Kedves Nori!
Hát erről van szó. Demszky csak a kormány sunyiságát korrigálta -- részben. Immáron két éve, (s most újabb két évre) nem ad pénzt a FIDESZ a kiemelten közhasznúnak minősített 56-os Intézetnek (amely Közalapítvány. Ahogy én tudom, még soha, senki nem vonta kétségbe tudományos eredményeit... Jobb lenne, ha Demszky a kutyaszarra koncentrálna, a kormány pedig Schmidt Mária mellett (helyett) meg a Válasz 1 milliárdja mellett, csak annyit adna, mint a Boros és a Horn kormány. Valamelyik topicban olvstam, hogy nem volt túl sok, de azért valamennyi volt.
Szóval Demszky a kutyaszarért, Orbán a tudományért törje magát.
Minden a mi pénzünkön van legyen az kutatóintézet, focicsapat vagy leánynevelde, ti. sem az államnak sem az önkormányzatnak nics saját pénze, minden a mi adónkból van.
A kérdés az, kell e az, amire adják, szerintem az 56-os intézet kell.
(persze a város is lehetne tisztább, de nem az 56-os intézet támogatása miatt koszos)
"A sajtójukat, publikációikat nem olvastam, úgy hogy szólni sem tudok hozzá!
Nekik sem adnék, más sajtóorgánumoknak sem"
Meg a matematikai kutatóintézetnek sem, (amelyik szintén egy sajtóorgánum), meg egyáltalán az MTA-tól is el kell venni a pénzt, mert az MTA is sajtóorgánum.
Valahogy Tomboló Hold összekeveri a Választ (1 milliárd kormánytámogatás) az 56-os Intézettel (0 Ft kormánytámogatás, bár kiemelten közhasznú közalapítvány).
Miről is szól a mese? Ajánlom az OSZK-t, ott lehet olvasni, vagy az 56-os Intézet honlapját:
www.rev.hu.
A sajtójukat, publikációikat nem olvastam, úgy hogy szólni sem tudok hozzá!
Nekik sem adnék, más sajtóorgánumoknak sem, a focira meg egy kanyit sem!
Mindegyik tartsa el magát, ha nem akkor meg monnyanak le! :-))))))
A foci nem mindenki ügye! Lehet, hogy a te köreidben igen, de ez édeskevés!
A foci egy nagy kalap sz@r! Ezek csak nyelik apénzt, de semmit sem csinálnak érte, csak
botladoznak a saját lábukban a pályán!