Kedves nextddor,var a jogosultsagod a vitaklubba,ott is szoj hozza ha akarsz a Magyar es kornyezete topichoz amelyben szeretnem ha megindithatnad az allattvedo temat
Ez egy spam. Egy hülyeség. Semmi köze állatokhoz, csak barom webdesignerhez, aki így akarja a lapját népszerűsíteni. Ne foglalkozz vele, több mint két éve időről-időre felbukkan...
Dátum: Tue, 1 Feb 2005 14:43:18 +0100 Tárgy: Fw: Ez szörnyű
-----------------------------------
----- Original Message ----- From: Dikó Éva To: Böbe ; Boszi ; Borvák Andrea ; Boros László ; BorongicsnéAnnamária ; Borikám-fotós ; Bordaniella@Tvnetwork.Hu ; Boga ; Blum Péter ; Biztonsagi szolgalat ; Bigos Ildikó ; BGI ; Beu ; Berki Katalin ; berczkovi andrea ; ber karola ; BenkoZoltán ; Benedek Mónika ; Begitter Hedvig ; Bede Orsi ; Becskei Barbara ; Beck Krisztina ; Bebeer ; Bea ; Bea ; Batta Gábor ; Bárdosné Sz. Szilvia ; Bárdos Bori ; Bardos Bori ; Barakonyiviki ; BánNóra ; Bánki Évi ; Bánfy Mercedes ; Bánfalvi Anett ; Bándy Barbara ; Balogh Szilvia ; Balogh Ilona ; Balogh Andrea ; Balláné Farkas Gabriella Sent: Tuesday, February 01, 2005 2:40 PM Subject: Fw: Ez szörnyű
Szia! Légyszíves olvasd el ezt az üzenetet, s ne ignoráld! Ez nem egy "hülye" körlevél... Most együtt kell dolgoznunk! Egy honlapot, amelyet már kb 1 éve be tudtunk záratni, most ismét visszajöt. Mégegyszer be kell tiltatnunk!!! Egy japán New York-ban macskákat tenyészt és ad el, amelyeket BONSAI CATS-nek hívnak. Ez még teljesen hétköznapinak tĂťnik, DE!!!!!!!!: a macskák egy izomlazító szert kapnak, s ÉLVE üvegekbe lesznek zárva, ahol életük végéig élnek!!! A macskákat egy csövön keresztül etetik, s egy kis vezeték van bevezetve a vizelet stb-nek. A macska csontszerkezete hozzáilleszkedik az üveghez, hisz még növekedésben vannak. Ez az embertelenség New Yorkban, Kínában és Indonéziában a legújabb divat. Ha kibírod, nézd meg a következĂť honlapon: http://www.bonsaikitten.com <http://www.bonsaikitten.com/> A protestáláshoz, a listának 500nevet kell tartalmaznia. Légyszi másold a szöveget egy új üzenetbe és írd a neved a végére, majd küld el mindenkinek, akit ismersz! Ha látod, hogy a lista elérte az 500 nevet, légyszíves küld el anacheca@hotmail.com -ra. 001. Lise-Lotte Nilsson 002. Ana Checa, Mexico, D.F. 003. Manolo Aller, Mexico D.F. 004. Alberto Huerta, Mexico D.F. 005. Speedy Gonzales, Mexico D.F. 006. Teresa Morato,MexicoD F. 007. Ximena Goyenechea, Mexico D.F. 008. Marias Lara, Mexico D.F. 009. Marina Arencibia, Venezuela 010. Ana Maria Carvajal, Venezuela 011. Edgard D'Angelo, Venezuela 012. Claudia Marquez, Venezuela 013. Derek Ludovic Venezuela 014. Rodolfo Placencia, Venezuela 015. Marbella Caceres, Venezuela 016. Maria Cristina Caceres, Venezuela 017. Anna C.Castro, Venezuela 018. Victoria Sanchez, Venezuela 019. Maria Editha Valdeavellano, Chile 020. Patricio Valdeavellano, Chile 021. Reinaldo Lopez, Venezuela 022. Marc Hallauer, Schweiz 023. Christa Hallauer, Schweiz 024. Pascal Hallauer, Schweiz 025. Joshua Schär, Schweiz 026. Vera Calderari, Schweiz 027. Helene Bichsel, Schweiz 