Keresés

Részletes keresés

cybermoon Creative Commons License 2005.09.22 0 0 33

Azt neked kell tudnod, csak egy észrevétel volt. :)

 

Kiváncsian várom a következőt.

Előzmény: Cool_Halidge (30)
Cool_Halidge Creative Commons License 2005.09.22 0 0 32
Habarodtam. ;)
Előzmény: Törölt nick (31)
Cool_Halidge Creative Commons License 2005.09.22 0 0 30

Kinek??

 

Amúgy az a technikám, hogy kitalálok egy számot, annyit megyek előre, majd az oldalon bele-beleolvasgatok a topicokba és valamelyikbe beleírok. :) Vérfrissítés. ;)

Előzmény: cybermoon (29)


cybermoon Creative Commons License 2005.09.22 0 0 29
Olyan mintha topic címekkel üzengetnél :)
Előzmény: Cool_Halidge (28)
Cool_Halidge Creative Commons License 2005.09.22 0 0 28
örökzöld :)
4ndr3w Creative Commons License 2003.07.12 0 0 27
:)))
Előzmény: ZR (21)
Jaccso Creative Commons License 2000.10.26 0 0 25
Én meg azt "élvezem", hogy alig offol vki + nem anyázik.

Lehet azért mert a Terminal ámor fórumján kezdtem??? NA oda nézzetek be ha anyázástmeg offolást akartok látni!

jedi1 Creative Commons License 2000.10.26 0 0 23
Nagyon sajnálom kedves Bastyaelvtars,de én fenntartom magamnak a jogot hogy szabad átjárásom legyen egyik csoportból a másikba.:)
Előzmény: bastyaelvtars (19)
Nőgyógyász Creative Commons License 2000.10.26 0 0 22
Ezek szerint maradsz az 1. csoportban? :)
Előzmény: bastyaelvtars (19)
ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 21
Ez a beszéd!

Anyád!

Akkor most jó vagyok nálad?
Na, gyorsan b*ssz hozzám valamit, pajtás, ne kímélj!

:-)

Előzmény: bastyaelvtars (19)
ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 20
Hát ez gyenge muzsika volt kispajtás...na majd ZR bátyó beledöngöl valami kőolajszármazékba...(aszfalt vagy micsoda)
Előzmény: Törölt nick (18)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.25 0 0 19
Ezt eredetileg egy másik topicba írtam, de rájöttem, hogy itt van az igazi helye:

Megállapítom, hogy a HUSZ érdeklődés hiányában két táborra szakadt:

1. Akik egymást anyázzák és szétoffolják az összes topicot

2. Akik azon sopánkodnak, hogy mások egymást anyázzák és szétoffolják az összes topicot.

TE MELYIK OLDALRA ÁLLSZ?

Akik bizonytalanok a válaszban, azoknak egy kis segítség:

Valójában nem tartom sokra a 2. számú magatartást. Akik ezt követik, önző, lusta emberek, akik azt hiszik, hogy a többiek kizárólag azért vannak a HUSZ-ban, hogy őket szórakoztassák. A helyzet azonban az, hogy mindenkinek megvan a módja, hogy a témában szóljon hozzá, vagy akár új témát nyisson. Ezért a továbbiakban a sopánkodó magatartást elítélendőnek (és megvetendőnek) tekintem.

ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 17
Háát...akár téged is...de nem, mégse, ilyen könnyen nem kapod meg az utálatomat...tessék tenni valami felháborítót...segédanyagként használt a hozzászólásaimat...sérts vérig, de utána készülj fel rá, hogy beletaposlak az avarba...:-)
Előzmény: Törölt nick (16)
ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 15
"másoktól tudom, hogy utálsz..."

És mostmár mi is tudjuk...enélkül tényleg hülyén haltam volna meg...:-)

Nekem kicsit sok a leleplezés...kiváncsian várom ki rántja le rólam a leplet, szeretném megtudni kit utálok...

