Keresés

Részletes keresés

polar0101 Creative Commons License 2006.10.29 0 0 10
1234
polar0101 Creative Commons License 2006.10.29 0 0 9

Engem ez érdekel ,felhozom.

Ajánljatok zenéket,sok game kimaradt,és kimarad,de a zenéik érdekelnek.

Nem játszok túl sokat de általában addig nem nyugszom emeddig ki nem szedem a játékból(ha kell caputure-rel)a feledhetetlenül tökéletes számokat.Jelenleg az Oblivion nálam jött látott és győzött,sosem rajongtam ezért a kategóriáért,sosam játszottam 5 percnél tovább a szerepjátékokkal,de ez vmi döbbenetes,jelnleg a minden eddigit elsöprő kedvencem.

http://www.oblivionhq.hu

A zenéi kiforrott remekművek,az összes,én 4-et emeltem ki ami tetszik,néhány korábbi zene is fent van a gépen, minden a http://www.freeweb.hu/polarnight/gamemusic/ mappában van:

 OBLIVION:                ob1.mp3-tól ob4.mp3-ig                                                        AREA-51    :                area51.mp3 és area51b.mp3                                             UNREAL 1-2-UT1:     unreal1.mp3-tól unreal8.mp3-ig

Tudom hogy szuper az X sorozat (Bexond the frontier,X2,X3 zenéi) a Half-life vmelyik száma(A Condition zero egyik mappájában vannak) a C and C:Renegade menüzenéje,az Aliens vs Preadator 2. CD-jén a komplett Alien filmek trackjei,a méltatlanul ócsárolt egykori Machines 3ds FPS/RTS zenéi,a Battlezone2 FPS/RTS zenéi ezek jutnak eszembe.Akkor egy magyar srác írt vmi Arcade helikopteres TPS játéknak zenét,military stílusú de krvanagy,ha lesz kedvem felteszem.

szedjetek ki zenéket ,kiv vagyok mik vannak esetleg olyan játékokban amiket az életben nem környékeznék meg(pl SIMS,TRAIN SIMULATOR,GTA-k,autószimek stb..)

 

                                        

 

natalyel Creative Commons License 2000.11.07 0 0 8
Koszi mindenkinek az infot.
A kovetkezo jatekzenek vannak mar meg mp3-ban.
Sajat toorites:

Homm2,3 Might & Magic 6-7-8, Crusader of M&M, Darkstone egy szama, Hexen 2 - Portal of Praevus, Settlers3, Final Fantasy 7-8, Majsty, Red Alert1, Turok, Quake 1-2-3

Napster-rel eddig a kovetkezoket szedtem le:
Starcraft&Brood Wars, Need for Speed - Porsche, Diablo2, Magic & Mayhem

Tenyleg rengeteg cucc van fenn a neten, foleg a Napsterrel lehet sokat talalni. Jelenleg is fenn vagyok, ugyhogy akinek kell ezek kozul valami az jojjon es szedje le.:) Varom a tovabbi segitsegeket, elsosorban olyan progikat, amelyekkel kulonbozo jatekokbol lehet kiszedni zenet.

Seifer Creative Commons License 2000.11.06 0 0 7
Lejjebb egy másik topicban volt egy hozzászólásom, amit ide most újra beírnék kisebb módosításokkal, tehát:

Egy csomó progi zenéje engem is érdekelne. Rengeteg játéknak kiadták a soundtrackjeit, én annak idején a Command&Conquer, majd a Red Alert zenéit még magyar(!!!) zeneüzletben is láttam, csakhát akkor még nem voltam jártas a témában, mostmeg már bánom, mert sehol sem lehet megtalálni :-((( A neten érdemes kutatni, elvétve ugyan, de lehet találni zenéket. Sokat kell nagyon szenvedni a keresgéléssel, de egy kis törelemmel minden megtalálható, mégha egy istenhátamögötti ftp serveren van is a cucc. A nyáron a StarCraft-ból sikeresen meg is találtam pár számot és le is töltöttem őket, ehhez meg is tudom adni a címet, bár előre szólok, hogy az a server valami borzalmasan barátságtalan, de azért próbálkozni lehet.
Mellesleg engem is érdekelne egy bizonyos zene, bár ez szerintem elég kevésbé ismert. A Xenogears című PS-X-es progi OST-jét szeretném megszerezni mp3-ban. Ha tud valaki lelőhelyet, azt kérem, hogy ossza meg velem, akár e-mailben, akár itt a fórumon.

