Keresés

Részletes keresés

RobDa65 Creative Commons License 2019.10.08 -2 0 12149

elérhetőség:

dancsorobi.650101@gmail.com

Előzmény: RobDa65 (12137)
majomláda Creative Commons License 2019.10.03 0 2 12148

A tortenetek nagy resze valoszinuleg kamu, de azert jo olvasni :)

Előzmény: xpander2016 (12146)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.03 0 0 12147

Nem történhet meg ugyanaz egynél több emberrel? Na, ne mondd! Ezzel majdnem azt állítod, hogy lényegében a kollégiumi sztorikat mind ugyanaz a személy írja. Erről ennyit.

 

Én tudom, hogy mi történt velem. Ez mind megtörtént. Az, hogy van Freeballer valamelyest hasonló történetet osztott meg 2 nappal ezelőtt, az a véletlen műve. Én már előbb elkezdtem fogalmazni, csak bizonyos dolgok miatt többször megakadtam vele. Aztán már mire elküldtem, persze ő is beküldte a történeteit.

Előzmény: xpander2016 (12146)


xpander2016 Creative Commons License 2019.10.03 0 0 12146

ez egy kamu.....ugyanilyen sztorit irt le a minap más is

Előzmény: RobDa65 (12145)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.03 0 4 12145

Nos egy kollégiumi sztorim jutott eszembe. 1982 talán novemberének elejét írtuk. A barátnőm utolsó éves szakmunkás tanuló volt, míg én a gimiben voltam utolsó éves. Két külön kollégiumba voltak a gimisek és szakmunkás tanoncok elszállásolva. Megbeszéltük, hogy mindketten bennmaradunk, hisz másnap buliba mentünk. Eljött a péntek este, már úgy 7 körül járt az idő, eléggé kihalt volt a folyosó, így elindultam zuhanyozni. Csak egy törölközőt terítettem magamra, hogy még se anyaszült meztelenül menjek végig a folyosón, hisz a közös fürdő éppen a szobámmal ellentétes végén volt a folyosónak. Félúton a lépcső mellett volt egy társalgó rész, ahonnan két srác hangja szűrődött ki, így még jobban szedni kezdtem a lábam. Beléptem a zuhanyzóba és magamra csuktam az ajtót, majd elkezdtem engedni a vizet. Nem túl meleget (bár szerettem a forró vizet - főleg télen és nyáron), de nem is túl hideget (azt időjárástól függetlenül utálom). Már éppen beálltam a víz alá és háttal a tükörnek elkezdtem még állítgatni a csapot, miközben már áztattam magam. Nem hallottam tisztán, de mintha csapódott volna az ajtó. Meg is fordultam, de először nem láttam semmit a párától. Aztán lehunytam a szemem és elkezdtem magam kényeztetni kicsit. Egyszer csak már egy kéznek az érintését éreztem a(zt hiszem, hogy a bal) csuklómon. Teljesen ledermedtem, még a szememet sem mertem kinyitni. Aztán a kézérintés a csuklómról elindult felfele a karomon, majd újra le egészen a heréimig. Ebben a pillanatba kinyitottam a szememet. Nem értettem, hogy mi zajlik, de azt igen, hogy a farkam elkezdett merevedni, amit a srác nem is hagyott annyiban és elkezdett kényeztetni. Először a heréimet birizgálta a nyelvével, majd a makkomat kapta be és kezdte el óvatosan magáévá tenni. Nagyon fura volt, mert még fiúval nem voltam így sem. De ennek ellenére néhány másodperc után, mintha csak magától jött volna, elkezdtem nyögni. Erre a srác tövig bekapva, még hevesen szopta a péniszemet. Valahogy jobban is esett, mint amikor a barátnőm csinálta. Nagyon odafigyelt a srác. Amikor azt éreztem, hogy az elsülés határán állok, akkor jelezni próbáltam neki. Egy pillanatra le is állt, de szinte rögtön újra belelendült. Nem is tudtam visszatartani. "Elmentem" A fiú eleinte megpróbált szívni, nyelni, de néhány másodperc után nem bírta tovább és kiköpte a farkamat. Szegényt kicsit sajnáltam, mert elég nagy adagot kapott. Aztán először ő hagyta el a zuhanyozót, majd én is. De, miközben magamra csavartam a törölközőt, észrevettem, hogy írt valamit a tükör párás üvegére. "Hamarosan újra! Üdv. D" állt ott a szöveg. Nem értettem, hogy mire akar ezzel utalni, de azért letöröltem a tükröt egy kéztörlővel, majd elhagytam én is a zuhanyozót. Beléptem a hálóterembe, de nem tudtam kiverni a fejemből azt, ami a zuhanyozóba történt. A farkam megint erősen merevedni kezdett. Nem sokkal később tényleg kopognak az ajtón. Gyorsan magamra kapok egy bokszert és egy atlétatrikót.

