Keresés

Részletes keresés

gp1978 Creative Commons License 2020.10.17 0 0 75

Tudjátok èn már nem is sajnálom öket ha jol elkapják megverik kirabolják öket 😂

Undoritó ami ebbe az országba megy!

Egy kèrdès 

Tudja valaki mièrt rugtak ki annyi postást kb 1 ève????

Többen irják mondják rabszálitó kocsikat láttak a postáknál!!!

Ez igaz??

Esküszöm zudnèk ciánt vagy antraxot szerezni küldetnèk egyet kintröl mint nagy èrtèkü nagy csomag!!

Egyböl tudnám melyik köcsög lopta el 😂😂😂😂😂😅😁

Ja ès ez nem vicc !! 

Az ilyenèrt nem kár!!

speedy010 Creative Commons License 2020.09.02 0 0 74

Siralmas Magyar Posta ! Évek óta hárit,hazudozik! vagy is a dolgozó ügyfélszolgálatos embereit erre kényszeríti! Nem az tehet róla akinek neked meg kell válaszolni a hazugságot ha nem a fejeseknek és mosom kezeim semmittevő embereknek és a Kormánynak köszönhetően létezik még ez a cég.  Már 3 éve szenvedek velük amit rendelek külföldről csomag vagy soha nem érkezik meg vagy olyan későn hogy már elfelejtettem mit is rendeltem, arra leszek kíváncsi ha be hozzák az áfa fizetést és még vámot is fizetek akkor is hónapokba telik a kézbesítés vagy eltűnik a csomag amikor kifizetem rá a rengeteg pénzt!Jelenleg itt tartok egy küldeménnyel hogy 27 napja nem kapom meg a csomagot, és a magyarázat magyarországon nem regisztrált küldemény,de jött olyan válasz is hogy levélküldeményként jött és ezért nem kézbesitették még,Szép is lenne ha magyarországon is feladnák egy levelet és a címzett még 20 nap múlva sem kapta meg! mi lenne ebbe az országba....

2020. augusztus 5., szerda 17:08N / Magyarország, kiszállításra átadva

2020. augusztus 5., szerda 1:48N / Magyarország, a vámkezelés befejeződött

2020. július 31., péntek 17:38N / Magyarország, megérkezett a célország repülőterére

 

DjMaxfield Creative Commons License 2018.06.03 0 0 73

És szó köztünk maradjon van ismerősöm aki budaőrsön dolgozik az elosztó központban a biztonságiaknál és nem egyszer volt olyan hogy az ott dolgozót elbocsájtották mert a küldeményt lenyúlta és hozzá teszem azt amit lenyúlt nem foglalták le tőle hanem vígan elvítte . ( órák mobiltelefonok kamerák ) ennyit a magyar postáról sok sunyi gerinctelen ember dolgozik ott akik megkárosítják az embereket . Tisztelet a kívételnek akik kevesen vannak sajnos . 

Előzmény: DjMaxfield (72)
DjMaxfield Creative Commons License 2018.06.03 0 0 72

Konkrétan nem tudom mit művel a Magyar posta de kezd a havasi bakkancsom is tele lenni vele . Rendeltem egy külfőldi küldeményt 2018-05-02-án amit másnap szállításra is adtak . Eltelt pár nap a kódot ellenőríztem ( tracking Number ) ami azt írta hogy a kűldemény elérte az országot 2018-05-12-én . Na mondom akkor 2-3 nap max 1 hét és valószínűleg ki is hozzák .  Teltek a napok sehol semmi na mondom kűldök már a magyar postának email-t hogy na még is hol a csomagom leírom a kódot egyebek jött a sablon duma hogy a kód nem kompatibilis a magyar szerverrel meg címet nevet nem tárolnak náluk stb . 22 napja érkezett be a kűldemény akkor kérdezem én hol van , és ez a ki....ott bosszantó hogy információt sem adnak róla csak a kifogásokat írják meg a sablon dumát . Bemásolom a követési infót nektek hogy lássátok mi is van . Illetve hozzá teszem és utána még vásároltam kűlföldről és azok is megérkeztek szépen csak pont ez az 1 nem . 

