Keresés

Részletes keresés

egykéthár Creative Commons License 2020.10.17 0 1 12221

Na! Ez így jöhetne is! Ha valaki így csinálja az csúcs érzés lehet! Persze én is szeretném ezt megtanulni.

Előzmény: Bellinda8888 (12217)
Bellinda8888 Creative Commons License 2020.10.17 -4 3 12220

Szia !

 

Levelezünk egymással kedves ?

Előzmény: Törölt nick (12219)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.17 -4 0 12219

Fantasztikus ez a leirás! Nekem is nagyon hasonló vágyaim vannak! IMÁDOK CSAJ SZEREPBEN LENNI!

Előzmény: Bellinda8888 (12217)


Törölt nick Creative Commons License 2020.10.17 -7 2 12218

Én is fiatal srácoknak szopnám szívesen a faszát, ilyen csinosan felöltözve:

Bellinda8888 Creative Commons License 2020.10.16 -8 4 12217

Mikor beöltözöm finom anyagú női ruhákba , ilyeneket képzelek el  :

 
Annyira szeretném megérinteni és átmarkolni a péniszed , huzogatni gyengéden a harmatgyenge bőrt rajta , majd a nyelvemmel érnék hozzá , körkösen nyalogatnám a kalapját , közben megrándulna a meredező faszod , aztán a kirúzsozott ajkaim körbeölelnék , miközben nyelvem a nyílást izgatná , érezvén a finom sós előváladékod .
Kezem átfogja a gyönyörű pénisztestet , kihúzom ajkaim szorításából és az arcomhoz dörgölöm és élvezkedem vele és boldog vagyok , hogy csak az enyém ez a csoda , csapkodom vele számat , az orrom , a homlokom , puszilgatom a bőrét , óvatosan harapdálom ajkaimmal a bőrét , majd a herezacskódat puszilom és nyalogatom a finom bőrzacsķóba zárt golyóidat , miközben a farkadon huzogatom bőrt és ütemesen verni kezdem .
Aztán végre óvatosan bekapom és nyelni kezdem befele a péniszed , miközben nyelvemmel kísérem és simogatom .
Tövig nyelem , majd kiengedem és újra betolom , majd kezem elengedi és már csak az ajkaim és a szám dolgozik , kezeim a combodat simogatják és ütemesen szopni kezdek , a faszod ki be jár számba , néha a makkod már a torkomat nyársalja , öklendezem hangosan , a nyálam bőségesen sìkosít , cuppogok , csak úgy csattog a faszod a torkomban .
Kiemelem a nyáltól tocsogó farkad és nézed , ahogy kirúzsozott ajkaimról csöpög a nyál , tekinteted sóvár és látom benne , hogy a számba akarsz élvezni .
Visszaemelem a faszod , csak úgy csúszik a torkomba , mintha odaszületett volna , és ütemesen szoplak újra , cuppogok , gargalizálok a makkoddal , élvezem a pillanatot , hogy a gyönyörű faszod tövig nyelem , te közben mocskos kis kurvának szólítasz és a harisnyás fenekem és formás combom simogatod .
Annyira érzem és élvezem , hogy teljesen nő vagyok ebben a szerepben , hogy felszabadultan és mámorban egy faszt szopok , közben az ujjaid már a lukamba hatolnak és vadul ujjazol a harisnyán keresztül .
Minél mélyebben dugod az ujjaid , annál jobban mélytorkozom , cuppogok és a nyelvem őrült tempóban ölelgeti a pénisztestet .
Majd egy hatalmas rángatást érzek és csak pumpálod a finom , meleg ondódat , ajkaim közül folyik ki nedűd , folyamatosan nyelem , érzem a sós ondód és a ragacsos nyálam a torkomban .
Kiemelem a számból , majd puszilgatom és nyalogatom a gecidtől és a nyálamtól csillogó makkod . Imádom és szerelmes vagyok a faszodba szerelmem , minden nap le akarlak szopni .

bakancsos_2020 Creative Commons License 2020.10.05 0 2 12216

na olyat itt nem találsz.... :-))))

Előzmény: Faszallitoszipiszopi (12215)
Faszallitoszipiszopi Creative Commons License 2020.10.05 -2 1 12215

Sziasztok! Szopni imádó 25 éves fiú vagyok, 175 cm 68 kg. Max 20 éves fiúkat ápolnék le!

molnaraneve@gmail.com

Jocimanboy595 Creative Commons License 2020.09.14 0 4 12214

Nem is tudhatod, hogy mennyi mindent tudnának mesélni a kollégiumok falai, hogyha tudnának beszélni. Már csak azért sem, mert nagyon sokáig úgy voltak a kollégiumok megoldva, hogy csak fiú vagy csak lány lakójuk lehetett (és nem csak egy adott szobának, hanem egy adott épületnek/épületrésznek), így végképp kihozhatta azokat a szituációkat, amelyeket a legtöbbször örökre titokba tartanak az érintettek vagy éppen álnéven és álnevekkel osszák meg évtizedekkel később ezeket. Lehet, hogy ezért van ennyi. A fiatalok más témát képviselnek.