-   Szabad! szólok ki közben

-   Nem zavarlak? lépett be kicsit zavartan a fiú

-   Dehogy zavarsz. válaszoltam

-   Biztos? kérdezi, miközben már látom, hogy a szemével a testemet fürkészgeti

Ebben a pillanatban odalépek hozzá, átkarolom és odakísérem a székhez, hogy leültessem. Erre a fiú elém lép és először kicsit bátortalanul, de megpróbál megcsókolni. Ahogy az ajka az enyémhez ér, minden bátortalansága ellenére csókra kerekedik az a szája és elkezd csókolni. Ezt nem is hagyom viszonzatlanul. A csók hevességét mi sem mutatja jobban, hogy mindeközben a nyelvem már a garatbejáratánál volt. Na, de az övé sem tétlenkedett. Ahogy a csók egyre hevesebb lett, úgy kezdtek a kezeink is körutazásra indulni egymás testén. Gyurinak viszonylag hamar feltűnt, hogy már igen csak merev ott lenn a dolog. Először csak a bokszeren keresztül fogta meg, majd lehúzta a bokszeremet és a sajátját is. Így végre volt alkalmam látni is a farkát.

-   Szép a szerszámod! nevettem el magam

-   Te sem panaszkodhatsz! nevette el ő is magát, miközben az ágaskodó farkamra pillantott

-   Fogd meg, ha gondolod! folytatta a fiú, majd én meg is fogtam. Ekkor volt először olyan farok a kezembe, ami nem az enyém. Nagyon fura, de mégis jó érzés volt.

-   Milyen finom tapintása van. jegyeztem meg

-   Gyere utánam! mondta a srác

-   Rendben! válaszoltam és megindultunk a néhány lépéssel arrább lévő ágy felé

-   Feküdj csak le! mondta

Ekkor én elkezdtem visszavenni a bokszerem és az atlétám.

-   Meztelenül és takaróra.. Jegyezte meg a Levi

-   Rendben! válaszoltam értetlenül, majd lefeküdtem

-   Csússzál kicsit lejjebb! szólt rám a fiú. Én elkezdtem lejjebb csúszni

-   Így jó lesz már? kérdeztem

-   Igen! válaszolta

Ebben a pillanatban ő is mellém feküdt, de úgy, hogy a feje ellentétes irányba volt. Rögvest elkezdte kényeztetni a farkamat. Én pedig először még megpróbáltam valahogy kikerülni a szám közvetlen közelébe levő farkincáját. De ez csak kb. 1-2 percig volt kivitelezhető, majd elkezdtem először a makkját nyalogatni. Elég finomnak éreztem, így kicsit lejjebb haladtam. Aztán már tövig bekapva hevesen szoptam. Nagyon finom íze volt. Aztán elkezdtem valami forrót érezni a torkomba. Először eszembe sem jutott az, hogy ez a spermája lehet Levinek, de isteni volt. Kicsit sós, de mégis édeskés. Enyhén csípős, de forró. Mindennek ellenére ízletes. Neki sem kellett sokat várnia a viszonzásra. Kapott is belőle eleget.

-   Tovább mehetünk? kérdezte

-   Miért is ne! válaszoltam

Ezzel egyidejűleg elkezdtem kicsit tollászkodni, helyezkedni az ágyba, hogy elérhetővé váljon számára a seggem. Ahogy ez megtörtént a fiú egy kis spermával bekente a nyílásomat és a kezét, majd elkezdett ujjazni. Eléggé feszes voltam, mert először kényeztetett fiú és kicsit féltem is tőle. Aztán nem feladva az óvatosságot, inkább a farkával próbált irányítani. Elég nehézkes volt, amit kicsit meg is unhatott közbe, kicsit (de nem túlzottan) elkezdett hevesebben, erősebben ténykedni ott hátul. Viszonylag nehezen engedtem őt be. Aztán kicsit visszább fogta ő is a hevességet. Beengedtem, amit ő óvatos lezárással tett véglegessé. Aztán először odabújt hozzám, mint egy "üldözött kiscica", majd elaludtunk. Reggel arra ébredtem, hogy nincs mellettem és a seggem is kicsit fáj. Egyáltalán nem bántam meg semmit akkor sem. Nagyon jó volt Levivel.

RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 12144

Várom -sőt szerintem mondhatom vagyis írhatom azt is, hogy- várjuk a remekbe szabott folytatást, mert egyre jobban alakul a történet.

Előzmény: Freeballer (12141)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 12143

Nagyon jól összerakott és megfogalmazott történet.

Köszönjük a megosztást!

Előzmény: Freeballer (12139)
RobDa65 Creative Commons License 2019.10.02 -1 0 12142

Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy már közel 3 éve nem vagy hajlandó folytatni a történetet, miközben a támogató jelek is magasak (átlagosnál jóval magasabbak) és már többen írtak szóban is, amiben kérik a folytatást, de máig elmaradt ez.

 

Mi van veled kedves notrun? Miért nem folytatod a történetedet?

Előzmény: notrun (11565)
Freeballer Creative Commons License 2019.10.02 0 4 12141

