilyen primitíven kiállni valami mellett, többet ér, mintha én 50 fórumban ellenezném. :)
Lehet, hogy SZtálin több embert irtatott ki, mint Dolfi, de kicsivel több ideje is volt rá, nemigaz? Amúgy a nácik sem csak háboruban öltek hősi kelta módokon, ha jól emlékszem. De tény, hogy gazdaságilag jobbak voltak, mint az akkori SZU. SŐT! Hitler le tudott szokni a dohányzásról, mert azt akarta! Micsoda ember! Éljen Adolf! Éljen a reformfasizmus! Hajrá MIÉP! "

Nem tudom, miről írsz, kedves bullseye! Mi mellett állok én ki??

Előzmény: bullseye (38)
Derek Creative Commons License 2000.11.12 0 0 45
"Ez így túl általános! Mikor és hol volt 1989 óta baloldali erőszak?"

Hogy volt-e baloldali eroszak 89 utan azt nem tudom, de 89 elott baloldal sem volt, engedelyezve.:-))
Nem emlekszem ra, hogy 89 elott lepofoztak volna sztrajktoroket. 56-ban volt amikor par komcsi igazgatot kivagtak a gyarbol a munkastanacsok, de azon kivul?

Előzmény: Törölt nick (42)
JOEL Creative Commons License 2000.11.12 0 0 44
"na azt aztán hogy itt mi divik meg mi nem azt majd pont te fogod eldönteni a hetvenakárhány hozzaszolásoddal a hátad mögött....

nem értem melyik bokorbol mászik elö ez a sok reformfasiszta miépes mostanában. kérlek magyarázzátok el nekem"

Na figyelj bonnano!

Nem tudom, hogy jön ide a hozzászólások száma. Ha nem tudnád, ez a szám minden topic-ban folyamatosan növekszik.Azért, mert segg vagy és nem tudod, inkább ne irogass ide semmit.
Amúgy te idióta, ha elolvasnád az alap koncepciót, amivel indul az egész topic rájönnél, hogy miről szól. Amúgy meg nem is vagyok MIÉP-es csak feltettem 1 jogos kérdést. Lehet, hogy te +1 nyamvadt bolsevik vagy, mit gondolsz mondjuk vmi komcsi topicról??

Előzmény: bonnano (31)
speaker Creative Commons License 2000.11.12 0 0 43
A Demokratikus Charta rendezvényein kétszer is előfordult, hogy a résztvevők rátámadtak a más véleményen lévőkre.
Nagy egyházi ünnepek előtt rendszeresen kidöntik a kőkereszteket, a stációkat.
Tavaly a gyűlölet elleni tüntetésen a baloldaliak nekünk ugrottak, és fel akarták gyújtani a magyar zászlót.
Hogy a Kuncze nyugdíjas verő pribékjeiről már ne is beszéljünk.
Előzmény: Törölt nick (42)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.11.12 0 0 41
Kedves bullseye!
Gondolod, hogy Lovas még csak a felezési időnél tart?

Én például egy ilyen megszólalást is furcsának tartok:
"A vallás, a nacionalizmus és a szocializmus életösszhangja eddig azért nem sikerült, mert a zsidóság puszta jelenlétével azt lehetetlenné tette, mindenkor szétbontotta és mindegyiket saját anyagelvű világszemléletének megfelelően eltorzította."
Most ez egy kommunista vagy fasiszta duma? Vagy mindegy?

Előzmény: bullseye (38)
bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 40
Ezt küldd be a hónap viccének, a Reader's Digestbe!
Előzmény: bros (39)
bullseye Creative Commons License 2000.11.12 0 0 38
Mario Brekt:
nem is szólva arról, hoyg a 12. óra után még bőven van idő. Merthogy amondás a 24. óráról szól, de hát Lovas tud...

Egyéb
Amúgy ideje lene elismerni azt, hogy jobb és baloldalon is van bőven szélsőséges. A különbség csak annyi, hogy a baloldalnak esélye sincs rá, hogy elérjen valamit, mert nagyon él még azemberekben az az időszak. A jobboldal ellenben
1 bazi rég volt
2 miért ne hinnénk el, hogy most nem is arra hajtanak

JOEL
Gratulációm, ilyen primitíven kiállni valami mellett, többet ér, mintha én 50 fórumban ellenezném. :)
Lehet, hogy SZtálin több embert irtatott ki, mint Dolfi, de kicsivel több ideje is volt rá, nemigaz? Amúgy a nácik sem csak háboruban öltek hősi kelta módokon, ha jól emlékszem. De tény, hogy gazdaságilag jobbak voltak, mint az akkori SZU. SŐT! Hitler le tudott szokni a dohányzásról, mert azt akarta! Micsoda ember! Éljen Adolf! Éljen a reformfasizmus! Hajrá MIÉP!

(S'ma Jiszroél, máég a végén így maradok! :))) )

Mario Brekt Creative Commons License 2000.11.12 0 0 37
Kedves Patmore!
Igazából én a Demokrata egy részét kimondottan szeretem. Nagyobbik felét viszont a vérnyomásproblémáim megoldására használom (kávé helyett :-), ezért is mondtam, hogy idézetet még tudok hozni (jobbról is meg balról is). Hogy ezek mennyire "élesek" még nem tudom eldönteni. De ami papírra kerül sokkal veszélyesebb, mint ami csak szóban hangzik el…
Előzmény: Patmore (36)
Patmore Creative Commons License 2000.11.12 0 0 36
Szia Mario!
Igen...
Az idézetedhez még csak annyit szeretnék mondani, h - mint bizonyára tudod - nekem a kedvenc hetilapom a Demokrata, na jó, nem mindig jóindulatú, de eddig még viszonylag vállalható (csak Neked: kimagyarázható:)) cikkeket olvastam benne. (Persze nem olvasom el mindig az utolsó szóig).
Ez volt az első, amit szvsz már nem lehet vállalni. (Megint csak Neked: nem az első, de a többit még nem találtátok meg.)
:(
Előzmény: Mario Brekt (35)
Mario Brekt Creative Commons License 2000.11.12 0 0 35
Szia Patmore!
Durva az egész közélet… :(
Előzmény: Patmore (34)
Patmore Creative Commons License 2000.11.12 0 0 34
Igen, ez durva volt.
Előzmény: Mario Brekt (32)
bonnano Creative Commons License 2000.11.12 0 0 33
"Reformfasizmus, avagy HAJRŔ MIÉP"

szerintem egy ilyen topic nyitása éppen elég jo diagnozis valakinek az elmeállapotáról

Előzmény: JOEL (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!