Ezenkívül tudom még ajánlani a következő helyeket:
www.plasticman.org/gamingmusic/index.shtml
Itt találtam pl Diablo 2-t, a többi leginkább PS-X-es progi.
www.audiofind.com
Frankó kis mp3 kereső, kis szerencsével lehet érdekes dolgokat találni
www.gamingforce.com/audio
Megnéztem, innen teljes biztonsággal le lehet szedni a StarCraft zenéit, elég jó sebességgel jön az adat. Ezenkívül sok más zene is van (UT, Quake3, az összes létező Final Fantasy album, Resident Evil soundtrackek, stb...). A server egyetlen hibája az, hogy limitált számú embert képes csak kiszolgálni, ezért a keresettebb zenéket alig lehet leszedni, Final Fantasy-ket pl szinte lehetetlen. Úgy látszik a StarCraft nem számít annak, mert lejön... Egyébként ha elég ügyes az ember lehetséges a keresettebbek letöltése is. Mindössze annyi a lényeg, hogy az elsők közt kell lenni a serveren. Ez azt jelenti, hogy az időeltolódás miatt kb reggel 8-9 körül kell odamenni és elkezdeni letölteni, de kegyetlen sebességgel, mert ha bénázik az ember, akkor lekésik. Csak hát ugye az a baj, hogy az internet szempontjából nem éppen kedvezményes időszak és nem is mindenkinek megfelelő...
Red Alert ügyre két tippem is van:
Van egy címem, ahol van pár szám, többek közt a Hell March is, viszont fogalmam sincs, milyen minőségben:
http://redalert.svendsens.net/download.html
Ezenkívül van egy programocska, amivel állítólag ki lehet szerkeszteni a progi zenéit, egyellőre nem tudtam leszedni, de megadom ennek a címét is:
http://www.fileplanet.com/index.asp?section=683
Az Anima.zip-et szedjétek le.

Na ennyi, remélem tudtam valamit segíteni. Ha tudtok jó helyeket soundtrackekhez, csak szóljatok, mert mostanában nekem is ez a mániám :-)))
Na hali!

Jon_Dough Creative Commons License 2000.11.05 0 0 6
A game audio player letudja játszani, egy csomó EA-s játék zenéjét, amit át vehetsz wav ba. De az a legegyszerűbb, ha felveszed a zenét aztán esetleg kivágod amik nem kellenek. Bármelyik full-duplex-es hangkártyával meg lehet csinálni. Nem kell hifivel összekötögetni, meg semmi csak felveszed és kész.
Tarathiel Creative Commons License 2000.11.04 0 0 5
Szerintem a legjobb, ha összejöttök egy haverral, hangkábellel összekötitek a két gép hangkártyáit, az egyik lejátszik, a másik felvesz. Így szinte mindent ki lehet szedni.
ripper Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4
Üdv!

Ha másképp nem megy: összekötöd a gépet a hifivel, átveszed kazira a zenét, onnan bedigized (pl. wav-ba), és konvertálod mp3-ba.
Kicsit primitív módszer, tudom, meg a minőség is romlik, de másképp nem megy...

bye

greg5 Creative Commons License 2000.11.02 0 0 3
Csak hogy ne haljon ki szegény topikod: Elso hozzászólásodban említett Starcraftbol és Red Alertbol is kiszedhetok a zenék, láttam már letöltheto formájukban, ez utóbbiét a magyar www.starcraft.net oldalon. Akarom mondani huncraft.neten :)
Laa-Yosh Creative Commons License 2000.11.02 0 0 2
Huhh, most hirtelen nem jut eszembe a pontos URL, de pl. a System Shock 2 zenéit le lehet tölteni egy fan site-ról (talán www.systemshock2.net - de a www.ttlg.com vagy .net címről van asszem link). Ha nincs sávszél, akkor is szokott lenni utility a data file-ok szétbarmolásához... szóval érdemes a kezelendő játék nevét .net, .org és hasonló végződésekkel beírni a browser-be, általában találsz egy rajongói site-ot, ahol mindenféle util és/vagy maga a zene mp3-ban megtalálható.
natalyel Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1
Senkinek sincs semmi otlete, megoldasa? Vagy senkit sem erdekel a tema? :(
natalyel Creative Commons License 2000.10.30 0 0 0
Varom meg Starcraft temaban is az otleteket. Esetleg az is erdekelne, hogy honnan lehet letolteni mp3-ban a zeneket. Valakitol hallottam, hogy a Starcraft zenei is megtalalhatok a halon, de nem tudom hol. Mondjuk szivesebben tomoritem en magamnak, ugy biztos jo a minoseg, de bizom benne, hogy sok mas igenyes ember is van, aki nem 128kbitben vagy kevesebben tomorit.
natalyel Creative Commons License 2000.10.30 0 0 topiknyitó
Szoval:

Fejembe vettem, hogy csinalok par cd-t, melyen csak es kizarolag szamitogepes jatekok zenei lesznek. Nagyon sok jateknak igen jo minosegu zenei vannak, amit szivesen hallgatna az ember nem csak akkor, amikor jatszik, hanem munka stb. kozben is. Gondoltam eloveszem a regebbi jatekokat es csinalok egy-ket valogatast. Namost a problemam a kovetkezo: addig semmi baj nincs, amig a music audiotrack-on van a cd-n. Ez egyertelmu (pl. Heroes of Might & Magic 2, Quake 2, stb.), ebbol van jo par. Az is megoldhato, ahol wav netalan mp3-ban van. Ebbol mar kevesebb van (pl. Heroes of M&M 3). Ezeket felinstallalja az ember (vagy meg azt sem kell), kimasolja a zenet, stb.
De ott van a harmadik, igen jelentos hanyada a jatekoknak, amelyek nem a fenti ket eljarassal taroljak a zenet (pl. Starcraft, Icewind Dale, Red Alert, es meg hosszan sorolhatnam). Itt a programkodban van elrejtve. Hat ehhez kernek segitseget, jo lenne ha megosztanank a tapasztalatokat, otleteket, tanacsokat adnatok, hogy melyik jatekbol hogyan, milyen segedprogrammal szedjuk ki a zenet.

Rogton az elso problemam a mar fent emlitett Red Alert elso reszenek a zenei. Sajnos nem audiosavok, sem wav. Hogyan fogjak hozza?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!