Sziasztok! Én csak Sándor fiát ismerem, ő viszont nagyon jó barátom. :) A Barbaro zenéjét is csak rajta keresztül ismertem meg, és persze a backstage titkokat! :))) Mindenki menjen el legalább egy koncertjükre, nem fogja megbánni. :)
Az hagyján, h a szomszéd helyiségben ordibáltak, de hogy még a teremben is voltak olyanok, akik a Búza Siratót is végigpofázták, az már durvább... Egyébként tényleg jó koncert volt. Semmi extra, "csak" a szokásos magas szívonalú zenélés. Némileg hiányoltam olyan dolgokat, mint a gitár kérdezz-felelek a Sámánénekben, de legalább voltak mókás effektek Mikitől... :] (pl. lövöldözés...) Kár h olyan rohadt messze lesz a köv. koncert...
Figyelem!!!! Holnap este! Óriási koncertélmény! Pénteken, 2008 november 7én BARBARO koncert hosszú idő után Budapesten! Ingyenesen,az After Music Clubban!(Bp.,VII.,Nyár u.6,Blahától5 percre) http://www.barbaro.hu http://www.youtube.com/watch?v=dwbdbatCPPg&feature=related http://www.aftermusicclub.hu
Biztos ez az infó?? Erősítsd már meg kérlek, mert a Fonó honlap nem említ semmit, aztán nem akarok potyára felutazni... (bocs h így kételkedem, de tényleg nem akarok szívni..)
Az Első Pesti Gyár-Sztár Tehetségkutató Verseny és Fesztiválra való nevezés feltételei és módja a következő:
A jelentkezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.gyarsztar.hu oldalon lehet 2008. augusztus 1-től szeptember 14-ig. Sikeres regisztráció után az oldalról letölthető a jelentkezési lap. Nevezési díj nincs.
Nevezni minimum három zeneszámot tartalmazó (ebből legalább kettő saját szerzemény legyen!) demo anyaggal, a zenekarról készült minimum 1 db. fényképpel, valamint a zenekar rövid szöveges bemutatásával (maximum 1 darab A/4-es oldal terjedelemben), valamint a jelentkezési lap pontos kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével lehet.
Előválogatás a beérkezett anyagok alapján: 2008. szeptember 20-tól 2008. október 4-ig. A versenybe beválogatott 10 zenekart legkésőbb október 4-én éjfélig értesítjük. Az előválogatás során a döntőbe nem jutó zenekarok vendégeink az október 18-i bulira és együttesenként 10 korsó sörre! A zsűri tagjai, ABC sorrendben:
1. Both Miklós, a Barbaro és a Napra énekes-gitárosa, 2007-ben Fonogram-díjas (legjobb világzenei album kategória, Napra)
2. Cziránku Sándor, a Barbaro és a Kárpát Mőbiusz gitárosa, a magyar zene aktív szorgalmazója, a fiatal tehetségek komoly támogatója. 3. Dudás Zsombor, a BIOTON zenei műhely és stúdió tagja. Dobolt az Amorf Ördögökben és az Eric Sumo Bandben, jelenleg a Specko Jednoban, az Egy Kiss Erzsi Panchan-ban, valamint a Szemző Tibor és a Gordiuszi Csomó formációban játszik.
4. Horányi Sándor jazzgitáros, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének tanára. Az utóbbi 20 évben fiatal gitáros nemzedékek sora nevelkedett a keze alatt. Az Ef Zámbó Happy Dead Band és a Four Tunes gitárosa.
5. Legát Tibor újságíró, a Magyar Narancs Életmód rovatának Díjak:
1. díj: 30 óra stúdióidő a Bakelitben, próbaterem biztosítása 50 órás időtartamra a Bakelitben, valamint fellépési lehetőség a Bakelitben
2. díj: Fellépési lehetőség a Bakelitben és próbaterem biztosítása 50 órás időtartamra a Bakelitben
Közönségdíj: Fellépési lehetőség a Bakelitben
Az október 18-án, a Bakelitben (Bakelit Multi Art Center (1095 Budapest, Soroksári út 164. -Hangár és Stúdió) rendezendő buli házigazdája a méltánhíres művésznő Karafiáth Orsolya lesz. Gálakoncertet ad a Kaukázus és az Ef Zámbó Happy Dead Band. A rendezvényre a belépés díjtalan, sőt a hivatalos weboldalon (www.gyarsztar.hu) augusztus 31-ig regisztrálók két korsó sört kapnak ajándékba.