028. Helen Rutishauser, Schweiz 029. Isabelle Walther,Schweiz 030. Angela Ferreira, Schweiz 031. Nathalie Küng, Schweiz 032. Thais Queiroz, Schweiz 033. Patricia Zberg,Schweiz 034. Patricia Dischl, Schweiz 035. Jasmin Senn , Schweiz 036. Cornelia Knecht, Schweiz 037. Jasmina Hollenstein, Schweiz 038. Patrick Wunsch, Deutschland 039. Bettina Kaiser, Deutschland 040. Maik Lampe, Deutschland 050. Annkathrin Mahler, Deutschland 051. Julian Rothe, Deutschland 052. Hannah Baumstark, Deutschland 053. Sabrina Feichtenhofer, Österreich 054. Carina Ornik, Österreich 055. Kerstin Knoll, Österreich 056. Julia Wiederer,Österreich 057. Lisa Reisinger,Österreich 058. Jennifer Schrank, Österreich 059. Dominik Spiller, Österreich 060. Victoria Fux, Österreich 061. Magdalena Wieland, Österreich 062. Katharina Krichhammer, Österreich 063. Daniela Spruzina, Österreich 064. Maria Moser Österreich 065. Sara Schrattenecker, Österreich 066. Sophie Totter, Österreich 067. Roehrich Julia,Österreich 068. Steidl Nathalie, aut 069. Theresa Egger, Österrreich 070. Isabella Riedlsperger, Österreich 071. Karin Pasterer, Österreich 072. Viktoria WeiĂflog, Deutschland 073. Jaqueline Popp, Deutschland 074. Meike Jensen, Deutschland 075. Tanita Doberass,Deutschland 076. Sammy Annink, GER 077. Manuel Annink, GER 078. Helmut Annink, GER 079. Sven Strefel, GER 080. Angelika Strefel, GER 081. Sascha Stiefel, GER 082. Christian Brockes, GER 083. Melanie Holvers, GER 084. Christin Knüver, GER 085. Gerorgina Reich, GER 086. Eva Rottenau, GER 087. Melanie Hildebrandt, GER 088. Feline v.d.Meulen, GER 089. Dominic Christoph, ger 090. Sandra Kronas, GER 091. Nina R., CH 092. Julia L. CH93. Sarah G. CH 094. Jule B. GER 095. Helmut Klein 096. Angela Klein 097. Marco Klein 098. Manuel Klein 099. Manuel Klein 100. Svenja Viernich 101. Anne Kaspers 102. Maximilian Kinniges 103. Stefanie Klein 104. Liliane Simonis 105. Verena Brendel , Deutschland 106. Leonie Marschke 107. Lara Marschke 108. Lisa Kürpick, Deutschland 109. Sarah von Bastian, Deutschland 110. Julia von Bastian Deutschland 111. Justine Adelmann, Deutschland 112. Julia Rehfeldt, Deutschland 113. Sabrina Lötzsch , Deutschland 114. Diertje Agen, Deutschland 115. Marie Lührs, Deutschland 116. Hilke Meyer, Deutschland 117. Diane Hegmann, Deutschland 118. Romina Behn, Deutschland 119. Dominique Pelz, Deutschland 120. Eric Pelz, Deutschland 121. Rebecca Leismüller, Deutschland 122. Katrin Schwitanski, Deutschland 123. Maria Fiebig, Deutschland 124. Sarah Bacher, Deutschland 125. Lea Sachs, Deutschland 126 Rebecca Schröder, Deutschland 127. Olga Hert,Deutschland 128. Samira Reuter, Deutschland 129. Angelika Kaiser, Deutschland 130. Alisha Moore, Deutschland 131. Stina Knobloch, Deutschland 132. beate Liewert, Deutschland 133. Bjoern Liewert, Deutschland 134. Angel Liewert, Deutschland 135. darya, deutschland 136. filiz lort, deutschland 137. janina beha, deutschland 138. yeliz lort, deutschland 139. Darja, Deutschland 140. Vicky, Deutschland 141. Tim, Deutschland 142. Hermann, Deutschland 