Előzmény: FckLabels [erotikus blog] (12213)
FckLabels [erotikus blog] Creative Commons License 2020.09.13 0 2 12213

Nagyon érdekes látni mennyi férfi pasitört diák korban, koleszban én a diák éveim alatt a hetero Szexet preferaltam, aztán elotortek a vágyaim, és neten könnyű volt ismerkedni. azért meg akad tétel a balancs listán homoerotika teren. De imádom, hogy manapság a Grindr ilyen népszerű, és

 minden nap rengeteg pasi bukkan fel. Külföldön elek, de szeretném megkérdezni otthon is működik, használja valaki?

anonimus201202 Creative Commons License 2020.09.06 -2 0 12212

Szia. küldesz privátban történetet ;) 

anonimus201202@freemail.hu

Előzmény: Subpassz (12182)
Jocmanboy59 Creative Commons License 2020.09.03 0 0 12211

Nagyon jól fogalmaztad meg a dolgot. Remélem, hogy előbb-utóbb a folytatása is megérkezik tőled.

Előzmény: notrun (11565)
bakancsos_2020 Creative Commons License 2020.07.31 0 2 12210

ez egy hatalmas nagy nagy kamu sztori........már vagy 2 honlapon olvastam, csak más nevek voltak. de szinte ugyanez a sztori.

agyban nagy baj lehet!!

Előzmény: Andreas67 (12206)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.31 0 0 12209

Már régen nem. Csak csajokkal...

 

Előzmény: Berni1000 (12207)
vekker2 Creative Commons License 2020.07.30 0 0 12208

Uhhh, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Előzmény: Andreas67 (12206)
Berni1000 Creative Commons License 2020.07.30 0 0 12207

Ez nagyon jó kis story volt! Soha nem csináltam meg de ki próbálnám! Felállt rá a szegem is! Most is csinálod még vagy már nem? 

Előzmény: Andreas67 (12206)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.30 0 5 12206