Kollégiumba voltam még mindig Miskolcon. A koli közelében volt egy uszoda a kollégiumnak pedig volt ingyenes bérlete, amit bárki használhatott. Mivel szerettem úszni úgy döntöttem eljárok. Mindig az utolsó órába mentem, mert ebben az időben kevesen voltak. Úszás előtt is és utána is beálltam hosszasan tusolni, hogy fel tudjam mérni kinek mekkora. Egyik este végeztem állok a zuhany alatt és bejött tusolni az úszómester is. Na, gondoltam most megnézem mekkora neki, mert az úszónadrágja mindig nagyon dudorodott. Gyorsan befejeztem a tusolást ki léptem törölközni a zuhany alól és a szemem sarkából néztem felé. Majd megakadt a szemem a szerszámán mozdulni sem bírtam a látványtól. Most már látszott mitől az a nagy dudor. Én eddig még nem láttam ilyen hosszú és vastag péniszt. Észrevette, hogy nézem és hirtelen megfordult, hogy ne lássam. Észhez tértem és kimentem a szekrényekhez. Öltözni kezdtem, közben hallottam, hogy ő is kijött és nyitotta a szekrényt. Zavartan, ugyan de bocsánatot kértem tőle, hogy így megbámultam. Mondtam neki, hogy még a szám is tátva maradt és ezt nekem ne mondja, hogy eredeti. Tuti csinál vele valamit, amitől ilyen hatalmas. Megnyugtatott, hogy semmi baj nincs mindig, ha nyilvános helyen zuhanyozik, megbámulják. Már megszokta, de néha még zavarja. Felöltöztünk elindultunk kifelé. Természetesen a melegítőnadrágját ugyan úgy kinyomta a farka. Beszélgettünk, míg kiértünk, az ajtóba megkérdezte meg iszok e vele valamit. Én igent mondtam és átmentünk a közelben lévő „késdobálóba”. Sokáig ott iszogattunk és beszélgettünk. Némi alkohol után megnyílt a nyelve és elmondta, hogy azért egy ekkora szerszám inkább átok, mint áldás. Félnek tőle a csajok. Én sem voltam épp szomjas és rávágtam, hogy én nem félnék tőle. Kikerekedett a szeme a srácnak majdnem félrenyelte a kóláját. Majd rám nézett nagy szemekkel és kérdezte „te buzi vagy? Olyan fejet vágott hozzá szinte megijedtem.  Zavaromban azt se tudtam merre nézzek aztán csak sikerült kicsikarnom magamból annyit, hogy talán bi. Vártam, hogy felugrik és ott hagy, de nem tette. Lenyugodott és én is, na ami ez után jött. Már a kocsma is bezárt mi pedig sétáltunk dumáltunk még órákig és a srác szinte ki sem fogyott a kérdésekből. És persze én sem. Már hajnalodott, mikor fogyatkoztak a kérdések ekkor elköszöntünk egymástól és ment mindenki a dolgára. Ha mentem úszni és ő zárt, akkor mindig egy kis kocsmázás lett a vége, de soha semmi nem történt köztünk. Egy jó haverság lett belőle. Ahogy hazakerültem koliból megszűnt a kapcsolat akkor még nem volt internet még mobil is csak bőrönd méretű.

Freeballer Creative Commons License 2019.10.01 0 9 12139

Ez is Miskolcon történt a kollégiumban:

Hétvégén bent maradtam a koliba, mert bulizni akartam menni. Eljött a szombat délután teljesen kihalt volt a folyosó. Nem teljesen, mert nevelő tanár mindig volt bent. Gondoltam lassan lekezdek készülődni, ha már ilyen nagy a csend. Közös mosdó/zuhanyzó hely volt a folyosó közepén. Összeszedtem a cuccom levetkőztem és mivel tudtam, hogy egyedül vagyok meztelen indultam el a folyosón. A hosszú folyosó legvégén volt a szobám.  Annyira felizgatott a dolog, hogy kissé elkezdett dagadni a cerkám. De nem állt fel teljesen. Ahogy a folyosó közepére értem már majdnem a zuhanyzókhoz előtte volt egy közösségi tér. Benéztem és meglepődve állapítottam meg, hogy ül bent valaki. Szaporáztam a lépteimet nehogy észrevegyen és gyorsan beugrottam az ajtón. Reménykedtem, hogy nem látott meg. Szépen hozzáfogtam borotválni magamat mindenhol, nem voltam hozzászokva, de a koliban mindenkinek le volt borotválva gondoltam nem akarok kilógni a sorból. Beugrottam a zuhany alá és megnyitottam a jó forró vizet. Imádtam alatta álldogálni. Már egy ideje álltam a víz alatt és élveztem, ahogy a vízsugár ütögeti a farkam, ami teljesen fel is állt. kényeztettem magam a zuhany alatt. Nem hallottam a vízcsobogástól rendesen, de olyan volt, mintha csapódott volna az ajtó. Gondoltam a srác jött be wc-re. A tükrök bepárásodtak szinte teljesen így csak árnyfoltot láttam bennük. Befordultam meg ne lásson, aki bejött. Annyira jól esett a forró víz, hogy meg is feledkeztem az esetről és újra kifordultam, hogy a víz izgassa a farkam. Becsuktam a szemem és úgy élveztem. Nem tudom mennyi idő telt el mire kinyitottam a szemem. Nagyon megijedtem a srác ott állt a zuhanyzóval szembe a mosdónál kezet mosott. A tükör le volt törölve így abból mindent látott. Elég sokáig mosta a kezét és bámulta a tükröt. Mikor végzett rám nézett és annyit mondott:

-          Azt hittem senki nincs bent hétvégén ezen a folyosón azért jöttem ide, mert gondoltam itt nyugalom lesz.

Mondtam neki, hogy:

-          Nyugalom van hisz csak én vagyok, egyedül bent jöhetsz nyugodtan bármikor.