143. Elfi, Deutschland 144. Gerd, Deutschland 145. Julia, Deutschland 146. Christian B., Deutschland 147. Silke B., Deutschland 148. Karola B., Deutschland 149. Dittmar B., Deutschland 150. Jens Z., Deutschland 151. Michaela Z., Deutschland 152. Erwin B., Deutschland 153. Barbara B., Deutschland 154. jana donath, deutschland 155. eva donath, deutschland 156. angelika donath, deutschland 157. ehrenfried donath, deutschland 158. Günter Mütze, Deutschland 159. Gudrun Mütze, Deutschland 160. Sandro GroĂmann, DE 161. Paul Mittag, DE 162. Kai Wintermann, DEUTSCHLAND 163. Janine Heinrich, Deutschland 164. Daniela Kopera, Deutschland 165. Thorsten Wohninsland, Deutschland 166. Karina Wabner, Deutschland 167. Gerd Reichert, DEUTSCHLAND 168. Barbara Ludwigs, DEUTSCHLAND 169. Kai-Uwe Ludwigs, DEUTSCHLAND 170. Christian Wölk, Deutschland 171. M.Pannwitz, Deutschland 172. Susanne Muntz-Bergner 173. Andraes Muntz 174. Florian Bergner 175. Leonie Muntz 176. Ralf Buchholz,Deutschland 177. Angela Moll, Deutschland 178. Michaela Haschke, Deutschland 179. Florian Leicht, Deutschland 180. Vanessa Jüttner, Deutschland 181. Stephanie Gröne, Deutschland 182. Andrea Zaugg, Deutschland 183. Sarah Geisler, Deutschland 184. S.Pollmeier, GER 185. Thomas Schulz, D 186. June Connor, Deutschland 187. Jennifer walters, Deutschland 188. Katharina Menge, Deutschland 189. MelissaSchlau, Deutschland 190. Yvonne Weigand, Deutschland 191. Jolin, Deutschland 192. Tascha, Deutschland 193. Gina Hilbel, Deutschland 194. Marcesl Hilbel, Deutschland 195. Sabine hilbel, Deutschland 196. Peter hilbel, Deutschland 197. Ellfriede Sachs, Deutschland 198. Johannes Sachs, Deutschland 199. Otto Hilbel, Deutschland 200. Trudel Hilbel, Deutschland 201. Maria Michalski, Deutschland 202. Petra Michalski, Deutschland 203. Christoph Michalski, Deutschland 204. Christine Katic, Deutschland 205. Astrid Dombrowski, Deutschland 206. Biga Kruse, Deutschland 207. Dieter Kruse, Deutschland 208. Bastian Kruse, Deutschland 209. Steffi Kruse, Deutschland 210. Saskia Kruse, Deutschland 211. Ursula Kruse, Deutschland 212. Judith Jöst, Deutschland 213. Martina Graf, Deutschland 214. Felix Graf, Deutschland 215. Horst Schönmehl, Deutschland 216. Waltraud Schönmehl, Deutschland 217. Marion Heinzelbecker, Deutschland 218. Petra Schwarzmeier, Germany 219. Katja Schwarzmeier, Deutschland 220. Maren Kettner, Deutschland 221. Timo Borchert, Deutschland-- 222. Ronald Blöchle, Ger 223. Raphaela Blöchle, Ger 224. Sabrina Roncaldi, Ger 225. Michaela Roncaldi 226. Claudio Roncaldi 227. Meta Gwinner, Ger 228. Uwe Störzer, GER 229. Isabelle Wittich, Germany 230. Markus Vees, Germany 231. Britta Kaupp, Germany 232. Magdalena Gawlikowski, Germany 233. Sita Gawlikowski, Germany 234. Ila Gawlikowski, Germany 235. Jens Rössiger, ger 236. Jakob Rössiger, ger 237. Johannes Rössiger, ger 238. Hermann Schmitt-Rössiger, ger 239. Karin Rössiger, ger 240. Norbert Prinz, ger 241. Lukas Gottwik, ger 242. Benjamin Beck, Germany 243. Sabine Ruhland, Germany 244. Sonja Balegh, Germany 245. Anika Barsties, Germany 