Ahogy meséltem, Péterrel nagyon összejöttünk a koleszban.
Egyszer rámnyitott, amikor hokiztam, és az lett a vége, hogy ő verte ki nekem, aztán pedig én neki. Még akkor éjjel le is szoptuk egymást.
Nagyon klassz srác volt, szexi, gyönyörű farokkal, és nagyon értett ahhoz, hogyan elégítsen ki. Kiderült, hogy akárcsak én, ő is a férfiakhoz vonzódik. Nem kellett sok idő, bevezetett az anális szexbe is. Nagyon finoman, de határozottan magáévá tett, és megmutatta, milyen az, ha én is belé hatolok.
Ő hátulról szerette csinálni. Ilyenkor szinte felnyársalt, a nem túl hosszú, de szép eres farka a fenekem nagyon finoman mozgott - mindig éreztem, ha elélvezett, nem csak a lökéseiből, rándulásaiból, de ahogyan a kezével a csípőmet megmarkolta, tudtam, hogy pár pillanat és jó lesz neki.
Az első alkalommal, amikor én hatoltam belé, ügyetlenkedtem, de hamar megtanított, mit és hogyan csináljak, hogy jó legyen mindkettőnknek. Én a klasszikus misszionárius pózt szerettem. Ilyenkor ő hanyattfeküdt, és térdeltem előtte és úgy tettem be neki. Szerettem látni a farkát, ahogy mereven áll, miközben dugom, és  már második vagy harmadik alkalommal egyszerre sültünk el: miközben  én belepumpáltam az ondómat, ő is elélvezett, a mellkasáig lőtte a maga fehér anyagát. De még jobban szerettem látni az arcát, ahogy eltorzul az orgazmustól, hallani a lihegését, a hörgését, amikor a csúcsra ért.
De persze nem csak dugtunk. Sokat voltunk együtt. Jó fej volt, segített a tananyagokban is, és rengeteget beszélgettünk. Két vagy három hónap telt el így, amikor lehetőség nyílt rá, hogy odaköltözzek az ő szobájába. Így teljes volt minden. Volt még egy hely a szobában, de Péter valahogy kibulizta, hogy oda már ne rakjanak be senkit. A többiek a koleszban elfogadták, hogy mi együtt vagyunk, nagyon normálisak voltak - igaz, nem mi voltunk az egyetlen ilyen „pár”.
Péter elmesélte, hogy a bátyja, Karesz vezette be a férfiszerelembe. Ő is meleg, mai napig jóban vannak.
Így jött el egy decemberi vasárnap. Otthonról visszaértem a koleszba, a szobánkba lépve Péter nem volt ott, viszont valaki idegen cucca volt a harmadik ágyon. Ahogy körülnéztem, rájöttem, Péter a fürdőben lehet. Gyorsan ledobtam én is az utcai ruhában, alsógatyában, egy törülközővel a hónom alatt irány a zuhanyozó.
Amikor beléptem, megdöbbentem. Péter valóban ott volt... és a mellette lévő fülkében egy idősebb, kreolbőrű srác zuhanyozott - akkora farokkal, amilyet még életemben nem láttam. Annak ellenére, hogy nem állt fel, legalább 25 centis volt. De az egész srác olyan volt, hogy valami festmény vagy szobor. Tejeskávé színű bőr, széles váll, göndör haj és mély barna szemek.
Rögtön észrevett, azt is észrevette rajtam, hogy a farkát bámulom.
- Szia, Bence - szólalt meg ekkor Péter. - Hadd mutassam be a bátyámat.
A srác kinyújtotta a kezét, ami kicsit sikamlós volt a fürdőszappantól.
- Carlo - mutatkozott be.
Kerekre nyílt a szemem.
Bence elnevette magát.
- Jaj, baszki... persze, ezt nem mondtam neked - szólalt meg. - A bratyesz apja kubai, anyánk a közös. Tudod, a faterja itt dolgozott a 80-es évek végén, aztán összejött anyánkkal.
Azt hiszem, csak ekkor tértem magamhoz. Carlo, Karesz csak mosolygott. Végignézett rajtam, és odafordult Péterhez:
- Ő az? - kérdezte
- Igen - válaszolt Péter.
Én még mindig nem tudtam megszólalni.
Carlo kilépett a zuhany alól elkezdett törülközni. Az volt a szerencse, hogy alsógatyában voltam, mert abban a pillanatban elkezdett merevedni a farkam. Carlo láthatta ezt, mert elmosolyodott, és megszólalt:
- Na, én bemegyek, majd gyertek.
Amikor kilépett a fürdőből, Péter hozzám fordult:
- Na, mit szólsz? Hogy tetszik?
- Húúú, ilyen nincs. És ő a te bátyád? Még egyszer se mondtad...
- Persze, igazad van. De tudod, nálunk a családban ez annyira nem téma, hogy nem is jutott eszembe, hogy külön elmondjam.
- Te, figyelj - kezdtem mondani, miközben levettem a gatyámat, hogy a zuhany alá álljak.
De nem kellett mondanom semmit. Carlo  látványára a farkam olyan mereven állt, hogy mindent elárult.
- Látom, amit látok - nevetett Péter. - Szeretnéd felpróbálni...?
- Hááát... de mit szólnál hozzá te...?
- Nyugi öcskös. Karesz szeret dugni, és tud is. De te akkor is az enyém vagy, nincs semmi probléma belőle. Meg, tudod...
Kíváncsian néztem rá.
- Meg, tudod... ő is már látni akart téged. Meséltem neki rólad, és amilyen nagy kan, azt mondta, szívesen megtanítana pár dologra ő is. És tudod, mi lenne a jó?
- Mi? - kérdeztem, miközben már beszappanoztam magamat.  A farkam még mindig mereven állt.
- Csinálhatnánk hármasban. Én még sose voltam ilyenben. Mit szólnál hozzá.
Az agyamban kavarogtak a gondolatok. Mi az, hogy mit szólnék hozzá? Kipróbálni egy ilyen gyönyörű testet, megkóstolni egy ekkora szerszámot, közben még Péterrel is...
- Rendben - mondtam. - Nagyon jó lenne...
Együtt mentünk be a szobába. Péter bezárta az ajtót belülről - nem lett volna jó, ha valaki ránknyit.
Carlo közben már elpakolta a cuccait, óvatosan hajtogatva mindent. Amit elöl hagyott, az két doboz óvszer volt. Alsónadrágban feküdt az ágyon, a nadrág vastagon dudorodott a szerszámjától.
Én meg se mertem mozdulni, de  Péter nem sokat teketóriázott. Mondott valamit halkan Carlonak - gondolom azt, hogy én is benne vagyok - és egy másodperc múlva már mindketten meztelenek voltak. Én is levettem a magam köré tekert törülközőt, kibukkant a mereven álló farkam. Carlo nézte, nézte, elmosolyodott  - gondolom, nagyobbakhoz volt szokva. De nem mondott semmit.
Péter mögém került, és úgy, mint amikor először kapott rajta a mosdónál hokizás közben, elkezdte a mellkasomat simogatni, miközben a jobb kezével előrenyúlt és finoman húzogatni kezdte a bőrt a farkamon.