Közben próbáltam takarni ágaskodó farkamat. Majd elindult kifelé. Ahogy oldalra fordult láttam, hogy nagyon dudorodik a melegítő nadrágja. Kiment… Nyugodtan tusoltam tovább és kényeztettem magam izgatott a gondolat, hogy nézett a srác a tükörből. A végén akkorát lőttem, hogy a zuhanyzón kívülre spricceltem. Elkészültem és elindultam a városba. Hamar vissza értem a koliba, mert az osztálytársam nagyon beivott így vége lett az estének. Ahogy benyitottam a folyosóra hallottam, hogy folyik a víz a fürdőben. Halkan benyitottam egy törölközőt láttam. Egyre bentebb merészkedtem, a srác zuhanyzott. Észrevett, ránéztem és zavaromban annyit mondtam, hogy:

-          Jövök én is.

Sietve dobáltam le a szobába magamról mindent és igyekeztem a fürdőbe. Még mindig tusolt a srác. Beálltam a mellette lévő zuhanyzóba. Ő kijött és törölközni kezdett, gyorsan kijöttem én is. Méregettük egymást és szinte egyszerre mondtuk:

-          Szép szerszámod van!

Megtörölköztünk beszélgettünk főként erotikus témára terelődött a szó. Meredezett mindkettőnknek rendesen.

-          Ne haragudj, fáradt vagyok megyek…

-          Jó neked legalább egyedül vagy tudsz pihenni. A mi szobánkban sokan vannak iszogatnak.

-          Ha gondolod, gyere hozzám van üres ágy.

-          Ha nem baj szívesen mennék már második napja nem pihentem.

Elindultunk a szoba felé. Beértünk, mutattam neki, hogy 2 ágy is üres válasszon. Ledobta a törölközőt és bebújt az egyik ágyba. Én közben öltöztem alváshoz.

-          Te meztelen alszol?

-          Igen így sokkal kényelmesebb. Mert te nagykabátban alszol?

-          Nem de boxerben meg egy pólóban.

-          Vedd le próbáld ki milyen kényelmes soha többet nem veszel fel semmit!

Levetkőztem és én is lefeküdtem. Mondanom sem kell nagyon jó érzés volt textil nélkül feküdni. Az elkezdett izgatni, ahogy a hűvös takaró hozzám ért. Attól meg teljesen felizgultam, hogy a cerkám nem fogta a boxer. Nagyon hamar felizgultam, óvatosan magamhoz nyúltam. A srác már eddigre elaludt, mert egyenletesen szuszogott. Gondoltam, ha már alszik, akkor nem kell annyira óvatosnak lennem. Ahogy húzogattam lehúztam magamról a takarót és bele merültem az élvezetbe. Éreztem egy érintést a mellkasomon. Majd hosszas simogatás követte. Befeküdt mellém és ő is elkezdte verni magának, a másik kezével pedig nekem. Aztán én vettem irányításba az ő szerszámát. Majd hosszasan csókolóztunk és nyelvel kényeztettük egymást. Az ujjaim elkalandoztak a segglyukán majd egyre bentebb.

-          Ha gondolod, kicserélheted az ujjad a farkadra!

Hát nem kellett kérlelnie. Jól benyálaztam a farkam és elkezdtem behatolni. Jó szűk volt a segge. Halkan nyögdécselt de egyre bentebb csúsztam. Egy pár perc dugás után egyre hangosabban nyögött és egyre jobban szorított rá a farkamra. Sziszegve mondta, hogy ő mindjárt elmegy. Mire befejezte a mondatot már lövellt is, pedig a farkához egyiken se értünk. A saját állát lőtte telibe. A látványtól nekem sem kellett több épp, hogy kihúztam a farkam már spricceltem is végig a mellkasán. Ekkorát még sose élveztem előtte. Megtörölköztünk és visszafeküdtünk. Ő is ott maradt az én ágyamba. Megölelt és így feküdtünk tovább. Elég sok ideig tartott mire elaludtunk.

RobDa65 Creative Commons License 2019.09.30 0 0 12138

Az előzményként megjelölt válaszolom nem csak kkrobag-nak szól, hanem mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy inkább privát módon cserélne eszmét, tapasztalatot vele egy korosztályba tartozóval, vagy esetleg fiatalabbal.

Előzmény: RobDa65 (12137)
RobDa65 Creative Commons License 2019.09.30 0 0 12137

Szia!

 

Nem tudom, hogy az ismerkedést hogy érted. Az emailcímem viszont publikus, amennyiben gondolod, akkor írj privátba.

 

Az ismerkedésbe csak úgy vagyok benne, hogy beszélgetőtársként eszmét, tapasztalatot cserélünk.

Előzmény: kkrobag (12136)
kkrobag Creative Commons License 2019.09.30 -1 1 12136

Szia!

 

hasonló cipőben járunk...csak én a férfi ruhát szeretem...lenne kedved ismerkedni, ha igen írj!

Előzmény: RobDa65 (12135)
RobDa65 Creative Commons License 2019.09.29 0 3 12135

Először is annyit rólam, hogy 54 éves, nős, 3 gyermekes, biszex férfi vagyok.

 

A storykat viszont a legfrissebbel kezdem.

 

Nagyjából 3 hete volt egy céges bulink, ami nem zártkörű parti volt. A nejem viszont dolgozott, így nem tudott eljönni velem. A cégnél van egy nyíltan meleg srác, akivel már odakerülése (kb. 4-5 éve) nagyon jó kapcsolatunk van. Informatikai dologba ő szokott segíteni, amikor már a fiaim is tanácstalanok. A nejemmel is nagyon jó kapcsolata van. A srác egyébként 30-as évei elején jár, vagyis kb. 25 évvel fiatalabb nálam.