246. Sabine Rehm, Germany 247. Tobias Zugmaier, Germany 248. Ilona Schrade, Germany 249. Sibylle Hafner, Germany 250. Tina Klein, Germany 251. Nadja Pötzl, Germany 252. Melanie Kaiser, Germany 253. Iris Fleischer, Germany 254. Sibylle Pöhler, Ger 255. Robin Dukek 256. Barbara Steinle, Germany 257. Örsike Fazekas, Hungary 258. Deák Anette Stefanie, Hungary 259. Spiegel Kornélia, Hungary 260. Fodor Emese Zsófia, Hungary 261. Gömöri Kamilla, Hungary 262. Katalin Ujvári, Hungary 263. Hanna Weisz, Hungary 264. Balázs Balogh, Hungary 265.Lama Sophie Hungary 266.Brigitta Báble Hungary 267.Nóra Fekete 268. Petra Görgey, Hungary 269. Boglárka Joó, Hungary 270 Konnerth György, Hungary 271. Gábor Győri, Hungary 272. BSzT, Hun 273. Bényei Éva, Hungary 274. Kovács Kata, Hungary 275. Mecseki Anikó, Hungary 276. Kovács Krisztina, Hungary 277. Füzesi Szilvia, Hungary 278. Dikó Éva, Hungary 279. Csankó Beáta Hungary
Megnyilt a Mumu vutaforuma ,aki innen is beiratkoztak mar irhatnak is.Szivesen veszek uj jogositvany keroket is hogy keviseljek az alatvedoket.Irjanak a cimemre.Olvasni mindenkinek lehet .Elerhetosege URL
Kernem a kovetkezo vitatarsainkat lepjenek velem e-mail osszekotetesbe,mert fel szeretnem ajnalani jogosultsagokat egy zartkoru vitaklubba amely minden kezdenmenyezet temat megvitathatunk,igy az alatvedokket is:
Szia!
Nálunk is volt egy ehhez hasonló fickó, megoldás:
A környék összefogott írtak egy levelet a kerületi jegyzőnek, amelyben leírták, hogy mit csinált a fickó-nálunk is egy vén *asz volt- aki igy probált tekintélyt szerezni magának-30ezrébe került+ a környék utálata. Utána vagy 15-en aláírták-tuk a levelet, még olyanok is akiknek nincs állatkájuk. Le is fényképezhetitek a csapdákat és mellékelitek a levélhez. Félni nem szabad, egyébként már van állatvédelmi törvény töltsd le nyomtasd ki és dobd be a levél ládájába.
Sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni.
Imádom az állatokat
van rengeteg is a legtöbbet befogadtam mert már régi gazdájuknál vagy kinőték a helyet vagy megunták őket.
Megpróbálom a legjobb helyet biztosítani nekik
Anyum már a plafonon van ha újat viszek haza, mindig úgy fogadja be őket hogy csak addig maradhatnak még nem találok halyet számukra.
De persze a legtöbb itt is ragad.
Jelenleg van egy teknősöm
egy hörcsögöm
egy fehéregerem( amit nem eleségnek tartok )
egy leguán
egy boa
halak
2 cica
és sajnos már csak egy kutya.
Az utcánkban van egy szadista állat görény pasi aki mindenki kis kedvencét öli
Csdapdák vannak nála kitéve a cicáknak (az enyimet is elkapta a hátsó bal lába ott is maradt szerencsére túlélte)
és mérgezi a kutyákat...
valószínüleg az én 16 éves keverékemet is ő pusztította el pedig jól tudta hogy vele nőtem fel és hogy mit jelentett számomra sőt tőle kaptam mikor megszülettem
már régóta fenyegetőzött.
És most a másikra is rászált pedig ő még csak11 hetes.
Egy kiscicámat is a szemem előtt ütött agyon
nem tudom mit csináljak hogyezt abba hadjaa
nem merem feljelenteni+mit is érnék vele?
vagy azért tegyem meg a kutyám és mások állatai miatt?