Carlo felemelte a csípőjét, lehúzta a nadrágját...és kibukkant hatalmas szerszámja. Most végre meg tudtam nézni. Nem volt vastag, viszont gyönyörű formája volt és olyan eres volt, amilyet még életemben nem láttam.
Rögtön tudtam, mit akarok. Ráhajoltam Carlo farkára, és elkezdtem csókolgatni, finoman harapdálni. A bal kezemmel pedig húzogatni kezdtem a bőrt rajta. Közben Péter tovább játszott a farkammal. Ahogy előrehajoltam, ő rámhajolt, egészen hozzám szorult. Éreztem, hogy már áll az ő farka is. Megemeltem a fenekemet, nem kívántam semmit jobban, minthogy belém hatoljon.
Carlo megfogta a tarkómat, finoman, lassan simogatta, amitől ha lehet, még jobban felállt a farkam. Igyekeztem a legjobban szopni, de olyan nagy volt a szerszámja, nem tudtam teljesen benyelni. Eközben Péter odaigazította a makkját a fenekemhez és szépen lassan bevezette a testembe. Imádtam ezt a pillanatot, már volt olyan, hogy ekkor elsült a faszom. De most visszatartottam.
Péter hátulról kefélt, miközben én még mindig Carlo farkát cumiztam.
Carlo ekkor szólalt meg először:
- Nagyon ügyes vagy, öcskös...  De most szeretnélek megbaszni...
Péter azonnal kiszállt belőlem. Felemelkedtem Carlo farkáról, de nem volt szívem elengedni.
Carlo odanyúlt egy óvszerért, kibontotta, és lassan, valami kimondhatatlan érzékiséggel rágörgette a farkára.
- Hogy akarod - kérdeztem. Bármit mondott volna, megtettem volna, annyira kívántam magamban érezni ezt a gyönyörű hímtagot.
- Maradj így - mondta.
Helyet cseréltek Péterrel. Péter lefeküdt az ágyra, égnek meredő farka az arcom előtt ágaskodott. Carlo mögém térdelt, de még nem hatolt belém. Lassan simogatni kezdte a fenekemet, ekkor tűnt fel, milyen finom, puha ujjai vannak. Pár másodperc múlva egyik ujját belém nyomta - talán hogy felderítse a terepet. Elégedetten nyögött egyet, hiszen az ánuszom már kellően tágas volt Péter farkától.
Közben én ráhajoltam Péterre, és a már jól megszokott módon szopni kezdtem a farkát. Láttam, hogy élvezi, de felemelte a fejemet.
- Várj - mondta. - Látni akarlak titeket.
Én nem bántam, mert teljes egészében azt akartam érezni, ahogy ez a férfi megbassza a testemet. Felemeltem a fejemet, hátratoltam a fenekemet... Carlo megmarkolta a csípőmet, és ebben a pillanatban éreztem, hogy a makkja szétfeszíti a fenekemet.
Valami csodálatosat éreztem. A farka csak hatolt, hatolt belém, kitöltötte a nyílásomat. Éreztem, hogy tövig belém nyomja, majd megáll. Ekkor villant belém, hogy ilyen nagy farok még nem járt bennem - sőt, Péter farkán kvül más farok nem is volt bennem - de nem gondolkoztam el rajta. Carlo megmarkolta a csípőmet, megemelt - ebben a pillanatban valami földöntúli élvezetet éreztem: a farka hozzáért a prosztatámhoz, azt hittem, szétrobbanok. Nagyon-nagyon értett hozzá, hogyan kell dugni.
De nem hagyott sok időt, lassan kifelé húzta a farkát. Majd újra befelé mozdult, és így, szépen lassan elkezdett kefélni. Nem, nem is helyes ez a kifejezés... ez nem kefélés volt, ez baszás volt a javából.
Az arcomon látszódhatott, mit érzek, mert Péter elmosolyodott. Jó lett volna bekapni a farkát, de nem volt erőm, annyira arra koncentráltam, amit Carlo csinált velem. Péter nézett minket, és elkezdte verni a farkát.
Ez maga volt a mennyország. Előttem a férfi farka meredt, akit szeretek, hátulról pedig a legszebb és legnagyobb farok kúrja a seggemet, amit valaha is láttam. Nem csoda, hogy az én farkam is mereven állt előre, ilyen keménynek talán sose éreztem.
- Jó? - kérdezte Péter.
- Csodálatos - nyögtem, és ha lehet még jobban hátratoltam a seggemet.
Carlo pedig csak kefélt, kefélt. Minden betolásnál hozzáért a prosztatámhoz, szinte megőrjített ez az érzés.
Talán tíz percig is kefélt, amikor éreztem, hogy szabálytalanná válnak a mozdulatai. Egyszer csak felhördült, erősen megmarkolta a csípőmet, és az eddigi finom mozdulatok helyett gyors ütemben, vadul  baszni kezdte a seggemet. A makkja belülről olyan pontokat ért el, aminek hatására valami hihetetlen érzések érték el az egész altestemet. Carlo egyszer csak megmerevedett, tövig ráhúzott a farkára, majd hangosan felüvöltött. Ebben a pillanatban éreztem, hogy a farka ütemesen rángatózni kezd - elérte az orgazmus, elkezdte belém pumpálni az ondóját.
A szemem előtt ebben a pillanatban Péter farka is elsült, kispriccelt a gecije, egyenesen az arcomra. A szememet, a homlokomat terítette be a fehér anyaga, csodálatos látvány volt.
Nem bírtam tovább én se. Carlo farka még mindig tövig bennem volt, ő a hátamra hajolt újra megemelte a csípőmet, és még egyet lökött a farkán - ebben a pillanatban felüvöltöttem én is, mert kilőtt a gecim a farkamból. Vastag sugárban terítette be a padlót, de én ezt nemigen fogtam fel. Életem legnagyobb orgazmusát éltem át, Carlo valahogyan olyan módon nyomta belém a farkát, hogy az én faszom elsült anélkül, hogy hozzáértem volna. Annyit éreztem, hogy hosszú másodperceken át rángatózott a testem, ömlött ki belőlem a geci, miközben Carlo nem engedett el, továbbra is bennem tartotta a farkát.
Életem legnagyobb baszása volt. És még nem volt vége az estének.
 Carlo lassan húzta ki belőlem magát, mellém dőlt.
Eddigre Péter is túl volt az orgazmuson, megszólalt:
- Na, milyen volt?
- Valami csodálatos - válaszoltam.
Carlo, mint eddig, most se szólalt meg. De láttam az arcán, hogy neki is jó volt. Ám ő az öccsével volt elfoglalva.
- Hát persze - gondoltam. - Péter kétszer szokott elélvezni, hogy kielégüljön, és ezt Carlo is jól tudja. De vajon ő? - futott át az agyamon.
Péter kitalálhatta, mi jár a fejemben.
- Gyere, ne hagyjuk abba. - súgta oda nekem. - Karesznek legalább két-három orgazmus kell, ilyenkor ő sem áll le soha.
Nem akartam hinni a szememnek. Carlo farka a spermával teli óvszerben ugyanúgy állt, mintha el sem élvezett volna. Szívesen megkóstoltam volna azt az anyagot, kérdően néztem Péterre.
