Keresés

Részletes keresés

fenyesricsi Creative Commons License 2015.06.04 0 0 130

Helló

Fiamnak szeretnék venni valamit ajándékba de nem tudom mi lenne jó a 16. születésnapjára. Nézegettem a Media Markt oldalát de nem tudok dönteni. Minek örülhetne egy olyan srác aki folyton deszkázik, vagy a gép előtt ül? Köszönöm a segítséget!  

Dilibox Creative Commons License 2015.05.14 0 0 129

Rengeteg vicces és egyedi ajándék: www.dilibox.hu

aromo_ Creative Commons License 2000.10.26 0 0 125
Jaja, a helyeslés helyénvaló... csak a címzés csúszott egy kicsit félre.

Ezért Hitler, akármennyire is démonizált volt, nagyon helyesen cselekedett, amikor irtotta a zsidókat.

Nem Hitler cselekedett helyesen, hanem a jóisten, és nem csak a holokauszt idején, hanem öröktől fogva és mindörökké (Ááááámen :-) Nopersze mindenkinek lehetnek kedvenc részletei az örökkévalóságból, nekem pl. a holokauszt a legkevésbé sem kedves.)

Ahhoz, hogy az ember hülyeséget mondjon, nem kell gonosznak lenni, épp elég ha valaki nem beszél _elég jól_ arabusul és úgy beszél arabusul. Ilyenkor szvsz jobb radírozni egy kicsit, mint olyan nyelven beszélni (akár a legnagyobb igazságokat is) amit senki sem ért.

Mer az csak összezavar mindenkit, oszt megincsak gyön a kénköves haddelhad.

Előzmény: Dr Morell (124)
Dr Morell Creative Commons License 2000.10.26 0 0 124
Miért kellene megbánnia ? Szerintem nem írt olyat, amilyet... van egy topic, hogy Hitler Isten küldötte vagy mi... szerintem logicus... attól függetlenül, hogy ki-ki mit érez iránta.
Előzmény: aromo_ (123)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.26 0 0 123
OFF
Nézzétek meg, hogy a kiemelésekkel mennyi mindent lehet változtatni egy Fórumos hozzászóláson :)
ON

Ööö... semennyitse. Így is, úgy is - betűtipustól függetlenül - kilóg a lóláb :-)))

Csak az egyik esetben a bal láb lóg ki, a másikban meg a jobb. Tipográfiai furfangok helyett fordulj bizalommal a Bűnbánat Radírpókjához :-)

Dr Morell Creative Commons License 2000.10.26 0 0 122
YoOo kérdés. :)) Szerintem bibliai, de nem igei... legalábbis előfordulhat, de aki az Úrban van az igei és tökéletes, és aki annak (igeinek) ellentmond az hazudik és Szent Lélek káromló - írva van.
Előzmény: aromo_ (121)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.26 0 0 121
Esetleg akkor ismernek magukra amikor megbirkóznak a bűntudattal? Amúgy a bűntudat igei?
Előzmény: aromo_ (120)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.26 0 0 120
Ezzel én is pontosan így vagyok. És asszem, hogy a melegeknek is meg kell birkózniuk a bűntudattal amikor magukra ismernek. G. Patrik, te hogy voltál ezzel?
Előzmény: SpendeR (119)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.26 0 0 117
Hi Patrik!

Mondtam neked, h nagy a szimpátia. A szép történet. Most megerősítettél. Nincs kedved átruccanni, a Platon topicba, a Lakomáról, legalábbis annak egyes részeiről beszélhetnél nekünk. Úgy érzem: olvastad. Remélem nem tévedek- ha igen bocs. Van ilyen.

Előre is köszi Barátom!

Kopáncsi

Előzmény: G. Patrik (95)
vigor Creative Commons License 2000.10.26 0 0 116
De ezenfelül azt hiszem, hogy az egész kérdés áttanulmányozásához hasznos lesz a topik linkje :) (Mellesleg ennek Spendi barátom is örülni fog, ha valaki esetleg felhozza a süllyesztőből :))

Igor

vigor Creative Commons License 2000.10.26 0 0 114
OFF
Ja és még egy észrevétel:
Zöbigbossz = The Big Boss, ha jól dekódoltam, nem?
ON
Előzmény: Zöbigbossz (112)
vigor Creative Commons License 2000.10.26 0 0 113
OFF
Érdekes, hogy szaporodnak az utóbbi időben a nickek a Fórumon... Pl. ez a nick is most keletkezett, ez az első hozzászólása. Viszont érdekes módon úgy tűnik, hogy 1)vagy alapos előkészületeket folytatott 2) vagy már régi Fórumos, de nem meri felvállalni az identitását.
ON

Igor

Előzmény: Zöbigbossz (112)
Zöbigbossz Creative Commons License 2000.10.26 0 0 112
Kedves Patrik!

"...azt a novellát Igornak másoltam be, megköszönve, hogy mellém állt veled szemben, amikor zsidó származását említette neked."

Azért van itt valami, ami legalábbis érdekes:

Zsidókérdés topik:
vigor válasz erre | adatok | e-mail 2000-08-01 10:41:35 (80)

Hali Szilárd!

Teljesen egyetértek abban, hogy Jézus idejében a zsidók voltak a legbünösebb nép. Azok is maradtak, de ebben a században ráadásul - összetartásuk, nacionalizmusuk és szívósságuk miatt - rádásul még hatalomra is kerültek. Ezért Hitler, akármennyire is démonizált volt, nagyon helyesen cselekedett, amikor irtotta a zsidókat. Az üszkös lábat le kell vágni, akármennyire is fáj az, különben az egész ember elvész. Az más kérdés, hogy a sebész maga is egy nagy pernahajder volt.