 

Szám: LAOBB1007913052YQ
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
Származás: Laosz
2018-05-12 15:50 Lao, Laosz, a tétel feldolgozásra került a rendeltetési országban
2018-05-06 15:50 Lao, Laosz, szállítás távozott a repülőtérről
2018-05-04 15:50 Lao, laospost, Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság LAVTEA, nemzetközi mail export
2018-05-03 21:53 Lao, laospost, Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság LAVTEA, recepció
2018-05-03 06:57 Lao, Laosz, jelentett adatok feltöltése
======================================
Powered by www.17track.net

nemmindegy32 Creative Commons License 2018.04.15 0 0 71

A facebook-on létrehoztam egy csoportot ebből a célból, melyet az alábbi néven lehet megralálni: Postai károsultak

nemmindegy32 Creative Commons License 2018.04.15 0 0 70

Kedves Fórumozók!
A tavaly ősz óta tartó, külföldi könyveletlen küldemények eltünése során megkárosított személyekhez szeretnék most szólni. Egyeztettem egy fogyasztóvédelmis ügyintézővel és arra jutottunk, hogy a történtek okán a Magyar Posta felettes szervéhez, a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztoshoz  kellene fordulnunk. Célszerű lenne ezt közösen, csoportba szerveződve megtenni. Az illetékes személy, akit keresnünk kell, Bártfai-Mager Andrea. Közvetlen elérhetőséget sajnos nem állt módjában a Miniszterelnöki Kabinetirodának kiadnia, csak egy titkársági email címet. Akit érint a téma és szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, az kérem jelezze.

Unkar Creative Commons License 2018.04.05 0 0 69

Sziasztok,

 

valószínűleg lopnak, gyanús hogy a nem regisztráltakat egyben lenyelik. Nekem is most jött volna egy, már elég régen várom, ezért megkérdeztem a kínai kereskedőt, hogy mi a szitu...mondta, hogy feladták rendben Március 1.-én. Írtam panasz a postának válaszoltak, hogy ref. számot adjak. Kicsit megpiszkáltam a kínaiakat, elküldték a teljes nyomkövetést, kiderült belőle, hogy Március 19.-én be is érkezett a csomag a budapesti 62-es postára.....ezt elküldtem nekik, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak.

Azért ez mocsok dolog na, hogy átjön a fél bolygón egy kis csomag minden gond nélkül, itt ezek meg ellopják.....

 

 

loppie Creative Commons License 2018.03.13 0 0 68

Hogy lehet utanájárni, ha szerintem felbontották a postán egy levelemet?

nemmindegy32 Creative Commons License 2018.03.06 0 0 67

Azt hittem, azért írtad le te is a problémádat, mert remélted, hogy valamiféle megoldást kaphatsz rá. Ezzel szemben, amikor kínálkozik egy lehetőség, akkor inkább rinyálsz és kifogásokat keresel. Én voltam az ostoba, hogy reménykedtem az összefogásban, mert úgy nagyobb eséllyel lehet változást elérni. Te csak ücsörögj tovább a langyos szarban és várd a megváltást, de én inkább megpróbálok a jelenlegi helyzet ellen tenni.

Előzmény: postacar (66)
postacar Creative Commons License 2018.03.05 0 0 66

Hello nemmindegy32!

 

 

Sajnos az emlitett perközösségnek nem látom értelmét. Részben azért mert semmilyen bizonyiték nincs a kezünkben, és igy csak röhögnének egy jót rajtunk. Gondolj bele : rendeltél valamit Kinából , ez bizonyítható, a Kinai feladta , még ez is bizonyitható, Te viszont nem kaptad meg, na ezt viszont nem tudod bebizonyítani.  Végül is ebben az esetben akkor is mondhatná az ember hogy nem kapta meg a küldeményt ha valójában megkapta volna. Azok akik betartanak Neked ,Nekem, és Másoknak pontosan ezt használják ki. Nagyon fontos tény hogy elsősorban a nem regisztrált kinai levél küldeményeket érinti ez a dolog. Teljesen egyértelmű hogy a magyar posta (nem véletlenül kis kezdőbetüvel) rendszerében tünik el a nem regisztrált kinai levél küldemények ki tudja mekkora hányada. A tied , enyim és még jó néhányunké biztosan. A magyar posta vezetőségét ez garantáltan hidegen hagyja, mivel jogilag semmit sem tudsz velük kezdeni.

