Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

cyd Creative Commons License 2000.10.31 0 0 2
Kertész u. 24. (kb) kézi külső-belső mosás 1300 pénz kb. 20 percet vártam, voltak előttem ketten hárman. Szépen dolgoznak. Az orrod előtt feltehetően nem áll neki reszelgetni a kulcsot.
ha5nx Creative Commons License 2000.10.31 0 0 1
Én sem szoktam otthagyni amióta új autóm van, de azóta a gépi mosókat is kerülöm (had csillogjon minél tovább az a gyönyörű metálfény!).

Viszont a lakás előtt sem igazán tudok kocsit mosni :))

A gépi mosókkal kapcsolatban a másik gondom, hogy csak ott mosnak "ahol a papok táncolnak", tehát a küszöbök, oszlopok, motorháztetővel letakart részek, csomagatartóperem... koszos marad.

Előzmény: dromi (0)
dromi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 0
Személy szerint nem szeretem az ilyen "0tt hagy0m az autómat és m0ssátok" m0sókat.

Ha tehetem, magam mosom az autómat, szükség esetén gépi mosóban.

Dromi

Előzmény: ha5nx (-)
ha5nx Creative Commons License 2000.10.31 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Van már egy topic a benzinkutakról, az ott tapasztalható átverésekről. Nekem az az igazság, hogy több negatív tapasztalatom van már (személyes és haveroktól hallott) a mosókkal kapcsolatban, mint a benzikutakkal.
Nyilvánvaló pl., hogy nem a legjobban fizetett és legmegbízhatóbb egyének dolgoznak egy mosóban. Honnan tudom, hogy miközben a Mammutban (vagy máshol) a moziban ülök a kocsim a mosóban tisztul, épp a kulcsom meg nem másolódik valahol.
De beszélhetnénk itt az agyonszilikonozott műszerfalról, amikor külön kértem a mellőzését...

Tehát osszuk meg egymással a tapasztalatokat.

Gábor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!