 

Na, szóval a buli - jót beszélgettünk, szórakoztunk, iszogattunk. Aztán egy váratlan pillanatban Zoli megcsókolt. Vagyis először csak megcsókolt volna, mert megijedt és meghátrált az utolsó század milliméteren, majd megfordult és kiment az udvarra, ahova másodpercekkel később én is követtem.

"Ne aggódj! Nem zavar! mondtam neki és átöleltem. Lehet, hogy nem kellett volna, hisz újfent bepróbálkozott. Ez pedig már engem is felcsigázott és amikor megakart hátrálni, én vettem át a vezetést és megcsókoltam. Először mindkettőnk részéről éreztem némi feszültséget, félelmet. Aztán először ő, aztán én engedtem fel. Nagyon jól esett a csók. Azt követően még visszamentünk bulizni egy kicsit, majd úgy éjfélkörül elhagytuk a helyszínt. Ő ment el először, aztán néhány perccel később én is követtem. Tudtam, hogy 2 utcányival lejjebb vár, hisz megbeszéltük vele, hogy én viszem haza. Tudom, hogy nem szabad úgy vezetni - de mégis megtettem - szerencsére nem lett baj belőle. Beinvitált a lakásába is. Bementem, majd átölelt és megcsókoltuk egymást. Arra is színtisztán emlékszem, hogy kölcsönösen nyúlkáltunk be a másik pólója alá, nadrágjába, illetve szabadítottuk meg egymást a ruhától. Még arra is emlékszem, amikor a srác letepert (persze némileg hagytam is magam), majd elkezdett kényeztetni ott lent. Nagyon óvatos és figyelmes volt közben. Aztán pedig mintegy kisebb filmszakadás következett. Amikor reggel felébredtem enyhe fájdalmat éreztem hátul. (éreztem fiatalabb koromba ennél sokkal durvábbat is) Ebből tudtam, hogy megtörtént a dolog. Aztán jött ki a fürdőből fülig száj, majd amikor meglátta, hogy már fent vagyok, akkor lesütötte a szemét. Ez csak megerősítette, hogy tényleg megtörtént és nem képzelem az enyhe fájdalmat. Odaléptem hozzá, és csak ennyit mondtam: "Jó volt az éjszakám!" Ezzel próbálva felrázni a szégyenből őt is és részben magamat is. Bár nekem korábban is voltak már fiús történeteim.

 

Ez a legfrissebb augusztusban, néhány nappal a nemzeti ünnep előtt történt.

dicksucker972 Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 12134

Senkivel nem történik semmi??? Nyári tábor közben sem???

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.11 -4 0 12133

Szegedi srácoknak lehet, hogy tudok ingyen, hellyel segíteni!

boyschwanz@yahoo.com

kakas8989 Creative Commons License 2019.06.24 -1 0 12131

Szia:) és a Rajmival vagy kapcsolatban most?:)

Előzmény: Arni00 (12100)
Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.22 0 1 12129

Egy nagyon fontos részre nem tértem részletesen ki.

 

Az pedig az volt, hogy Zétitől milyen gyönyörű dolgot kaptam a közös kényeztetés alatt. Nagyon ízletes spermába volt részem, amiből először éppen csak cseppeket kaptam, majd jött bőven az anyagból. Nagyon finom, nagyon meleg, kicsit sós, de mégis édeskés volt. Isteni volt.

Előzmény: Biszexboy1982 (12122)
Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.22 -2 3 12128

Kedves történetíró! Tisztelt notrun!

 

Nem tudom megérteni azokat az embereket, akik megírnak egy tetszetős történetet, úgy hogy a végén megígérik a folytatást, majd eltelik 2,5 év és jelzik neki többen, hogy várnák a folytatást, de nem foglalkozik vele. Azért nem értem, mert ha valaki valamint megígér, még így fórumon tett ígéretként is, elvárható, hogy teljesítse is az ígéretét.

 

Menjünk végig kronológiailag:

 

A #11565-ös számú történetedet 2017. február 1-jén (2017.02.01 10:50:40) küldted be, melyet a következő felütéssel fejeztél be "folyt.köv.", amely folytatásra nem került sor, a folytatással kapcsolatos reklamációt eddig nyíltan 4 hozzászóló jelezte feléd.

 

Először 2017. május 24-én (2017.05.24 15:34:48), vagyis a te írásod után 111 nap után írta TZsA85, majd a következő írásos jelzésig eltelt további 420 nap, amikor újfent érkezett egy világos jelzés a folytatási igényt illetően, melyet RM5906 írt 2018. július 18-án (pontosabban: 2018.07.18 18:17:45). Amit BorosRoKa69 írt 11 nappal később, vagyis 2018. július 29-én (pontosabban: 2018.07.29 12:58:10), majd zárásként következett hozzászólása 258 nappal később, vagyis 2019. április 15-én (pontosabban: 2019.04.15 20:50:33Ulezs hozzászólása a folytatás igényével. 

 

A mai napig újabb 68 nap, vagyis a kiírt történeted óta 868 nap telt el. Elhiszem, hogy esetleg az iskola és/vagy munka (sőt esetleg családod és/vagy párod) mellett kevesebb időd jut a fórumozásra, de azt viszont nem hiszem el, hogy bő 2,5 év alatt a beígért folytatást nem lett volna időd megírni.