- Ha akarod... - mondta.
- Gyere - mondta Carlo, és legörgette az óvszert a farkáról. Én ráhajoltam, és elkezdtem lenyalni. Carlo összerándult, és egy újabb csepp jelent meg a makkja hegyén.
Most már ő sem maradt csendben.
- Hú, öcskös - szólt Péterhez -, nagyon tud a barátod...
- Naná - nevetett fel Péter -, az én tanítványom.
Oldalra nézve láttam, hogy az ő farka is áll.
Ekkor Carlo odanyúlt a combomhoz, elkezdte simogatni. Összerándultam, éreztem, újra elindul a farkamban a vér. Carlo odanyúlt, finoman lesimította az előbbi spriccelés fehér maradékát. Azt reméltem, hogy bekapja - és így is történt. A finom, puha szájával körbeölelte a farkamat, és finoman szopni kezdte. De engem a feneke érdekelt volna... szerettem volna megbaszni ezt a gyönyörű testet.
Carlo is érezte ezt, mert felemelte a fejét a farkamról:
- Meg akarsz dugni? - kérdezte.
Ránéztem Péterre, mégiscsak ő a fiúm. Ő mosolyogva bólintott.
- Szívesen megnézném, ahogy dugtok - mondta, és jobb keze már a farkát simogatta.
Carlo újra ráhajolt a farkamra, körbepuszilgatta, majd lefordult rólam és széttett combokkal mellém feküdt. Úgy látszik, az öccse már elmondta, hogy szeretem csinálni.
A tejeskávé színű teste gyönyörűen mutatott, és amikor a méretes farkát is megláttam a széttárt combjai között, azt hittem, megbolondulok. Elkapott a vágy, minden gondolkozás nélkül a combjai közé térdeltem, és a makkomat odaillesztettem a fenekéhez. Ő mosolyogva lenyúlt, megfogta a farkamat és szépen lassan magába húzta. Ahogy hatoltam befelé, ő lehunyta szemét, és az arcán látszódott, hogy nagyon ízlik neki a dolog.
Lepillantottam: a farkam az ő herezacskója alatt merült el a testében, az izmai körülfonták a vesszőmet. Közben a farka meredt fel, és miközben én elkezdtem ki-be mozogni, a hosszú hímtagja ugyanabban az ütemben mozgott. A bal kezével megfogta a fenekemet, magába húzott, közben a jobb kezével elkezdte verni a faszát.
Péter se tétlenkedett. A bátyja fejéhez térdelt, aki oldalra fordította az arcát és megcsókolta az öccse kőkemény makkját.   Péter azonnal betolta a szájába a teljes dákóját, amit Carlo eszméletlen erővel szívni kezdett. Péter is kefélő mozdulatokat végzett. Én se hagytam abba a dugást, így a gyönyörű férfit ketten basztuk egyszerre.
De nem mi, hanem ő élvezett el elsőnek. Noha a szája tele volt az öccse szerszámjával, hangosan nyögni kezdett, majd felhördült. Eddig a szopását figyeltem, de most lepillantottam: hosszú, vékony farkából éles sugárban lőtt ki az első gecije, majd a következő adagok szanaszét fröcsköltek. Gyönyörű látvány volt a fehér ondó a barna testen. Az arca eltorzult, kapkodva vette a levegőt és minden lövésnél megremegett a teste.
Ebben a pillanatban Péter is elélvezett. A teste összerándult, ismertem már ezt a pillanatot. A bátyja szívta, szívta a farkát, miközben Péter hörögve élvezett a szájába. Carlo kiengedte a gecit a szájából, az állán, a nyakán folyt le az anyag.
De nekem több idő kellett, hogy elélvezzek. Carlo hihetetlenül értett a keféléshez, és a másik férfi testéhez. Még szinte el sem élvezett, a szája tele volt az öccse spermájával, de máris rám koncentrált. A bal kezét a fenekemhez illesztette, a középső ujját belemélyítette a fenéklyukamba és addig hatolt belém, amíg csak el nem érte azt a bizonyos érzékeny pontot.
Ebben a pillanatban mint egy villámcsapás, tört rám az orgazmus. Carlo ujjának mozgatása bennem, a farkamat szorító feneke, Péter spermától csöpögő farkának látványa  akkora ejakulációt robbantott bennem, mint még soha. Tövig nyomtam bele a farkamat és legalább egy percen át hörögve, rázkódó testtel élveztem bele, töltöttem gecivel.
Káprázott a szemem, amikor végre magamhoz tértem. Nem emlékszem rá, hogyan csusszantam ki a gyönyörű testéből, csak az arca maradt előttem - kielégülve mosolygott rám.
Melléhenteredtem. Közben Péter is lefeküdt és kezét Carlo mellkasán pihentette.
Két másodperc múlva aludtam. Félálomban még hallottam, hogy beszélgetnek, de már nem fogtam fel, miről. Így még életemben nem voltam kielégülve.
Valamikor hajnal felé ébredtem fel ütemes nyögések, lihegés hangjára. A félhomályban csak annyit tudtam kivenni, hogy valakik kutyapózban kefélnek. Egy perc múlt el, nem bírtam tovább:
- Felkapcsolhatom a villanyt? - kérdeztem.
- Persze - hallottam meg Péter hangját.
Gyönyörű látvány tárult elém. Péter négykézláb állt, a bátyja mögötte térdelt, és hátulról baszta őt. Lassan húzta ki a hosszú farkát az öccse testéből, olyan volt, mintha sose lenne vége. Aztán visszatolta - Péter felemelte a fejét, és élvezettel fogadta magába a hosszú dákót.
Perceken keresztül néztem őket, közben felállt az én farkam is. Most volt először, hogy Pétert mással láttam dugni, és csodálatos látvány volt. Ehhez persze kellett a bátyja is, azzal a hatalmas, gyönyörű eres farkával.
Carlo kezdett gyorsítani, már vadabbul baszta az öccse seggét. Péter hátranyomta még jobban, látszott, hogy összeszokott párost alkotnak.
Carlo egyszer csak megmarkolta, tövig magára rántotta, és elkezdett élvezni. Hörögve töltötte meg , miközben a csípője, a combjai rázkódva élveztek. Nagyon szép látvány volt, amikor este engem kefélt meg, ezt nem láthattam.
Ugyanakkor Péter farka is elsült. De nem spriccelt az ondója, hanem vastag cseppekben folyt ki a makkja hegyéből. Péter felemelte a fejét, becsukott szemmel élvezett. Jó volt látni, most először láthattam, hogy mással kefél, más farkától élvez el.
Persze, én se bírtam tovább, ekkor már egyre gyorsabban vertem a farkamat - el is sült, beterítve a pizsamanadrágomat az ondómmal.
Aznap se én, de Péter nem mentünk be az előadásokra, az egész napot a bátyjával töltöttük. Csavarogtunk a városban, együtt ebédeltünk - és este újra basztunk és basztunk... a kimerülésig.
   