Előzmény: bastyaelvtars (14)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.25 0 0 14
Hát amint látom, kedves Trish, a meglincselésemre összetákolt topic nem egészen a várakozásaidnak megfelelően működik :))

Ettől függetlenül lássuk pontról pontra:

"bár a topiknyitóban benne volt (!): nem az offolással volt gondom, hanem az anyázással."

Az írásodban a kettőt egy "illetve" szó kapcsolta össze, ebből nem nagyon derül ki, hogy akkor most melyikkel is van gondod. Persze megértem, hogy utólag helyesbítenél, hiszen megint nem gondolkodtál, amikor ezt leírtad. Pedig jól tetted, nagyon is ide vág, ha neked mások anyázásával van gondod, akkor másoknak miért ne lehetne a te offolásoddal? Nem túl jellemes utólag megpróbálni úgy csavarni a dolgon, hogy a te hibáidról szépen elterelődjön a szó. Na de hagyjuk, ez senkit sem lep meg.

"Bástya topikjáról: nem bántásból nem írtam bele, hanem mert nem volt kedvem írni. Máshoz volt kedvem."

Ó, hát ennyire hülyének nézel minket? Ezzel a gyenge szöveggel akarod elbagatelizálni azt nyilvánvalóan sértő szándékú megjegyzést, hogy "te az én topicomba nem vagy hajlandó írni?" És még azt állítod, hogy:

"Az eszembe se jutott, hogy ezt bástya személye elleni sértésnek fogja venni"

Most megint citáljam a szellemi képességeidet. Unom már, inkább nem teszem.

"Kicsit zavar, hogy rám mondja, hogy gondolkodás nélkül írom, ami jön"

Hát pedig az előbbi példa alapján nagyon úgy tűnik, különösen, hogy te magad vallottad be ("az eszembe sem jutott, hogy...")

"és nem is utálom annyira, hogy..."

Nem szívesen hozok példát privát vagy IRL adatok alapján, de mivel itt egyértelműen hazudsz, most mégis le kell leplezzelek: másoktól tudom, hogy utálsz, nem is kevéssé, és véresen komolyan :))



Előzmény: Trish (11)
ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 13
Trish:

Nézd meg Sollerter hozzászólásait...szerinted megérne egy dühöngést?

:-)

Előzmény: Trish (11)
ZR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 12
"Ha azt se tudjuk mire gondolt a másik, meg kéne próbálni megérteni..."

Megpróbálom megérteni...miután megértettem anyázok...:-)

Tudod ez úgy müxik mint amikor a nyúl fűnyírót akar kérni a medvétől...kérdés, hogy a medve mennyire van eleresztve humorérzékkel...

Előzmény: Trish (11)
Trish Creative Commons License 2000.10.25 0 0 11
Sziasztok! :)
Azt hiszem most még egyszer kijavítom magam, bár a topiknyitóban benne volt (!): nem az offolással volt gondom, hanem az anyázással.
Bástya topikjáról: nem bántásból nem írtam bele, hanem mert nem volt kedvem írni. Máshoz volt kedvem. Miután Nick írt végülis, gondolom sejthető, hogy mihez (ezt meg most csak a közérthetőség kedvéért írom meg, bocs)... Nem akartam tovább húzni az időt, csak elejtettem, hogy tetszett Nelly99 hozzászólása. Nick meg beírta. Az eszembe se jutott, hogy ezt bástya személye elleni sértésnek fogja venni, de aztán egyszer csak elkezdett lebunkózni. Abban a topikban is, meg átment máshova is (talán az enyém volt - nem vagyok hajlandó megkeresni). Na engem meg ez zavar. Eszébe se jutott tisztázni a dolgot, rögtön anyázott. Kicsit zavar, hogy rám mondja, hogy gondolkodás nélkül írom, ami jön, mikor ő teszi ezt. Nick is írt valamit egy más alkalommal (ezt sem keresem meg: nem vagyok olyan precíz, mint az elvtárs és nem is utálom annyira, hogy ebbe ennyi munkát fektessek) - azt is személye elleni sértésnek vette, mikor ő értette félre. De rá is elkezdett fújni. Lehet anyázni, de szvsz ez azért túlzás. Ha azt se tudjuk mire gondolt a másik, meg kéne próbálni megérteni. Lehet, hogy gáz, ha megpróbálok védekezni, elismerem: én is anyáztam néha, bár nem éreztem olyan durvának a dolgot, miután nem magamtól kezdtem és nem azért írtam, mert simán félreértettem a másikat. Ha volt ilyen, amire nem emlékszem (majd az elvtárs előássa), akkor ezúton kérek bocsánatot az érintettől.
Üdv Mindenkinek,
Trish
tomcat Creative Commons License 2000.10.25 0 0 10
Télleg vicces lenne sok boldogan vigyorgó, egyetértő embert látni. Mint szedálás után Lipótmezőn. Akkor inkább az anyázás. Az legalább őszinte.

