Budapesten hol érdemes körülnézni, ha 2000 előtti, gyakori, nem gyakori, és akár ritka lapokat is szeretne az ember beszerezni magának? Elsősorban vásárlás érdekel, mert nem túl sok lapról van szó.
Reális áron megválnék jó régi hkk lapjaimtól. Kb. 220 darab és a 90-es évek végéről maradtak meg. Sosem játszottam vele komolyabban, ezért nem tudom mennyi ritka lapok lehet köztük.
Reméljük sokatok örömére, készül a HKK Online verziója. A regisztráció, az alappakli és a játék ingyenes. Hamarosan indul a nyílvános beta teszt. Ha szeretnétek még a hivatalos indulás előtt kipróbálni a játékot, jelentkezzetek teszternek a következő címen:
Chara-din – 3 A káosz örvénylő lovasa 1 Agydöbbentő Benő 2 Áldozat az ősi isteneknek 1 Chara-din káoszlovagja 2 Dj’arekh tárcsa 1 Éjvándor 1 Fekete főnix 1 Goombar 1 Káoszdémon 1 Magnetó 2 Munkagép 1 Troglodita istenség 1 X 1, a xenomorf
Dornodon – 1 A vér dala 1 Animált tűzbestia 1 Asnomad 1 Dornodon lovagnője 3 Dornodon ministránsa 1 Központi óriásboly 1 Maedin 1 Ork megszállott 1 Ork szerencsejátékos 3 Totenhat, a féreg 1 Varkaudar merénylő 1 Vörös felhő 1 Zsebmetsző Joe
Elenios – 1 A hullámok úrnője 1 A változások kora 2 Az ősi hiba 1 Bosszantó apróság 1 Cserebogár 2 Elenios lovagnője 1 Elmeabroncs 1 Ébren álmodom 1 Illúziócsapda 1 Legendás sárkány 1 Mentális enyészet 3 Összeomlás 1 Sagarothi ballada 1 Szépséges papnő 2 Szinaptikus kapcsolódás 1 Tudatfaló
Tharr – 1 Az aranysereg stratégája 1 Alku a sorssal 1 Apró kívánság 1 Kegyetlen gyökérszellem 1 Kensoi 1 Minotaurusz eunuch 1 Minotaurusz vezér 1 Mórhegyi Bimbadil 1 Szőke Martin
Leah – 3 A halál éjefekete lovasa 5 A harmadik lovas 2 A holtak bosszúja 3 A holtak segítsége 1 A holtak szelleme 1 A múlt tükre 3 A ragály rothadó lovasa 3 Az enyészet porladó lovasa 1 Az ölelés 1 Árnylord 1 Haarkon öregkora ( régi) 1 Lélekgyűjtő pálca 1 Lélekszivacs 2 Lidércszellem 2 Momfordi csapás 2 Morgan torzítása 1 Romlás 1 Rothadó mágus 3 Sötét kor 1 Thrax halálcsapás 1 Yeti mumifikátor
A ritkák mellett még több, mint 400 gyak/nem gyak kártya is eladó. Meg szeretnék válni az összes kártyámtól, így jobban esne az egybevétel. Részletekért és további infokért írj üzenetet vagy Email / MSN : looon@windowslive.com
Csatlakozom előttem szólóhoz, előkerült rég elfeledett h játékoskoromból pár pakli és ritka lapok, főleg uj kiadás(ŐV+egyebek) de vannak még 95ös lapok is.
Ha valakinek megvan a hkk game még el tudná valaki küldeni nekem? Energizer22@freemail.hu a mail-em egyben msn-enem is ha tudna valaki segíteni megköszönném
Rengeteg HKK lapom van, még a kezdetektől, kiegészítő paklikkal, ritka lapok, AK-s lapok, kb 3 éve elő sem vettem őket, csak egyben eladó. Ha érdekel, írj kgyula(at)chello(dot)hu
Keyness!
Nincs esetleg 1 Szürkeállomány aktivizálásád? Meg is veszem, ha eladó, de jó lenne, ha kölcsönbe oda tudnád adni, ha neked nem kell. Április 27-i versenyre kellene.