Valószínüleg egy a korrupciónak , és egyeduralomnak kevésbé kitett ország hasonló közfeladatot ellátó cége kínosan ügyelne a jó hírére. De itt ?.......   Ezzel már bele is csúsznánk a politikába.

A másik probléma hogy az ilyen módon sorozatosan pórul járt emberek számára nincs egy konkrét hely ahol ezt elmondhatnák. Például itt ezen a fórumon van egy másik topik is ebben a témában, és akkor nem beszélve más fórumokról , helyi közösségi lapokról stb. Szóval a sok panaszos szétforgácsolódik. Az igazi megoldás az lenne ha volna egy mindenki által ismert weblap ahova az ezzel kapcsolatos gondjait észrevételeit beirhatná. Ha egy ilyen helyen kellő nagyságrendű panasz és kritika gyülne össze akkor arra lehet hogy felfigyelne valamilyen nagyobb média és megpiszkálgatná a témát.

 

Nem utolsó sorban az is kérdés az is érdekes lenne hogy ennek az egész szitunak mi a pontos oka.

Én személyesen tavaly szeptember-október előttig teljesen meg voltam elégedve a postával éveken keresztül. Október óta azonban egyértelmüen valamilyen változás történt, és ezt máshonnan is hallottam.

 

 

 

Előzmény: nemmindegy32 (65)
nemmindegy32 Creative Commons License 2018.03.04 0 0 65

Kedves postacar!
Hasonló helyzetben vagyok én is és a legjobb megoldásnak a perközösséget találnám. Idestova 6 éve rendelek külföldről és tavaly októberig még az economy  szolgáltatással feladott csomagok is megérkeztek 2-3 hét alatt. Most viszint csak a magyar posta által is regisztrált csomagok jutnak el hozzám. Pontosabban, jut el, ha rákeresek a posta honlapján, mert mostanában már értesírőt sem kapok.  A korábbi 2-3 hét pedig már inkább 4-5, mivel egy hétig a vámon csücsül és ujabb 1-2 hét a hazai kézbesítés. Attól félek, hogy az ebay egyszer csak megunja a dolgot és kitílt. Amennyiben ön is egyetértene a perközösséggel, tárgyaljunk róla és szervezzünk me minél több embert, mert ezen a helyzeten más módon változtatni nem lehet.

Előzmény: postacar (64)
postacar Creative Commons License 2018.02.27 0 1 64

Már hónapok óta gondolkozom, miképpen lehetne elmondani nagyobb nyilvánosság előtt hogy a Magyar Posta mit művel a magánemberekkel. konkrétan engem a külföldről rendelt kis csomagok érintenek.

Gyakorlatilag szeptember óta nem kapok meg egyet sem. eddig 5 csomagom tünt el.

Valamennyi regisztrálatlan volt. Szeptemberig kb 3 éves tapasztalatom  az volt hogy mindent megkaptam.

Talán egyet nem. Szeptember óta egyértelműen történt valami, amiről mélyen hallgatnak.

Kb 2 hónapja rendeltem újabb 3 tételt, amiből 2 regisztrált volt. A két regisztrált meg is érkezett. A postás még fel is hívott, mivel nem voltam otthon. Következtetés : A Magyar Posta gyakorlatilag a nem regisztrált

küldeményeket igy vagy úgy de nagyrészt nem kézbesíti. Lényeges hogy egyik sem haladja meg a méret korlátokat.

Természetesen hetente , két hetente bemegyek a postára , hátha ott van. De nincs. A válasz mindig ugyanaz: sajnos a regisztrálatlan küldeményeket nem tudják nyomon követni.

Az érdekesség az hogy a külföldi és a kínai nyomkövetés többnyire még ezeket a regisztrálatlan kis csomagokat is követni tudja , legalábbis Magyarországig. A legutóbbi csomagom például már 25 napja megérkezett Magyarországra.

Nem hiszek az összeesküvés elméletben de biztos vagyok abban hogy valami disznóság történik.

Persze lehet azt mondani hogy magára vessen aki regisztrálatlanul rendel, és ha nem érkezik meg akkor vissza kell kérni a pénzt az eladótól, de sajnos néha nem lehet kikerülni a regisztrálatlan rendelést.

Ja, és már ég az ember pofája hogy a posta miatt kell visszakövetelnem a vételárat.

 

 

Attila Nemes Creative Commons License 2018.01.08 0 0 63

Szánalmas!