tomcat

ps. persze csak mértékkel. :)

Előzmény: bolygohollandi (9)
bolygohollandi Creative Commons License 2000.10.25 0 0 9
Miért baj, ha off-ol valaki, ha egy adott téma alapja már nem is érdekli a hozzászólókat, mert a közben előkerült kérdés - még ha nem is tartozik okvetlenül az alaphoz - érdekesebb. Ami az anyázást illeti, úgy tűnik, az internetes társadalom elég hamar kiveti magából az indokolatlanul anyázókat.
Aztán meg van egy remek előnye annak, amikor valakit addig hergelünk, közösen, addig provokálunk, amíg végre "kibújik a szög a zsákból" alapon kiderül ország-világ számára, hogy az illető milyen is valójában.
Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, unalmas lenne, ha kedélyesen egyetértnénk mindenben.
Nőgyógyász Creative Commons License 2000.10.25 0 0 8
Szia Trish!

A topikindító hozzászólásodat vehetem úgy, mint az eltévedt bárányka megtérését? :) Ugyanis ha belegondolsz, Te sem vagy mentes a bűnösnek kikiáltott viselkedési formáktól ... említhetném a nem kevés offtopic hozzászólásodat, vagy azt, amikor mással üzentél egy topicba, mondván, hogy bemenni lealacsonyítónak tartottad volna.

Mindenhez két ember kell ... hosszű anyázás meg földbedöngölés akkor tud csak kialakulni, ha két csökönyös ember találkozik össze. Persze fontos, hogy ki kezdte, de olykor az a legcélszerűbb, ha az ember nem veszi fel a kesztyűt. Néhány hiábavaló próbálkozás után a provokáló félnek elmegy a kedve az egésztől, vagy keres magának másik célpontot.

Ammeg szerintem nem HUSZ specifikus jelenség, hogy minden ember változik. Pl. a kezdeti lelkesedés alábbhagy, és az aktivitás beáll egy csökkent, de hosszabb távon is működőképes szintre. Ezzel együtt a kitárulkozás mértéke is változik, nyilván a tapasztalatok és a megszokás függvényében nő, vagy éppen csökken.

Előzmény: Trish (-)
NesQuick Creative Commons License 2000.10.25 0 0 7
Ezzel a lelkesedés dologgal igazatok lehet. Én amikor böngészni kezdtem a HUSZ-t, kábé másfél-két órát töltöttem itt alkalmanként. Néha bele is kotyogtam, nem tudom hányszor. Aztán észrevettem, hogy ugyan automatice idekattintok, de már valahogy nem köt le, tíz perc alatt végigfutom és megyek máshová, hozzászólni is talán nyáron utoljára. Ez van...
Ami az offolást illeti, engem nem zavar, csak ne legyen túltengő /1-2 PageDown-nyi még OK :-) /
Anyázás. Ez is vélemény, szerintem ennek is teret kell engedni. Még akkor is, ha ennek a primitív megnyilvánulása eléggé irritáló.
Kalapács Creative Commons License 2000.10.24 0 0 6
Trish kedves!