Üdv,
Igor

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! topik:

vigor válasz erre | adatok | e-mail 2000-07-25 12:48:46 (5)

Hali Tikva,
ISTEN már 2000 éve nem szereti a zsidókat. Miután elvetették Jézus Krisztust, házuk ördögök lakóhelyévé vált.
Szubjektív véleményem szerint Hitler nagyot könnyített az emberiségen, amikor jó sok zsidót kiirtott.

Bocsika,
Igor
------------------------------------
Na, erre hogy varrsz gombot?

Előzmény: G. Patrik (102)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.25 0 0 110
Csá, szép álmokat. Belülről ;-)

Előzmény: SpendeR (109)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.25 0 0 107
Ha nem látod nem zavar? Strucc.
Előzmény: SpendeR (106)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.25 0 0 105
Vagy zavarjon rendesen vagy sehogyse. Össze meg aztán végképp ne. Az nem igei.
Előzmény: SpendeR (103)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.25 0 0 101
Kacsa.
Előzmény: SpendeR (100)
Dr Morell Creative Commons License 2000.10.25 0 0 99
Guten Tag Patrik !

Gondolom nekem kopiztad be ezt a rokáztató történetet. Elmondom Nékejed, hogy én anno egyáltalán nem a fájdalmas és kínzó tisztogatás mellett voltam, hanem a fájdalommentes mellett... de hát ez a múlt... kit érdekel ?

A homo novella nem győzött meg. :) Valami más ?

Hi !

Előzmény: G. Patrik (95)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.25 0 0 98
OFF
Az
ON
Előzmény: vigor (97)
vigor Creative Commons License 2000.10.25 0 0 97
OFF
Teszt
ON
vigor Creative Commons License 2000.10.24 0 0 94
Jól van Patrik, csak figyelmeztetni akartalak, hogy a jövőben se másold vissza.

Üdv,
Igor

Előzmény: G. Patrik (93)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 91
Aha... szóval lekenyerezett törppapa! Hisz neked! Tudod mi ez? Aprópénz :-)

ps.: azért valamit tucc, mert a tudálékdémont megláttad... pedig az csak szálka. Holnapra behozok az órára egy gerendát, hogy megismerd ha találkozol vele :-)))

Előzmény: SpendeR (88)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 89
Szabadujjál meg a nemértésdémontól és lássad befele, hogy ha most focizol a srácokkal tanulás helyett akkor egész nyáron tanulhacc a pótvizsgára, nagyfiú :-)

A feladat pedig egyértelmű. Olvasd vissza :-)

ps.: most pedig mennem kell falat vakarni

Előzmény: SpendeR (86)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 87
De.

Legfeljebb nem érted, mert az istenélményed akadályoz a megértésben. Az meg nem nagy ügy, mert a megértésben-akadályozó-zsemlye nem az egyetlen-igaz-zsemlye, tehát nincsen rajtad hatalma, csak ha azt akarod, hogy hatalma legyen rajtad, akkor viszont almáspite vagy és Zsoltár Kombat meg Kenet Kapitány helyetted is szégyenlik magukat.

Előzmény: SpendeR (84)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 85
Azért az önmegtartóztatást elhelyezhetnéd még akkor is, ha azt hiszed, hogy a zsemlye nem tud semmit az Igazságról és igazságokkal akarná kiváltani :-DDD

aromo_

ps.: izgulok. Nem akarom, hogy megbukj.

Előzmény: SpendeR (82)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 83
De.
Előzmény: Fetren Gergő (80)
Fetren Gergő Creative Commons License 2000.10.24 0 0 80
Hazucc Te is tudod, hogy hazucc ! Nem fog neked hinni senki sem !
Előzmény: aromo_ (79)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 79
Az igaz is Igaz... - írva van.

Ez igaz. Csakhogy az igazság nem viseli el az ellentmondást és sok van belőle, az Igazság viszont ellentmondásokkal terhes és csak egy van belőle.

A zsemle pedig nem azt mondja: Ezután nem értheted meg a buziságot, hanem azt, hogy bűn a buziság.

Amúgy meg a zsemle nem mond ilyent, mert a homoszexualitásnak nem sok köze van a bűnhöz, ahogy a heteroszexualitásnak sincsen, azonban mindkettő vihet bűnre.

Hogy jobban megértsed a zsemlye üzenetét, felállítok itt egy sorrendet bűnközeliség szempontjából (önmagában véve a felsorolás minden eleme semleges ):

vibrátor, homoszexualitás, heteroszexualitás

Damasnyije zadanyije: helyezd el a skálán az önmegtartóztatást!

:-)

Előzmény: SpendeR (78)
aromo_ Creative Commons License 2000.10.24 0 0 76
Ó... én igazról beszéltem, nem Igazról. Az más káposzta, de ez nem igaz :-)

Spendibendi, a másságot se okosan, se bután nem lehet megérteni. Mást viszont lehet vele csinálni.

Hogyan gátol egy kinyilatkoztatás vagy istenélmény a megértésben? Nem értem.

Előzmény: SpendeR (74)
kanka Creative Commons License 2000.10.24 0 0 75
Mindjart segitsegul hivom Udvarit...
Előzmény: SpendeR (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!