Szeretnék egy új weblapot ajánlani, a címe www.csaladinet.hu
A mindenkinek/állatbarát rovatban már most is vannak érdekes cikkek - állatkínzásról is -, de a szerkesztők szívesen megjelentetnek további írásokat, "gazdit keresünk" hirdetéseket stb.
Egyébként jó és gyors a portál fóruma is...
Szó, ami szó, jól bedőltem... Bocsánatot kérek a téves híresztelésért, sajnos első felháborodásomban nem is gondoltam bele, hogy igaz -e ez a szörnyűség. Ma írtam emailt azoknak, akiknek továbbküldtem a körlevelet, hogy ne nézzék meg a honlapot.
Ezt az emailt kaptam ma a barátnőmtől. Én teljesen megdöbbentem, mert nem gondoltam, hogy az emberek tudnak ennyire kegyetlenek lenni. Bárcsak tehetnénk ellene valamit!
> Tárgy: LÉGYSZI ÍRD ALÁ!!!!
>
> >Sziasztok!
> >
> >Ez a mail arról szól, hogy hogyan nevelnek macskákat üvegben..
> Igen,
> >jól
> >hallod, üvegben, mert ez a legújabb divat... A szupergazdagok
> >Japánban,
> >New Yorkban és Kínában jó áron persze olyan cicusokat kapnak,
> akiket
> >kiskorukban üvegbe raknak, és ott is nevelnek fel, az üveg
száján
> >keresztül etetve őket. Persze a cica növekszik, és idővel a
csontjai
> >teljesen az üveg formáját veszik fel. Ez állatkínzás. A lenti
mailcímen
> >tényleg elég gusztustalan képek vannak, csak erős
idegzetűeknek!
> >A lényeg: szeretnék legalább ezt az internetes oldalt
bezáratni
(amit
> >már
> >egyszer megtettek, de újra felbukkant az oldal). Ehhez nem
kell
mást
> >tenned, mint a levél tartalmát egy új levélbe átmásolni,
aláírni a
> >megfelelő sorszámmal és elküldeni mindenkinek, akit ismersz és
aki
> >szereti
> >az állatokat.
> >Az oldal betiltásához 500 név szükséges. Amennyiben te vagy az
500-
>
> >dik,
> >kérlek küldd el a mailt az anacheca@hotmail.com mail címre.
> >
> >
> >Kérlek segítsetek!
> >
> >Köszi!
> >
> >
> >
> >
> >Jetzt müssen wir zusammenarbeiten!!! Eine Homepage die
> >wir vor ca.
> >einem Jahr schliessen konnten, ist jetzt anscheinend
> >wieder zurück.
> >WIR WOLLEN diese Seite noch einmal schliessen! Ein
> >Japaner in New York
> >züchtet
> >und verkauft Katzen, die BONSAI CATS genannt werden.
> >Das hört sich
> >alles
> >noch ganz harmlos an, wenn es nicht so wäre, dass
> >diese Katzen ein
> >muskelentspannendes
> >Mittel bekommen, LEBEND in Flaschen gesteckt werden
> >und da den Rest
> >ihres
> >Lebens verbringen! Die Katzen werden durch eine Röhre
> >gefüttert und
> >haben
> >einen kleinen Schlauch für die Exkrementen. Die
> >Knochenstruktur der
> >Katze
> >formt sich nach der Flasche, weil die Katze wächst.
> >
> >Die Katzen werden als originelle und exklusive
> >Schmuckgegenstände
> >vewendet.
> >
> >Diese Unmenschlichkeit ist die neuste Mode inNew York,
> >China und
> >Indonesien.
> >Wenn Du es verkraften kannst (es sind schlimme
> >Bilder!) kannst du dir
> >Bilder
> >auf der Folgenden Adresse ansehen:
> >http://www.bonsaikitten.com/bkmethod.html
> >oder sehe Metoden um die Katzen in die Flaschen zu
> >drücken. Die
> >Protestliste
> >MUSS 500 Namen enthalten.