Azt hiszem én egy vagyok az offolók (Jézusom! Micsoda szó!) közül, bár személyeskedni csak akkor szoktam ha épp a nőket hajkurászom.
Meglátásom szerint azonban egy témát legtöbbdzör elég jól ki lehet vesézni 3-400 hozzászólással. Offolás nélkül sokkal gyorsabban elsüllyednének a topikok.

Tiplinek igaza lehet.
Én több itt publikáló emberrel tartom a kapcsolatot, és sajnos csökkent bennünk a lelkesedés a HUSZ iránt.
Már nem "faljuk a sorokat" úgy mint rég.

Tudálékos Kalapács

Tipli Creative Commons License 2000.10.24 0 0 5
Vannak azert eleg jo kis topicok a HUSZ-ban. Olyanok, amelyek egyaltalan nem arrol szolnak, hogy ki, kit gyalaz epp virtualisan. Sot, ha valaki offol, azt sem rossz szandekkal teszi, hanem mert hangulatat meg kivanja osztani az olvasokkal. Nem vagyok netfuggo, a munkambol eredoen azonban eleg sokat mozgok a halon. Nem ma kezdtem, es lehet, hogy ha a HUSZban nem is szamitok matuzsalemnek, azert a tarsasag java resze csokolomot koszonne az utcan :))))))
A vitazasnak addig van ertelme, amig valamit hozza tudunk tenni a vita targyahoz, egymast gyarapitva. Onnan, amikortol a cel a masik rombolasa, es nem a gyarapitasa, a vita mar ertelmetlen. Az olyanokon csak atfutok, es jot mosolygom csodalkozvan azon, hogy egyes embereknek mennyi elfecserlendo idejuk van abbol a rovid eletbol, amit oly szuken mernek mindenkinek...
De unni nem unom. Az embereket kedves Trish nem lehet megunni. Mint ahogy nem lehet megunni a levegot. Onmagunkat azonban sokkal hamarabb megunjuk. A szokasaink rutinna, es unalmassa valnak. Nem a HUSZ minosege romlott meg Trish, hanem ott benned valami mar nem ugy reagal tobbe, mint amikor eleinte hatalmas lelkesedessel faltad itt a sorokat....
Nem kell ezt az erzest masokra reflaktalni....
Előzmény: ZR (3)
ZR Creative Commons License 2000.10.24 0 0 4
A Huszban sem fogjuk megváltani a világot, de még magunkat sem...
Itt van ez a bastya gyerek...a belépője annakidején elég "tapossuk el" reakciót váltott ki egyesekből...de elsütött néhány olyan beszólást, hogy itt fetrengtem a gép előtt...most már hiányozna a nyersessége...:-)

Kicsit unalmas lenne, ha itt a Huszban mindenki megértő és kiegyensúlyozott lenne...

ZR Creative Commons License 2000.10.24 0 0 3
Eh-eh...látom még nemigen látogattad a Politika, Filozófia (annak is a vallás részét) topicokat...:-)

Örömkönnyeket ejtve térnél vissza a HUSZ-ba...az meg hogy egyesek anyáznak, hát istenem...

Előzmény: Trish (-)
_wave Creative Commons License 2000.10.24 0 0 2
Sziasztok!

Osztom a meglátásotokat. Engem speciel az is zavar, hogy vannak embereke, akik kifejezetten nem hajlandóak tudomásul venni mások (eltérő) véleményét olyan szinten sem, hogy elfogadják van ilyen is. A "kedvenc" típusom, aki ebből kifejezetten sportot űz. :(
Hogy a topic mennyire lesz rövidéletű, azt nem tudom, de szerintem - ne haragudj, hogy ezt írom -
nem sok minden változik majd. Egyes embereknek kellene magába néznie ahhoz, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.