majomláda Creative Commons License 2020.07.23 0 4 12205

Huzzal mar a hirdeteseddel errol a forumrol!!

Előzmény: Törölt nick (12204)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.23 -15 1 12204

Óhhhh! Én pedig ilyenben és szintén szopnék nagy örömmel!

Előzmény: Bellinda8888 (12203)
Bellinda8888 Creative Commons License 2020.07.23 -7 0 12203

Ilyen ruhában szívesen kényeztetnék egy szép , eres , duzzadó makkos  péniszt .

Előzmény: Törölt nick (12202)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.23 -1 0 12202

Szia!

 

Engem őrületesen izgalomba hoztál, pláne, hogy én is imádok csajnak öltözni és hasonlókat csinálni, ezekre a dolgokra gondolni.

Előzmény: Bellinda8888 (12193)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.17 -1 5 12201

Középiskolában koleszban laktam. Harmadikban-negyedikben már szexeltem rendszeresen. Először persze csak magamban, de volt nem egy alkalommal, hogy a haverokkal közösen is kivertük. Főleg egy srác, Péter érdekelt nagyon – ekkor jöttem rá, hogy engem jobban érdekelnek a fiúk, mint a csajok ezen a téren. Amikor ott volt ő is velünk, nem tudtam mást nézni, csak az ő farkát. Nagyon jó, kisportolt teste van, és a kőkemény farka… valami gyönyörű látvány. Lehet, hogy észrevette ő is, de szólni nem mertem neki.

Szerettem onanizálni. Legtöbbször pornót nézve vertem ki, de szeretem a fürdőben a zuhany alatt vagy a mosdónál kényeztetni magam. Nem egyszer Péter testére, farkára gondoltam közben. Persze ilyenkor figyeltem, ne lásson meg más. Mindig hétvégén álltam neki, akkor csak néhányan maradtunk az egész koleszben. A többiek hazautaznak. Egy ilyen alkalommal lepett meg.

A mosdó felett vertem a farkamat, éreztem, hogy lassan elindul a kilövelés, behunytam a szememet... amikor egyszer csak azt éreztem, hogy ott áll mögöttem. Mint a motolla pördültem meg, az álló farkammal felé fordultam.

- Mit keresel itt?

- Folytasd csak – felelt végtelen nyugalommal a hangjában. – Láttam már ilyet...

Nem jutottam szóhoz. Egy szál alsógatyában állt mögöttem, a farka vastagon dudorodott a nadrágjában.

Zavarba jöttem. A hangja, a viselkedése olyan megnyugtató volt, hogy magam is meglepődtem: a farkam nem hogy lekonyult volna, de továbbra is keményen állt.

Ő vette át az irányítást:

- Fordulj vissza nyugodtan. Csak hagyd, hogy én is segítsek.

A tükörbe néztem, és megláttam magamat, és az arcát. Ő a testével hozzám simult, a nyakamhoz hajolt, és megcsókolta. Ettől valami forróság futott át az egész testemen.

Lassan odanyúltam a farkamhoz, és elkezdtem húzogatni a bőrt. Közben a bal kezével hátulról átkarolt, a tenyerét a mellkasomra fektette. A jobb kezével megfogta a hokizó kezem kézfejét, együtt mozgattuk a kezünket.

Kezdett nagyon jó lenni. A lábaim elkezdtek remegni. Mindkét kezemmel bele kellett kapaszkodnom a mosdóba, Péter átvette a farkam verését. Közben a bal kezével simogatott.

- Engedd el magad...

Nem kellett kétszer mondania. Nagyon finom volt, ahogy húzogatta a bőrt a makkomon fel-le. A combjaim már remegtek. Hallottam a magam hangját, ahogy egyre erősebben lihegek, és ő  megint megcsókolta a tarkómat. A bal keze lejjebb csúszott, két ujját rákulcsolta a farkam tövére, és finoman megszorította. Közben a csípőmet hátraszorította, a fenekem éreztem a kemény farkát az alsónadrágján keresztül is. 

A jobb keze egyre gyorsabban mozgott a farkamon, teljes súlyommal rátámaszkodtam a mosdóra, és éreztem, hogy nincs tovább. Az orgazmus, mint egy villámcsapás tört rám. Az ágyékomból elindult valami forróság, a gerincemen végigszáguldott, és amikor elért az agyamig, hatalmasat üvöltöttem. Ilyet még nem éreztem. Azt hittem, meghalok, de jött a következő gyönyör: felengedte a farkam tövének szorítását, mitől az addig visszatartott ondó irtózatos erővel csapódott ki a farkamból. A testem rázkódott, vinnyogtam a gyönyörtől. Legalább egy percen át, hat-hét adagban lövellt ki a nedvem, minden adagnál belerázkódott a testem.

