Keresés

Részletes keresés

UpYourz Creative Commons License 2001.03.21 0 0 6
Nem szorosan a rippelős témához, de végül is game zene, sőt szerintem nagyon jó: a Full Throttle (Lucas Arts kaland) zenéjét a The Gone Jackals banda írta, a trackek nagy része megtalálható a "Bone To Pick" albumukon. Tehát Napsterrel vagy más módon ha szert teszel erre, kezedben a játék zenéje. Nekem eddig 3 számot sikerült összeszenvedni, igaz most nemigen foglalkozok vele. Ha véletlen vkinek megvan az album (192 kbit vagy + ill Audio), mailjen :)

sziasztok, up

wIZ Creative Commons License 2000.11.25 0 0 5
hi!

ezzel a dologgal én is sokat szarakodtam, de egy csomó game zenéjét sikerült igy megszerezni! /többek közt az Unreal-ét /deus EX stb.../ is amik valoban modul musx-ok .../ van egy nagyon jo ripper prog a RIPPER5. mindent szétbont! Ha kell valakinek akkor szóljon és elküldöm, vagy feltöltöm egy FTP-re...

De jo megoldás ha 2 gépet összekötnek és ugy digizik le a zenéket /vannak elönyei és hátrányai is/

Vagy egy gépen egy duplexes hangkártyával+ Sound Forge-val is megoldható. /Blood2 mus, Starcraft mus... en is igy szedtem le/

Vagy lehet a Napsterrel kínlódni:)

ennyi.

meninBlack Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4
Javaslom az Awave -t rengeteg formátumot ismer, próbáld azzal. Ja, Rogue Spear track2 - nagyon jó zene. (Mer a track1 a játék) :)
HuAtys2 Creative Commons License 2000.11.13 0 0 3
Azt elfelejtettem mondani, hogyha ezeket a zeneket at akarod alakitani mp3-ra, akkor a winamppal csinalj beloluk wav-ot es azt mar be tudod tomoriteni mp3-ba.
Mindent bele! ;)

Atys2

HuAtys2 Creative Commons License 2000.11.13 0 0 2
Sok jatekban a zeneke valamilyen, ugynevezett zenei fileformatumban van. Peldaul az Unrealban
xm - fasttrackeres extended modul - fileok vannak.
Ezt ugy tudod megkeresni, hogy fogsz egy ripper
programot, ami sok formatumot ismer (xm, s3m, mod, 669, stb...) es vegignezeted vele a programhoz tartozo fileokat. Nem lesz egyszeru.
Sok sikert!

Atys2

natalyel Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1
Senkinek sincs semmi otlete, megoldasa? Vagy senkit sem erdekel a tema? :(
natalyel Creative Commons License 2000.10.30 0 0 0
Varom meg Starcraft temaban is az otleteket. Esetleg az is erdekelne, hogy honnan lehet letolteni mp3-ban a zeneket. Valakitol hallottam, hogy a Starcraft zenei is megtalalhatok a halon, de nem tudom hol. Mondjuk szivesebben tomoritem en magamnak, ugy biztos jo a minoseg, de bizom benne, hogy sok mas igenyes ember is van, aki nem 128kbitben vagy kevesebben tomorit.
natalyel Creative Commons License 2000.10.30 0 0 topiknyitó
Szoval:

Fejembe vettem, hogy csinalok par cd-t, melyen csak es kizarolag szamitogepes jatekok zenei lesznek. Nagyon sok jateknak igen jo minosegu zenei vannak, amit szivesen hallgatna az ember nem csak akkor, amikor jatszik, hanem munka stb. kozben is. Gondoltam eloveszem a regebbi jatekokat es csinalok egy-ket valogatast. Namost a problemam a kovetkezo: addig semmi baj nincs, amig a music audiotrack-on van a cd-n. Ez egyertelmu (pl. Heroes of Might & Magic 2, Quake 2, stb.), ebbol van jo par. Az is megoldhato, ahol wav netalan mp3-ban van. Ebbol mar kevesebb van (pl. Heroes of M&M 3). Ezeket felinstallalja az ember (vagy meg azt sem kell), kimasolja a zenet, stb.
De ott van a harmadik, igen jelentos hanyada a jatekoknak, amelyek nem a fenti ket eljarassal taroljak a zenet (pl. Starcraft, Icewind Dale, Red Alert, es meg hosszan sorolhatnam). Itt a programkodban van elrejtve. Hat ehhez kernek segitseget, jo lenne ha megosztanank a tapasztalatokat, otleteket, tanacsokat adnatok, hogy melyik jatekbol hogyan, milyen segedprogrammal szedjuk ki a zenet.

Rogton az elso problemam a mar fent emlitett Red Alert elso reszenek a zenei. Sajnos nem audiosavok, sem wav. Hogyan fogjak hozza?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!