Üdv / _wave

bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.24 0 0 1
"Ti nem unjátok még, hogy nyittok egy topicot és szétoffolják?"

"Én imádok OFF-olni" idézet Trishtől.

Nem is nagyon csináltál mást az elmúlt fél évben.

"Ti nem unjátok még, hogy benéztek egy topikba és ott nem a témáról van szó, hanem arról, hogy aznap ki kit döngöl a földbe virtuálisan?"

Vagy pedig Trish és Grabowsky végtelenített szerelmi szappanoperájáról. De, én unom.

"Ti nem unjátok még, hogy egyre csak süllyed a HUSZ színvonala?"

Na, ez ellen te tehetnéd a legtöbbet.

"Kérlek Benneteket: ne hagyjuk veszni a HUSZt!"

Azért szerencsére a HUSZ erősebb annál, hogy miattad elpusztuljon :))


Előzmény: Trish (-)
Fown Creative Commons License 2000.10.24 0 0 0
Szia Trish!

En nem anyazni jottem ide - nincs ra semmi kulonos okom (Teged meg reg lattalak itt, ugy ertem mostanaban nem is nagyon tevedtem errefele ;-A)
Trish, amit irsz, tenyleg elo problema, szamtalan topicban tapasztalhato a felesleges vagdalkozas, armanykodas, esatobbi.. Szabad forum, elvegre ugye barki azt ir ide, amit akar, anonim modon. Ez a jelenseg sok mindent visszatukroz a netizenek tarsadalmarol, es egyre inkabb erosodik, ahogy egyre tobben latogatnak ide az indexes TA-ra, viszont aligha hiszem, hogy nemi felszolitassal lehetne ez ellen tenni.
Az se kulonosen segitene, hogy ha a moderatorok eros cenzuraval kozbelepnenek.

Azert az jo lenne, ha nehanyan tobbszor vegiggondolnak, mit irnak, mielott rakattintanak az OK gombra.

Előzmény: Trish (-)
Trish Creative Commons License 2000.10.24 0 0 topiknyitó
Ti nem unjátok még, hogy nyittok egy topicot és szétoffolják? Illetve szétanyázzák? Ti nem unjátok még, hogy benéztek egy topikba és ott nem a témáról van szó, hanem arról, hogy aznap ki kit döngöl a földbe virtuálisan? Ti nem unjátok még, hogy egyre csak süllyed a HUSZ színvonala? Ti nem unjátok még?
Ezt a topicot nem csak azért nyitom, hogy ezzel kapcsolatban meghallgassam a véleményeteket, hanem azért is, hogy akinek anyázni, veszekedni, utálkozni támad kedve, az vonuljon be ide és itt adjon hangot mindennemű nemtetszésének amit vulgáris szavak kíséretében kívánt megosztani velünk. Ne tegyük tönkre egymás topikját! És ne vegyük el az újak kedvét ettől a fórumtól!
Remélem, hogy ez a topik rövid életű lesz. Nem azért, mert mindenki ott folytatja a rombolást, ahol abbahagyta és nem jön inkább ide bomlasztani, hanem azért mert észretérünk. Az se lenne hátrány, ha a moderátorok időnként kitörölnék a topic tartalmát. Nem azért, mert ezek nem mi vagyunk, mert sajnos mi vagyunk, hanem mert, mert... ennek nem itt van a helye. És ha már nem tudjuk magunkat vissztartani, legalább tartsanak vissza minket ők. Lehet, hogy meg is tennék, de elég nehéz lehet itt gazolni. Most legalább itt lenne egy kupacban minden...
Kérlek Benneteket: ne hagyjuk veszni a HUSZt!
_Mindenkinek_ tiszteletem,
Trish

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!