Nem tudtam magamról, a testemet hozzá szorítottam. Ő újra megcsókolt, és elengedte a farkamat.

- Ne... még... - mondtam, és visszatettem a kezét a farkamra.

Lenéztem a mosdóra: nem csak ez lett csupa sperma, de a fölötte lévő tükör üvegén is a fehér nedvem csorgott le. Életemben nem élveztem még ekkorát.

- Hú – szólaltam meg. – Mit csináltál...?

- Jó volt? – kérdezte.

- Ekkorát még soha nem élveztem – válaszoltam.

- Akkor jó – mosolyogta el magát. – Megyek. Én is el akarok élvezni. Zuhanyozz le megint, az egész lábad ondós lett.

Lenéztem magamra. A combomon is ott folyt az ondóm.

- Basszus, mennyi jött ki?

Újra lezuhanyoztam, de meg kell mondanom, alig bírtam állni az orgazmustól. Közben egyfolytában járt az agyam.

Amikor végeztem, Péter szobája felé vettem az irányt, tudtam, hogy ő is egyedül van ilyenkor hétvégén, a szobatársai hazamennek.

- Bejöhetek?

- Persze.

Az ágyán feküdt, még mindig alsógatyában, és láthatóan ő még nem élvezett el.

Leültem az ágya mellé a földre, a hátamat az ágynak támasztottam.

- Szeretnéd te is?

- Igen. Ha akarsz maradni, maradj, de én kiverem.

Valami bevillant az agyamba. Melléültem az ágyon.

- Mi lenne, ha én verném ki neked?

Rám nézett, láttam a szemében valami csillogást.

- Jó lenne.

De ebben a pillanatban a kezem már a nadrágján volt. Végigsimítottam a kőkemény farkát, ami ettől megmozdult.

Benyúltam a nadrágjába, kivettem a farkát. Nagyjából ugyanakkora volt, mint az enyém, de nem az égnek állt, inkább hátrafelé hajlott, a köldöke irányába. Még soha nem fogtam más farkát a sajátomon kívül, de izgató volt. Megsimítottam, mire ő becsukta a szemét. Marokra fogtam, de odanyúlt, és megigazította a kezemet.

- Csak két ujjad tedd rá, ne markold.

Lassan elkezdtem húzogatni a bőrt farkán. Szép látvány volt a makkja, ahogy előbújt, elbújt a bőr alatt. Az az igazság, hogy pornófilmen sokszor láttam már ilyet, élőben is, amikor régen együtt vertük ki – de ez most más volt.

Közben Péter a bal kezével a heréje alá nyúlt, megszorította. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és suttogva mondta:

- Még... gyorsabban...

Én igyekeztem szót fogadni neki. Egyre gyorsabban mozgattam a kezemet, amikor egyszer csak megfeszítette a testét, felemelte a csípőjét.

- Jön... jön... el fog sülni a faszom...

Ebben a pillanatban megjelent egy spermacsepp a makkja hegyén. Hatalmas hörgés hagyta el a torkát, és a következő pillanatban vékony sugárban a mellkasáig lőtt ki a fehér anyag a makkja hegyéből. Megfogta a kezemet, így együtt vertük, abban az ütemben, ahogy neki a legjobb. Újabb és újabb lövések hagyták el a farkát, meg kell mondanom, gyönyörű látvány volt. Legalább másfél-két percen át rázta az orgazmus. Az utolsó löketek már nem spricceltek, hanem nagy cseppekben lecsorogtak a farkán, az ujjaimon. Vakító fehér volt az ondója. Azt se bántam, hogy az ujjaimon ott csorgott a nedve.

Mikor lenyugodott a teste, megszólalt:

- Ez gyönyörű volt... Nem bánod?

- Nem - válaszoltam. – Nekem is nagyon jó volt látni.

Ránézett a kezemre, ránéztem én is, az ujjaimon ott volt az anyag. A magamét már megkóstoltam párszor, most egy hirtelen mozdulattal a számhoz emeltem az ujjamat és lenyaltam róla... Kikerekedett szemmel nézte, de az arca mosolygott.

- Hú – szólalt meg. – Én is meg akarom kóstolni a tiédet.

- Nem bánom – mondtam.

- Gyere, leszoplak – volt a válasza.

De ez már egy következő történet.

   

kiskunoló Creative Commons License 2020.07.16 0 0 12200

Katonaságról valaki?

 

Bellinda8888 Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12199

 

Rendben  ,  nézheted .

Előzmény: j.janei (12198)
j.janei Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12198

Módosítottam a címet mert nem műxik az a cím! Bocsi! 

Előzmény: Bellinda8888 (12197)
Bellinda8888 Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12197

 

Erre az e-mail címre küldtem  :   j.szooke@gmail.com

Előzmény: j.janei (12196)
j.janei Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12196

Nem jött át. :(

Előzmény: Bellinda8888 (12195)
Bellinda8888 Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12195

 

Szia !

 

Írtam  az e-mail  címedre és képeket is küldtem .