 

Egy magyarázatot tudnák elfogadni a folytatás elmaradására, de erre viszont gondolni sem akarok, hisz elvileg igen fiatal (20-on éves) lehetsz még.

Előzmény: notrun (11565)
Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.22 0 0 12127

Megkérek mindenkit, hogy akinek bármi kérdése vagy javaslata van a #12121 kommentemben jelzett dologgal kapcsolatban, akkor a következő emailcímen szabobjani.biszboy82@gmail.co​m jelezze azt számomra, és ott részleteiben kifejtem a hátteret és a fejleményeket is.

Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.22 0 0 12126

Kedves xpander2016!

 

Mivel csak nagyon közvetetten tartozik a topik témájához, ezért a #12121 kommentemben is jeleztem, hogy bárki írhat ebben a témában a megadott emailcímre.

 

Láttam a hozzászólásodat, amelynek a nyomán az adatlapodon megosztott emailcímedre néhány perce írtam.

 

Amennyiben a minapi valamint a mai fejleményekre (mert vannak) kíváncsi vagy, akkor azt jelezd emailben

Előzmény: xpander2016 (12124)
Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.22 0 0 12125

Kedves Fel, támadunk!

 

Mivel csak nagyon közvetetten tartozik a topik témájához, ezért a #12121 kommentemben is jeleztem, hogy bárki írhat ebben a témában a megadott emailcímre.

 

Láttam a hozzászólásodat, amelynek a nyomán az adatlapodon megosztott emailcímedre tegnap írtam.

 

Amennyiben a minapi valamint a mai fejleményekre (mert vannak) kíváncsi vagy, akkor azt jelezd emailben.

Előzmény: Fel, támadunk! (12123)
xpander2016 Creative Commons License 2019.06.22 0 0 12124

Nem lehetsz könnyű helyzetben...nem irigyellek.....hisz az oké hogy a nej mindent tud, na de a gyerekek nem sejtenek semmit?

Előzmény: Biszexboy1982 (12121)
Fel, támadunk! Creative Commons License 2019.06.21 0 0 12123

Igazándiból pont a legfontosabb maradt ki... 

A feleséged mindent tud. És? Mi a véleménye, hogy áll hozzá? El tud(tok) képzelni egy háromszöget? Ezen áll, vagy bukik szerintem minden.

Előzmény: Biszexboy1982 (12121)
Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.20 0 2 12122

Az előző levelem után következzen némi koleszes rész is.

 

10 évesen kerültem be egy nyolcévfolyamos gimnáziumba, és rá 1 évvel a kollégiumba. Az első emlékezetes dolog viszont csak 14 évesen történt meg velem. Zétivel a kezdetektől szobatársak voltunk. Már az első napokban összebarátkoztunk, és ahogy teltek a napok, hetek, hónapok és az évek, úgy kerültünk egymáshoz egyre közelebb. A fiú majdnem 1,5 évvel idősebb volt nálam. (én '82.07-i vagyok, ő pedig '80.09-i volt) Kinézettre pedig 176 cm, 95 kg (a mérleg által mutatott többletsúly legnagyobb részt az izomból állt neki, ugyanis ekkor már 8. éve iskolai szinten kézilabdázott és 4. éve kosarazott is), középhosszú szőke haj, gyönyörű égszínkék szem, hosszúkás arc, arányos és izmos felső- és alsótest. Egy szó mint száz. Igazi adonisz volt a srác. Eleinte azért nem is lett volna esélyünk ennél közelebb kerülni egymáshoz, mert két másik sráccal voltunk még közös szobába. Hiába volt barátnőm akkoriban, mégis vágytam a srác közelségére, és valahol arra, hogy úgy is közeledjen hozzám. Aztán 1996. novemberének elején megtört a jég. Az egyik szerda este, amikor visszaértem a zuhanyozásból a fiú éppen verte. Odaálltam mellé és verni kezdtem én is. Egyszer csak odaszólt, hogy megfoghatja-e az enyémet, persze csak úgy, hogyha én is megfogom az övét. A srácé kb. 14/4, míg az enyém kb. 10/3 lehetett már úgy merevedő helyzetbe. Én rámosolyogtam és így szóltam: "Miért is ne!", majd megfogtuk egymásét és vertük is. Néhány perccel később arra lettem figyelmes, hogy a fiú elkezdi csókolgatni a nyakamat, ill. a lábával simogatja az én lábamat. Erre én elkezdtem a fejem jobbra fordítani, míg nem ajkaink össze nem fonódtak. Sem Zéti, sem pedig én nem tudtuk, hogy mit kezdjünk azzal az érzéssel, ami akkor mindkettőnkbe feltört. Benne a mérhetetlen öröm, ami a szemén is látható volt, míg bennem a vágy a folytatásra és az ezzel kapcsolatos kisebb sokk. A "partner" ezzel mit sem törődve letérdelt elém és elkezdte a kukimat, ami percek alatt vasbeton keménységű lett és erősen lüktetni kezdett, majd mire figyelmeztetni tudtam volna, addigra elmentem. Zétit ez meg sem hatotta, hanem csak nyelt és nyelt és tovább kényeztetett. Az én fejemben meg egyre inkább az járt, hogy milyen jó lenne már, hogyha végre én is kényeztethetném őt. Néhány perc elteltével a srác így szólt: "Gyere menjünk az ágyhoz, hogy te se unatkozz." Ekkor már tudtam, hogy végre én is élvezhetem az ő gyönyörűséges farkát a számban. Először bár csak kóstolgattam, nyalogattam, majd azért elkezdtem szopni is. Néhány perccel később már azt éreztem, hogy az én nemi szervem is erősen lüktetni kezd, ahogy az övé is ismét így "tett". Éreztem is először csak néhány cseppet, majd egyre nagyobb mennyiség anyagot bocsájtottam a szájába a nemi szervemből származó spermából. Aztán újra csókban egyesültünk, de sajnos többre nem jutottunk. Bár arra sem kellett sok időt várni. De erről már legközelebbi történetemben mesélek.