> >
> >Bitte Kopiere diesen Text (öffne eine neue Mail,
> >kopiere den Text in
> >undschreib dein Name ganz unten auf der Seite) und
> >sende an ALLE die
> >dukennst.
> >Wenn du siehst, dass die Liste 500 namen erreicht hat,
> >schicke das Mail
> >an
> >
> >anacheca@hotmail.com
Fauna? Fehérkereszt? (nem bejelentésre, csak úgy sétálva menjenek arra... akkor hatkony szvsz, ha rögtön el is tudják vinni az állatot, nehogy szegényen álljanak bosszút)
Tanácsot kérnék:
Mit lehet tenni ha az emberfia munkahelyén állatkínzás, illetve gondatlanság folyik, és az ott dolgozó munkahelye védelmében nem tud lépni? Kinek szólhat (nekem már megtette) és mi történik utána?
Konkrétan étlen szomjan, egész nap kikötve tartanak egy állatot (nem eb) merthogy piszkít. Mi van ha az "állatvédőkhöz" - kihez is? - fordulok?
SZÁLLÍTÓ KERESTETIK!
A Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány sürgősen keres olyan céget vagy magánszemélyt, aki segíteni tud 2,5 tonna kutyatáp felszállításában Dombovárról Budapestre (kisteherautóval vagy egyéb szállítóeszközzel). Ha szükséges, a benzinpénzt az alapítvány kifizeti. Aki bármilyen módon segíteni tud, kérjük jelezze az alapítványnál Sándor Hédinek a 06/30/221-1299-es telefonszámon (ha nem elérhető, akkor SMS-ben).
Bocsánat, hogy én válaszolok, de barangoltam, és egy másik topikban találtam, szintén szuszmok írta:
"László Erikától, a FAMKAT elnökétől:
Október 5-én, vasárnap 10 órakor gyülekeznek az állatvédők (felekezetre és egyébre tekintet nélkül, ökumenikus módon) az Állatok Világnapjával kapcsolatos felvonuláson. A menet onnan a Hősök terére megy, kutyát (macskát tán ne) mindenki vihet, de kéretik zacskót és lapátot vinni a kutyagumi ellen. A szervezők kérnek mindenkit a részvételre. hogy minél nagyobb erőt lehessen felmutatni, különösen most, hogy küzdünk az állatkínzás Btk-ba emeléséért.
Jó lenne minél több helyre elküldeni!!!!
Jó lenne, ha minél többen jönnétek, mennénk!!:)) "
Szilvi írta egy másik topicban, szerintem ide jobban illik:
Sziasztok!
Tudok én is halálosan felháborító dolgokat mesélni. Ürömön az állítólagos állatmenhelyen kiderült, hogy a menhely tulaja imád kutyákat kínozni. Ez a perverziója. Na most az ürömi önkormányzat meg léett keresve és annyival megpróbáltak léerázni, hogy ők márpedig kéthetente szúrópróbaszerűen ellenőrzik az említett menhelyet, és minden a legnagyobb rendben van. Naná...én is ezt mondanám, ha büdös lenne meló.
Nemrég mesélték a szomszédok, hogy mi zajlik ott. Mondhatom a Fadd-Dombori ehhoz képest tanuló. Nem részletezem, mert a sírógörcs kerülget.
Tehát tennem kell valamit, de csak akkor megyek valamire (mert szerencsére az állatvédők mellettem vannak), ha valami bizonyítékot tudok szolgáltatni, hogy a bevallott 40 kutyával szemben ennek a szemét nyomorult undorító utolsó csótány faszinak 180 van, irtózatos körülmények között. Beengedni természetesen senkit nem enged be, érdekes módon a környéken a normál házaktól elkóborolt kutyák is szőrén szálán eltűnnek.
Tehát ha esetleg van valaki, aki tudna nekem kamikaze akcióban segíteni (osonás, lesifotózás, stb.) akkor nagyon boldog lennék, mert egyedül azért egy kicsit félek, és a környezetemben élők meg paráznak, nem adják a nevüket semmihez. (Mondjuk ez is egy röhej, szeretik az állatokat, de annyira mégsem, vagy mi?)