Előzmény: j.janei (12194)
j.janei Creative Commons License 2020.07.15 0 0 12194

Ez tetszett, szívesen olvasnék még hasonlókat tőled, rólad! :) 

Előzmény: Bellinda8888 (12193)
Bellinda8888 Creative Commons License 2020.07.15 -5 4 12193

 

42 éves crossdresser vagyok és szeretném megosztani veletek az egyik írásomat :

 Tegnap este is felvettem a 20 denes fekete , lycrás harisnyanadrágomat a képeken látható tűsarkú szandállal és a mintás selyemblúzzal . Imádom a blúz anyagát , pont olyan finom a tapintása , mint a harisnyának és a fodrok az elején nőiessé teszik még jobban . Kihúztam a számat csillám rózsaszínű rúzzsal , a szempilláimat kispiráloztam, hogy még hosszabbnak és dögösebbnek hasson , a szemhéjamat diszkréten kiemeltem aranyporral , majd befújtam az egész női ruhás testem illatos , édes női parfümmel . Bementem a szobába , miközben kurvásan riszáltam a fenekem és mint a manökenek , szexis keresztlépésekkel járkáltam a parkettán , élvezettel hallgatva , ahogy a tűsarok koppan minden lépésnél . Beálltam a tükör elé , és elkezdtem pózolni , simogatni magam . A farkam gyönyörűen meredezett a harisnyán keresztül , néztem , ahogy a magassarok kiemeli és formássá teszi a vádlimat , a combom és a mellkasom kezdtem simogatni , majd a farkam dörzsölgettem , masszíroztam , mozgattam a csípőm , mint egy kéjelgő kurva , az orrom megtelt a nőies testemből kiáradó női parfüm izgató illatával . Erotikusan megnyaltam a kirúzsozott ajkaimat , a szexisen kifestett szemeimmel szinte csábítottam magamat , a tükörből visszanéző női énemet . Közelebb léptem a tükörhöz és nekinyomtam a harisnyás farkamat és elkezdtem baszni magamat , körkörös csípőmozgással vonaglottam , hatalmas , kéjes nyögések közepette , annyira kívántam a testem , hogy megcsókoltam magam a tükörben nyálas cuppanásokkal , rúzsom teljesen szétkenődött a tükrön . Elléptem és egy fotelt húztam elé . Beleültem , keresztbe raktam gyönyörű , izgató formás lábaimat és elkezdtem simogatni magam .A combomnál kezdtem , majd lefelé a vádlimat simiztem , miközben finoman sercegett a tenyerem ahogy haladt a harisnya lehelletfinom anyagán , majd elértem a szexis szandálom . Levettem a bal lábamról és a tűsarkát kezdtem kéjesen nyalogatni , majd óvatosan bekaptam az ajkaim közé és szopni kezdtem , miközben a lábaimat terpeszbe raktam és a farkam simogattam a harisnyán keresztül . Vonaglottam a fotelban , miközben szoptam a szandálom és maszturbáltam . Puszikat dobáltam a tükör felé és kéjesen kacsintgatva csábítottam magamat , majd a tűsarkat újra az ajkaimhoz emeltem és hosszant kezdtem nyalogatni a karcsú , vékony sarkat . Nemcsak magamba , de a szandálomba is beleszerettem . Majd felálltam és hanyatt feküdtem az ágyon . Széttártam harisnyás lábaimat , combjaim teljesen a hasamig húztam , és mint egy ringyó vártam egy képzeletbeli férfit , hogy behatoljon puncikámba . Közben folyamatosan masszíroztam a farkam és hangosan nyögdécseltem , mint akit éppen basznak ,azt se bántam volna , ha két férfi erőszakolt volna , az egyik szétkúrja kis szűz fenekem a másik pedig a farkát nyomkodja kirúzsozott ajkaim közé . Annyira nőnek , annyira egy büdös kurvának éreztem magam , hogyha ott lett volna két férfi , mindenre kapható lettem volna , annyira bezsongtam . Legszívesebben mindkét faszt leszoptam volna egymás után és a végén a torkomba élvezhetnék a finom , ragacsos ondójukat . Annyira szeretnék már egy igazi faszt szopni , hogy megőrülök érte . Közben éreztem már , hogy mindjárt elsülök , ezért lehúztam a harisnyát a combomig , majd a levett szandálom azon pántját , ami a lábujjaimat fogja , a farkamra húztam , és ahogy rátoltam , a pánt a fitymát szépen átfogta és elkezdtem húzogatni . Egyre erősebben , szó szerint a szandálommal basztam . Izgató volt , ahogy egyik kezemmel a talp részét fogom a másik kezem a tűsarkat markolja és így tolom , miközben a csípőmmel baszó mozdulatokkal rángatózom . Annyira jó érzés volt , ahogy szandált dugom , hogy egyszer csak jó erősen ráhúztam a pántot a farkamra és éreztem , ahogy hatalmas rángásokkal beleélvezek a szép szandálomba . Folyamatosan pumpáltam , az ondóm már a kezemre folyt , annyira jó érzés kerített hatalmába , hogy kívántam és akartam a saját spermámat és mind lenyaltam és a számba szívtam a nedvemet . Majd a maradék ragacsos ondót szétkentem az arcomon , hogy még mocskosabb kurvának érezzem magam .

Remélem izgalomba hoztalak benneteket !


gerzson007 Creative Commons License 2020.07.12 0 0 12192

Szia,

Ha van meg benned ilyen vagy, akkor latogass meg engem. Beallsz a zuhany ala es en is csatlakozom hozzad. Majd a fenekednek dorzsolom a farkam es utanna csinalhatod amire vagysz.

Irj a medok38@yahoo.com-ra . Valtsuk valora;)

Előzmény: fiataloroszlan (12190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!