Biszexboy1982 Creative Commons License 2019.06.18 -1 2 12121

Sziasztok! Jómagam 37 éves biszex férfi vagyok és Janinak hívnak. 13 éve vagyok nős és két fiam valamint egy lányom van. A legnagyobb 12, a középső 9, a legkisebb 5 éves. 

 

Lehet majd kicsit túlzónak nevezni, bár ez tény az esetembe - már úgy 7-8 évesen feltűnt, hogy kíváncsian leselkedek a fiúk után is.

 

 

Ez a regisztráció több felhasználói nevet tartalmaz. Az alapregisztráció nem az enyém, így az alapregisztrációhoz használt emailcím megosztására nincs lehetőségem és jogosultságom. A regisztráció azé a személyé, aki a szüleim halála után a nagybátyámmal közösen felnevelt. Megállapodás van köztünk, hogy bármelyikünk használhatja a regisztrációt, ám a regisztrációhoz ténylegesen használt emailcímet nem oszthatjuk meg.

 

A bevezető után tanácsot kérnék.

 

Elől járóban annyit, hogy a kollégával, akivel megtörtént az eset nálam 12 évvel fiatalabb és 3 éve ismerem. A kezdet úgy indult, hogy 2016. júliusában új felvételesként nekem kellett betanítanom neki a munkameneteket. Az első néhány nap nehézkes volt, hisz nagyon visszahúzódó, csendes egyén. Nagyjából 1 vagy 2 hét után kezdett megnyílni, de csak előttem, vagyis nekem. Olyan dolgokat elmondott magáról, ami meg is lepett, meg nem is. Aztán egyre közelebbi barátságba kerültünk egymással. Ahogy teltek a napok, hetek, hónapok, úgy kerültünk egyre közelebb egymáshoz. Ádám egyre többször próbált meg flörtölni velem, ami eleinte zavart, majd egyre jobban esett. Aztán 2019. június 7-én a cég fennállásának 25. évfordulója alkalmából egy céges buli volt. A főnökség kikötése az volt, hogy csak az alkalmazottak vehetnek részt rajta. Én 4 sört, 2 rövidet és 1 vörösboros kólát ittam a buliba. Éreztem, hogy kezd kicsit sok lenni. Ádám sem ivott annyival többet, de úgy alakult, hogy éjfél körül nemhogy vele együtt távoztam a buliból, hanem nála kötöttem ki.

 

Innen már némileg homályos emlékképeim vannak. Az biztos, hogy először még megkínált egy sörrel, közben beszélgettünk, majd aztán csókolózni kezdtünk. Nagyon fura, de jó volt. Aztán másnap reggel arra ébredtem, hogy Ádám ölelésében vagyok, ami boldogsággal töltött el. Próbáltam az éjszaka minden pillanatára visszaemlékezni, de máig sem sikerült teljesen visszaemlékeznem a teljes éjszakát. Az viszont biztos, hogy azóta nem tudom kiverni Ádámot a fejemből. Ha nincs a közelembe folyamatosan hiányérzetem van és csak rá tudok gondolni. Persze a család sem közömbös számomra, hisz a 3 gyermek nagyon fontos. A feleségem mindenről tud.

 

 

emailcímem: szabobjani.biszboy82@gmail.co​m

 

 

Bárki, aki tanácsadás kapcsán rám ír, azért kulturált formába tegye meg azt és jelezze, hogy az email címemet a fórumról tudja.

