Hát az úgy volt, hogy még az internettón találtam rá a törzsasztalra, ahol mindenféle kétes (és kétségtelenül részeges) egyének megígérték, hogy rövid időn belül kidolgozzák a Virtuális Digitalizált Sörvezetéket, és a derék polg..., izé asztaltárs bármikor hozzájuthat egy pofa (jó nagy pofa) seritalhoz, ha megszomjaz mindíg. Na erre várok idestova négy esztendeje. Megjegyzem, most már kicsit gyanakszom...
Hahó!
Én még a régi internetto törzsasztalhoz szoktam hozzá évekkel ezelőtt, épp előbb néztem be 1 év után oda (sajnos) és láttam, hogy ott még viszonylag korai regisztrált voltam. Elsősorban olvasgattam, de azt érdemes volt, komolyabb, bensőségesebb témák voltak akkoriban. Aztán onnét elszokva jöttem át ide, és mindig lehet érdekes témát, hozzászólásokat, normális embereket találni, így aztán ezzel indul a napom. Meg sokszor ezzel is folytatódik. Mivel én nem mehetek kocsmába munkaidőben! Nade utána! Hukk:))
... (rekedt hangon a Tasztal alól)... aha... jó érzés... hukk, bocsánat... a gálás remicsoda, vagy amit te ottan mondtál... de a Sör az még jobb érzés... Egészség!
Most vagyok rászokóban. :)
Tetszik, hogy ha gond, kérdés van, mindig van, aki válaszol, segít. És vica versa. Jó érzés látni, ha reagálnak a hozzászólásomra.
Hat csak ugy gyott! Elkezdtem olvasgatni, oszt nem tuttam abbahagyni. Aztan meg mar valaszolgatni is kellett.
Ja, es (100) ! Ha meg nem kestem le ;o) )
hoygan szoktal vissza a tasztalra: az elejen nincs kedved irni, de azert benezel. latod, h nagyon sok hozzaszolas irodott. aztan vmi kis aprosag megragad, lehet az csak egy emlek, egy regi "én" hozzaszolasa, es erre reagalsz. es egyre tobb topicba kezdesz el ujra iroganti... igy megy ez!
:))
Nem túl régóta vagyok a törzsasztalon.( január óta) Ezért korábban sokszor tapasztaltam, hogy észre sem vesznek. Olyan is volt, hogy, ha megjelentem elmenekültek. Én persze megtaláltam őket, de nem mentem utánuk. Még most is van olyan személy, aki otthagy, ha betévedek, de ez mostmár egyáltalán nem zavar. Aztán Voltak cikizézek is.Ezt meg úgy fogtam föl, mint egy beavatást.
igen, ebben a "ha nincs jobb dolgom" nem biztos, h pozitiv.
most is inkabb a tegnap esti kerti sutes maradekait kene pakolnom...
:)
meg tanulnom ZH-ra, meg ilyenek...
de inkabb azon morfondirozok, h lemenjek Fenyvesre egy loarveresre...
:)
Hát nálam úgy volt, hogy egy évvel ezelőtt csak a gépteremben lógtam a suliban, mert dead sure volt, hogy félév végével úgyis otthagyom. Egy régi haverom, aki szintén odajárt, egyszer hozta a szkennelt képeimet, és akkor ajánlotta az Index fórumot, hogy vannak vasutas topicok is. Azokat megnéztem, megtetszett, aztán elkezdtem a többi topicban is hozzászólni... aztán dumálgatni kezdtem... aztán olyan addict lett, hogy most is itt nyomulok ezerrel... :-))))))
Valami véletlen folytán (valszeg nem volt főnök) munkahelyen időtúltengés. Internet, ródeó, véletlen.
Aztán azt vettem észre, hogy már tudatos.
Pár nap szabi után zavart, hogy egy-egy topicot már nem tudok nyomonkövetni, annyi beírás történt időközben.
Most keresek modemet az otthoni csatlakozáshoz.
A helyzet kezd reménytelen lenni ??? :-)
Sziasztok!
Hát, én egészen egyszerűen szoktam rá: véletlenül ide találtam. Csak nem szabad egyszerre sok topicba hozzászólni, mert akkor tébolyda lesz, és nem lehet követni. De tényleg: ha hosszabb ideig nem vagyok itt, elvonási tünetek jelentkeznek.
Valaki idézett egy szöveget... Megkérdeztem, honnan. Megadta az indexen a helyet. A végén ilyesmit láttam a kapcsolódó linkeknél: fórum: stb. Odamentem, megtetszett, regisztráltam, beirtam... Utána még olykor irtam, és rátaláltam az Újoncok ide! topira, ami akkor még elég újonc volt :o) Benéztem, bohóckodtam, kitaláltam egy stilust, egyre többet irtam, egyre többfele voltam... Egyáltalában nem hiányzik, ha programom van, akármennyi ideig tart, de ha éppen itthon vagyok, és nincs jobb dolgom, vagy nem akarok tanulni, akkor idejövök :o)
Ezt az érzést magam is átéltem,(más helyzetben) de gondolom szinte mindenki.Szerintem ez egy magasabbrendű viszony a fórumozáshoz, mint amilyen eleinte volt. Nagyon jó . Nem érzel kényszert, nem kolonc az egész! Gratulálok! Nagyon várom, hogy magam is eljussak erre a szintre.
elvettek a modemet par napra. aztan van ket ismerosom akik olvassak: az egyik nem zavar, sot, csak egy picit megsertodott rajta. marmint azon, amit irtam. a masiknak meg ugy erzem,h semmi koze ahhoz amit ide irok. s mivel o olvassa, en inkabb nem irok...
most vhogy nem hianyzik ez az egesz porges. pedig volt, amikor ez tartotta bennem a lelket. volt amikor ez huzott ki mindenfele dologbol (aki kivancsi jarjon utana). de most ugy erzem, h elvesztette a varazsat szamomra. kicsit kivulallokent szemlelem, es most vhogy nem ertem, h mi is tetszett benne...
furcsa erzes megint vmin "tul lenni" ami nem hianyzik.
Az olvasás is rászokás? Mert én eddig csak ezt tettem. Ha igen, akkor csupán érdeklődés más emberek véleménye, felfogása iránt. Sokat lehet ám tőletek tanulni.