Rendeltem kínából egy csomagot egy oldalon. Minden jó volt  azt kivéve hogy a postás kihagyta a postai értesítő bedobását, és így arról sem tudtam hogy megérkezett a csomagom. Gondolkodtam rajta hogy hol lehet ezért megnéztem hogy van e nyomonkövető, és van. De a csomagom már kézbesíthetetlen állapotban volt. Onnan még meg lehetne menteni a visszaküldéstől. próbáltuk elérni a helyi postát, és a központot, de nem felelt senki. miután a telefon csörgése felidegesítette a biztonságiőrt, felvette ő. Nem volt túl tájékozott az illető ezért nem mentünk sokra vele. A csomag már kínába tart:(

 

just4fun13 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 62

Szanalmas ami a magyar postanal folyik, rendeltem egy csomagot a 12-dik keruletbe, hetfon felhivtam hogy mikor szallitjak ki.

Kozoltek hogy holnap, vagyis kedded 100% kisszalitjak. De persze a 22-dik keruletbe, nekik az tokmindegy.

Most meg parkolo pajan van, a Csomagkezbesito uzemben, amirol persze semmi informaciot nem tudnak mondani, hogy hol tudnam atvenni vagy hogy mikor szallitjak ki.

 

Ennek a postanak semmi infrastrukturaja nincs, ahogy puffan ugy koppan. 

Szanalom

Kenderbajusz31 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 61

Szánalmas a Magyar posta :D 

 

Héfőn érkezett meg az országba a csomagom , aznap át is adták feldolgozásra , még ma sem hozták ki :DDDD

 

Szánalmas banda ez , hát nehogy már a feldolgozás 4-5 napba kerüljön ....  maga az út Hollandiából 3 napig tartott . xD

BRY19 Creative Commons License 2016.01.29 0 0 60

A kedvencem mikor ajánlott levelet küldenek részemre és 10ből 4 alkalommal visszaküldik,ismeretlen címzett címszó alatt.A nevem nincs feltüntetve a postaládán,de legalább illene az adott címen a nyomorult kapucsengőt nyomni vagy kopogni az ajtón.Évek óta itt lakom,nem értem a logikájukat.Próbálom elkerülni a postát,sokszor inkább futárt bízok meg.Igaz kicsit drágább,de rövidebb idő alatt teljesít és nem kell a küldemények után rohangálni,hogy merre jár............. 

Stradivar Creative Commons License 2015.07.04 0 0 59

Két csomagra nem ragaszthatott rá egy ragszámot.Ez böszmeség.Max nem előtted rakta rá,amit megírtál szállítólevelet.Másik,ha értéket nyilvánítottál a csomagon,akkor azt is kifizetik a feladási díjjal együtt.Fejből nem vágom,de szerintem a feladási díja magába foglalja az értéknyílvánítást is.Szomorú,hogy nem világosítottak fel!Biztos vagyok benne,hogy ügyfélpanaszt tehettél volna.Mindenkinek ajánlom,hogy nyugodt szívvel tegye meg.A postásokról 25 bőrt lehúznak,simán kivágják a régi szakikat,akik nem kötnek biztosítást és így maradnak azok akiket az  utcáról felvesznek.Senkinek nem jó ez.Minél több írásos panaszt kell tenni.Hátha észbe kap a kapzsi vezetőség.

Kodulcsi Creative Commons License 2015.05.27 0 0 58

A férjem külföldre akart feladni nagyon gondosan becsomagolt bort. A postás srác, nevezzük Copfinak, közölte vele, hogy nem vállalnak rá garanciát, például, ha most egy méterről leejtené a földre, akkor sem tehetne ellene semmit, ezt mondta pimasz hangnemben. Majd, miután megírta a papírokat, olyan lendülettel "tette" le a csomagot, hogy a férjem majdnem kikapta a pultból. Azt már meg sem említem, hogy 2 csomagot adott fel és a mi drága Copfink az egyik csomag papírjait rakta mindkét csomagra... A feladas költsége 20-20.000 ft volt, törékeny, stb. Kilépett a postáról, 5 perc múlva csörgött a telefonja, hogy menjen átvenni a csomagját, mert összetört. Visszament, a feladás költségét visszakapta, de a drága, régi, és sajnos pótolhatatlan bort nem fogják 100%-ig megtéríteni. Úgyhogy ezúttal is szeretném megköszönni Copfinak, hogy a "kemény munka" közben volt ideje megkárosítani egy kedves és jóhiszemű embert. És szerintem örüljön, hogy nem rugatja ki...

