Sziasztok! Én 95-99 között voltam Zrínyis, szóval kábé váltottuk egymást a fórumindítókkal. És én nagyon szerettem oda járni. Az osztályközösségek szuperek, és remek tanáraink voltak. Amúgy a kicsi középkorú nő, akiről Sztyepp írt valószínűleg Zábrádi Mária vagy Imre Éva lehetett... Én "humános" voltam; de a mi időnkben még nagyon jó volt a rendőrképzés is. És igen, a BRFK-val együttműködve csinálják.
Sziasztok! Én is oda jártam 95-99 között, szóval nagyjából váltottuk egymást a fórumindítókkal. És nagyon szerettem oda járni!! A tanárok szuperek (a kicsi középkorú nő, akiről Artis írt vagy Zábrádi Mária, vagy Imre Éva lehetett...), és az osztályközösségek is jók. Én ugyan "humános" voltam, de annak idején nagyon penge volt a "rendőrképzés" is... :))
Hátha erre jársz (vagy valaki más, esetleg)... Nálunk a legkisebb gyerek továbbtanulása okán merült fel egyik lehetőségként ez a suli. Ismerős szülő szerint az iskola középkategóriás, az igazgató nagyon rendes és a gyerekek érdekeit nézi, nekik semmi problémájuk nem akadt 4 év alatt. Ha bárkinek van még tapasztalata, csak írjatok! :)
Tesóm gyerekéről lenne szó. 4-5 között van a tanulmányi átlaga, de ahogy hallom, kicsit gyenge lehet az iskola, de gondolom azért, mert felvételi nélkül vesznek fel gyerekeket. Ami egyáltalán nem baj, csak ha nem divat a tanulás, az ragályos tud lenni :-(
A Spiesz nem tanított, csak néha bejött helyettesíteni magyar órára. A Szpirosz másodikban helyettesítőként tanított, mert a mi tanárunk beteg volt (meg nem mondom már hogy hívták, középkorú, alacsony nő), bírtam a fazont. A Hodori meg király volt. :) Elég súlytó arc volt. :) Azért néha bírtam. Különösen, mikor érettségi után, az év végi táborban Lellén együtt piáltunk.