Törölt nick Creative Commons License 2019.05.28 -1 7 12116

Az enyém nem koleszos de végül is a lényeg ugyan az. Kb 17 éves lehettem amikor volt egy haverom akihez at jártam beszélgetni, kártyázni. Sokszor piáztunk is és mindig előkerult a szex a beszélgetésben. Egyszer mondta, hogy kapott kölcsön egy pornó filmet. Mondtam neki, hogy rakjuk be. Még mindketten szüzek voltunk és persze állandóan állt a farkunk. Az alkohol  és a film hatására elkezdtünk beszélgetni ki hányszor veri ki, hova engedi a gecit stb. Én már nagyon fel voltam izgulva mondtam neki, hogy verjük ki. Ő nem akarta de én elővettem a kőkemény farkamat és elkezdtem huzogatni. Levetkőztem minden gátlásom akkoriban még nem sok porno filmet láttam plusz az alkohol megtette hatását. Neked nem áll.?kerdeztem, de mondja ő. Akkor miért nem vered te is ki.?na jó de én atmegyek a másik szobába. Egy pár perc múlva nagyon kíváncsi lettem, hogy mekkora a farka és hogy néz ki. Bementem hozzá. Ő szégyenlősen eltartakarta. Mutasd már meg mondtam én hasonlítsuk össze a farkunkat. Á ne.. Mondta ő. Nincs ebben semmi rossz mondtam én. Végül is elvette a kezét. Kicsit csalódtam mert azt hittem nagyobb van neki. Kb 13 14 cm lehetett és vékonyabb volt mint az enyém. Nekem kb 15 16 volt. Én hozzá nyúltam de ő felallt és kiment a szobából. Vártam 1- 2 percet és utána mentem. Megalltam előtte és egymással szemben vertük. Nem tudom hogyan jött az ihlet de hirtelen le térdeltem és bekaptam neki. Ő kicsit felnyögött és mondta ne ne. De nem ment hátrább. Na jó mondta, most már úgy is mindegy feküdjünk le az ágyra. Közben teljesen meztelenre vetkőztünk. Ellentétes oldalt fekudve szoptuk egymást. Nagyon hamar éreztem hogy elfogok menni. Mondom vigyázz mindjárt elmegyek de ő csak szopott tovább. Ok mondom magamban így még jobb :) óriásit élveztem és ő lenyelte. Aztán kiment a fürdőbe és hozott egy kis doboz kenőcsöt. Mi ez kérdezem én.. Vazelin, ha lúd akkor legyen kövér. Be kente a farkát és kért hogy menjek kutya pózba. Közben újra felizgultam. Tulajdonképpen le sem lankadt a farkam. Elkezdte berakni de mivel tapasztalatok híján voltunk nekem kicsit fájt és kértem hagyja abba. Leultem a földre hatamat az agynak támasztva és ő pedig főlelém állt és verte a farkát. Kb 1 perc múlva rám élvezett. Arcom, fejem mellkasom. Ahogy rázta le a gecit már én is élveztem. Azt hittem több gecije fog jönni de mondta hogy az nap már 8 szor kiverte. Kicsit mindketten szegyelltük magunkat kb 2 hétig nem is talkoztunk. Aztán én hívtam, hogy at megyek zsugazni. Persze reméltem, hogy megint pi@zunk és nézünk majd pornót. Így is lett de ismét vonakodott. Én kérdeztem megint egy kis idő után neked áll már? Szerinted.?kérdez vissza. Akkor verjük ki és ezzel a5lendulettel belenyultam a gaty@jába és kivettem a farkát és elkezdtem szopni. Ez még egy jó párszor megismetlodott. Kb azon a nyáron majd minden héten. Aztán valamiért abbba maradt és már többet nem csináltuk. Jó pár évig nem is éreztem késztetést hogy egy fiúval csináljam. Egészen a katonasagig ahol volt egy srác akinek óriási hús fasza volt. Jó párszor mentem zuhanyozni akkor amikor ő volt bent. Róla sokat fantáziáltam amikor vertem a farkam a seregben. Azóta igazából csak akkor van ilyen irányú vágyam ha bódult állapotban vagyok. De csak a fiatalabb vékony nagyfarku srácok vonzanak. Volt még egy pár fiús sztorim de az majd egy másik post lesz. 

sovabak55 Creative Commons License 2019.05.20 0 0 12115

Kedves notrun!

 

Küldtem egy emailt neked. Remélem, hogy reagálsz rá!

sovabak55 Creative Commons License 2019.05.20 -1 0 12114

Várjuk a folytatást, hisz bár alapjául véve koleszes homoszexről szólna a topik, de szerintem (és sokak szerint) nyugodtan mehet másfajta homoszex.

 

Írd meg egész nyugodtan, hogy mik voltak még.....

Előzmény: Justiron (12113)
Justiron Creative Commons License 2019.05.19 0 4 12113

Akkor a folytatás. Másnap reggel felkeltem,szokásos álló cerkával, körbe néztem, de egyedül voltam a szobában. Kimentem a konyhába és már majdnem készen volt az ebéd, sokáig aludtam. Ott volt, rámnézett majd elmosolyogta magát. Elkeztünk beszélni a tegnap estéről, hogy neki annyira jó volt és szeretné ezt minden nap. Rajtam még mindig csak egy boxeralsó volt és hát igen csak meg megmozdult odalent. Mondta, hogy mindjárt kész az ebéd, addig én felöltöztem. Megebédeltünk, majd amúgy is délután már koleszba kellett mennem. Előtte még kimentünk a kertbe, mert elég jó idő volt. Ott újra elkezdtünk beszélgetni, hogy kinek mikor volt az első, kinek mi jön be stb.. Na ez odáig fajult, hogy azon kaptam magam , hogy míg ő a kinti kanapén ült, én előtte térdeltem és elkezdtem szopni a farkát. A zacsijával kezdtem, majd a nyelvemmel felfele haladtam a makkjáig. Nem is kellett sok idő és a számba is élvezett. Azután felálltam és az arcára élveztem én is. Nagyon jó érzés volt. Majd én bementem a koleszba és csak pár napra rá találkoztunk újra. Ez így ment még hónapokon át, de legtöbbször csak egy gyors szopásra volt idő mindig. Majd én elkerültem a városból és még utánna is találkozgattunk. Az utóbbi években csak telefonon tartjuk a kapcsolatot és évente is max kétszer ha találkozunk személyesen. Én elkerültem albérletbe míg tanultam és ott is volt minden, amit csak szerettem volna. Ha lesz igény leírom azt is, de hogy mikor....

Előzmény: Justiron (12085)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!