Keresés

Részletes keresés

xyron Creative Commons License 2000.10.18 0 0 7
Üdv
Start->Vezérlőpult->Rendszer->Teljesítmény:-)))->Virtuális memória...
A méretét is megadhatod, bár ezt néha a win nem hálálja meg(nálam még nem volt gond). Ha azonos méretet adsz meg, azzal gyorsítsatod a win-t, mert így nem neki kell törődni a swap méretének dinamikus állítgatásával.
Előzmény: drotmalac (6)
drotmalac Creative Commons License 2000.10.18 0 0 6
dragonember

Mindennap újat tanul az ember.
Hogyan lehet megválasztani,hogy hova is rakja a swap file-t?
Én azt hittem az mindig a win folderben van...

drotLáma

Előzmény: xyron (4)
xyron Creative Commons License 2000.10.18 0 0 5
"próbáld ki a CD-t..." Úgy értem, a lemezeket.(Bár a CD meghajtót is kipróbálhatod)
Előzmény: xyron (4)
xyron Creative Commons License 2000.10.18 0 0 4
Üdv
A CD meghajtó hány éves? Egy idő után ugyanis előfordulhat, hogy a mechanikája kicsit megkopik. Nálam a 4 éves 24X-es Panasonic meghajtómmal volt hasonló gond(kék halál), először csak ritkán, végül már másolni is alig bírtam a CD-ről. Szerintem próbáld ki a CD-t más gépen, ha ott müxik, akkor lemezhiba kizárva.

to drotmalac:
A win swap-nak semmi köze a win partíciójához, ott van ahova rakod. Sőt, nem is érdemes a wines részre rakni, legjobb ha egy külön meghajtón van, ha ez nem megoldható, akkor jön a külön partíció.

cxy Creative Commons License 2000.10.18 0 0 3
OK.Megven megtaláltam a lassulás okát .Mikor megvettem az új hdd-t(zacskós originál originál jumpereléssel) láttam a jumper állást ami a quantum tetején van és össze is hasonlítottam azzal amit igazán jumpereltek és úgy tünt nekem hogy minden OK.De amikor már kiakartam dobni az egészet akkor ismét megnéztam de most már azzal a nyugalommal hogy most már minden midegy ,szóval látom a jumper állása:"csel" ami azt jelenti hogy cabel select igen ám de ehhez ilyen kábel is kéne.Igy át jumpereltem masterra igy a lemez műveletek fel gyorsúltak de a lomtárból való eltávolítás nem igazán gyorsult fel talán ez már a software azaz a win98 hibája hogy mind a 6 meghajtót megnézi stb...és utána töröl

mindent köszönök szia

drotmalac Creative Commons License 2000.10.11 0 0 2
1.
Az irott CD a lemez minősége miatt lehet szar.Persze ez sem törvény.Nekem van olyan noname CD-m amelyik tökéletesen megy,viszon van olyan Sony lemezem is amelyik nagyon berángatja a CD-ROM-ot.

Nézd meg nem egyforma márkájú lemezen van a két játék? Mert ha igen akkor lefogadom hogy csak a
CD-ROM-od nem komálja azt a tipusu CD-t.
Csak ennél a két játéknál csinálja ezt?
Nem a CD-ROM öregecske egy kicsit?

2.A win swap-nél azt irtad hogy külön particion van.Hát persze,aton a partición van amelyiken a Windóz.Szerintem a probléma ott van hogy nem defragmentáltad (töredezettségmentesités) a paticiókat.Indits el egy defrag-ot, majd Scandisk-et.

A lomtárról annyit hogy jó dolog Automata törlésre beállitani.Vagyis nem öriz meg semmit, ahogy törölsz valamit az azonnal eltünik,semmi Kuka.

Előzmény: cxy (1)
cxy Creative Commons License 2000.10.11 0 0 1
de bizony irott cd-ről vanszó
de bizony a win swp-jéről vanszó.
az irott cd-nél az irás technikája vagy a cd lemez minősége miatt akad?
de mi van a lassulással?
drotmalac Creative Commons License 2000.10.11 0 0 0

Probléma 1:

Nem lehet az hogy másolt CD-k vannak a dologban?
Mert nem mindegyik másolt CD-nek egyforma a tükröződése,vagy lehet hogy a CDROM-od nem szereti azt a tipusú CD-t.Nekem is volt pont ilyen problémám szar irott CD-vel.

Probléma 2:
Hogyhogy a Swap file külön partición??
A swapfile alatt nem a Windózer swap-ját érted?

Előzmény: cxy (-)
cxy Creative Commons License 2000.10.11 0 0 topiknyitó
Hello Mindenkinek!
Ha tudtok segitsetek.A probléma:No1 cd-ről játszik mondjuk a fifa2k vagy a sims megy megy egy ideig aztán gondol 1-gyet és lefagy ekkor kinyitom a cd ajtót jön a kék szöveg hogy koszos (pedig nem igazán koszos) meg minden ami ilyenkor illő hogy jöjjön , becsukom a cd ajtón és megvárom mig felpörög a cd és elöször elalszik a cd lámpája ekkor nyomok egy escape-t és az esetek többségében tudom folytatni a játékot és ez igy megy mindennep "enough!!!!˘" help me ja a sims-ben menteni ezután sem tudok.
A probléma: No2 vettem egy 20gb-os quantum-ot (5 felé particionálva a swap file külön particion)és a lemez műveletek lelassultak a lomtárból igazán türelmesnek kell hogy legyek mig eltűnik minden.
A masinám:366celeron ,diamondc400-as alaplap,128MB ,24XSONY cd-rom,win98hu,TNT Vanta 32Mb videocard,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!