plüss mackó Creative Commons License 2014.12.18 0 0 57

Tisztelettel én maga a posta vezetőségének írom ezt a bejegyzést ,azzal az elszántsággal hogy az év végi jutalomnak nevezet kurva jutatás oly modon lett megalkodva hogy az ígéretük egy rakás szart nem ér mivel a tájékoztatás szerint bruttó 30.550 Ft ról szólt ez nettó 20.000 Ft nak kellet volna lenni ahelyett adott 17.500 Ft ,joggal meg kérdem hova lopta el a köcsög vezetés 2.500 Ft ot hány munkavállalónak vette ki a zsebéből ezt mind a saját zsebébe tette ,én azt kívánom az ilyen tolvaj bandának olyan ünnepük legyen hogy a görcs rángassa szét minden köcsög vezetőséget ,az étkezési jegyet meg dugják fel a jó édes anyukájukba ott kamatoztassák mert szart sem ér, ennyit röviden tömören ,a szakszervezetnek meg csak anyit a melosokat kell képviselni nem a saját zsebet tőmni mind a tolvaj vezetőség .

f63 Creative Commons License 2013.12.26 0 0 56

Nem tudom hogy miért kell az embereket folyamatosan zaklatni a postán amikor ne tán bemegy az ember csekket befizetni. Hosszú sor áll direkt mindig máshova megyek hátha jobb lesz a kiszolgálás de mást nem lehet hallani csak a sorsjegyek  kínálását a biztosítás agitálását  s hogy nem akarjuk vissza nyerni a pénzünket. Az nem érdekli őket hogy az ember siet dolga van netán idős áll a sorba fájós lábbal vagy kisgyerekes van csak folyamatosan mondják az undorító  erőszakos agitálásukat amúgy is már mindent árulnak a postákon ami már nem is posta hanem vegyes bolt mért nem lehet ezt megszüntetni, a kipakolt árújuktól az emberek az utcán állnak már mert nem férnek be a postára és mint a bírka várnak, miért kellezt csinálni undorítóak

Skulled Creative Commons License 2013.10.25 0 0 55

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy mikorra kapom meg a pénzt ha ma át vette a címzett az utánvételes levelet és ilyen "Fizetést követő kézbesítési lap"-ot töltöttem ki?? Mennyi ennek az ideje? Hétfőre megkapom??

Köszönöm előre is a segítséget!

Anatomized Creative Commons License 2013.01.28 0 0 54

Nem értem hogy mit kell választani ilyenkor segítsetek már, ha olyan levélcsomagot adok fel külföldre amiért pénzt várok vissza, azt milyen felasdásnak hívják és mi a tarifája? Fontos!

enorm Creative Commons License 2013.01.16 0 0 53

Imént kaptam meg Angliából egy mobiltelefon-akkut.

(Postával együtt felébe került, mint itthon...)

Nem Magyar Posta hozta, hanem egy futárcég.

Már ott is rájöttek, hogy ezzel tolvajbandával jobb nem kezdeni.

 

Simipisti Creative Commons License 2012.12.18 0 0 51

Szervusztok!

Szintén Somogy szintén Balaton! (lehet hogy a hely sajátosságaival állunk szemben?)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9021577

A válsz nálam is többször az volt, hogy nálunk ez a bevett szokás!

Üdv:

Simipisti

Előzmény: eeraa (45)
gabel Creative Commons License 2012.08.09 0 0 50

Nekem is van egy "kedves" történetem (naív) nagymami kontra postásbácsira.

 

Történt kb 1 éve, hogy anyukám éppen nagyinál volt mikor a nyugdíját hozták és látta, hogy drága nagymamám egy ezrest nyom a postás kezébe borravaló gyanánt. Nem is kell mondanom anyu szemei elkerekedtek és miután elment a postás megkérdezte nagyit, hogy miért ad ilyen sok pénzt a postásnak borravalónak. Nagyi elmondta, hogy minden év elején megkérdezi a postást, hogy átlagban mennyi borravalót szokott kapni és a postás idén azt monta, hogy 1000 ft-ot. (korábban is már nagy összegeket adott neki ugyan ilyen okból kifolyólag tavaly kb. 700-800, tavaly előtt 500-600- Ft-ot.) Anyu elmesélte neki, hogy a postásnak ha már borravalót akar adni akkor csak 100-200 Ft-ot adjon, mert a postásnak van fizetése és az a dolga, hogy kihozza a leveleket és a nyugdíjakat.

