Magam sem volnék nagyon pártolója különböző közösségi fórumok feltétlen kommerciális kihasználásának, de itt most megkockáztatok egy kis ingyenreklámot, mégiscsak rajongókról van szó.
Szóval magam is nagy-nagy Friends fan volnék (ha kérdeznétek, igen Chandler Bing a kedvenc!!) és emiatt is nagy örömmel hallottam hírét, hogy egy kedves ismerősöm apukája Rositákat (:))) ) kezdett el forgalmazni itthon. NEkik már régóta vannak hasonló foteleik, és mondhatom tényleg fantasztikusan kényelmesek!
Még eszembe jutott, hogy az is érdekelne, hogy kb. mennyit szánnátok mondjuk szezononként rá VHS-en ill. DVD-n.
Megemlítem, hogy az Angliában kapható DVD változat első 6 szezonja kb 120000 forint tudtommal, amit én személy szerint soknak tartok a Mo-i pénztárcáknak.
Már azon voltam, hogy nyitok egy topikot, de megtaláltam ezt, úgyhogy akkor felhozom.
Kérdésem lenne az összes rajongóhoz.
Érdekelne-e titeket, illetve áldoznátok-e pénzt a megvásárlására, ha kis hazánkban megjelenne a Friends teljes (7 szezon) valamilyen médián? Az is érdekelne, hogy inkább VHS vagy inkább DVD párti-e a többség. Azért egy kicsit hadd lobbizzak a DVD mellett... DVD-n angol és magyar szinkronnal is lehetne + magyar feliratsáv. Talán angol is. És nyilván bármilyen médián legalább sztereó.
Nos, várom a véleményeteket.
Sziasztok!
Volna egy problémám. A feleségem nagyon elfoglalt, mindíg lemarad a sorozatról és szeretném meglepni egy pár résszel videón!
Ő imádja a Jóbarátokat én meg Imádom Őt( egyszerű eset )A pénz nem akadály. Tud valaki segíteni?
Chiao!
Tény és való, hogy ez a sorozat a legjobb.De én akinek még csak HBO ja sincs hogyan tudnám nyomon követni ezt a dolgot? Van valaki akinek videokazettán van egy csomó rész? Akár meg is venném de azt , hogy itt a magyar adón hetente megnézzek egy részt ami már 5 éve sőt ism az egész nincs tud sok értelme.
Pliz segitsetek
Ro
Nekem is!!!!!!
Nekem kedvencem az a rész, amikor Chandler és Joey a buszon felejtik Ross kisfiát. Ez az a rész,amikor Rossról kiderül, hogy allergiás a kivire. Sajnos a magyar adók csak egy bizonyos részig vették meg ezt a sorozatot, ls nagyon régóta ugyanazokat a részeket nézem. Pedig még mindig forgatják. Azok a részek, amiket most játszanak 4-5 évesek.
Nehezen szántam rá magam, hogy ide is írjak, mert még kekeckedésnek veszed. De a Jóbarátokat én is szeretem, sőt, az most a kedvencem a tv-t elárasztó szennytömegben. Még annak idején a HBO-n kezdtem nézni, marhára bírom a humorát a sorozatnak. Neked ki a kedvenced benne?( Ha már nagyon utálsz, ne válaszolj) :)))