Hát ennyi. Üdv mindenkinek. Szilvi
Tegnap Visegrádon az állatvédő konferencián direkt rákérdeztem az ürömi állapotokra a Pest megyei "állatvédelmi felügyelő főorvostól", kb. azt mondta, hogy ezt az ürömi "telepet" már majdnem teljesen felszámolták...
Mivel nekem is ezzel ellentétes információim vannak, nagyon érdekelne engem is, ha valaki felvilágosítana a jelenlegi valós állapotokról...??? Természetesen az ügy nemcsak a kiváncsiság szintjén érdekel - tenni szeretnék ellene! Köszönöm bárkinek, aki segíteni tud! Cat, 30-429-2923
Én is láttam és felháborított a dolog. Ugyanis a "bátor vadászkutya" csak akkor mert oda menni a csapdában lévő állathoz mikor az a végkimerüléstől eldőlt. Milyen gazdái vannak ennek aki ezt engadi vagy ő is olyan, hogy csak akkor mer belerúgni a másikba mikor az már legyinteni sem tud? Az ilyeneket nem szabad engedni vadászni!
Lehet, hogy mázlista vagyok, de (éppen pénteken adtam le hat komplett aláírásgyűjtő-ívet) eddig egyetlen emberpár nem írt csak alá, vallási okokra hivatkoztak (nincs joguk mások felett ítélkezni, mondták), amivel nem értek ugyan egyet, de elfogadom. Mindenki, akihez fordultam, örömmel írta alá , sőt!!
Azt mondták a legtöbben, igenis büntessék meg és szigorúan azokat, akik állatot kínoznak és bántanak vagy éppen nem megfelelően tartanak, gondoznak.
Remélem, te is nagyobb sikerrel jársz majd!!!!
Sziasztok!
Aláírást gyűjtök annak érdekében , hogy az állatkínzás bűncselekménynek minősüljön, és módosítsa az Országgyűlés a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt.
Már egész sok aláírást sikerült gyűjtenem, de sajnos találkoztam olyan emberekkel, akik nem írták alá, mert hülyeségnek, értelmetlennek tartják "ezt a felhajtást".
És sajnos voltak olyanok akik azért nem írták alá, mert " a saját tulajdonommal azt csinálok, amit akarok".
Kérdem én: még léteznek ilyen "emberek"?
Sajnos úgy látom, még nagyon sok időnek kell eltelnie, hogy az ember felfogja, hogy nem ő az egyetlen faj a Földön; és a Föld minden tagja kapcsolatban áll egymással, legyen szó emberről vagy állatról.
Sokat írhatnék még erről,mint sokan mások akik hasonlóképpen gondolkoznak, mint én. De nem írok, csak azt szeretném, hogy aki olvassa az üzimet, gondolkozzon el egy kicsit, hogy meddig fog még elfajulni az emberek uralkodó természete, és ez hová fog vezetni, és vajon jó lesz-e?
Még annyit , hogy szorítsatok nekem, hogy minnél több aláírást tudjak összegyűjteni, és hogy legyen is értelme.
Október 5-én, vasárnap 10 órakor gyülekeznek az állatvédők (felekezetre és egyébre tekintet nélkül, ökumenikus módon) az Állatok Világnapjával kapcsolatos felvonuláson. A menet onnan a Hősök terére megy, kutyát (macskát tán ne) mindenki vihet, de kéretik zacskót és lapátot vinni a kutyagumi ellen. A szervezők kérnek mindenkit a részvételre. hogy minél nagyobb erőt lehessen felmutatni, különösen most, hogy küzdünk az állatkínzás Btk-ba emeléséért.
Jó lenne minél több helyre elküldeni!!
Jó lenne, ha minél többen jönnétek, mennénk!!:))
Az én szememben az ilyen, állatkínzó, mindenre lövő vadász, nem vadász, csak sajnálatraméltó szerencsétlen roncs, aki azt hiszi, hogy a farka meghosszabbodik a puskája által!
Állatkínzó, "vadászok"!
Nem látjátok, hogy nem így van??????!!