 

Kicsit pofátlannak érzem, hogy pont a kispénzű kiszolgáltatott embereket verik így át. Persze a postás tagadta, hogy Ő mondott volna ilyet, de a faluban több idős néni is mondta, hogy hasonló összegeket adnak a postásnak mert Ő mondta, hogy ennyi a borravaló összege.

bumbi77 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 48

Tetszik :)))

Előzmény: eeraa (45)
Pjotr - 75 Creative Commons License 2012.05.22 0 0 47

és mégegy: kaparós sorsjegyet is kapok hozzá?

Pjotr - 75 Creative Commons License 2012.05.22 0 0 46

Mi a hiba a képen? avagy: és ezt így hogy?

Az "államilag garantált" az oximoron?

Tekinthetjük ezt kontraindikátornak? Ha már a csapból (postából) is ez folyik akkor az a papír már sz@rt sem ér, csak rád akarják sózni.

eeraa Creative Commons License 2012.04.06 0 0 45

Húúú de jó hogy találtam egy fórumot, már éppen a nyitásán gondolkodtam.

Somogy megye, Balaton part:

1. eset tavaly történt velem. Koncertjegyeket küldtem postán elsőbbségi küldeményként, hogy biztosan célkba érjen időben. Postás "hölgy" elfelejti ráragasztani az elsőbbségi kék címkét (a díjat természetesen jól számolja). A jegyek a koncert után 2 nappal célba is értek, a feladástól számított 7. napon. Elismerik, hogy ők hibáztak, hivatalos bejelentés. Posta válasza majd 1 hónap múlva: nem ők hibáztak, %-ok, statisztikák felsorolása 1 oldalon keresztül, a lényege hogy az elsőbbségi levelek 98,1 %- ér célba a második napon, ami nagyon jó arány, hogy az enyém pont az 1,9 %-ba esett, nem az ő hibájuk. Azon lényeges körülmény felett szépen elsiklottak, hogy a postai ügyintéző által elfejtett kék címke miatt történt az egész. A második reklamációmat már válaszra sem méltatták!

2. eset: Kb. 1 hónapja a postás egy dobozkát begyömöszölt a zárható postaládámba úgy, hogy alig tudtam kiszedni, a benne lévő holmi tartója eltört, de mivel maga a lényeg épségben maradt, nem is szóltam. 2 napja megismétlődött pepitában:  nagy buborékos boríték rúddá csavarva a szórólapos, két oldalán nyitott csőbe begyömöszölve. Most már nem hagytam szó nélkül: a pimasz válasz annyi volt kérdezzem meg a főnökét, ha összehajtva befér, akár a postaládába akár a csőbe berakhatja. Végül: kérdezzem meg a főnökét. Talán nem is gondolta, hogy megteszem, pedig igen. A posta központját már megkérdeztem: zárható postaládába, gyűrődésmentesen! - persze a postásunkat ez sem érdekli, annyit mondott a helyi viszonyok mások! - De mitől????

 

Szóval most betelt a pohár! Az összes számlámat távszámlává alakítottam. Minden fizetnivalót átutalással rendezek. Sokat rendelek neten, a legtöbbször a rendelésnél már azt is figyelem, ki az aki futárral szállíttat, és őket részesítem előnyben. A postaköltségnél a legtöbbször nincs különbség, vagy csak 100-200 Ft.

 

Annyira felháborító, hogy tudják, ha pár ezer forintos kárt okoznak Neked, azért úgysem mész bíróságra, nem éri meg a pénzt és a macerát. Kérdés, hogy ez a szemléletmód meddig lesz kifizetődő??

Tündi99 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 44

Sziasztok!

Tegnap megkaptam a cekkemet azaz FEBRUÁR 16.-án s mi a befizetési határidő na mi FEBRUÁR 15.-e. Na ezt adjátok össze! Remélem rám rónak pótdíjat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!